El Gibi Dizisi 8. Bölüm Özeti


Bölüm 8 / Yeni Bölüm 30 Aralık Pazar 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Elif, Ece’yi Cem’den uzaklaştırmak için elinden geleni yapmaya karar verir. Demir yine çaresizce iki kadın arasında kalır.
Öte yandan Yiğit ve Emel, Metin Yazgan’ı alt edebilmek için türlü oyunlar yaparlar.
Barış ve Büşra aşkında sürpriz gelişmeler yaşanır. Barış bütün cesaretini toplayıp büyük bir umutla Büşra’ya evlenme teklif eder. Fakat aldığı cevap onun için büyük bir şok olacaktır.
Mukaddes’i hayal kırıklığına uğratan oğlu Tekin ve Cem arasında beklenmedik bir dostluk başlar.

Vazgeç Gönlüm Dizisi 16. Bölüm Özeti


29 Aralık Cumartesi 20:00 / Yeni Bölüm

Abisini vuranın kimliğini öğrenen Bahar şoke olur. Bu sürprizi hiç beklememektedir. Salih gerçeğin ortaya çıkmasına çok sevinir. Fakat bu olay Bahar’la aralarında yine sorunların büyümesine sebep olacaktır. Hasan hemen hapisten çıkar. Gerçek suçlu ortaya çıkmıştır
Belgin olanları öğrenince hayatıyla ilgili çok önemli bir karar verir. Bu karar herkes için çok şaşırtıcı olacaktır.Ali’nin Bahar’a olan duyguları günden güne artmaktadır. Ali abisine iyice kinlenmiştir artık. Bu aşk onu bambaşka yollara sürükleyecektir. Ölümden dönen Coşkun artık evdedir. Bu acı olay onda ömür boyu silinmeyecek bir iz bırakır. Bahar ve Salih yaşanan tüm kötülüklere rağmen aşklarını silememektedirler. Salih’in kalbini fena halde kıran Bahar, ilginç bir plan yapar.

Sevgili Dünürüm Dizisi 12. Bölüm Özeti


31 Aralık Pazartesi 20:00 – Yılbaşı özel bölüm

Eski dostu Rasim’le buluşan Ahmet, içkiyi fazla kaçırıp evin adresini veremeyince, sabah kendini Rasim’in Uludağ’daki yeni otelinde bulur.
Ayperi durmadan aşererek evdekilere zor anlar yaşatmakta, Mine ise Uludağ’daki okul gezisine gitmek için Yıldız’dan izin koparmaya çalışmaktadır. Bu sırada Ahmet’in nerede olduğu da merak konusudur. Ahmet, Yıldız’ı arar ve Uludağ’a gelip yılbaşını orada geçirmelerini ister. Büyük bir koşuşturma sonrasında iki arabayla yola çıkılır. Ancak Murat’tan önce Uludağ’a varmak isteyen Cem yolunu kaybeder. Yollarını kaybeden Güneş, Cem, Didem ve kayağa çıkıp geri gelmeyen Akın Hoca Ahmet ve diğerleri tarafından heyecanla beklenirler.

Havalimanı Dizisi 2. Bölüm Özeti


2 Ocak Çarşamba 22:00 – yeni dizi

Yıllar önce başka bir kadına aşık olup evi terk eden Fatih’in babası Orhan ansızın ortaya çıkar… Babası kendisini affettirmek ve çocuklarıyla görüşmek istemektedir. Oysa Fatih’in yıllardır süren nefreti ise hala devam etmektedir. Selin’e aşık olan Serkan Fatih’le görüşür ve ona asla kabul edemeyeceği bir teklifte bulunur. Fatih çileden çıkar. Bu olay Fatih ve Serkan arasında çok büyük bir düşmanlığı başlatacaktır. Havalimanı’ndaki hayat tüm hızıyla devam etmektedir. Kolombiya’dan şüpheli bir yolcu gelir. Fatih bu yolcudan kuşkulanır. Kolombiya’dan gelen bu adamın bir sırrı vardır. Fatih bu olayı çözerken başını derde sokacak bir söz verir. Havalimanı’nda bir çocuk kaçırılır. Fatih ve takımı çocuğu kaçıran adamı bulduklarında bir aile dramının tam içine düşerler.. Caner’in İdil’e olan duyguları gün geçtikçe daha yoğunlaşmaktadır. Aşık olduğu bu kızın abisi kadar sevdiği başkomiser Fatih’in kız kardeşi olduğundan hala habersizdir ve Fatih’le tanıştırmak istemektedir… Fatih hostes okulunda ders vermeye gider. İdil abisini gördüğünde ne yapacağını bilemez.

Binbir Gece Dizisi 45. Bölüm Özeti

Şehrazat’ın hayatı tehlikede

Erdal tarafından kaçırılan Şehrazat’ı tehlike dolu, zor saatler beklemektedir. Çılgına dönen Onur, Şehrazat’ı kurtarmak için her şeyi göze alır. Mihriban ve Kaan alışveriş merkezinde korku içinde beklemektedirler. Kerem çok zor durumda kalan Onur’a her anında destek olur. Jale, ölüm kalım savaşı veren Şehrazat’ı çok şaşırtır. Şehrazat’ın başına gelenler Kerem ve Bennu’yu tekrar birbirine yakınlaştırır. Resim hocası Selim’den kopamayan Füsun, Ali Kemal’i zor durumda bırakır. Burhan ve Nadide’nin evine yeni bir misafir gelir. Yaman küs olduğu babasıyla ummadığı bir anda karşılaşır. Cansel’i sinsi bir tehlike beklemektedir. Bunalım içindeki Peride, ölen eşinin sevgilisi Handan’ı tedirgin etmeye devam eder. Bennu’dan vazgeçemeyen Kerem yine çok şaşırtır. Şehrazat, Erdal’ın elinden kurtulabilecek mi? Jale onu tanıyan herkesi nasıl şaşırtacak? Yaman’la babası barışacak mı? Kerem, Bennu’ya nasıl bir sürpriz hazırlayacak? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

Arka Sokaklar Dizisi 61. Bölüm Özeti


Ekip yeni yıla çalışarak girmek zorundadır. Bir ihtimal saat 24.00’de bir saatlik izin yapabileceklerdir. AMATEM’de tedavi gören Necip adlı hastanın istediği tek şey, yeni yıla kızıyla birlikte girmektir. Noel Baba ya da palyaço kılığında çocukları eğlendiren Necip, arkadaşı Nuri ile birlikte kızını görmek için bir plan yapar. Kimseyi üzmeden bu geceyi atlatmaya çalışan Necip kızının hastalanması ile zor anlar yaşamaktadır. Onunla aynı geçmişi paylaşan Mesut ve Rıza Baba parçalanan ailenin toparlanması için ellerinden geleni yapacaklardır.
Yılbaşında insanlar eğlencedeyken, araba hırsızları, lüks arabaları çalmaktadır. Gazeteye verdikleri ilanla günlük şoför hizmeti adı altında lüks arabaları kimseye hissettirmeden çalan Rasim ve adamları ani bir baskınla ele geçirilirler.
Yeni yılla birlikte alışveriş ve hediye telaşı ise kapkaççılar için bulunmaz fırsat olur. Çoban Ailesi de böyle bir olayla karşılaşırken Metin ve Tekin’in müdahalesi sayesinde çantaları kurtulur. Yakalanan Hasan adlı kapkaççı çocuk, kendisi gibi çocukları zorla çalıştıran Cemal’in adını verir.
Yılbaşı günü çalışanlardan bir diğeri de taksici Musa’dır. Soyguncular Musa’yı soyarken ağır şekilde yaralarlar.
Mesut o gece için Tunç’u, Metin ve Tekin’in gittiği partiye gönderir. Partinin sıkıcılığından kurtulmak için çocukların davet ettiği dansöz, aileleri zor durumda bırakır. Suat ve Ayla’nın yılbaşı kutlaması şarabı fazla kaçırınca, merkezde tüm ekibin kutlamasıyla son bulur.

Sessiz Gemiler Dizisi 14. Bölüm Özeti



BÖLÜM ÖZETİ:

Fırtına sebebiyle feribot seferleri iptal edildiği için Mümtaz’ın çocukları Bozcaada’ya gidemezler. Şule ve Ahmet lokanta kurmak için dükkan bakarlar. İrfan’ın adamları Ali’ye gözdağı verirler. Aynı esnada İrfan Yağmur’u kaçırır. Bülent hala yoğun bakımdadır. Arkadaşı Suat ailesine haber verir. Bülent’in annesi İpek’e kötü davranmaktadır. Açelya babasına kendisini nüfusuna geçirmesi için baskı yapar. Ceren Sinan’ın kendisi yüzünden okuldan kovulduğunu öğrenir. Açelya’nın Ahmet’e bir sürprizi vardır. Hayati İpek’in evine gelir. Mümtaz’dan bir haber getirmiştir.

Fedai Dizisi 6. Bölüm Özeti


Odasına birinin girdiğinden şüphelenen Yıldız Akar soluğu Emir Bora’nın odasında alır.Emir otelin içini ve dışını iyice arar. Ancak son zamanlarda yaşadıkları güzel sanatçının sinirlerini bozmuş ve onu her şeyden korkan bir kadın haline getirmiştir.Emir Bora, Akar’ı rahatlamak için bir teklifte bulunur.Göl kenarında gazetecilerle yürüyüş için Yıldız Akar’ı bekleyen Aziz Hamza, sanatçı ve koruması Emir’in sürprizli geçen gecesini öğrenir.Öğrendikleri onu hem çok şaşırtır hem de rahatsız eder.İstanbul’dan ise sanatçıyı yıkacak felaket bir haber gelir.Emir Bora ve Yıldız Akar hemen eve dönerler.Arda kaçırılmıştır.Yıldız Akar’ın yüreği acı ve çaresizlik içindedir.Tek umudu ise Emir Bora’dır.Ondan oğlunu bulmasını ister.Emir ona oğlunu bulacağı konusunda söz verir.Ancak ana yüreği Yıldız Akar’ın sağlık karar vermesine engel olur.Emir’in uyarılarını dinlemez.Oğluna kavuşmak için kendini de büyük bir tehlikeye atar.Ancak oğlunu bulmak için başvurduğu kapı yanlış kapıdır.Üstelik şimdi kendi canı da tehlikededir.

Avrupa Yakası Dizisi Yılbaşı Özel

Yılbaşı Özel 31 Aralık Pazartesi 20:00'de


PROGRAM ÖZETİ:

”Avrupa Yakası” yılbaşında Nükhet Duru, Demet Akalın, Murat Boz, Pamela Spence, ilk oryantal star’ın birincisi Reyhan, diğer oryantal star finalistleri ve oryantal Dora ile bomba gibi...

Şahika yılbaşı için yalısında parti vermeyi planlamaktadır. Ünlü sanatçıların sahneye çıkacağı bu partiye bütün ekip davetlidir. Zeynep, Sacit’i gormek için kılık değiştirip partiye sızar ve partide işlenecek bir cinayet planını öğrenir. Avrupa Yakası’nda işler karışmıştır.

Tahsin Bey, yılbaşı gecesini pijama, terlik, televizyonla geçirmekten yanadır. Oysa İfo, dışarı çıkmak istemektedir. Sütçüoğlu rezidansı her zaman olduğu gibi yılbaşı gecesi de münasebetsiz misafirlerin baskınından kurtulamaz.

Fatoş, yanlışlıkla Tanrıverdi’nin telefonunu alır ve ünlü bir sanatçıdan gelen aşk mesajlarını yakalar. Rock bar büyük bir kavga ve bol eğlenceye sahne olacaktır.


Sertaç, İzzet ve Tacettin muhallebicide bir roman eğlencesi düzenlemeye karar verirler. Fakat artık bir gelenek haline gelen dansöz eksikliği bu gece de yaşanır ve sürprizler ardı arkasına gelir.

Selena Dizisi 56. Bölüm Özeti


Bölüm 56 / Yeni Bölüm 29 Aralık Cumartesi 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Kuzey yılbaşında sahne alacağı yere Selena, Burak, Fitnat ve Alameti de davet eder. Alamet içkiye alışkın olmadığı için içer içmez sarhoş olur ve Burak’a Hades olduğunu sayılar. Bu arada Burak’ın dışarıya çıkmasını fırsat bilen Kuzey hemen Selena’ya yaklaşınca Fitnat Kuzey ve Selena’nın resmini çekerek Burak’a gösterir. Aslı, Ekrem ve Kıvılcım yılbaşında ailecek Bolu’da otantik bir dağ evine tatile giderler. Kendi sobalarını kendilerinin yakmak zorunda oldukları bu tatil, Aslı’ya göre olmadığı içinapar topar eve dönmek zorunda kalırlar. Selin, Leyla ve Nazlı evde yılbaşını kutlarlarkenAslılar’ın ansızın eve gelmesi ile Ozan ve Erdem’i evde gizlemek zorunda kalırlar…

Asi Dizisi 9. Bölüm Özeti

Asi, Demir’in çiftliğini terk ediyor

Asi, Demir’e çiftliğinde artık çalışmayacağını söyler. Babasının borcuna karşılık çalışmayı önce kabul eden Asi, şimdi babasıyla birlikte olacaklara katlanmaya hazır olduğunu söyler. Ancak kalan borcun ikinci taksidini ödemek için, İhsan para bulmak zorundadır. İhsan, hakkında kazancını yasadışı yollardan yaptığı iddiası dolaşan arkadaşı Bülent’ten para alır. İhsan borcunu kapatmak üzere Demir’e verir. Demir ise İhsan’ın durumunu bilmekte ve para bulmak için tehlikeli bir yola saptığından endişelenmektedir. Demir, İhsan’ı uyarır. Bu sırada Cemal Ağa’nın uzak akrabası Kenan ise Asi’ye olan beğenisini ilan etmekten çekinmez. Demir ve Kerim’e sevimsiz gelen Kenan, kızlar arasında hiç de öyle karşılanmaz. Demir, Kenan’ın Asi’ye yakınlığının ilerlemesini izlerken bir yandan da teyzesi Süheyla ile kendini çatışmanın içinde bulur.

Zoraki Koca Dizisi 24. Bölüm Özeti

Ömer’e kurulan tuzak çözülüyor

Kanal D’nin, başrollerini Burak Özçivit, Özlem Yılmaz, Sümer Tilmaç, Işıl Yücesoy, Zerrin Sümer, Seray Gözler ve Cihat Tamer’in paylaştıkları sevilen dizisi “Zoraki Koca”nın bu bölümünde; Ayşe ile Ömer’i ayıran tuzak çözülüyor. Ama Ömer, Ayşe’nin kendisine itimat etmemesine çok kırıyor ve onu asla affetmeyeceğini söylüyor.

Ayşe ve arkadaşları, Ebru ve Ömer’i o halde görünce derhal orayı terk ederler. Ayşe şaşkın bir halde Taner’lere giderken, “bu işte bir iş” olduğunu düşünen Bengisu, Ömer’in yanında kalır. Bengisu birilerinin Ayşe ile Ömer’in arasını bozmak için çaba sarf ettiğini tahmin etmektedir. Bu konuda iz sürmeye başlar. Ömer ise Ayşe’nin kendisinden şüphe etmesine çok bozulmuş, ona kırılmıştır. Ancak her ikisi de ailelerine bir hayal kırıklığı daha yaşatmamak için ayrılmak istememezler ve evliliklerini onların yanında “zoraki” bir mutlulukla sürdürürler.

Begüm ve Tarık bir dargın bir barışık gördükleri Ayşe ve Ömer arasında ne olduğunu anlamak için iki sevgili pozunda onlara ziyarete giderler. Karı-kocayı gayet mutlu görünce de akılları iyice karışır. Kemal, su gibi para harcamaya devam etmektedir. Bu arada Saadet de Kemal’in iflas edip etmediğini anlamak için müthiş bir plan yapar. Yaşar ve Taner’e kendini kaçırtarak Kemal’den fidye isteyecektir. Bengisu, bilgisayar kurdu arkadaşlarıyla Ebru’nun gerçek bir iş kadını olmadığını ve kiralanmış bir oyuncu olduğunu çözer.

Saadet’in kaçırılması üzerine tüm aile kenetlenir ve inanılmaz komik saatler yaşanmaya başlar. Acaba Saadet fidye hamlesiyle Kemal’in iflas oyununu çözebilecek mi? Ömer’den şüphelenen Ayşe, kocasının masumiyetine inanacak mı? Ömer, kendine güvenmeyen karısını affedecek mi? Begüm, Tarık ve Nazif üçlüsünün oyunları ortaya çıkacak mı?

Genco Dizisi 25. Bölüm Özeti

Tibet, Pınar’ı Genco’dan koparmak istiyor

Selin’in görüntülerini internette yayınlanan Tolga yakalanmıştır. Cüneyt bunu öğrenince büyük bir panik yaşar. Genco bu işin arkasında Cüneyt’in olduğunu söyler ama Pınar’dan başkasını inandıramaz. Pınar’ın Genco’ya inandığını gören Tibet ise sevdiği kadını Genco’ya kaptırmamak için bir araştırma yaptırır. Amacı Genco’nun geçmişi ile sakladıklarını öğrenip onun ne kadar güvenilmez olduğunu kanıtlamaktır. Necati Sağlam ise kızı Selin’e yapılan tuzak ile ilgili evinde bir basın toplantısı düzenler. Amacı yaşadıkları skandalı siyasi kariyerine zarar vermeden kapatmaktır. Genco ile konuşan Ahmet, Özge’yi üzmeyeceğine dair söz verir ve onun gönlünü almak için harekete geçer. Fakat inatçı Özge’nin kalbini geri kazanmak sandığı kadar kolay olamaz. Özge, Ahmet’i sinirlendirmek için elinden geleni yapar. Pınar, Genco’yu sevdiğini söylemek için Tibet ile buluşur. Ancak Tibet’in yaptığı araştırma hiç ummadığı bir şekilde Necati Sağlam’a bağlanarak sonuçlanmıştır. Öğrendikleri karşında yıkılan Tibet bu sırrı Pınar’a söyleyecek midir?

Sıla Dizisi 52. Bölüm Özeti


Bölüm 52 / Yeni Bölüm 28 Aralık Cuma 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Sıla ve Boran nihayet korkulu günlerini geride bırakırlar. Boran’ın durumu hızla düzelmektedir... Yine de ilkokul arkadaşı çıkan doktoru Zeynep’le tedavisi bir süre daha devam edecektir. Zeynep’in yıllardır görmediği Boran’a karşı sıcak yaklaşımı Sıla’nın gözünden kaçmaz.
Öte yandan Zinar’ın verdiği sürpriz bir karar, bütün aşiretin çalkalanmasına neden olur. Üstelik Ahmet Ağa’yı Boran’a teslim ederek verdiği sözü de yerine getirir. Ahmet Ağa’nın cezasına karar verecek olan kişi, Boran’dır. Sıla ve Boran; Mardin’den, aşiretten ve törenin acımasız yüzünden uzaktadır...
Ancak nerede olurlarsa olsunlar, yaşam için, umut için, aşk için giriştikleri mücadele peşlerini bırakmayacaktır…

Menekşe İle Halil Dizisi 15. Bölüm Özeti


Menekşe ile Halil’in aşkı yara alıyor

Kanal D’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı’nın oynadıkları sevilen dizisi “Menekşe ile Halil” bu akşam da sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Zeynep’in kurduğu tuzaktan sonra Menekşe ile Halil’in aşkı büyük yara alıyor.

Halil, Zeynep’in oyununa geldiğini anladığında çok geç olmuştur. Şimdi Menekşe ile Halil’in aşkı büyük bir sınavdan geçecektir. Menekşe kendini bir kez daha tamamen yalnız hissetmektedir. Bu durum Mithat’ın da işine yarar. Hasan olanlardan habersiz Halil’le başka hesaplar peşindedir. Halil’den, herkesten gizli aldığı çeki, Mustafa’ya kaptırır. Halil’in bedel ödediğini düşünen Mustafa yine de boşanmaya razı olmaz. Mustafa da bir kez daha “Menekşe”nin oyununa gelir. Bu arada büyük patronun kim olduğunu öğrenen Mustafa artık yanındakilere de güvenemeyeceğini anlar. Zeynep planının bir sonraki aşamasına geçer. Artık düşüncesi, bu aşkın ateşini tamamen söndürmektir. Her şeyi unutmaya hazır olan Menekşe, Zeynep yüzünden büyük bir acı daha yaşayacaktır.

Hatırla Sevgili Dizisi 46. Bölüm Özeti


Bölüm 46 / Yeni Bölüm 28 Aralık Cuma 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Defne’nin ODTÜ’deki çatışmada yaralandığını öğrenen Selma, Ahmet ve Yasemin Rüya’yı Necdet’e bırakıp apartopar Ankara’ya giderler. Necdet’le Güzide’nin yakınlığı küçük kızın hiç hoşuna gitmez. Ancak Güzide bir yolunu bulup Rüya’yla arkadaş olmayı başarır.
Defne’nin İstanbul’a döndüğünü sanan Deniz, sevgilisinin ODTÜ’deki çatışmada yaralandığını duyunca deliye döner. Bir yolunu bulup Defne’yi mutlaka görmelidir.
Devrimci gençler rehin aldıkları ABD askerler için üzülmeye başlar. Deniz Gezmiş, öldürülecekleri korkusuyla ailelerine veda mektupları yazan rehinelere zarar vermeyeceklerini açıklar.

Kavak Yelleri Dizisi 29. Bölüm Özeti


Bir yanda intikam planı, diğer yanda düğün telaşı

Efe çarptığı arabanın hesabını nasıl vereceğini düşünürken, Mine’nin ortadan kaybolduğu geceyle ilgili anlattıkları herkesi üzmüştür. Aslı, Deniz, Mine ve Su; Efe’nin önderliğinde barmenden hem o gecenin intikamını, hem de Mine’nin çantasını geri almak üzere harekete geçerler. Ancak ince ince organize edilen gecede olaylar hiç de planlandığı gibi yürümez ve komik ve bir o kadar heyecanlı saatler yaşanır.
Bütün bunlar olurken Metin, Gönül’den özür dilemeye çalışmakta ve düğün günü de git gide yaklaşmaktadır. Deniz, Aslı ile olan ilişkisine devam etme kararı aldığını dürüstçe annesine açıklarken, Aslı ise Deniz’den habersiz okulda hakkında çıkan aşk skandalıyla boğuşmaktadır. Deniz’in Aslı’nın en zor anında esrarengiz bir şekilde yanında olamaması, hiç hesapta yokken Efe’nin de olaylara dahil olmasına sebep olur ve okulda işler iyice karışır.

Avrupa Yakası Dizisi 143. Bölüm Özeti


Bölüm 143 / Yeni Bölüm 26 Aralık Çarşamba 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Burhan Altıntop kendisinden başka dergideki herkese şirketlerden müthiş yılbaşı hediyeleri geldiğini fark eder. Oysa en çok çalışan ve en yetkili kendisidir! Bunun üzerine hediyelere ufaktan el koymaya başlar. Ancak foyası eninde sonunda ortaya çıkacak, ve ofis ekibinin intikamı acı olacaktır!

Aslı ve Cem'in boşanma duruşması gelip çatmıştır. Ancak şiddetli geçimsizliğin var olduğunu söyleyecek iki şahit lazımdır. Cem kendine şahit olarak Kubilay'ı, Aslı ise Burhan'ı seçer!Tanrıverdi Fatoş'a evlenme teklif etmeye karar verir! Fatoş bunu duyar ve panikler. Evlenme teklifine uygun ortam yaşamamak için elinden geleni yapmaya çalışır! Sacit gittikçe Şahika'ya karşı bir zaaf hissetmektedir. Sertaç'ın Şahika'ya olan nefreti ise günden güne büyür. Sacit, Şahika ve Tacettin bir arkadaş grubu haline gelip Sertaç da dışarıda kalınca, hemen bir plan yapar.

Tahsin Bey, Aslı'nın Osman'la çıkmaya başlaması fikrine sıcak bakmaz çünkü Aslı hala evli bir kadındır. Mahkemeye kadar Aslı'nın evden çıkmasını yasaklar. Ancak İfo, Şahika ve Makbule binbir numarayla Aslı ve Osman'ı buluşturmaya kararlıdırlar!

Tatlı Bela Fadime Dizisi 11. Bölüm Özeti


27 Kasım Perşembe 20:00 – yeni bölüm

Fadime reklam filminden sonra şöhreti iyice yakalamıştır. Fotoğraf çekimleri, tv programları derken birde dizi teklifi alır. Temel köylülere verdiği sözleri yerine getirmek için yanına mimar ve mühendislerini de alıp köye gider. Sevim Vedat’la Fadime’yi evlendirmeyi kafasına koymuştur. Hediyesini alıp Nazife’nin ağzını aramaya yeni evlerine gider. Fadime “Orada Neler Oluyor” programına katılması için teklif alır. Herkes ekran başında Fadime’yi seyrederken, programa bağlanan sürpriz bir telefonla ortalık karışır. Ofli hoca’nın Fitnat hakkında bazı planları vardır. Fakat Fitnat bunları duyunca ağzı açık kalacaktır. Tanya bir akşam eve geldiğinde Katya ve Vladimir’i bulamayanca Nazife’nin çocukları kaçırdığını düşünür. Bu arada Levent Londra’dan dönmeye karar verir. İstanbul’a geldiği ilk gün her yerde Fadime’nin afişlerini görünce duyguları alt üst olur. Fadime’nin yeni dizisinin basın toplantısına gider.Karşılaştığı tablo karşısında çok sinirlenen Levent öfkesini arabasıyla hız yaparak atmaya çalışır.

Yaprak Dökümü Dizisi 55. Bölüm Özeti


Oğuz, Ferhunde’yi kaçırıyor

Ferhunde’nin başlattığı oyun gittikçe tehlikeli bir hal almaya başlar. Hapishaneden kaçan Oğuz, yaşadıklarının hesabını sormak için Ferhunde’nin karşısına çıkar. Ferhunde’nin Oğuz tarafından kaçırıldığından habersiz olan Şevket her yerde onu ararken, Ferhunde zor anlar yaşamaktadır.
Ali Rıza Bey, Hayriye Hanım’ı üzmemek için, sağlık problemleri olduğunu ona söylemez. Ali Rıza Bey’deki değişiklikleri yanlış yorumlayan Hayriye Hanım, kadınca şüphelere kapılır. Doğum yapan Ceyda’nın arayacak kimsesi yoktur. Çaresizlik, Ceyda ve Necla’yı bir araya getirir.
Fikret’ten beklediği yakınlığı göremeyen Tahsin sonunda resti çeker. Tahsin’le ilk tartışmasını yapan Fikret bir karar vermek zorundadır.
Yurtdışına kaçmak için bütün hazırlıklarını tamamlayan Oğuz, gitmeden önce Ferhunde’den bütün hıncını alacak, bu olay Ali Rıza Bey cephesinde fırtınalar koparacaktır.

Elveda Derken Dizisi 30. Bölüm Özeti


Ege’den Lale’ye sürpriz açıklama

Lale, Tuna ile konuşurken Ateş yatak odasına gizlenir.
Zeynep, Adile’nin aldığı gebelik testini yapar.
Şeyda, Kerim’in Zeynep’le görüştüğünü düşünmekte ve üzülmektedir.
Ege’nin annesi Süreyya, sürekli Zeynep’in hatasını bulma çabasındadır.
Ege, Lale’ye onunla çocukların velayetini paylaşacağını söyler.
Eda, Tuna’nın Ateş’e ilgisi olduğundan şüphelenir. Bu yüzden Tuna’nın yanında sekreterlik yapmaya başlar. Ulviye ve Selçuk, Süreyya’yı yemeğe davet eder. Zeynep’in bir haberi hepsini şoke eder.