Karayılan Dizisi 6. Bölüm Özeti


Bölüm 6 / Yeni Bölüm 24 Aralık Pazartesi 22:20'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Elvan Fransız Yüzbaşı Laroş'un kollarında bayılmıştır. Kendine geldiğinde başında bir Fransız doktor vardır; Karayılan için yazdığı mektuplar ise ne yazık ki Laroş'un elindedir.
Karayılan telgrafhane ve çarşı baskınlarında elde ettiği başarıların da verdiği güvenle, plansız hareket etmeye başlamıştır. Karayılan'ın yaptığı hareketleri uzaktan takip eden ve elindeki verileri birleştiren Laroş, hain bir tuzak kurar. Bu tuzak sayesinde ilk kez Karayılan'ın karşısında bir başarı kazanır. Karayılan ise çok büyük bir kayıp verir.
Karayılan aldığı yenilgiden sonra içine kapanır. Kendini yeniden bulmak için gittiği yer, dergahtır. Burada ona hiç beklemediği birinin cesaret verici sözleri yardımcı olur. Karayılan dergahtan yeni edindiği derslerle, yepyeni biri olarak çıkar.
Elvan'ın başlarda pek ciddiye almadığı hastalık, içten içe ilerlemeye devam etmiştir. Karayılan Elvan'ın hastalandığını öğrendiğinde çok geçtir. Elvan şimdi yatağa düşmüş, yaşam savaşı vermektedir.

Elveda Rumeli Dizisi 14. Bölüm Özeti


Bölüm 14 / Yeni Bölüm 24 Aralık Pazartesi 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Ramiz ve Hasan; Abdül’ün asker kıyafetlerini almaktan vazgeçmesiyle yıkılırlar. Bütün kasabaya borçlanmışlardır. Ramiz eve dönüp bu haberi verdiğinde , Vahide herkesten habersiz , hesap sormak için Abdül’e gider. Bu sırada Mustafa ve Dilaver Selanik’ten dönüp olanları öğrenirler. Abdül ;Vahide ‘ye, kıyafetleri almasının ona bağlı olduğunu söyler. Bu arada Üsküp’ten Sofi’nin babası gelir, Aleks’ten Sofi’yle beraber Üsküp’te yaşamalarını ister. Serbest bırakılan Dimtri, gizlice Pürsıçan’a döner. Amacı Kara Kalpaklı’dan intikam almaktır.

Köprü Dizisi 41. Bölüm Özeti


24 ARALIK PAZARTESİ 22:00 – YENİ BÖLÜM

Vali Faruk Yazıcı’nın uygulamaya koyduğu radikal/pratik çözümler meyvesini vermeye başlar; Keçeler Köyü’nde bir yağ ve süt imalathanesiyle, okul yapımı için kollar sıvanır. Ancak köprünün imal edildiği demir fabrikasında işler, aynı kolaylıkla yürümez. Patronu Turan Bey’in örgüt tarafından infaz edilmesinden sonra zor günler geçiren fabrika, bu arada bankaya olan kredi borcunun son birkaç taksitini ödeyememiştir. Aynı dönem içinde fabrika çalışanları korkup işlerini bırakmış, valinin ‘işe dön’ çağrıları da onları yüreklendirmeye yetmemiştir. Bu şartlar altında fabrikadan umudunu kesen alacaklı banka, tesise el koymak için hukuki süreci başlatır¸fabrikayı ele geçirmek için aşırı istekli oluşu dikkati çeker ki, sebebi çabucak anlaşılır. Demir fabrikasının, Vali’nin ve şehrin karşında şimdi bir Fransız bankası vardır; üstelik söz konusu bankanın büyük hissedarlarından biri, Fransa parlamentosunda oylanan Ermeni yasa tasarısının en büyük destekçisidir. Fabrikanın elden gitmesiyle köprü projesinin en ağır darbeyi yiyeceğini anlayan Vali Yazıcı, bu Fransız bankasına karşı adeta savaş açar, yetkilerinin aşan tedbirleri(!) gözünü kırpmadan devreye sokar, bunların da yetmeyeceğini anladığı anda işçilerin fabrikayı işgal etmelerine yeşil ışık yakar!
Her şeye rağmen iyi şeyler de olur şehirde; Leyla ve Tekin, bütün bu karmaşa içinde, dostlar arasında kutlaması yapılan sade bir törenle evlenirler. Davetin onur konuklarından biri de, Tekin’in zor günlerdeki kadim dostu Deli Tuncay ve köpeğidir! Leyla’nın nikah defterine imza attığı saatlerde, Vali Muavini Veysel’in içindeki gizli volkan harekete geçer; bir yerlerde baş başa sakin bir yemek diye yola çıkan Veysel ve Esin için gece, cehenneme döner ve aynı gecenin sonunda Esin, Veysel’e onunla evlenmekten vazgeçtiğini söyler!
Öte yandan Ali Maruf’un ilaç(!) laboratuvarında çalışan aç gözlü bir adam, çaldığı uyuşturucuyu kendi hesabına piyasaya sürer. Satış noktalarından bazıları da, okul önleridir. Aynı uyuşturucudan kullanan bir genç, aşırı dozdan ölü bulunur. Ölen genç, Vali’nin oğlu Kerem’in en yakın arkadaşlarından biridir!

İki Aile Dizisi 69. Bölüm Özeti


24 Aralık Pazartesi 20:00 – yeni bölüm

Oğuz’un Eda’yı müşterisinden kıskanıp adamı dövmesi bardağı taşıran son damla olur.Eda boşanma işlemlerini hızlandırır.Üstelik bu kez dükkanda yaşanan rezaletin pek çok tanığı da vardır.Eda mahalledeki herkesi köşkte toplantıya çağırır.Amacı Bakkal Numan’dan Muhtar’a kadar mahallenin şiddetli geçimsizlik için mahkemede tanıklık yapmalarını sağlamaktır.Ergin’den durumu haber alan Oğuz köşke toplantıyı basmaya gider.Ancak işler umduğu gibi gitmez.Oğuz ellerinde büyüdüğü insanlardan hiç beklemediği bir davranışla karşılaşır.Oğuz bir an önce harekete geçmezse sadece Eda’yı değil tüm sevdiklerini de kaybedecektir.Ceren ise 18’e basacaktır.Cezasından dolayı evde kutlama yapılmayacağının farkındadır.Evde hiç kimse lafla bile doğum gününü kutlamayınca iyice bulanıma girer.Ancak Eda Ceren için çoktan devreye girmiş ona hiç beklemediği bir sürpriz hazırlamıştır.Oğuz’un Eda’dan kıskanıp dövdüğü adam ise hayatını cehenneme çevirmek üzeredir.Kime bulaştığını bilmeyen Oğuz Eda ile barışmanın yollarını ararken büyük bir bela hem onu hem de mahalleyi tehdit etmektedir.Üstelik bu işin altında da yine Yaman’ın parmağı vardır.

Sessiz Fırtına Dizisi 7. Bölüm Özeti


Deniz, Yiğit’in hayatı için endişeleniyor

Kanal D’nin başrollerinde Erkan Petekkaya ve Arzum Onan’ın oynadıkları sevilen dizisi “Sessiz Fırtına” bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Yiğit’in Deniz’i olan aşkı daha da alevleniyor.

Deniz’i ziyaret eden Yiğit ile Suç Araştırma Merkezi’nin amiri Çetin karşı karşıya gelir. İzzet’in öldürdüğü Kemal’in cesedini bulan polis olayın üstüne gider. Maliye tarafından kontrol altında tutulan tersanede yeni gelişmeler yaşanır. Dilara, Yiğit’le ilişkisinde rakip olarak gördüğü Deniz’e gövde gösterisi yapar. İzzet ve Bahadır’ın gözü, babasından Rana’ya kalan mirastadır. Yiğit’in organize ettiği yeni operasyonda son aşamaya gelinir. Holdingi dinleme konusunda başarılı olamayan Suç Araştırma Merkezi, Sancaktarlar’ın evine girmek için yeni bir stratejiyi uygulamaya koyar. Hikmet, Yiğit’i ortadan kaldırmak için korkunç bir plan hazırlar.

Deniz ve Çetin, Yiğit’e karşı nasıl bir önlem alacaklar? Yiğit’in büyük silah organizasyonu başarıyla sonuçlanacak mı? Rana holdingdeki hisseleri konusunda nasıl bir karar verecek? Hikmet’in Yiğit’e yönelik yeni planı ne? Tüm bu soruların cevabı dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde!

Vazgeç Gönlüm Dizisi 15. Bölüm Özeti


22 Aralık Cumartesi 20:00 / Yeni Bölüm

Hasan ve Fikret’in arasına giren Coşkun vurulmuştur. Ağır yaralıdır. Fikret olanlardan Harputluyu sorumlu tutar. Hemen polis çağırtır. Polis gelene kadar Harputlu’yu holdingin deposuna kapatırlar. Olayları öğrenen Salih ve Mahir hemen bir plan yaparlar. Hasan’ı asla yarı yolda bırakmayacaklardır. Harputlu duruma çok üzülmektedir. Onun için tek önemli olan Belgin’in ne düşüneceğidir. Sevdiği kadınla yüzleşmesi oldukça ilginç olacaktır. Kardeşinin vurulduğunu öğrenen Bahar şoke olur. Hemen olayı araştırmaya başlar. Bu süreç Bahar ve Salih’in arasında soğuk rüzgarlar esmesine sebep olur. Coşkun’un durumu kritiktir. Ağabey’inin başından bir an bile ayrılmayan Bahar, acı bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır. Yaşanan kötü olayları fırsat bilen Ali, bu durumu Bahar’a yakınlaşabilmek için kullanır. Coşkun’a isabet eden kurşun balistik incelemeye alınır. Ortaya çıkan sonuç herkes için çok şaşırtıcı olacaktır. Tüm bunlar yaşanırken, aşkın önüne geçen gerçekler Bahar ve Salih’e zor günler yaşatmaktadır.

Sevgili Dünürüm Dizisi 10. Bölüm Özeti


21 Aralık Cuma 20:00 – Yeni bölüm

Ayperi, hamile olduğunu söylemeden Murat’ı eve getirmenin bir yolunu bulmaya çalışır. Yoksa Murat onu bebek için çağırdığını sanacaktır. Sonunda bu sorunu çözmek Ahmet ve Osman’a düşer. Yıldız, kurbanlık koyunun bahçesinde kesilmesini istemediği için koyunu serbest bırakmak ister. Ancak başına beklemediği olaylar gelir. Yıldız ailesi, dünürü ile ilgili olumsuzlukları ortadan kaldırmak için devamlı planlar yapar. Ancak bir süre sonra bakar ki yaptığı planlarda söylediği tatlı yalanlar gerçek olmaktadır. Tatlı bir yalandan daha ne çıkar diye düşünür ve piyango ikramiyesinin kendine çıktığını söyleme kararı alır.

Genco Dizisi 24. Bölüm Özeti


Genco, Pınar’ın tavrına üzülüyor

Kanal D’nin, başrollerini Alpay Atalan, Selen Seyven, Faik Ergin, Hazal Kaya, Emin Gürsoy, Mehtap Altunok, Orhan Şimşek, Mine Bıçakçı, Fatma Murat, Uygar Özçelik, M.Burak Demir, Berkan Tüfekçibaşı, İris Kara, Enis Arıkan, Mine Tüfekçioğlu ve Deniz-Melis Gözen’in paylaştıkları sevilen dizisi “Genco”nun bu bölümünde; Pınar’ın, Tibet’e ayrıldıklarını hala söyleyememiş olması Genco’yu çok üzüyor.

Pınar’ın, Tibet’e ayrıldıklarını hala söyleyememiş olması Genco’yu çok üzmektedir. Pınar ise Tibet’in bu durumu henüz kaldıramayacağının farkındadır. İlke de Genco’yu Pınar’a karşı doldurmaktadır. İyilik meleği kesilen Cüneyt ise Tibet’in işlerine de el atar. Hatta işi onun yerine toplantılara girmeye kadar vardırır. Ejder’in masum olduğuna inanan Genco, kuşkulandığı Cüneyt’in peşine düşer. Selin ise hala babasının ve okuldaki arkadaşlarının karşısına çıkmaya korkmaktadır. İlke ve Pınar’ın desteği ile Selin okula gitmeyi kabul eder. Ancak korktuğu başına gelir. Özge ve Asu bu durumu ilginç bir şekilde protesto ederler. Özge’nin Selin’e destek vermek amacıyla okulda yaptıklarını öğrenen Ahmet ise kıskançlıktan delirir. Genç aşıklar farklı düşünce tarzları nedeniyle tartışırlar. Tibet ise Pınar’dan şüphelenmeye başlar. Genco da Selin’e kurulan tuzak ile ilgili çok önemli bir bilgiye ulaşır.

Binbir Gece Dizisi 44. Bölüm Özeti


Bennu yol ayrımında

Cem’le rekabete giren Kerem, Bennu’dan vazgeçmek niyetinde değildir. İki aşk arasında kalan Bennu’nun kafası iyice karışmıştır. Ancak Cem, Bennu’dan son kararını vermesini ister. Şehrazat ve Bennu, Kerem konusunda ilk kez açık bir dille hesaplaşırlar. Burhan, Onur ve Şehrazat’ı yemeğe davet eder. Peride’nin psikolojisi hızla bozulmaya devam etmektedir. Onur ve Kerem, adamları Mustafa aracılığıyla Erdal’ın birçok mali açığını yakalarlar. Onur, Şehrazat’tan düğün için tarih belirlemesini ister. Kızının resim hocasıyla ilişkiye giren Füsun büyük bir çelişki yaşamaktadır. Yaman ve Cansel, Umut bebekle çok mutludurlar. Şehrazat’ı çok büyük bir tehlike beklemektedir.
Bennu, Cem ve Kerem arasında bir seçim yapabilecek mi? Bennu, Şehrazat’ı niçin suçlayacak? Peride’nin ziyaret edeceği özel kişi kim? Şehrazat’ı bekleyen yeni tehlike ne? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

Parmaklıklar Ardında Dizisi 2. Bölüm Özeti


Bölüm 2 / Yeni Bölüm 20 Aralık Perşembe 21:40'ta

BÖLÜM ÖZETİ:

Kadınlar koğuşundaki patlamanın ardından yangın çıkmıştır. Gülten bu durumu bahane ederek operasyon düzenlemek ister. Ancak Tahsin’in yaralı olması işleri karıştırır. Gülten Doktor Tarık’ın içeri girmesine izin vermek zorunda kalır. Suzan Hayriye’ye yardım etmek için kendini toparlamıştır, diğerlerinin ondan beklemediği bir kararlılık gösterir. Tahsin ve Hayriye’nin hastaneye yollanmasının ardından operasyon emrini veren Gülten yine hüsrana uğrayacaktır. Kargaşanın ortasında, yanında bakanlık görevlisi ile gelen Handan cezaevi yönetimini devralır ve mahkumlarla uzlaşma yolları arar. “Bütün dünyanın gözü üzerimizde, mahkumlara şiddet uygulanmayacak” gibi Gülten’in karşı olduğu düşünceleri dile getiren Handan, Nur ve Aliye’yi koğuş sorumlusu kabul etmeye de hazırdır. Gülten’le Handan arasındaki mücadele daha ilk geceden kıyasıya bir şiddetle patlak verirken, Handan bu yeni çevrede kendini kabul ettirebilmek için müttefikler arar. Gülten’den farklı görünen infaz memuru Semra’yı kazanmaya çalışır. Asıl önemlisi, yumuşacık sesi ve şefkatli tavrıyla ona hemen yakınlık gösteren Doktor Tarık acaba güvenebileceği birisi midir?

Avrupa Yakası Dizisi 142. Bölüm Özeti


Bölüm 142 / Yeni Bölüm 19 Aralık Çarşamba 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

”AVRUPA YAKASI” kurban bayramı özel bölümüyle karşınızda...
Burhan’ın zaman zaman ortadan kaybolması ve şüpheli tavırları Makbule’nin dikkatini çeker. Bir gece gizlice evden çıkarken Burhan’ı takip eder ve beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Bu arada Burhan’ın derdi ailenin unutulmaz eniştesi olmaktır. Kurban Bayramı’nda Aslı’nın elini öpmesi ve ona ‘enişte’ demesi konusunda ısrar eder. Aslı ise bunu yapmamak için sonuna kadar direnecektir.

Sabit Efendinin açığını yakalayan Sacit, Zeynep’le rahat rahat görüşmeye başlar. Ancak Şahika durumu ne olacaktır? Zeynep’i Sacit’in yeni asistanı olarak tanıtmak iyi bir fikir gibi görünür. Ancak Şahika Zeynep’ten kendisine de yardımcı olmasını isteyince işler karışır! Ve zeynep için çok zor günler başlar...

Osman ve Aslı ilişkisi “seviyeli bir dostluk” tarzında sürmektedir. Sütcüoğlu Rezidansı’nın bütün kadınları bunun bir ilişkiye dönüşmesi için ellerinden geleni yaparlar. Ancak Cem faktörü onların işini zorlaştırmaktadır.

Ofis ekibi bayramda hep birikte bir bayram yemeği yemeye karar verir. Ancak Fatoş ve Tanrıverdi kavgalı oldukları için masanın uzak uçlarında oturmak şartıyla bu teklifi kabul ederler. Elbette bayram yemeği planlandıgı gibi yaşanmayacaktır!

Bülent Bey’in alaycı tavırları apartmandaki herkesin tepkisini çeker. Ancak Bülent Bey halinden çok memnundur. Ta ki bayram gelene kadar...

Yaprak Dökümü Dizisi 54. Bölüm Özeti


Şevket kumarın pençesinde

Kanal D’nin başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar ve Caner Kurtaran’ın oynadıkları, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan sevilen dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; borç batağına saplanan Şevket, usul usul kumarın öldürücü pençesine doğru sürükleniyor.

Borç batağına saplanan Şevket kumarın pençesine düşmek üzere, Necla ise giderek daralan bir çember içindedir.Leyla, Can’la yakınlaşmasına şahit olan Ferhunde’nin baskısı altındadır. İlk kez kendi başına bir karar veren Leyla’nın içi rahattır.

Yeni bir yayıneviyle anlaşan Ali Rıza Bey, bu sefer de sağlık problemleriyle karşı karşıya kalır. Fikret’in ürkekliği yanlış anlaşılmasına neden olmuş, Tahsin boşuna umutlandığını düşünmeye başlamıştır.

Hapishanede yaralanıp hastaneye kaldırılan Oğuz ’un aklında intikamdan başka bir şey yoktur. Oğuz’un kaçtığını öğrenen Ferhunde’nin de uykuları kaçar.
Oğuz’un intikam listesinde ilk sırada Ferhunde’nin ismi vardır.

Elveda Derken Dizisi 29. Bölüm Özeti

Ege, Lale’yi kıskanıyor

Lale, Ateş’in Amerika’ya gittiğini öğrenince yıkılır. Onun bu halini gören Ege belirsiz bir kıskançlık duyar.
Zeynep’in kafası allak bullak olmuştur. Kerim’in söylediklerini düşünmektedir.
Ege’nin annesi sürpriz bir şekilde gelir ama Zeynep ortada yoktur.
Yayınevi, Lale’ye kitabını bir an önce yazması için baskı yapar. Lale bu konuyu Tuna ile konuşmak ister. Ancak ona bir türlü ulaşamaz.
Zeynep’in kayıp olduğunu öğrenen Selçuk ve Ulviye, Kerim’in evine gider.
Şeyda’nın eski çalıştığı gazino patronunu adamları, Şahika’yı borçlarını bir an önce ödemesi için sıkıştırırlar.
Lale telefonla ulaşamadığı Tuna’nın evine gider. Tuna, Lale’yi görünce panikler. Çünkü onun görmesini istemediği bir misafiri vardır.

El Gibi Dizisi 7. Bölüm Özeti


Bölüm 7 / Yeni Bölüm 19 Aralık Çarşamba 22:20'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Metin Bey, Yiğit’e gözdağı vermek için planlar kurar. Fakat bu planlar kendisi ve kızı Ece’ye zarar verecektir.
Ece, oğlu Cem’i görebilmek için çaresizlik içindedir ve aklına gelen her yolu dener. Erdal Bey, Mukaddes Hanım’ı mutlu edebilmek için Mukaddes Hanım’ın yıllardır kayıp olan oğlu Tekin’i bulur. Fakat işler sanıldığı gibi olmayacak Mukaddes Hanım daha da mutsuz olacaktır.