Karayılan Dizisi 2. Bölüm Özeti



Bölüm 2 / Yeni Bölüm 26 Kasım Pazartesi 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Mamo bir Fransız kurşunuyla yere serilmiş, Karayılan babasının cansız bedenini kucağında bulmuştur… Bu haber tüm köye bir bomba gibi düşer. Karayılan acısını yaşamak için kendi kabuğuna çekilir. Ancak şahit olduğu bir olay onun acısını nefrete dönüştürür. Eline tüfeğini alıp, atına atlayıp Fransız Yüzbaşı Laroş’un peşinden gider! Karayılan hesapsızca kalkıştığı bu işin sonunda hiç ummadığı birini tehlikeye atar. Artık her şey daha da karışmış, Fransız tehlikesi çok yakınlarına kadar gelmiştir! Karayılan düştükleri zor durumdan kurtulmanın yolunu yine güvendiği birine sığınmakta bulur. Ancak Fransız askerlerinin izlerini takip ettiğinden habersizdir!Öte yandan Karayılan’a karşı güveni sarsılan Elvan, yeni kararlar alır. Direnişin içinde olacak, babasının intikamını kendisi alacaktır. Sona ve Elvan beklenmedik bir olay nedeniyle bir araya gelirler ve Karayılan’ı korumak için hayatlarını tehlikeye atarlar.İşgal altındaki diğer şehirler gibi Antep de yeraltında toplanmaya, örgütlenmeye, direnmeye hazırlanmaktadır. Bu amaçla yapılan direniş toplantısında yeniden karşılaşan Karayılan ve Elvan’ı büyük bir tehlike beklemektedir.

Kara Yılan Dizi Müziği mp3 İndir

Kara Yılan Dizi Müziği İndir.

Link 1 Tıkla İndir.

Link 2 Tıkla İndir.

İki Aile Dizisi 65. Bölüm Özeti



26 Kasım Pazartesi 20:00 - yeni bölüm

Ceren yaz tatilinden beri söylediği tüm yalanlar ve Arda ile ilişkisi sonunda ortaya çıkar.Oğuz kendini kaybeder.Ceren’in nikaha gelmemesi ise Arda’yı delirtir,sinirini de Efe’den çıkarır.Arda ve Efe nikahta büyük rezalete imza atarlar.Çıkan olaylar sonrası Eda Efe’yi köşke alır ve bundan sonra orada kalmasını ister.Köşkte de Oğuz kıyametleri koparır.Ceren için evde sıkıyönetim ilan edilir.Arda ile bir daha görüşmemesi için Oğuz tüm önlemleri alır.Oğuz’un matbaadaki işlerini henüz rayına oturtamaması Yaman’ın gönderdiği adamın dolandırıcı çıkması Eda’nın canını sıkar ve bir karar alır.Kendisine danışılmadan verilen bu karar Eda ile Oğuz’u karşı karşıya getirir.Eda’nın Bilmeden anlamadan Oğuz’un işlerine karışması ve ona güvenmemesi Oğuz’u çok üzer.Ceren ile bir türlü görüşemeyen Arda ise içer içer köşke dayanır.Zengin kadın Şule ile evlenen Yaman ise kendi maddi durumunu düzeltmek için konduğu serveti kullanmaya başlar.

Köprü Dizisi 37. Bölüm Özeti


26 KASIM PAZARTESİ 22:00 – YENİ BÖLÜM

Tekin, artık neredeyse bağımlısı haline geldiği ilaçlardan dolayı komaya girer. Erzincan’daki ucuz bir otel odasında onu o halde bulan ve ölümün kıyısından alıp kurtaran kişi, en yakın dostu Vali Faruk Yazıcı olur. Tekin’i bundan sonra sıkı bir rehabilitasyon süreci beklemektedir. Artık kaybetmek gibi bir seçeneği yoktur genç adamın, çünkü Vali Faruk Yazıcı, Tekin’e nezaret etmesi için, şehrin ‘en akıllı’ adamını, ‘Deli Tuncay’ı’ dikmiştir başına. Erdal ve Sırma yakınlaşmasından iyiden iyiye rahatsız olan Ali Maruf, son hamlesini yapmak üzereyken Erdal’dan gelen beklenmedik teklif büyük-küçük gözetmeden tüm dünyaları sarsar. Sırma’ya evlenme teklif etmiştir Erdal… Elmas ve Zeybek yüzbaşının yakınlaşması sürerken, Elmas en büyük korkuyla yüzleşir. Öksüz bebek, dağdaki Meryem tarafından kaçırılır. İki kadın için de vazgeçilmez olan Öksüz’ün bulunması artık tüm şehir ve Vali Faruk Yazıcı için ölüm kalım meselesidir.

Bıçak Sırtı Dizisi 11. Bölüm Özeti


Nisan köşke geri dönecek mi?

Kanal D’nin başrollerinde; Fikret Kuşkan, Nejat İşler, Mehmet Günsur, Erkan Can, Melisa Sözen, Vildan Atasever, Tuğrul Çetiner ve İpek Bilgin’in oynadıkları sevilen dizisi “Bıçak Sırtı” bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Nisan’ın gönlünü tekrar kazanmak için Murat’ı geri götüren Orhan, evde Ali’yi görür. Orhan ne kadar inanmak istemese de evlilikleri çözümsüz bir noktaya gelmiştir. Öfkeyle verdiği karar, en çok Murat’ı etkileyecektir.

Ali’nin durumu ise iyice karmaşıktır. Acısını içine gömüp oğlunun üzüntüsünü hafifletmeye çalışırken, bir yandan da Nisan’a duyduğu hislerin güçlenmesine engel olamaz. Bunu çoktan farkeden ve Ali’yi kaybetmekte olduğunu gören Selin, Nisan’a öfke duymaktadır.

Gerçek katil yakalandıktan sonra harekete geçen Güneş, abisinin boş yere yattığı on yılın hesabını sormaya hazırlanır. Bu arada askerden dönen Mehmet, soluğu sevgilisinin yanında alır. Güneş’in çekincelerine rağmen, Mehmet ilişkilerini gizlemekten yana değildir. Mehmet’in dönüşü sadece Güneş’in değil, herkesin hayatında belirgin bir şekilde hissedilecektir.

Annesiyle babasını barıştırmak için kendince planlar yapan Murat, özel bir günde onları bir araya getirmeyi başarır. Ama sonuç hiç de umduğu gibi olmaz.
Sonunda oğlunun daha fazla üzülmesine dayanamayan Nisan, Murat için en doğru olanı yapmaya karar verir.

Binbir Gece Dizisi 40. Bölüm Özeti


Kerem siyah gecenin sırrını çözecek mi?

Kerem’in siyah geceyle ilgili gerçeğin peşine düşmesi Şehrazat’ı çok korkutur. Onur ve Şehrazat, balayı gibi bir hafta sonu planı yaparlar. Dedesinin evine misafir gelen Kaan’a, Füsun tahammül edememektedir. Depresyondan kurtulamayan Peride kendi geçmişine doğru bir yolculuğa çıkar. Burak, Melek’in peşine düşer. Melek ise kararsızdır. Bennu, Melek’in Burak’la bir ilişki yaşamasına şiddetle karşı çıkar. Evlenmek için nikah günü alan Yaman, Cansel’in kapısına dayanır. Mihriban, Bakü’den döner ama başında bir dert vardır. Bennu fotoğraf çekimleri sırasında can sıkıcı bir gerçeği öğrenir. Kerem, Onur’un para karşılığında bir kadınla beraber olduğunu Şehrazat’a ispatlamak için bir adım daha atar. Kerem, Onur ve Şehrazat’ın sırrını çözecek mi? Hafta sonu tatilinde Onur ve Şehrazat’ın canını sıkacak olan olay ne? Bennu, Kerem’i neyle suçlayacak? Cansel ve Yaman evlenebilecek mi? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

Arka Sokaklar Dizisi 56. Bölüm Özeti


Rıza Baba ve ekibi baskında

Kanal D’nin başrollerinde, Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve İlker İnanoğlu’nun oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizide bu akşam; Rıza Baba ile ekibi, bir villaya baskın yapıyor ve uyuşturucu satıcılarını yalamak için harekete geçiyor

Ayla ve Pınar, Rıza Baba’ya gazetede çıkan resmi yüzünden tavır alırlar. Bu yüzden Ekip bir kurtarma operasyonu planlar. Başarılı geçen operasyon sonrasında Ayla ve Pınar, Rıza Baba’nın gönlünü almaya çalışırlar.

Kurtarma operasyonunun hemen ardından Ekip bir villa baskınına gider. Baskında yakalanan Fatih adlı şahısın üzerinden kokain çıkar. Fatih kokaini Julia isimli bir kadından aldığını itiraf eder. Engin, Julia’nın vasıtasıyla asıl patronları yakalamak üzere gizli göreve gönderilir.

Zengin bir adamın fidye karşılığı kaçırılan kızını kurtarmaya çalışan Ekip, daha sonra da ameliyat masasında ölen aşiret ağasının öcünü doktordan çıkaran katilin peşine düşer.

Yeni evleri için planlar yaparken, televizyondaki bir haberde kaparo verdikleri adamın aslında bir dolandırıcı olduğunu öğrenen Suat yıkılır. Zeynep ise sürekli mide bulantısı ve kusmadan şikayetçidir. Murat hamile olabileceği ihtimaline karşı Zeynep’e çok özenli yaklaşır.

Elveda Rumeli Dizisi 10. Bölüm Özeti


Bölüm 10 / Yeni Bölüm 26 Kasım Pazartesi 22:10'da

BÖLÜM ÖZETİ:

Ramiz ve Fatma; Aleks ve Zarife’yi beraber yakalarlar. Zarife ve Aleks ne yapacaklarını bilemezken, Ramiz yıkılmıştır. Ramiz bu olaydan ötürü Fatma‘yı suçlayınca, Fatma küsüp evi terk eder. Diğer yandan çete olayları yüzünden ayaklanan halk, hristiyanların evlerine saldırır. Mustafa Mari‘yi kurtarmaya çalışır. Baytar Dede Aleks’i, Zarife’den vazgeçmesi için ikna etmeye çalışırken, bütün kasaba Zarife yüzünden Ramiz’den selamı kesmiştir.

Dağlar Delisi Dizi 3. Bölüm Özeti



Çatak Bey'in ölümü Yörük Obası'nda hayatı altüst eder. Hayatının en zor anlarında sığındığı gizli mağarasına kapanan Melik'i girdiği bunalımdan çıkaracak olan kişi, ona karşılıksız bir aşkla bağlı olan Aybala'dan başkası değildir. Obayı ve Melik'i zorlu bir dönem beklemektedir.
Berk'in obanın yeni beyi olmasını istediği Temur, harekete geçmekte gecikmez ancak yeni beyin başta Piri Dede ve Şifa Ana olmak üzere obanın yaşlılarından icazet alması gerekmektedir. Sadece obanın yaşlılarının değil tüm oba halkının önünde çetin bir seçim vardır. Yeni bey Temur mu yoksa Melik mi olacak? Çatak Bey'in ölümüyle birlikte yayla projesine hız vermeyi planlayan Aydın Bey ve Berk de hemen harekete geçerler. Yörük Obası bir sabah motorlu testerelerin gürültüleri ve asırlık ağaçların yere yıkılmasıyla uyanır. Bu arada yapılacak ağaç kesimini önceden öğrenen Asu da obaya gelmiştir ama silahlı adamlar desteğiyle yapılan kesime engel olamaz. Kesim tamamlandığında şehre dönmek üzere yola çıkan Asu'ya Melik de eşlik edecek ve iki küskün sevgili dağ yolunda yeni bir sürprizle karşılaşacaktır. Yaşanan sürpriz gelişmeler sonunda Asu ile birlikte gizli mağarasına kapanan Melik şimdi Aydın bey ve Berk'in yeni sürek avının hedefidir.

Zoraki Koca Dizisi 20. Bölüm Özeti


Zoraki evliliği anneler kabul edecek mi?

Kanal D’nin, başrollerini Burak Özçivit, Özlem Yılmaz, Sümer Tilmaç, Işıl Yücesoy, Zerrin Sümer, Seray Gözler ve Cihat Tamer’in paylaştıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Zoraki Koca”nın bu bölümünde; “Harbi neden yandı?”, “Ömer içinde miydi?” soruları yanıt bulacak, heyecan ve kahkaha zirveye tırmanacak.

Ömer’i acı sondan kurtaran “kader”i olduğuna inandığı sevgili arabası Harbi’dir. Balayına çıkamayan, başlarına gelenleri anlamaya çalışan Ayşe ve Ömer, sorunlarıyla uğraşırken, aynı mahallede yaşayan Sevim ve Saadet birbirlerinin kimliğinden habersiz sıkı bir dostluk geliştirirler. Bu dostluk Saadet’in Kemal’e ilişkin düşüncelerinin değişmesine de neden olur. Taner, Özlem’le evlilik yolunda ilerlerken, Yaşar onların kurduğu bir tuzağa düşerek hayatının macerasına kapılır. Ayşe ve Ömer’i yeniden kazanmak için bir araya gelen Begüm ve Tarık’ın dayanışması ise tüm hızıyla ilerler.

Hayatlarına yeni bir yön çizmek isteyen Ayşe ve Ömer, önce Kemal Bey’le buluşup onun elini öperler, ardından annelerini bir araya getirerek her şeyi anlatmaya karar verirler. Ama onlara hazırlanan oyunlar o kadar çoktur ki, acaba bu dörtlünün buluşması onların istediği biçimde gerçekleşebilecek midir?

Genco Dizisi 20. Bölüm Özeti


Genco piyano resitali veriyor

İlke kurduğu mahalle orkestrasından çok umutludur. Genco’nun da piyanosu ile bu orkestraya katılması onu iyice yüreklendirir. Bu fırsat sayesinde İlke her anını Genco ile geçirmektedir. Tibet babasının rahatsızlığı nedeniyle onun işlerini yürütmek üzere şirkette çalışmaya başlar. Pınar da ona destek vermektedir. Okul konseri için çalışmalar iyice hızlanmıştır. Bu arada Genco’nun mükemmel bir piyanist olduğu kulaktan kulağa bütün okula hızla yayılır. Pınar, Genco’nun konser gecesi sahneye çıkabileceğine inanmamaktadır. Özge ve Ahmet arasında kıskançlık krizi devam etmektedir. Asu’yu Ahmet’ten deli gibi kıskanan Özge, onu çıldırtmak için yeni bir yöntem bulmuştur. Cüneyt ise Selin’i reklam ve sinema filmi için deneme çekimi yapmak üzere bir stüdyoya götürür. Cüneyt’in niyeti bambaşkadır.Ancak işler, Selin’i gölge gibi takip eden Ejder yüzünden planladığı gibi gitmez. Aşkı için her şeyi, Özge’nin bile geçmişini hatırlayacak olmasını göze alan Genco konser için hazırdır. Tüm gözler Pınar’ı aramaktadır. Pınar, Tibet ile birlikte bir iş yemeğindedir. Her şeye rağmen Pınar acaba konsere gelebilecek mi? Sahneye çıkmaya kararlı olan Genco’yu bekleyen son dakika engeli ne?

Vazgeç Gönlüm Dizisi 11. Bölüm Özeti


24 Kasım Cumartesi 20:00 / Yeni Bölüm

Bahar’dan ayrılan Salih, çok zor günler geçirmektedir. Artık sadece intikam için yaşamaya karar verir. Harput’lu Salih’e çok güvenmektedir. İntikamları aynı kişiyedir. Bu nedenle Salih için çok ilginç planları vardır. Salih, Harputlu sayesinde yepyeni bir hayata adım atar. Sevdiğinden ayrılan Bahar, babasıyla büyük bir hesaplaşma yaşayacaktır. Vereceği karar herkes için çok şaşırtıcı olacaktır. Kaçak inşaat yapan Fikret, büyük bir ihaleye katılacaktır. İhale günü beklenmedik gelişmeler olur. Bahar evde Hasan’ın fotoğrafını bulur. Bu konu iyice kafasını karıştırmaktadır. Tüm bunlar yaşanırken Mahir’in Defne’ye olan ilgisi gün geçtikçe artmaktadır. Fakat Defne’nin aklında bambaşka biri vardır.
Salih ve Bahar, içlerindeki acıyı bastırmaya çalışırken, yolları hep kesişmektedir.

Asi Dizisi 5. Bölüm Özeti



İhsan, Demir’e nasıl bir tepki verecek?

İhsan, kızı Asi’nin, Demir’in çiftliğinde çalıştığını öğrenmiştir. Tefecideki senetlere karşılık Demir tarafından belirlenen bu bedele İhsan’ın tepkisi ne olacak? İhsan, Demir’in yolunu keser. Cemal Ağa bütün bu gelişmeleri kendi lehine çevirme arzusundadır. Asi, çaresiz Demir’in çiftliğinde çalışmaya devam eder. Defne, Kerim’in İstanbul’a dönmesinin ardından çok mutsuz olmuştur. Asi’nin Demir’in çiftliğindeki çalışma hayatı bütün heyecanıyla sürmektedir. Beklenmedik bir haber Demir’i altüst eder.

Sıla Dizisi 48. Bölüm Özeti


Bölüm 48 / Yeni Bölüm 23 Kasım Cuma 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Sıla zor bir kararla karşı karşıyadır: Ya çok sevdiği insanların bin bir emekle kurup kendisine emanet ettiği holdingi gözden çıkaracak… Ya da Boran’ın karşı çıkacağını bile bile İstanbul’a gidip işlerle ilgili kontrolü ele alacaktır. Bu karar süreci, Sıla ve Boran arasında ciddi bir gerilime neden olur… Bu arada, Ahmet Ağa’nın tuttuğu tetikçi, Boran’ı izlemeye devam eder; aldığı görevi şüphe uyandırmadan yerine getirmek için bir fırsat kollamaktadır… Boran, beklenmedik gelişmeler neticesinde gelinen noktda, Sıla ile arasındaki sorunun çıkmaza girdiğini düşünür. Bu noktada verdiği kararın, Sıla ile ilişkisinde derin bir iz bırakacağını tahmin etmektedir... Bilmediği şey ise; bu kararın, sadece onların değil, çevrelerindeki herkesin hayatını karartacak bir felaketi beraberinde getireceğidir...