Bıçak Sırtı Dizisi 12. Bölüm Özeti


Orhan’ın hamlesi işe yarayacak mı

Nisan bir an önce boşanmak ve oğlunu yanına almak için mahkemededir. Evliliğinin yıkılmasıyla bütün hayatını kaybedeceğini düşünen Orhan ise elindeki tüm kozları kullanmaya kararlıdır. Nisan evden gittiğinden beri Ali’nin kontrolünü de elinden kaçıran Orhan, bu duruma bir son vermek ister. Ali’yi karısından ve oğlundan uzak tutmak için her şeyi göze alacaktır. Ama Orhan’ın hamlesi, Nisan’la Ali arasındaki karşı konulmaz çekime engel olmaya yetmez. Üstelik Ali, artık oğluna eskisinden daha da yakındır. Orhan’ın evliliğini kurtarma çabası, onun büyük sırrından habersiz olan Serra’yı derinden yaralar. Bu aşkın getirdiği acıya daha fazla katlanamayacağına karar verir. Öte yandan Mehmet, mühim bir tanışma için sevgilisini köşke getirir. Ama hesapta olmayan bir karşılaşma, Güneş’in gergin anlar yaşamasına neden olacaktır. Orhan, mahkemede durumu kendi lehine çevirmeyi başarır. Fakat son anda gerçekleşen bir müdahale yalnız onu şaşırtmakla kalmaz, köşkte felaketle sonuçlanabilecek olaylara yol açar.

Sessiz Fırtına Dizisi 5. Bölüm Özeti


Yiğit’in Deniz’e olan aşkı alevleniyor

Yiğit’i ansızın kapısında görmesi Deniz’i zor durumda bırakır. Suç araştırma merkezi, İzzet ve Kemal’in telefon konuşmalarını dinlemeye alır. Merkez, Yiğit’in Deniz’e giderek artan ilgisinden hoşnuttur. Rana, Yiğit’ten, kocası Bahadır için holdingde önemli bir mevki ister. Hasta ve zor durumdaki insanlar için yaptığı iyilikler, Rengin’i Hikmet’e daha da yakınlaştırır. Yiğit, Deniz’e olan özel ilgisini saklayamaz. Deniz de Yiğit’e karşı kayıtsız değildir. Yiğit, Dilara’nın yakınlaşmasından rahatsız olmaktadır. İzzet, Kemal’e karanlık bir görev daha verir. Oysa Kemal bambaşka planlar yapmaktadır. Rengin, Hikmet’le olan arkadaşlığını ağabeyi Yiğit’ten gizlemez. Rana’yı umutsuz bir aşkla seven Barut, yeni bir ilişkiye adım atar. Gece yarısı Deniz’i holdingde gören Yiğit şüpheye düşer. Yiğit, Deniz’e aşkını itiraf edecek mi? İzzet’in hedefinde bu kez kim var? Yiğit ve Hikmet nerede ve nasıl karşılaşacaklar? Tüm bu soruların cevabı dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde!

İki Aile Dizisi 66. Bölüm Özeti



3 Aralık Pazartesi 20:00- yeni bölüm

Eda’nın Oğuz’a güvenmeyip işlerine karışması ve maddi sıkıntıya düşmemek için kafeyi devretmeye karar vermesi büyük bir krize neden olur.Kaybettikleri çocuklarının üzüntüsünü henüz atlatamayan Eda ve Oğuz’un arasında ipler iyice gerilir.Kendisine güvenmeyen ve onu aile babası gibi görmeyen Eda’ya kızan Oğuz, sinirlerine hakim olamaz ve geri dönüşü olmayacak bir laf eder.Damarına basılan Eda da bu lafın altında kalmaz. Oğuz’un tehditine rağmen kafeyi satar ve o da herkesi şok edecek bir karar alır.Haber çabuk yayılır.Çocuklar bu kez krizin ne kadar ciddi olduğunun farkındadır.Eda ve Oğuz’u barıştırmak için Safiye,Muhtar ve Numan da seferber olup, plan yaparlar.Şule’nin parasını kendine sermaye yapıp ile kendine iş kuran Yaman’ın keyfi yerindedir.Ancak ani kararla eve taşınan Arda onun tüm planlarını alt üst eder.Eda ve Oğuz’un küslüğü ise Ceren’e yarar. Arda ile rahat rahat buluşacak bir fırsat yakalar.Eda ve Oğuz cephesindeki gidişat ise umut kırıcıdır.Ne kadar uğraşsalar da iki inatçı keçiyi barıştırmak kolay değildir.İyice inada binen tartışma bambaşka boyutlara taşınır.Çocuklar bir kez daha onları bir araya getirmek için harekete geçerler.

Köprü Dizisi 38. Bölüm Özeti


3 ARALIK PAZARTESİ 22:00 – YENİ BÖLÜM

Öksüz hâlâ terörist militanların elinde rehindir. Amaç, Öksüz’ü yem olarak kullanıp, çoktandır giriştikleri her eylemde karşılarında buldukları, Elmas için kendini her türlü tehlikeye atabilecek Zeybek Yüzbaşı’yı saf dışı etmektir. Bu arada militanlar bir hamle daha yapar ve hapisteki arkadaşları serbest bırakılmadığı taktirde, şehirde bir yerleri havaya uçuracakları tehdidinde bulunurlar. Emniyet güçlerinin ertesi gün saat 12’ye kadar zamanları vardır. Başta Vali Faruk Yazıcı olmak üzere kentin önde gelenleri kabus dolu bir gece yaşar. Verilen süreye birkaç dakika kala hastanenin kazan dairesinde, zaman ayarlı ve patlamaya hazır bir bomba bulunur; ancak bununla da kalmaz…Gelen bir telefon ihbarı, Öksüz’ün bir araç içinde tenha bir koruluğa bırakıldığını belirtmektedir. Çocuğu almaya Zeybek Yüzbaşı’nın gelmesi istenir, aksi halde Öksüz öldürülecektir. Öte yandan Tekin, orman evinde hızlı bir iyileşme sürecine girer. Tek arzusu bir an önce köprüdeki işlerinin başına dönmek ve Leyla’yla yarım kalan hayat yolculuğuna devam etmektir. Ancak Leyla’nın endişeleri ve ağırdan alan tutumu artık Tekin’i iyiden iyiye zorlamaktadır. Leyla, giderek sıkıştığını hisseder, öyle ya da böyle bir karar almanın eşiğindedir. Bu arada Ali Maruf başta olmak üzere örgüt, disiplinsiz davranışları nedeniyle Meryem’le ilgili infaz emrini vermiştir

Binbir Gece Dizisi 41. Bölüm Özeti


Siyah gecenin sırrını çözen Kerem yol ayrımında

Güvenlik kameralarında Şehrazat’ı gören Kerem büyük bir şoka uğrar. Şehrazat, Kerem’in siyah gecenin sırrını çözeceği endişesinden kurtulamamaktadır. Onur ise Kerem’i tamamen gözden çıkarmış durumdadır. Depresyona giren Peride’yi Onur ve Şehrazat yalnız bırakmamaya çalışırlar. Seval, Burak’ı ziyaret eden gizemli adamla ilgili şüpheye düşer. Mihriban’ı büyük bir acı daha beklemektedir. Onur ve Burhan, Mihriban’a yardım etmek için bir araya gelir. Kerem’in Şehrazat’a aşık olduğunu öğrenen Bennu bunalıma düşer. Onur’a büyük bir itirafta bulunan Kerem, bir kez daha Şehrazat’ın karşısına çıkar. Ali Kemal, Cansel’i unutamamaktadır. Kerem’le ilgili tüm ümidini tamamen kaybeden Bennu ortadan kaybolur.
Siyah gecenin sırrını çözen Kerem ne yapacak? Onur ve Şehrazat’ın aşkı nereye gidiyor? Mihriban’ın büyük acısı ne? Bennu izini nasıl kaybettirecek?
Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

Arka Sokaklar Dizisi 57. Bölüm Özeti


Ekip uyuşturucu çetesinin peşinde

Oğulları yıllar önce kaybolan bir aile, oğullarının Romanya’da olduğu haberi ile umutlanır. Oğullarının Romanya mafyasından kaçmak için paraya ihtiyacı olduğunu söyleyen adamdan şüphelenen baba, polise gider. Yine, oğulları çok küçükken kaçırılan bir aile Rıza Baba ve ekibinin yardımları ile oğullarına kavuşur ve bir kapkaç çetesi de çökertilir. Bu arada Engin’in polis olduğunu öğrenen Julia, Engin ile yüzleşir. Cemil’i saf dışı bırakan ekip, Julia’nın da yardımıyla uyuşturucu çetesinin peşine düşer.Metin ve Tekin ise her zamanki gibi oyunlarına devam ederler. Futbol oynamalarına izin vermeyen Hüsnü’yü kandırmak için turşucu ile anlaşan ikilini başı her zamanki gibi Hüsnü ile derde girer.

Karayılan Dizisi 3. Bölüm Özeti


Bölüm 3 / Yeni Bölüm 3 Aralık Pazartesi 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Yüzbaşı Laroş’un baskını, teşkilatın gizli evini kana bulamıştır. Karayılan ve diğerlerinin benzerlerini çok gördüğü bu baskın, Elvan için ilktir ve onda bir dönüşüm başlatır. Belkıs kızının değişimini asla kabullenmeyecek, onu İstanbul seyahatine zorlayacaktır.

Urfa’ya gitmeye hazırlanan Fransız konvoyunun önünü kesmenin tek yolu, silah ve adam bulmaktır. Karayılan silah almaya giderken hiç beklemediği biri karşısına çıkar. Elvan direniş içinde etkin rol almayı isteyecek, Karayılan bunu kabullenmeyecektir. İkisi zor bir gece geçireceklerdir. Tabi asıl zorluğu sabah yaşayacaklarını bilmeden… Silahları alırken yaşadıkları baskın Karayılan’ı, içlerinde bir muhbir olduğu konusunda, şüpheye düşürür.

Buluşma noktasını dördü dışında tek bilen Sona’dır. Karayılan ilkgençlik arkadaşının karşısına, büyük bir öfkeyle çıkar. Urfa yolundaki konvoyun bir direnişle karşılaşmayacağından emin olan Laroş’un hesaba katmadığı tek şey, Karayılan’dır…

Zoraki Koca Dizisi 21. Bölüm Özeti



Ömer ve Ayşe kaçmaya karar veriyor

Saadet biricik oğlunun kendinden habersiz evlenmiş olduğunu, Sevim ise biricik kızının bir iddiaya kurban gittiğini öğrenmiştir. İki anne de çılgına döner, bu iki gencin yaptığı her şey çocukçadır ve onları bu hatadan kurtarmaları gerekmektedir. Ayşe ve Ömer birbirlerini sevdiklerini, evli kalmakta kararlı olduklarını söyleseler de annelerin tek bir arzusu vardır; boşanmaları…
Bu olanlardan habersiz olan Kemal ise o gece Saadet’in gönlünü kazanmak için eve çiçekler ve bir müzisyenler grubu ile gelmiştir. Ama zamanlama yanlıştır. Kemal’in sürprizi tersyüz olduğu gibi, bu harcanan paralar Saadet’in dikkatini de çekmiştir.
İki anne çocukların boşanmaları konusunda kararlılıklarını gösterirken, bu haber Begüm ve Tarık cephesinde sevinç yaratır. Özlem, Taner, Yaşar ve Bengisu ise arkadaşlarına destek olabilmek için “Aşka saygı” mitingi düzenlerler. Ama Nazif’in adamları mitingi dağıtırlar. Annelerini yatıştıramayacaklarını anlayan Ayşe ve Ömer için tek çare kalmıştır. Bir süre için uzaklara kaçmak. Özlem ve Taner’in nikahına katılacak oradan da kaçacaklardır. Ama bu bekledikleri kadar kolay olamayacaktır. Sevim, Saadet, Kemal, Recep, Galip ve Nefise de nikaha yetişmişlerdir. Tabii, Begüm ve Tarık da kimseye görünmeden, yeni planları eşliğinde gelişmeleri izlemektedirler.

Genco Dizisi 21. Bölüm Özeti


Genco, Pınar’a kırgın

Pınar için her şeyi göze alan Genco, yeteneği ile ayakta alkışlanır. Okulun dekanı ve Tülin Hoca şoktadır. Genco bir anda okulda popüler olur. Ancak Genco büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Kulise kendisini tebrik etmeye bir tek, her şeyi onun için yaptığı Pınar gelmez. Konserde bölük pörçük geçmişini anımsayan Özge, Genco’nun kendi öz ağabeyi olduğundan şüphelenmeye başlar. Ejder, Cüneyt’in çektiği şantaj kasetini Selin’e verir. Derin ise Tibet’e yakın olmak için onunla çalışmaya başlar. Bu durum Tibet’in hiç hoşuna gitmez. Dekan, Genco ile ilgili radikal bir karar alır. Artık Genco’nun okulda hademelik yapmasını istememektedir. Genco’ya okul yönetiminin bambaşka bir teklifi vardır. Pınar’ın bu davranışlarına bir anlam veremeyen Genco ise orkestrayı bırakma kararı alır. Pınar’ın İlke ve Genco’yu yanlış yorumladığını fark eden Özge olaya müdahale eder. İlke ile konuşur. İlke öğrendikleri karşında şaşkındır. Bir sanat muhabiri de Genco’nun peşindedir. Genco istemese de okulda ve mahallede araştırma yapan gazeteci hikayeyi ilginç bulur. Genco’nun saklı kalmasını istediği sırlarla dolu geçmişi tehlikededir.

Elveda Rumeli Dizisi 11. Bölüm Özeti


Bölüm 11 / Yeni Bölüm 3 Aralık Pazartesi 21:50'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Zarife yüzünden Ramiz ve bütün aile zor anlar yaşar. Ramiz ve Fatma Zarife’nin Aleks ‘i unutmak için bir süreliğine Pürsıçan’dan ayrılması gerektiğine karar verirler. Aleks ise Zarife’nin canına kıymak istediğini duyunca Ramiz’lere koşar. Mustafa Vahide, Fatma, ve Zarife Tepsi Münevver’lere doğru yola çıkarken, Ramiz esnafa olan borcu yüzünden sıkıntılıdır. Diğer yandan Abdül, tutuklanan çeteyi teslim almak üzere Pürsıçan’a gelir.

Hepsi 1 Dizisi 6. Bölüm Özeti


Bölüm 6 / Yeni Bölüm 2 Aralık Pazar 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Barış’la tartışan Eren, okula giderek sınavına girer. Cemre, Sevgi’yle yemeğe giden Emre’yi merak etmektedir... Yasemin’e değişeceği sözünü veren Korkut ise, işe babasını ziyaret etmekle başlar. Reklam çekiminde aldığı avansla, babasına güzel bir hediye alır. Baba, oğul duygusal bir konuşma yapar. Korkut’taki bu ani değişimi fark eden Kudret, bu değişikliği Yasemin’e borçlu olduğunu anlar. Gülçin ise, Mert’le konuşarak, onu sevdiğini söyler...Kızlar, hem reklamı hem de çalınan albüm kayıtlarının bulunmasını kutlamak için gece dışarı çıkar. Eğlence henüz başlamışken televizyonda yayınlanan reklam filmiyle, keyifleri ikiye katlanır. Kızlar ilk defa kendilerini televizyonda görmüştür. Ama keyifli gece kızlara asılan bir kaç çocuk yüzünden olaylı biter!Değişmek için büyük çaba gösteren Korkut, tıpkı babasına aldığı gibi, Yasemin’e de güzel bir hediye alır. Yasemin, Korkut’un gösterdiği çabadan hem etkilenir, hem de gelecek için umutlanır. Cemre ise, Emre’yle konuşur. Aslında birbirlerini seven ikilinin arasına şüphe girmiştir. Gergin ve imalarla dolu konuşma, karşılıklı suçlamalarla son bulur. Anuşka ile Barış’ı gören Eren, sinirlenmesine rağmen Barış’ı sahiplenir. Eren’le başbaşa kalan Barış, Eren’in onu hem sahiplenmesi, hem de suçlaması ikilemi arasında bocalar. Hafta sonu geldiğinde, kızların hiç keyfi yoktur: Cemre, kendi ilişkisindeki sorunların getirdiği agresiflikle Eren’le tartışır; Barış hakkında olmadık sözler söyler. Eren de, Emre için kötü şeyler söyler. Tartışma Yasemin’in Cemre’ye; Gülçin’in Eren’e destek vermesiyle alevlenir. Cemre ve Eren’in tartışması, Eren’in evden çekip gitmesiyle son bulur!.. Çok üzgün olan Cemre’nin aklı Emre’dedir. Emre ise, Sevgi’yle otele gitmiştir!..Sabah uyandığında odadaki eşyaların bir kısmının yerinde durmadığını gören Cemre, eve hırsız girdiğini sanarak panik içinde kızları uyandırır. Ne olduğunu anlamaya çalışan kızlar Gülçin’in “Taşınıyorum!” demesiyle şok olurlar!.. Tam o sırada arayan Fethi Bey, kızlara güzel bir haber verir: Televizyonda bir talk-show programı ayarlamıştır... Kızlar artık gruba isim koymak zorundadır!...

Asi Dizisi 6. Bölüm Özeti


Asi, Demir’e ne soracak?

Asi, eniştelerinin cenaze töreninde Demir ve Melek’e refakat etmek zorunda kalır. Cemal Ağa da cenazeye gelir. Süheyla sürpriz bir karar verip İstanbul’a dönmekten vazgeçmiştir. Süheyla’nın gelişi büyük yankı uyandırır. İhsan’ın ona karşı duyduğu tedirginliğin nedeni nedir ? Demir, restore ettirdiği köprüyü açtırır. Süheyla kendi hayatıyla ilgili büyük bir gerçeği öğrenir. Asi, Demir’e önemli bir soru sorar. Bu sorunun cevabı aralarındaki pek çok şeyi değiştirecektir.

Menekşe İle Halil Dizisi 12. Bölüm Özeti


Menekşe, babası ve kocasıyla yüz yüze geliyor

Menekşe ile Halil kavuşmak için ayrılmayı göze alırlar ve her biri ayrı ayrı teslim olmaya karar verir. Menekşe, ağabeyi Kadir’e böbreğini vermek için hastaneye gelirken, haberi alan Halil polise teslim olmaktan vazgeçer. Ne olursa olsun Menekşe’yi yalnız bırakmayacaktır. Hastanede babasıyla ve zorla evlendirildiği Mustafa ile yüz yüze gelen Menekşe niyetini açıklar ama, kendini kurtarmak için böyle bir fedakarlık yapmak istediğini düşünen Mustafa olay çıkarır. Menekşe’nin böbreğini verebilmesi için yapılan detaylı tetkikler sonucu Menekşe’nin bakire olduğu ortaya çıkar. Hasan ilk kez kendisiyle yüzleşecektir. Öte yandan Mithat düğmeye basar, polisten önce Halil’i yakalanmasını emreder. Polis de Halil’in yerini öğrenir. Menekşe, Kadir için bir umut olurken. Halil’in artık kaçacak yeri kalmamıştır.

Hatırla Sevgili Dizisi 43. Bölüm Özeti


Bölüm 43 / Yeni Bölüm 30 Kasım Cuma 22:10'da

BÖLÜM ÖZETİ:

Ahmet’in evlenme teklifini Rüya ve Yasemin memnuniyetle kabul ederler. Ahmet ve Yasemin kararlarını ailelere açarlar. Uzun zamandır beklenen bu haber iki aile içinde mutululuk kaynağı olur. Artık Rıza Bey’in evini çifte telaş sarmıştır. Önce Işık ve Yaşar, şimdi de Yasemin ile Ahmet... Evde düğün hazırlıkları için koşuşturmalar başlar. Ancak ilk sırada Işık vardır. Ahmet’in evleneceğini öğrenen Ayla, aslında beklediği bu haber karşısında yine de çok sarsılır. Gençler cephesindeyse sıcak gelişmeler vardır. Deniz Gezmiş ve arkadaşları artık dağa çıkma vakitlerinin geldiğini düşünerek finans kaynağı bulmak için bir banka soygunu planlarlar. Son zamanlarda hep Ankara’da olan Deniz de arkadaşlarına gönülden destek vermektedir. Sonuna kadar onlarla beraber hareket edeceğini açıklar. Mehmet, oğlu Deniz için her geçen gün biraz daha endişelenmektedir.

Sessiz Gemiler Dizisi 10. Bölüm Özeti


Bölüm 10 / Yeni Bölüm 1 Aralık Cumartesi 22:10'da

BÖLÜM ÖZETİ:

Şule İrfan’ın Gülşen’i hamile bıraktığını duyunca evi terk edip bir otele yerleşir.Talat İpek’in müdürü Bülent’i, İpek’i işten çıkarması için tehdit eder.Ali, Yılmaz’ın koruması olarak çalışmaya başlar.Nergis Ceren’in günlüğünü okur ve hocasına aşık olduğunu öğrenir.Ahmet Ali’yi arayıp ondan kendisine iş bulması için yardım ister.Mümtaz kapandığı odadan çıkmamakta ısrarlıdır.Hayati Mümtaz’ın bütün çocuklarını İpek’in evine çağırır, Mümtaz’ın hepsine bir sürprizi vardır.

Sıla Dizisi 49. Bölüm Özeti



Bölüm 49 / Yeni Bölüm 30 Kasım Cuma 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Sıla, Boran’ın telefonundan gelen silah sesleriyle çılgına döner. Artık başına kötü bir şey geldiğinden emindir. Buna rağmen Boran’a ulaşamamak, yanında olamamakla çaresizliğin en acısını yaşar. Geçen her dakikanın hayati önem taşıdığı bu sırada Boran ise sevdiklerinden ve sevenlerinden uzakta öylece yatmaktadır. Herkes Boran’ı bulmak için seferber olmuşken, kötü haber duyulur. Kimsenin dili varmasa da… Yüreği kaldırmasa da… herkesi derinden sarsacak gerçeği kabullenmek gerekecektir…

Annem Dizisi 11. Bölüm Özeti



Musa ile Zeynep’in kalbi kıpır kıpır

Mehmet ile Süreyya’nın düğününde bir araya gelmek zorunda olan Musa ve Zeynep oldukça gergin bir gece geçirirler. İkisinin bir araya gelmesiyle tüm gözler o gece onlara döner ve herkes ikilinin ne yapacağını merak eder. Musa ile Zeynep, ikisinin de hiç beklemedikleri bir anda kendilerini dans ederlerken bulurlar. Musa da Zeynep de yıllardan sonra birbirlerine bu kadar yakın olmanın verdiği heyecan içinde ne yapacaklarını bilemez bir haldedirler. Yıllarca kalplerinde gizledikleri aşk, bu gece sanki ikisinin de gözlerinde yeniden belirmiştir. Musa’nın düğünde olmasından hiç hoşnut olmayan Ali, Zeynep’e duyduğu aşkı artık bastıramaz ve bunu bariz bir şekilde belli eder. Musa da Ali’den hiç hoşlanmamaktadır ama o, davranışlarında, Ali’ye oranla daha dengelidir. İbrahim, yaşadığı yanlış hayatın içine girerken Zehra’yı kaybedeceğini hiç hesaba katmamıştır. O ne yaparsa yapsın, Zehra’nın hep oturup kendisini bekleyeceğini düşünmektedir. İşler düşündüğü gibi gitmeyince, Zehra’ya daha çok sinirlenir ve ona duyduğu sevgiden ötürü daha fazla saçmalar. Düğün gecesinin sonunda, Musa ile Zeynep’in bile hiç beklemeden yaşadıkları olay yine tüm dengeleri alt üst edecektir…

Fedai Dizisi 3. Bölüm Özeti



30 Kasım Cuma 22:00 – yeni bölüm

Emir’in (Tamer Karadağlı) vurulması büyük paniğe neden olur. Ortalık bir anda karışır. Kendini suçlu hisseden Yıldız Akar Emir’in sağlığı ile yakından ilgilenir. Omzundan vurulan Emir ise vakit kaybetmeden kendini vuranın peşine düşer. Ancak emniyette Emir’i büyük bir sürpriz beklemektedir.

Bekir’in ise rahat durmaya hiç niyeti yoktur. Bir kez daha Arda’yı görmeye gider ve şaşırtıcı bir gerçekle karşı karşıya kalır. Yıldız ile Bekir’in hesaplaşma zamanı gelmiştir.

Aziz Hamza da olanlar konusunda Yıldız’ı sıkıştırır. Bunun basit bir hayran saldırısı olmadığını O da bilmektedir. Yıldız Akar sonunda suskunluğunu bozacak mı, Emir verdiği karardan dönecek mi?

Sevgili Dünürüm Dizisi 7. Bölüm Özeti


30 Kasım Cuma 20:00 – Yeni bölüm

Ahmet’in yeni işi medyanın ilgisini çekmiştir. Bir televizyoncu Ahmet’e röportaj yapmayı teklif eder. Dünürünün yeni işini öğrenen Yıldız için, ikinci şok bu röportajı öğrenmek olur. Ama ikisi de, bu programın aralarındaki buzların erimesini sağlayacağının farkında değildir.
Bir yandan Ahmet’in işlerine yardım eden Osman, bir yandan da evin gündelikçisi Esma’ya ilgi duymaya başlar. İşsizlikten bunalan Cem ise Ahmet ile birlikte çalışmaya başlar. Ayperi ile Murat, Selma’yla ilgili bir yanlış anlama yüzünden büyük bir kavga ederler. Zaten Selma’dan hiç hazzetmeyen Ahmet Muhtar, bu işe el koymaya karar verir…

Kavak Yelleri Dizisi 26. Bölüm Özeti


Deniz, Aslı’ya gerçekleri söyleyecek mi?

Leman hastanede bebeğiyle ilgili ölüm kalım savaşı verirken, Deniz ise annesinin başında ondan her şeyi gizlemenin verdiği suçluluk duygusuyla altüst olur. Efe, Deniz’in bu zor gününde ona yol gösterip herkesi idare edebilecek tek dostudur. Çünkü Aslı hala gerçekleri bilmemektedir.

Bebekle ilgili sırları açığa çıkararak bütün bunlara sebep olan Mine ise her ne kadar Deniz’e karşı vicdan azabı duysa da, her şeyin Aslı’nın ailesinin yüzünden olduğunu düşünmekte ve Aslı’yla ailesinin hala birer melekmiş gibi korunup kollanmasından iyiden iyiye nefret etmeye başlamıştır.

Babasının verdiği bilezik parasını emlakçıya kaptıran Efe ise, ne Su’nun ev sorununu çözebilmiş, ne de kendisine yeni bir iş bulabilmiştir. Üstelik Metin ve Gönül’ün evlilik işini ağırdan almaları Efe’yi büsbütün çileden çıkarmıştır. Çünkü Salih ve Şükran düğün bitip Urla’ya dönmeden Efe’nin kendi hayatına istediği yönde özgürce şekil verebilmesi mümkün değildir. Gönül’ün ise annesi biraz daha yumuşamadan düğün tarihi belirlemesi mümkün değildir ve bu anlamda ailede ipler iyice gerilmeye başlamıştır.

Canan ve Leman’ın arasında yaşananlar konağında gündemine birinci sıradan oturmuş herkes Canan’ın bebeğinin gerçek babasının Murat olduğunu öğrenmiştir. Ayşe bir yandan öğrendikleriyle deliye dönerek yeniden namus abidesine dönüşen Osman’la boğuşurken, bir yandan da hem Hafize’ye hem de Mine’ye gerçekleri kendisinden gizledikleri için kızgındır. Ancak sevdiklerine karşı bir güven sorunu yaşayan kişi sadece Ayşe değildir. Kerem’le geçirdikleri gece yüzünden Deniz’le aralarında güven tazelemek zorunda olan Aslı; hayatta en çok değer verdiği kişi olan Deniz’i kaybetmektense güçlü bir genç kız olarak her türlü zorluğu göze almaya hazırdır. Kerem’le olan ilişkisinde bu anlamda önemli bir adım atma aşamasına gelen Aslı bir yandan da çevresindeki herkesin kendisinden bir şeyler sakladığı hissiyle kendisine doğru soruları sormaya ve doğru cevabı bulmaya çalışmaktadır. Oysa doğru cevap baştan beri ondan her şeyi saklayan Deniz’dedir. Ve Deniz, yalanların çevresindekileri yalnızca felakete sürüklediği bir ortamda Aslı’ya gerçekleri söyleyip söylememek konusunda artık zor da olsa bir karar vermelidir.

Tatlı Bela Fadime Dizisi 8. Bölüm Özeti



29 Kasım Perşembe 20:00 – yeni bölüm

Tanya çocuklarını kaçırdığı için Reis’i şikayet etmeye jandarma karakoluna gider. Fadime ile Levent köyde gezerken karşılarına Hasan çıkınca ortalık karışır. Müzeyyen ise Nazife’nin üstüne yürümesiyle fenalık geçirir. Herkes başına toplanır.Peşinden de önce Levent’in gelişi sonrada jandarmanın evi basmasıyla her şey altüst olur. Aradan günler geçer. Nikah günü yaklaşır.Köydekiler bir otobüse doluşup türkülerle İstanbul’a yola çıkarlar.Temel dede misafirleri dört gözle bekliyordur.Çiçekler yaptırır,otellerde krallar gibi ağırlar,boğaz’a götürür.Bu arada Müzeyyen çıldırıyordur. Reis’in bir derdi vardır.Tanya’nın çocukları bir daha göstermeyeceğini düşünür.Kadife ve Fadime’nin desteğiyle çocukları da düğüne getirmek için Tanya’ya gider. Fakat öğrendikleri karşısında ne yapacağını şaşırır. Levent nikah yaklaştıkça Fadime ile evlenme kararını sorgulamaya başlar. Vedat’la kafa dağıtmaya gittikleri barda yanlarına iki kız gelir.Barda gazetecilerde olunca flashlar patlar. Fadime, Nazife ve Müzeyyen gelinlik provasına giderler. Gelinlik Fadime’ye çok yakışınca Müzeyyen kıskanır.Fadime’nin yalnız olduğu bir anda konuşmak istediğini söyler.Müzeyyen’in anlattıkları karşısında Fadime kulaklarına inanamayacaktır.

El Gibi Dizisi 4. Bölüm Özeti


Bölüm 4 / Yeni Bölüm 28 Kasım Çarşamba 22:20'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Ece kendisinden beş yıldır saklanan bütün gerçekleri öğrenmiştir. Hesaplaşması gereken bir çok kişi vardır, en başta da annesi ve babası… Ece ailesini terk ederek bir otele yerleşir. Yiğit bu zor gününde elbette ki Ece’ye yardımcı olur, fakat Yiğit’in eşi Aslı bundan çok rahatsız olur. Ece Demir’e kendini affettirebilecek midir? Bir yanda oğlunun yaşadığını öğrenmesinin şoku, bir yanda kaybettiği aşkı, Ece’nin bundan sonraki adımı ne olacaktır? Demir, bir aşk ikilemine mi düşecek, yoksa Ece’yi görmezden mi gelecek? Ve bütün bu olanlar karşısında Elif ne yapacak?

Yaprak Dökümü Dizisi 51. Bölüm Özeti


Ferhunde evde fırtınalar estiriyor

Kanal D’nin başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar ve Caner Kurtaran’ın oynadıkları, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan sevilen dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; Şevket’in sırrını öğrenen Ferhunde, onu köşeye sıkıştırmanın verdiği cesaretle evde fırtınalar estiriyor.

Şevket’in sırrını öğrenen Ferhunde, onu köşeye sıkıştırmanın verdiği cesaretle evde fırtınalar estirmeye başlar. Sabrı taşan Hayriye Hanım da sesini yükseltince gerilim iyice artar.

Fikret’in evinde sular durulmaya başlar. Deniz kendisine destek olan Fikret’e minnettardır. Fikret ve Deniz’in arası düzelince, yandaşını kaybeden Cevriye’nin huysuzlukları çekilmez bir hal alır.

Ali Rıza Bey, Şevket’in sıkıntısının farkındadır. Şevket’in suskunluğu endişelerini daha da arttırmaktadır.

Necla kendi ayakları üstünde durmaya çalışırken, hastalığı sırasında kendisini yalnız bırakmayan Julide’nin niyetinden habersizdir.

Ferhunde, Oğuz’un felaketini gözleriyle görmek için Yaman’la birlikte mahkemeye gider.

Yaptığı yanlışın ağırlığı altında ezilen Şevket, babasının yüzüne bakamaz olmuştur. Ferhunde’yle birlikte ayrı eve çıkmaya karar verir.

Gazetede yayınlanan haber Ferhunde’nin mutluluğuna gölge düşürür. Ferhunde, Şevket’le tutuştuğu şiddetli kavganın intikamını almak için, inanılmaz bir plan yapar.

Elveda Derken Dizisi 26. Bölüm Özeti


Zeynep, Lale ile konuşuyor

Kanal D’nin başrollerinde; Ece Uslu, Burcu Kara, Gökhan Tepe ve Sinan Sümer’in oynadıkları sevilen dizisi “Elveda Derken” bu akşam da Türkiye’yi ekran başına kilitleyecek bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Zeynep, Ege’den habersiz Lale ile buluşup, ondan hayatlarından çıkmasını istiyor.

Ege ve Lale, bayılan Naz’ı hemen hastaneye götürürler. Durumu öğrenen Zeynep de oraya gelir.Eda işinde pek başarılı değildir. Patronu onu uyarır.

Şeyda, Kerim’in başka bir kadınla ilişkisi olduğunu düşünmektedir.Şahika, Şeyda’dan habersiz eski gazino patronuyla konuşur.
Lale’nin doktor bir arkadaşı, İzmir’e yerleşeceği için muayenehanesini ona devreder.Zeynep, Ege’den habersiz Lale ile konuşur. Ona hayatlarından çıkmasını söyler.

Ege avukatı ile görüşür. Ancak bu görüşme pek umut verici değildir.Eda, Barış’ı evde bir kızla yakalar.Duruşma için herkes mahkeme salonundadır. Ege, Naz’ın hastalığını delil olarak kullanacak olan Lale ile tartışır. Lale nedenini Zeynep’e sormasını söyler. Ortam gergindir. O sırada gelen telefon Lale’yi telaşlandırır.

Avrupa Yakası Dizisi 139. Bölüm Özeti


Yeni Bölüm 28 Kasım Çarşamba 20:00'de

PROGRAM ÖZETİ:

Victoria Cem'den çocuk yapmayı planlarken, Tanrıverdi'nin liderliğinde ofis ekibi, Burhan'a bir oyun oynar! Senaryoya göre Victoria Burhan'ın ideal bir biyolojik baba olacağını düşünmektedir ama kendisinden bunu rica etmeye çekinmektedir! Burhan bu teklifi havada kapar, ancak oyuna göre bazı sağlık testlerinden geçmesi gerekmektedir. Ne var ki bu testler sırasında Burhan'ın İskandinav asıllı olduğu ortaya çıkar! Burhan artık bir İsveçli gibi yaşamayı felsefe edinmiştir ve Sütçüoğlu rezidansını zor günler beklemektedir! Sacit, Şahika ve belinde silahla gezen amcaoğlu Osman'dan kurtulmak için sürekli saklanmaktadır. Ancak Osman vazgeçmez. Sütçüoğlu rezidansına yaptığı bir ziyarette Aslı'ya karşı bir yakınlık duyar ve yemeğe çıkmayı teklif eder. İfo, zengin ve tahsilli Osman'ın ideal bir koca adayı olduğunu düşünmektedir ancak Aslı iki arada bir derede kalmıştır. Şahika, Yıldırım Mayruk'un defilesinde mankenlik yapması için teklif geldiğini ama kendisinin reddettiğini kızlara ballandıra ballandıra anlatır. Kızlarsa Şahika'ya inanmazlar ve inceden dalga geçmeye başlarlar. Yaprak müzik aşkına karşı koyamaz ve rock bar'da sahte isimle, kılık değiştirerek sahneye çıkmaya başlar! Kubilay'ın bu durumdan haberi yoktur ancak rock bar'da sahneye çıkan yeni afetle ilgili haberler kulağına gelince, kendisine bir kaçamak gecesi yapıp, seksi şarkıcıyla tanışmak için oraya gider!