Elveda Rumeli Dizisi 15. Bölüm Özeti


Bölüm 15 / Yeni Bölüm 7 Ocak Pazartesi 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Dimitri, Kara Kalpaklı olduğunu öğrendiği Mustafa’yı yakalamak için Ramiz’in evini basar. Evde büyük bir panik yaşanır. Mustafa ve Vahide Dimitri’nin peşine düşerler.
Baytar Dede Üsküp’ten döner ve Aleks’e birkaç gün içinde Sofi ile evleneceğini söyler.
Ramiz altınları bozdurup borçlarını ödemesi için Hasan’ı görevlendirir. Ancak Hasan, Ramiz’in güvenini tekrar kazanması için eline geçen bu fırsatı yüzüne gözüne bulaştırır.
Bu arada Kara Kalpaklı’nın Abdül’ü dövdüğünü öğrenen Mashar Paşa, Pürşıçan’a gelir ve Kara Kalpaklı’yı ele geçirmek için plan yapar.

Vahide ise Mustafa’dan hiç beklemediği bir teklif alır.

İki Aile Dizisi 70. Bölüm Özeti


7 Ocak Pazartesi 20:00-yeni bölüm

Maatba’ya gelen Yaman Oğuz’un sinirlerini bozar. Volkan ile Yaman arasında nasıl bir iş ilişkisi olduğuna anlam veremeyen Oğuz Ergin’den bir araştırma yapmasını ister.Tabıldot yemek işine giren Eda çok heyecanlıdır.Ancak ilk gün aksiliği Eda hastalanır,grip yüüzden işe gidemeyecek durumdadır.Oğuz bu durumu hemen lehine çevirir ve çocuklar,Safiye abla birlik olup Eda’ya bir kumpas hazırlarlar.Oğuz bütün şirinliği ile Eda’nın bakımını üstlenir.Hastalığın etkisi ile önce Eda durumu çakmaz fakat zaman geçtikçe işi çözer.Oğuz,Eda ile romantik bir gece geçirmek için her şeyi organize eder.Ancak bu kez de köşkte elektrikler kesilir.Tahir Ağa’larda olan çocuklar ise barışıp barışmadıklarını merak ederler.Niyazi’yi köşke casus gönderirler.Ancak Eda Niyaziyi hırsız zannedince olanlar olur.Sabah köşke dönen çocuklar gördükleri manzara karşısında çok mutlu olurlar.Acaba Oğuz Eda’yı boşanmamaya ikna edebildi mi?Mahkeme günü evden ayrı ayrı çıkan Eda ve Oğuz’un suratı niye asık,Ceren’in mahkeme ilgili son planı nedir?

Köprü Dizisi 42. Bölüm Özeti


7 OCAK PAZARTESİ 22:00 – YENİ BÖLÜM

Köprünün yapıldığı fabrikada grev başlar! Aslında, fabrikaya el koymaya hazırlanan Fransız bankasını durdurmayı amaçlayan danışıklı bir dövüştür bu grev!.. Grev gözcülüğünü Deli Tuncay’ın yaptığı tesiste, kapalı kapıların ardında köprünün imalatı, gece-gündüz üç vardiya sürer. Vali Faruk Yazıcı’nın bu usta işi manevrası karşısında başta Fransız bankası olmak üzere birçok kişi ve kurumun eli kolu bağlanır, ancak bu defa da Faruk Yazıcı üzerinde politik baskılar artmaya başlar. Emniyet birimleri, lise önünde uyuşturucu satan kişiyi (Taci) yakalar ve onun mal aldığı kişinin, Ali Maruf’un yanında çalışan Fikret isimli şahıs olduğunu tespit eder. Bu arada Ali Maruf ve Ethem de, kendi bünyelerinde yürüttükleri araştırma sonucunda, malı Fikret’in çaldığını belirlemiştir. Polisin Fikret’i bulması, Ali Maruf’un şehirde kurduğu organizasyonun çökmesine sebep olabilecektir. Polis ve Ali Maruf’un sağ kolu Ethem arasında, Fikret’i ele geçirmek için sessiz ve gizli bir yarış başlar… Bu arada Esin hüzünlü bir vedayla bir gece gardan trene binip Veysel’i ve şehri terkeder. Son anına kadar yanında olup onu uğurlayan elbette gene Veysel’dir… Öte yandan Cemaliye Köyü’nde, teröristlerin baskısıyla öğretmenlerinin terk ettiği, eğitime ara verilmiş bir okul vardır… Bir gün şehre genç-idealist yeni evli bir çift gelir öğretmen olarak (Kutay ve Gözde). Doğuya atanmayı özellikle kendileri talep etmişlerdir. Genç çift, görev başı yapmak üzere okullarına doğru yola çıkarlar. Bu genç öğretmen çiftin yanında, aynı zamanda üniversite öğrencisi olan, hepimizin yakından tanıdığı stajyer bir öğretmen daha vardır: Elmas!.. Ancak örgüt, okulun açılacağını haber almıştır; Cemaliye köyüne ve yeni öğretmenlere gözdağı vermek üzere militanlar yola çıkar. Keçeler köyündeki icraatları ve bilinen yönetim tarzıyla halkı kendi safına çekmeye başlayan Vali, örgüt için ortadan kaldırılması gereken bir hedef haline gelmiştir. Köyde, hayata geçmesi için Faruk Yazıcı’nın öncülük ettiği yağ ve süt imalathanelerinin temelleri atılacaktır. Vali dahil hatırı sayılır bir kalabalığın toplandığı temel atma alanında, ürkek bakışlı genç bir kadın sessiz, ağır adımlarla yaklaşmaktadır valiye; kadın, canlı bombadır!

Bıçak Sırtı Dizisi 16. Bölüm Özeti


Ali tutuklanıyor

Kanal D’nin başrollerinde; Fikret Kuşkan, Nejat İşler, Mehmet Günsur,Erkan Can, Melisa Sözen, Vildan Atasever, Tuğrul Çetiner ve İpek Bilgin’in oynadıkları sevilen dizisi “Bıçak Sırtı” bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Ali bir kez daha hapistedir. Karakolda Ali’yi kurtaracak olan ifadeyi vermeyen Nisan ise vicdan azabı çekmektedir. Geçici de olsa Ali’den kurtulduğunu düşünen Orhan, bütün enerjisini Nisan ve Murat’ı eve döndürmek için harcar. Hayat ona yardım eden fırsatlar da yaratmaktadır. Ancak bu arada kapısını çalan, aklından bile geçmeyecek başka biri olacaktır.

Selim Reşat ile Gönül’ün nikah hazırlıkları sürerken hiç beklenmedik davetsiz bir misafir çıkagelir. Birdenbire köşkün bütün havasını değiştiren misafirin varlığı en çok da Mehmet’in hayatını etkileyecektir. Ancak bunu henüz kimse bilmemektedir.

Var gücüyle abisini çıkartmaya uğraşan ve bunun için her yolu deneyen Güneş’in karşısına dikilen engel ise hiç de uzaklarda değildir. Orhan, tam her şeyi yoluna koyduğunu sanırken gelen bir telefon, asıl kâbusun şimdi başladığını haber verir. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Sessiz Fırtına Dizisi 8. Bölüm Özeti


Deniz, Yiğit’e itiraflarda bulunuyor

Restorandaki patlama herkeste büyük bir şok etkisi yaratır. Bomba olayından sonra hem polis, hem de yeraltı dünyası harekete geçer. Dilara’nın neden olduğu bir kaza, Yiğit ile Suç Araştırma Merkezi’ni bir kez daha karşı karşıya getirir. Rana’nın holdingdeki hisselerini Yiğit’e devrettiğini öğrenen İzzet, Bahadır’ı köşeye sıkıştırmaya çalışır. Araştırma Merkezi, İzzet’le ilgili önemli ipuçlarına ulaşır. Hikmet bombalı saldırıdan sonra yeni planını uygulamaya koyar. Her geçen gün aşka teslim olan Deniz, Yiğit’e çok özel açıklamalarda bulunur. Araştırma Merkezi’ni holdingde bir sürpriz beklemektedir. Beklenmedik bir gelişme sonucu, Deniz, Yiğit karşısında çok zor durumda kalır. Bomba olayında kimler şüphe altına girecek? Deniz geçmişiyle ilgili Yiğit’e neler anlatacak? Hikmet, Rengin’in gönlünü tekrar kazanabilecek mi? Deniz’in gerçek kimliği ortaya çıkacak mı? Tüm bu soruların cevabı dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde!

Fedai Dizisi 7. Bölüm Özeti


5 Ocak Cumartesi 22:00 – yeni bölüm

Emir Bora’yı dinlemeyen Yıldız Akar kendini büyük bir tehlikeye atmıştır.Ancak Emir Bora Arda’yı bulduğu gibi Yıldız Akar’ı da mafyadan kurtarır.Oğluna kavuşan güzel yıldız şaşkındır.Emir Bora günün kahramanıdır.Fakat Yıldız Akar başına gelen bu belada en yakınının parmağını öğrenince yıkılır.Evde aile arası büyük ıyamet kopar.Selim sinirlerine hakim olmaz ve herkesi üzen bir karar verir.Oğluna sağ sağlim kavuşan Yıldız Akar, Emir Bora’ya hissettiklerini daha fazla gizleyemez.İkili son gelişmeler üzerine yakınlaşırlar.Fakat bu yakınlaşma Aziz Hamza’nın gözünden kaçmaz.Güzel sanatçı da gözü olan Aziz Hamza Akar ve Bora’yı yakından etkileyecek bir karar verir.Bu gelişme Yıldız Akar ile Emir Bora’nın karşı karşıya getirmekle kalmaz,ikili arasında zaman geçtikçe filizlenen her şeyi de bozar.Aziz Hamza, üst üste gelen kötü olaylarla bunalan Yıldız Akar ve oğlunu da alarak şehir dışındaki kendi çiftliğine götürür.Ancak ani gelen bir iş telefonu Aziz Hamza’nın geri dönmesine neden olur.Geziye Yıldız Akar, Emir Bora ile devam eder.Yolda kaybolan ikili hiç beklemedikleri bir sürprizle karşı karşıya kalırlar..

Vazgeç Gönlüm Dizisi 17. Bölüm Özeti


5 Ocak Cumartesi 20:00 / Yeni Bölüm

Bahar, Salih’in gönlünü almakta kararlıdır. Son anda Bahar’ı vazgeçirmek isteyen Ali, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Bu olay onu çok daha hırçın yapacaktır. Salih, Bahar’a çok kırgındır. İki aşık buluştuklarında büyük bir hesaplaşma yaşayacaklardır. Aldıkları karar herkesi şaşırtacaktır. Coşkun’un hastalığı sebebiyle evde kalmak zorunda kalan Belgin, çok mutsuz günler geçirmektedir. Kafası karma karışıktır. Fikret Belgin’e attığı her adımda ters tepkiyle karşılaşmaktadır. Evde yaşanan ani bir gelişme, Hanoğlu ailesini yeniden bir araya getirecektir. Olaylara uzaktan bakmak zorunda kalan Harputlu çaresizdir. Sevdiği kadına tam kavuşmuşken, kader yine ağlarını örmektedir. Mahir Defne’ye kör kütük aşık olmuştur. Ne yapacağını bilmez bir haldedir. Salih ve Bahar, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen aşklarına sahip çıkmışlardır. Bahar’ın hazırlayacağı sürpriz Salih’i şoke eder.

Genco Dizisi 26. Bölüm Özeti


Genco, Ejder için hayatını tehlikeye atıyor

Ejder’i kurtarmak için harekete geçen Genco kendini tehlikeye atar. Genco bir kez daha mahallenin kahramanı olur ancak, kötü bir şekilde yaralanır ve hastaneye kaldırılır. Pınar ise Tibet’ten öğrendikleri karşısında yıkılmıştır. Bu utançla Genco ve Özge’nin yüzüne bakamayacağını düşünür. Evde ise kutlama vardır. Necati’nin keyfi yerindedir, aile içi bir kutlama yaparlar. Pınar’ın gelişi ile kutlamada soğuk rüzgarlar esmeye başlar. Hastaneye kaldırılan Genco’nun ise bilinci kapalıdır. Bütün sevenleri Genco’yu ziyaret için hastaneye koşar, bir tek Pınar yoktur. Bu kimsenin dikkatinden kaçmaz. Geç de olsa Pınar, Özge’nin annesinden kazayı öğrenir ve Genco’yu görmek için hastaneye gider. Pınar’ın garip davranışları Özge ve Ahmet’tin dikkatinden kaçmaz. Aşkını ziyaret eden Pınar bu gerçekle Genco ve Özge’nin yüzüne daha fazla bakamayacağı için bir karar verir. Ama önce babası ile görülecek bir hesabı vardır.

Zoraki Koca Dizisi 25. Bölüm Özeti


Ömer artık zengin

Ayşe birilerinin evlerini izlediğini fark etmiştir. Ancak kimin ve neden izlediğini anlamaları imkansızdır. Tam bu durumu değerlendirirken Saadet’in kaçırıldığı ve fidye istendiği haberini alırlar. Müthiş gerilimli bir gece onları beklemektedir. Ayşe, Ömer’e destek olmak ister ama Ömer içten yaralanmıştır ve Ayşe’nin desteğini bile istemez. Kemal karısını kurtarmak için tüm gücünü ortaya koymuş ve gece olmasına rağmen 2 milyon YTL’yi bulmuştur. Artık herkes Kemal’in iflas etmediğini, Ayşe ve Ömer’i birleştirmek için bu oyunu oynadığını öğrenir. Bu haber aile içinde büyük bir şaşkınlık yaratır. Acaba Kemal’in çabaları boşa gidecek ve Ömer’in servetine kavuşması Ayşe ile arasına engel olarak girecek mi? Ömer ve Ayşe ilişkilerini bozmak isteyenlerin kimler olduğunu öğrenecekler mi? Saadet, Kemal’i hangi şartlarda affedecek?

Asi Dizisi 10. Bölüm Özeti


Demir, Asi’yi kaybetmekten korkuyor

Kanal D’nin, başrollerinde Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor, Nur Sürer, Tuncel Kurtiz ve Selma Ergeç’in oynadıkları sevilen dizisi “Asi”nin bu akşam ekrana gelecek bölümünde; Demir, Asi’yi kaybetme korkusu içine giriyor ve Kenan’la aralarındaki aşk savaşı iyice kızışıyor.

Demir artık kendisine bir rakip çıktığının farkındadır. Bu kişi Kenan’dır. Kenan, Asi’yle yakınlaşmak için öncelikle kaleyi içten fethetmeye çalışır. İhsan ve Neriman’la birebir iletişime geçer. Asi’ye talip olduğunu söylemekte sakınca görmez. İhsan kızlarının büyüdüklerinin yeni yeni farkına varırken, Neriman her anne gibi bu durumdan memnundur. Kerim ve Kenan, Neriman’a göre iyi damat adaylarıdır. Neriman, Asi ile Kenan’ı yakınlaştırmak için gizli gizli planlar yapar ama bu planları suya düşer.
Demir, Asi’yi kaybetme korkusu içine girer. Kenan’la aralarındaki aşk savaşı iyice kızışmaya başlamıştır.

Süheyla yıllar önce kaybettiği çocuğunun mezarını bulmakta kararlıdır. İhsan’dan bu konuda yardım ister. Süheyla ile İhsan’ın görüşmesine hiç umulmadık biri tanık olur. Onların geçmişini öğrenen bu kişi; bu bilgiyi ikisinin aleyhine kullanacaktır.

Demir, Bülent’le ilgili hoş olmayan bilgiler edinir ve İhsan’ı uyarır. İhsan, Demir’e karşı dik durmak için Bülent’le ortaklığını ısrarla devam ettirir. Ama Bülent, İhsan’ın başını büyük bir belaya sokacaktır. Kozcuoğlu Ailesi’ni derinden sarsacak kötü bir sürpriz beklemektedir.

Menekşe İle Halil Dizisi 16. Bölüm Özeti

Menekşe tehlikede

Kanal D’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı’nın oynadıkları sevilen dizisi “Menekşe ile Halil” bu akşam da sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; en savunmasız anında Mustafa’yla burun buruna gelen Menekşe’nin hayatı tehlikeye giriyor.

Babasının Halil’den para aldığını öğrenen Menekşe bütün öfkesini Halil’e yöneltir. Zeynep’in de söylediği gibi ikinci kez satıldığını düşünmektedir. Gururu kırılmış ve çok incinmiştir. Halil, ona bu parayı başlık olarak vermediğini bir türlü anlatamaz, bir kez daha kopma noktasına gelirler. Halil’in artık Zeynep’e tahammülü kalmamıştır. Zeynep’i şirketten kovar, ama Zeynep’in bırakıp gitmeye hiç niyeti yoktur. Bu olay Mithat’la Zeynep’in güçlerini birleştirmelerine neden olur. Evde babasıyla tartışan Menekşe yine şiddet görür. Ama bu kez ağabeyleri onun yanında yer alırlar. Berlin’deki sevgilisinin İstanbul’a gelişi Hasan’ın kafasını karıştırır.

Bu arada Mithat, komiser Ömer’den kurtulabilmek için, ucu Aysel ve Lale’ye kadar uzanan bir plan yapar. Adamları bu plan için harekete geçerler. Şirketteki hisselerini Halil’e vermemek için direnen Zeynep de Mithat’a, Halil’in büyük sırrının saklı olduğu anı kutusunu ele geçirmesi için yardım edecektir. Mustafa nasıl bir oyunun içinde olduğunu bilmeden, Mithat’tan gelen emirleri uygulamaktadır. En savunmasız anında Mustafa’yla burun buruna gelen Menekşe büyük tehlike içindedir.

Hatırla Sevgili Dizisi 47. Bölüm Özeti


Bölüm 47 / Yeni Bölüm 4 Ocak Cuma 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Yasemin’le Ahmet, Ayla için erteledikleri nikahlarını tekrar gündeme getirirler. Nasılsa Ayla da iyileşmiş, hastaneden çıkmıştır. Yasemin, sadece ailenin katıldığı sade bir törenle evlenmek istediğini söyler. Nikah günlerini alırlar, evlilik tarihleri çok yakındır.
Güzide’nin son günlerde ki halsizliği Necdet ve Lale’yi tedirgin eder. Necdet sevgilisinin mutlaka doktora gitmesini ister. Doktorun söyledikleri hepsini çok şaşırtır.
Mehmet, Sevim ve Işık, basın toplantısı için Ankara’ya giderler. Babasının Ankara’da olduğunu televizyonda gören Deniz, her türlü tehlikeyi göze alarak Mehmet’i görmek için kaldığı otele gelir. Deniz, metruk evde saklanırken kendisini polise ihbar edenin babası olduğunu öğrenir.

Sessiz Gemiler Dizisi 15. Bölüm Özeti


Bölüm 15 / Yeni Bölüm 5 Ocak Cumartesi 22:10'da

BÖLÜM ÖZETİ:

Açelya Ahmet’e hamile olduğunu söyler. Ahmet şoktadır. Ahmet, Ali, Şule ve İpek hastaneye kaldırılan Mümtaz’ı görmeye gider. O sırada Ceren Ahmet’i arayıp Nergis’in babasının fenalaştığını söyler. Ali Gülşen’in kendisini, Yılmaz’a Sema olarak tanıttığını öğrenir. Yılmaz’ın adamı İrfan’ın evini satın almak için onunla görüşmeye gider. Bülent hayati tehlikeyi atlatmıştır. Onu görmeye giden İpek Bülent’in eskisi gibi olmadığını anlar. Çocuk esirgeme kurumundan Şule’yi arayıp Yağmur’la ilgili görüşmek isterler. Nergis’in babası kalp krizi geçirip ölmüştür. Nergis perişandır. Durumu öğrenen Açelya Nergis’in evine gelir.

Parmaklıklar Ardında Dizisi 4. Bölüm Özeti


Bölüm 4 / Yeni Bölüm 3 Ocak Perşembe 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Gülten artık parmaklıklar ardındadır. Bu arada Filiz’in şansı yaver gider, uyuşturucu paraları aramada Nur’un ranzasından çıkınca suç onun üzerine kalır. Gülten karantina hücrelerinde Filiz ve Nur ile komşu olmuştur. Semra Gülten’i bu durumdan kurtarmak ister ve Handan’la konuşur ancak Handan taviz vermez. Koğuş aramasında Tahsin’i öldüren aletin bir benzerini ele geçiren Semra Handan’a karşı savcı ile işbirliği yapmaya meyleder. Bu durum Handan’ın yalnızlığını arttırır. Suzan’ın revirde kalması nedeniyle Doktor Tarık’la tartışan Handan zor günler geçirmektedir. Tarık onun herkese karşı mesafeli olduğunu söylemekte ve başlangıçtaki yakınlık kurma isteğini yitirmiş görünmektedir. Oysa Tarık, Suzan’a yardım etmek için elinden geleni yapmakta ve cezaevi psikoloğunu da bu çabaya katmaktadır. Psikolog ile haftalık görüşme planı yapan Suzan içine düştüğü umutsuzluktan yavaş yavaş sıyrılmaya başlayacaktır. Hayriye ise yaklaşan tahliyesinden ötürü heyecanlıdır. Kurtulma ümidi olmayan ve daha çok acı çekmek istemeyen üç hastasını öldürdüğü ve bunların birinden menfaat sağladığı gerekçesiyle müebbet hapse mahkum olan başhemşire Hayriye, genç bir anne olarak girdiği cezaevini ortayaşlı bir anneanne olarak terketmektedir.

Tatlı Bela Fadime Dizisi 12. Bölüm Özeti


3 Ocak Perşembe 20:00 – yeni bölüm

Fadime diksiyon, zerafet ve dans derslerine başlar.İstanbul Türkçe’si ile konuşmayı Tango yapmayı ve zarif olmayı öğrenmeye çalışacaktır. Vedat geçmiş olsun ziyaretine Levent’e gider.Konu Fadime’ye gelince iki arkadaşın arası yine gerilir.Nazife yeni arabasıyla bir an önce gezebilmek için direksiyon kursuna başlar.Reis Nazife’lerin kapısında arabalı bir adamın beklediğini görünce çok kıskanır. Birde Vladimir ve Katya’da arabaya binince Reis ve Tanya Nazife’lerin peşinden yollara düşer. Fadime yeni görünüşüyle sette kameraların önündedir.Ama aklı sürekli Levent’tedir.Dizinin fragmanları TV’de yayınlandığında gördüklerine inanamazlar.Levent taş kesilmiş halde Fadime’yi izler. Bu arada köyde düğün dernek kurulur.Fitnat ve Ofli evleniyordur.Balayı için de İstanbul’a gitmeye karar verirler. Levent alçısını çıkarttırmak için hastaneye gittiğinde öğrendikleri karşısında çok şaşırır ve bir plan yapar. Hasan’ında planları vardır.Fadime’nin dizi setini belinde tabancasıyla basar.Herkese tehditler savurur.Amacı Fadime’yi kaçırmaktır. Ertesi gün olduğunda Nazife’lerde ve Müzeyyen’lerde büyük bir telaş vardır.Çünkü Fadime ‘de Levent’te kayıptır.

Kavak Yelleri Dizisi 30. Bölüm Özeti


Düğün ve doğum iç içe

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Canan’ın erken doğum sancısı, Metin ve Gönül’ün evlilik sancısıyla birleşince, son derece orijinal bir düğün ve bir o kadar telaşlı bir doğum curcunası yaşanmıştır. Efe, Aslı ve Deniz’in üstün çabalarıyla Canan’ın bebeği dünyaya gelirken, Metin ve Gönül ise biraz sıra dışı bir şekilde de olsa sonunda dünya evine girmişlerdir.Aslı ve Deniz bu erken doğumla birlikte ailelerinin birbirleriyle olan ilişkilerini dengede tutmaya çalışırken, Murat’ın yeni doğan kızını görmeye bile gelememesi hiç beklenmedik şekilde en çok Mine’yi yaralamaktadır. Mine kendi babasızlığı ve yaptığı hataların kendi iç hesaplaşmasını yaşarken, Hafize de kızının hastane masraflarını nasıl ödeyeceklerini düşünmektedir. Ayşe ve Haşmet zor günlerinde Hafize’ye destek olmaya çalışırken, Deniz, Kerem Hoca ve Aslı ile ilgili çıkan dedikoduları, hatta daha da kötüsü Aslı ve Efe’nin okulda iki sevgili gibi takıldıklarını öğrenir.

Bütün bunlardan habersiz olan Efe’ninse başında başka bir dert vardır: Su ve ansızın çıkıp gelen ailesi. Efe’nin Su ve ailesine yardım etmek için yaptıkları onu hayatıyla ilgili hiç hesapta olmayan bir noktaya getirir. Bu arnada herkesi ilgilendiren büyük ve beklenmedik bir sürpriz, sular tam duruldu derken her şeyi yeniden karıştırır.

Annem Dizisi 15. Bölüm Özeti


Musa ile Ayşe’nin düğünü var

Sonunda Musa ile Ayşe’nin evlenecekleri gün gelmiştir. Düğün için tüm hazırlıklar tamamlanmış, her detay titizlikle düşünülmüştür. Musa Bayri ile Ayşe Altay’ın düğünü kusursuz olmalıdır. Zeynep, Musa ile Ayşe’nin ilişkisini, her ne kadar hoşuna gitmese de şimdiye kadar büyük bir olgunlukla karşılamayı başarmıştır. Fakat düğün günü Zeynep, sanki kalbindeki bastırdığı tüm duygularını artık ortaya çıkarmak ister gibidir. Kendisini gerçekten çok kötü hissetmektedir. Gonca’nın Musa’ya çok kızgın ve kırgın olması, Musa’yı çok üzmüştür. Gonca ise, kendisini kelimenin tam anlamıyla berbat hissetmektedir. O gece Gonca hayata o kadar kızgındır ki, öfkesi şimdiye kadar yapmadığı her şeyi o gece ona yaptırır. Düğün gecesi, Gonca, Zeynep ve Musa için hayatlarının en zor gecesidir. Fakat Ayşe için durum biraz daha farklıdır. Ayşe, o gecenin belki de tek mutlu kişisidir. Ama sabırsızlıkla beklediği bu düğün, Ayşe’nin yaşadığı mutluluğu yarıda bırakmaya kararlıdır.

Sinekli Bakkal Dizisi 2. Bölüm Özeti


Bölüm 2 / Yeni Bölüm 3 Ocak Perşembe 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Rabia ve Onur’un kaderleri yalnızca mahalledeki kaza anında kesişmez. Aileler, iki gencin sözlenmesi için kararlıdır. Buna karşı çıkan Rabia ve Onur sözün gerçekleşmemesi için her şeyi deneyeceklerdir. Rabia evden kaçar. İlhami ve Emine yıkılmıştır. Onur ise yurtdışına çıkabilmenin yollarını aramaktadır.
Dokuzuncu köyden de kovulan Tevfik’in, acıları, hasreti, oyunları ve korkuları sona ermek üzeredir. Avukat Adnan, onun dosyalarındaki durumunu tekrar gözden geçirmiş ve ortaya çıkardığı bir hata sonrasında Tevfik’in “temiz” olduğunu ve yurda dönmesi için bir engelinin kalmadığını belirlemiştir. Bu mutlu haberi vermek için derhal Tevfik’in evine giden Adnan, gördüğü manzara karşısında dehşete kapılır. Almanya’daki bu evde her ikisini de bir sürpriz beklemektedir.

İstanbul’daki dostlarıyla birarada olan Peregrini, tüm iyi niyeti ve romantizmiyle, Onur’un zorla sözlendirilmesine üzülmektedir. Ona destek olmaya çalışır ama henüz Onur’un sözleneceği kızın Rabia olduğunu bilmemektedir.

Söz töreni için aileler biraraya gelmek üzereyken ne Onur ne de Rabia ortada yoktur. Son anda durumu anlayan Peregrini’nin yüreğine büyük bir ateş düşer. Ancak bu ateş yalnızca düştüğü yeri yakmayacaktır.