Binbir Gece Dizisi 46. Bölüm Özeti


Kerem ve Bennu evlilik yolunda

Kerem’in evlenme teklifine çok sevinen Bennu yine de kararsızlık içindedir. Yaman’ın babaevine kabul edilmenin mutluluğunu yaşarken aniden hastalanan Cansel, ölümle pençeleşir. Ali Kemal nihayet Cansel’den ve bebeğinden bir haber alır. Selim’le ilişkisinden vazgeçemeyen Füsun’u büyük bir tehlike beklemektedir. New York’a dönme kararı alan Yasemin veda yemeğinde Onur’u çok şaşırtır. Nadide ve Burhan uzun süredir ilk kez önemli bir konuda ters düşerler. Eski bir arkadaşının Şehrazat’ı ziyaret etmesi Onur’u rahatsız eder. Onur’un aşırı kıskançlığı Şehrazat’ı tedirgin etmektedir. Bennu, Kerem’in evlenme teklifini kabul edecek mi? Cansel’in sağlık durumu düzelecek mi? Yasemin, Onur’u nasıl şaşırtacak? Şehrazat, Onur’a niye kızacak? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

Arka Sokaklar Dizisi 62. Bölüm Özeti


Ekip bir çeteyi çökertiyor

Kanal D’nin başrollerinde, Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve İlker İnanoğlu’nun oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizide bu akşam; Rıza Baba ile ekibi, soygun yapan, cinayet işleyen bir suç şebekesini çökertiyor.

Sokaklarda mendil satarak okul harçlığını çıkaran Şükran, Engin Başkomiser tarafından tanınıp çok sevilmektedir. Bir sabah yolda göremediği küçük kızın peşine düşen Engin, yakınlarda yapılmış olan kuyumcu soygununu da açığa çıkartıp, soygunu yapan Kamil ve adamlarını yakalar.

Bu arada Ekip etrafta sürekli soygun ve gasp yapan bir çetenin izini sürmektedir. Birlikte çalışan Kamil ve İrfan için yürütülen soruşturmada geçmişlerinin de temiz olmadığı anlaşılır. Ekip yaptığı sorgulama ve araştırmalar sayesinde hem bir cinayeti aydınlatır, hem de suçluları yakalar.

Suat komşusu Ferda ve Zeliha’nın ısrarıyla evine çağırdığı falcı kadının sözlerinden çok etkilenir. Karısının sürekli para istemesinden bir durum olduğunu anlayan Hüsnü, evin önünde pusu kurup kendi evine baskın yapar. Metin ve Tekin ise bu durumda bile avantalarını çıkarırlar.

Pelikan adlı mizah dergisinde çalışan Ufuk, her zamanki gibi gece dergiden çıkarken bir cinayete kurban gider. Cinayetin işlendiği yerde bırakılan çizim kafaları karıştırsa da, dergi çalışanlarının desteği ile katil kısa zamanda yakalanır.

Mesut, Tunç’un rahatsızlığı yüzünden her olaydan sonra hastaneye oğlunu ziyarete gider. Mesut, Yavuz’un verdiği haberle yıkılır.

Sessiz Fırtına Dizisi 9. Bölüm Özeti


Yiğit, Deniz’den kuşkulanıyor

Kanal D’nin başrollerinde Erkan Petekkaya ve Arzum Onan’ın oynadıkları sevilen dizisi “Sessiz Fırtına” bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Polisin yaptığı bir operasyon Yiğit’in Deniz’den kuşkulanmasına neden oluyor.

Kapkaççı saldırısına uğrayan Deniz, gerçek kimliğinin ortaya çıkma tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Zorla kapkaç yaptırılan küçük Melike’nin acıklı hikâyesinden etkilenen Deniz yardım elini uzatır. Ancak Melike göründüğünden çok daha sert koşullarda yaşamaktadır. Yiğit ile Rıfat’ın arasını bozmak isteyen İzzet’in eline yeni bir fırsat geçer. Rana ile Bahadır’ın barışmak için baş başa çıktıkları tatil tatsız bir sürprizle noktalanır. Rengin’in Hikmet’le yeniden bir araya gelmesine İbo çok sert bir tepki gösterir. Polisin yaptığı bir operasyon Yiğit’in Deniz’den kuşkulanmasına neden olur.

Deniz, Yiğit’in şüphesini yok edebilecek mi? Rengin ile Hikmet’in ilişkisi nereye gidiyor? Rana’nın sürpriz ziyaretçisi kim? Deniz, Yiğit’ten özel olarak ne isteyecek? Tüm bu soruların cevabı dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde!

İki Aile Dizisi 71. Bölüm Özeti


14 OCAK PAZARTESİ 20:00 – YENİ BÖLÜM

Çocukların mahkemeye baskını işe yarıyor. Hakim Eda ve Oğuz’a düşünmeleri için 6 ay daha verince ortalık bayram yerine dönüyor. Hatta bu sevinç köşke de taşınıyor. Safiye, Muhtar, Numan hep beraber evde kutlama yemeği organize ediyorlar.Eda yumuşasa da Oğuz’a belli etmez.Yemekte herkes Oğuz’un üzerine gider.6 ayı iyi değerlendirmesi için evlilik terapistinden, psikoloğa kadar her şeçenek konuşulur.Oğuz çaktırmaz ama sinirini kontrol etmek için bir psikologdan randevu alır.Volkan ve Yaman da boş durmaz Oğuz’un mahallesini ve köşkünü kafasına yıkmak için bütün güçleri ile saldırıya geçerler.Doktora giden Oğuz sinirine kılıf bulmak için bir yol bulur.Köşkteki herkesi kendi koyduğu teşhise inandırır. Ancak bulduğu bu cin fikir onu fena çarpar.Eda ile işleri düzeltmek için çevirdiği dolap yüzünden hayatı kabusa döner. Eda’nın ise işleri iyice açılmıştır sipariş üstüne sipariş alır ve işleri kendiliğinden büyümeye başlar.

Köprü Dizisi 43. Bölüm Özeti


14 OCAK PAZARTESİ 22:00 – YENİ BÖLÜM

Vali Faruk Yazıcı, ‘canlı bomba’ suikastından kıl payı kurtulduktan sonra Keçeler köyünden arkasında hoş izler bırakarak ayrılır.
Militanlar, uzun süre kapalı kaldıktan sonra yeniden açılan köy okulunu basar ve dört öğretmeni alıp kaçarlar. Aralarında stajyer öğretmen olarak o gün ilk dersine girecek olan Elmas da vardır. Helikopterler havadan araziyi tararken, jandarma ve özel tim, militanların peşine düşer. Elmas ve diğer üç öğretmeni kurtarmak için sürdürülen bu ölümcül kovalamaca ne yazık ki mutlu sonla bitmez! Öte yandan köprünün imal edildiği fabrikanın kapısına alacaklı banka, elinde bu defa mahkeme kararıyla dayanır. Yanlarında, mahkeme kararını uygulamak zorunda olan icra memurları da vardır. Makineler mühürlenir. İşlerin iyice çıkmaza girdiği bir anda Tekin, köprünün ne pahasına olursa yoluna devam etmesi için Valinin de desteğiyle en cüretkar hamlesini yapar. Son zamanlarda kontrol dışı hareketleriyle Faruk Yazıcı’nın olumsuz bakışını üstüne çeken Ali Maruf, halkın sevgisini kazanmak üzere kolları sıvayıp, köylere ücretsiz aşı dağıtmaya başlar. Ancak bu arada emniyet, Ali Maruf’un laboratuvarından uyuşturucu çalan ve tam polis tarafından yakalanmak üzereyken Ethem tarafından öldürülen Fikret olayını araştırmaktadır. Soruşturma çıkmaza sürüklenirken, balistik incelemede şaşırtıcı bir ‘eşleşme’ çıkar… Haftalar önce bir dağ evinde ölü olarak ele geçirilen İngiliz gazeteci John Lee Howard’ı vuran silahla, uyuşturucu satıcısı Fikret’i vuran silah aynıdır! Yürüttüğü eylemlerde amaçladığı sonuçlara tam olarak ulaşamayan örgütün dağ kadrosu, Başta Beyto olmak üzere büyük bir operasyon hazırlığına girişir. Hedef, yapımı yarı yarıya tamamlanan köprüyü bütünüyle yerle bir etmektir. Ancak çok iyi korunduğu bilinen köprüye yaklaşmak sanıldığı kadar kolay değildir. Örgüt, bu engeli aşmak için keşfe başlar; titizlikle oluşturulacak bir planın hazırlıkları devreye sokulur.

Menekşe İle Halil Dizisi 17. Bölüm Özeti


Menekşe ile Halil,artık cumartesi günleri ekrana geliyor

Kanal D’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı’nın oynadıkları sevilen dizisi “Menekşe ile Halil” bu haftadan itibaren artık cumartesi akşamları ekrana geliyor. Sürükleyici öyküsüyle milyonları ekrana bağlayan dizinin bu bölümünde; Mustafa’nın evine girmesi ve Menekşe’ye bu kadar yaklaşması Halil’i çileden çıkarıyor.

Mustafa kendisine verilen görevi yerine getirirken, ne girdiği evin Halil’in evi olduğunu, ne de içeride Menekşe’nin olduğunu bilmektedir. Evde birinin olduğunu anlayınca apar topar kaçar. Onu kaçarken gören Menekşe, dehşet içinde Halil’i arar.

Menekşe’nin Halil’e iade ettiği parayı da çalan Mustafa, kutuyu açınca, Halil’i soyduğunu anlar. Mustafa’nın evine girmesi, Menekşe’ye bu kadar sokulması Halil’i çileden çıkarır. Bütün ipuçları Zeynep ve Mithat’ı işaret etmektedir. Ama ikisinin de bu suçu kabul etmeye niyetleri yoktur. Polis güvenlik kameralarından tespit ettiği Mustafa’nın peşine düşer.

Kadir de, Mustafa’ya kaptırdığı paranın peşindedir. Kadir artık Mustafa’nın can düşmanı olmuştur. Hasan’ın yine Helga’yla birlikte olduğunu öğrenen Süheyla onu evden kovar. Çocukları üzerinde bütün gücünü kaybeden Hasan’ın çekip gitmekten başka çaresi yoktur.

Mithat’ın Komiser Ömer için kurduğu plan, Lale’nin direnişiyle bozulmak üzeredir. Halil ve Yusuf’un olaya müdahale etmesiyle işler çığırından çıkar.

Görgüsüzler Dizisi 1. Bölüm Özeti


Bölüm 1 / Yeni Dizi 13 Ocak Pazar 19:50'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Pembe’nin kızı Sultan televizyondaki bir ses yarışmasına katılır ve finale kalır. Yarışmayı izleyen gazino patronu Vakkas Ağa, Sultan’ın sesini çok beğenir. Ve ona gazinosunda şarkı söylemesini teklif eder. Sultan teklifi kabul edince Pembeler’in hayatı bir anda değişir. Hemen mahalleyi terk edip sosyetik bir semtte bir villaya taşınırlar. Bu arada Muhafazakar bir milletvekilinin yakışıklı oğlu Yılmaz arkadaşlarıyla birlikte gazinoya gelir. Yılmaz arkadaşlarıyla Sultan’ı tavlayacağına dair iddiaya girer ama Sultan Yılmaz’ı tersler. Yılmaz Sultan’a kafayı takmıştır. Bu arada gazinonun sahibi Vakkas da Pembe’ye abayı yakmıştır.

Elveda Rumeli Dizisi 16. Bölüm Özeti


Bölüm 16 / Yeni Bölüm 14 Ocak Pazartesi 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Kara Kalpaklı’nın Abdül tarafından yakalanmasına ramak kalmıştır. Ancak Abdül yaptıklarının bedelini ödeyecektir. Diğer taraftan Selanik’ten yola çıkan matbaa makinesi zabitler tarafından yakalanır. Ramiz hala işsizdir ve evde kalıp her şeye karışarak Fatma’yı delirtmektedir.
Düğün için Sofi ve ailesinin Pürsıçan’a gelmesi Aleks’in etrafındaki çemberi iyice daraltır. Zarife Aleks’e olan aşkını, her gün ağaca bağladığı çaputlarla anlatırken Aleks’le karşılaşır. İki aşık gözlerini birbirinden alamazken, bu karşılaşma Sofi’yi çileden çıkarır ve Sofi Zarife’ye hain bir oyun oynar.

Hepsi 1 Dizisi 11. Bölüm Özeti


Bölüm 11 / Yeni Bölüm 12 Ocak Cumartesi 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Eren’in Barış’a aldığı bilete 5 milyon YTL ikramiye vurması herkesi sevindirmiştir, ancak sabah olduğunda gençleri kötü bir sürpriz beklemektedir: Bilet kaybolmuştur! Evdeki tek yabancı olarak şüpheler, Bora’nın üzerinde toplanır. Özelllikle Barış, kafayı Bora’ya takar. Ama kızlar, partide olmamasına rağmen her işte parmağı olan Alev’den de şüphelenir!

Olayın içinden çıkamayan kızlar, Erol Hoca’ya danışırlar. Erol Hoca, Alev ve Berna’yı sorgular. Çelişkili ifadeleri, dikkatleri Alev’lerin üzerine çeker. Suçsuz olduğunu iddia eden Alev, bunu ispat etmek için olmadık işlere kalkışır ama bu durum, başlarını daha fazla derde sokmaktan başka işe yaramayacaktır. Bu arada Füsun, Zeynep’in öğretmeni Oya Hanım’ın sürpriz ziyaretiyle şok olur: Oya Hanım, Füsun’la Zeynep’in akraba olmadıklarını öğrenmiş ve velayet konusunu kendince çözmeye karar vermiştir! Barış bir yandan bileti bulmaya çalışırken, ikramiye herkesin ilgi odağı olur. Büyük bir para söz konusudur ve kimse açık açık ifade etmese de, herkes birbirinden şüphelenmektedir. Paranın Barış’ı değiştirip değiştirmeyeceğini tartışan kızlar, Barış’ın Bora’ya karşı tavırlarından rahatsız olurlar. Ne var ki, Bora’nın bir anda ortalıktan kaybolması, Barış’ın şüphelerini daha da arttırır!

Kayıp bilet bir türlü bulunamazken, okuldan dönen Zeynep, eve hırsız girdiğini fark eder ve hırsızları içeri kitleyerek Mert’e haber verir. Mert’lerden kaçmayı başaran davetsiz misafirlerin bir sonraki durağı ise, kızların evi olacaktır! Kızlar, evlerine hırsız girmesiyle sarsılırken, asıl büyük sürprizi Eren yaşar: Barış, Eren’e hiç ummadığı bir anda, beklemediği bir teklifte bulunur!

Selena Dizisi 58. Bölüm Özeti


Bölüm 58 / Yeni Bölüm 12 Ocak Cumartesi 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Nazlı’nın, tüm insanların sihirli güçlere sahip olduğunda daha güzel bir Dünyaya kavuşacağımıza inanması üzerine Selena Nazlı’yı yanına alarak tüm insanların sihirli güçlere sahip olduğunda dünyanın neye benzeyeceğini göstermeye karar verir. Kıvılcım ve Aslı Selin, Leyla ve Nazlı kardeşlere eziyet etmek için kızların okula arabayla gitmelerini yasaklarlar. Selinler okula yürüyerek giderken Ozan ve Erdem’in onlara eşlik ettiğini öğrenen Kıvılcım, kızlar gibi okula yürüyerek gitmeye karar verir. Ancak yolda Kıvılcım’ın başına başına gelmedik kalmaz.

Genco Dizisi 27. Bölüm Özeti


Pınar, her şeyi terk etme kararı alıyor

Pınar’ın davranışlarındaki garipliği sezen Genco gerçekleri öğrenmek için evine gider. Pınar’ların evinde ise tam bir kıyamet yaşanmaktadır. Pınar, elverişsiz arazilere yaptığı inşaatlarla birçok kişinin ölümüne neden olan babasından hesap sormak üzere tüm ailesini karşısına alır. Tam babası ile ilgili gerçekleri söyleyecekken ters bir gelişme yüzünden söyleyemez. Ancak ailesi Pınar’a tavır alır.
Ahmet ve Özge cephesinde ise işler iyice karışır. Evde başbaşa kalan ikili bir türlü aradıkları romantizmi yaşayamazlar. Önce Ahmet tedirgin olur. Bir türlü rahatlayamaz. Kendine hakim olamayacağından korkup sürekli gitmek için ayaklanır. Eve sürpriz bir misafirin gelmesi ile de işler iyice karışır. Hiç beklemedikleri biri Özge’nin evinin kapısına dayanır. Sadece beraber film izleyen Özge ve Ahmet çok zor durumda kalır. Pınar’daki değişikliği fark eden Genco ne olduğunu anlamaya çalışır. Pınar, Genco’nun orkestrasında onun yerine çalmayı kabul eder. Ancak bu kendi usulünce bir vedadır. Pınar her şeyi terk etme kararı vermiştir.

Vazgeç Gönlüm Dizisi 18. Bölüm Özeti


12 Ocak Cumartesi 20:00 / Yeni Bölüm

Bahar, babası ile Salih’i tanıştıracağı için çok mutludur. Fikret’le karşılaşmayı beklemeyen Salih, iyice köşeye sıkışmıştır. Tam o sırada gelen sürpriz telefon, Salih’in rahat bir nefes almasına sebep olur. Bahar Salih’in tepkilerine bir anlam veremez. Salih bir yolunu bulup oradan uzaklaşır. Bu olay Bahar’ın kafasını iyice karıştıracaktır. Belgin ve Harputlu buluşurlar. Yaşanan kötü olaylar ikisini de çok yıpratmıştır. Belgin’in verdiği karar Harputlu’yu çok şaşırtacaktır. Tüm bunlar yaşanırken Mahir ve Defne arasında sıcak gelişmeler yaşanır. Bahar zor günler geçirmektedir. Yurt dışından gelen beklenmedik misafir Bahar ve ailesini çok sevindirecektir. Salih ve Bahar’ın bir araya gelmeleri, Ali’nin canını çok yakmıştır. Duyguları yüzünden mantığını yitirmiştir artık. Abisine olan kini gözlerini kapatmıştır. Salih bir dönüm noktasına gelmiştir. Aşk ve intikamın tam ortasındadır. Bir karar vermek zorundadır.

Görgüsüzler Teni Dizi


Yeni Dizi 13 Ocak Pazar 19:50'de

Yılın en keyifli, en komik, en eğlenceli dizisi Görgüsüzler geliyor. Başrollerini Melek Baykal, Zeki Alasya, Çağla Şikel, Mert Öcal ve Levent Ülgen’in paylaştığı dokuz sekizlik bir aşk masalı geliyor. Görgüsüzler sizleri hem güldürecek hem de kıpır kıpır müzikleriyle yerinizde oynatacak. Sultan televizyondaki bir ses yarışmasında finale kalınca Gazinocu Vakkas’ın dikkatini çeker. Sultan gazinoya assolist olur ve Suzi Çağlayan adını alır. Paraya kavuşan Pembeler hemen mahalleyi terk edip bir villaya taşınırlar. Pembe de yeni sosyetik muhitine ayak uydurmak için adını Pemoş olarak değiştirir. Bizimkiler yeni muhitlerine alışmaya çalışadursunlar, muhafazakar bir partide milletvekili olan Nurullah Bey’in oğlu Yılmaz Gazinoda izlediği Sultana aşık olur. İki genç birbirlerini çok severler. Ama oğlunun bir gazino şarkıcısıyla evlenmesinin siyasi hayatını mahvedeceğini düşünen Milletvekili bu evliliğe mani olur. Ve iki aile arasında amansız bir mücadele başlar. Gazinonun sahibi Vakkas da Pemoşa aşık olunca işler iyice karışır. Bu romantik komedide çok gülecek, çok eğleneceksiniz. “Görgüsüzler” yakında atv’de başlıyor!

Hatırla Sevgili Dizisi 48. Bölüm Özeti


Bölüm 48 / Yeni Bölüm 11 Ocak Cuma 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Yasemin ve Ahmet karşılarına çıkan bütün engelleri aşarak nihayet yıllar sonra evlenmişlerdir. Şimdi tek arzuları küçük kızları Rüya’yla birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmektir. Rüya’nın ufak tefek çocuksu kıskançlıklarının da kısa zamanda geçeceğini düşünmektedirler. Oysa küçük kız, annesiyle babasının daha evvel tanık olmadığı şekilde yakınlaşmasına gün geçtikçe içerlemektedir. Yasemin’e her fırsatta neden onlarla birlikte yatamadığını sorar. Yasemin ve Ahmet’in tüm çabalarına rağmen küçük kız kendini dışlanmış hisseder. Necdet, hamile sevgilisi Güzide’yi Paris’e götürür ve evlenme teklif eder. Eğer Güzide kabul ederse hemen orada evleneceklerdir. Artık efsaneleşmiş olan Deniz Gezmiş ve arkadaşları, güvenlik kuvvetleri tarafından Gemerek’te yakalanır.

Sıla Dizisi 54. Bölüm Özeti



Bölüm 54 / Yeni Bölüm 11 Ocak Cuma 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Dilan’ın ortadan kaybolması, başta Sıla olmak üzere herkesi telaşlandırır. Onu nerede, nasıl aramaları gerektiğini kestiremezler. Çaresizlikleri her geçen dakika artarken gelen bir telefon onları yönlendirir. Sıla, olanlardan kendisini sorumlu tutacaktır. Diğer tarafta Boran, artık ağa olmasa da onu ağa olarak görenlerin yardım çağrılarını geri çevirmez. Yeniden aşiret meseleleriyle ilgilenmeye başlarken Sıla’nın ölüm hükmünün uygulanacağından habersizdir. Sıla ise, Zeynep’in Boran’a olan ilgisine dair kuşkularının yersiz olduğunu düşünmeye başlamıştır ki Zeynep’in beklenmeyen eylemiyle dengeler yeniden değişir…

Fedai Dizisi 8. Bölüm Özeti


12 OCAK CUMARTESİ 22:00 – YENİ BÖLÜM

Yıldız Akar’ın evinde saldırıya uğraması sanatçının güvenlik konusunu tekrar düşünmesine neden olur.Aziz Hamza’ya giderek yardım ister.Yıldız Akar orada hiç beklemediği biriyle karşılaşır.Aziz Hamza’nın ortağı Cihan Bey’in yerine yurt dışından kardeşi Ayça gelir.Bundan böyle işlerle o ilgilenecektir.Ayça bankanın yüzü olarak Yıldız Akar ile çalışmaya sıcak bakmaz.Ayça’nın şirket ile ilgili başka planları vardır.Yıldız Akar’ı ve ailesini korumak üzere yeni güvenlik ekibi eve gelir.Yıldız yeni ekibe alışmakta güçlük çekeceklerini düşünürken hiç ummadığı bir sürpriz ile karşılaşır. Emir Bora sevdiği kadın uğruna her şeyi göze alır hatta duyguları ilk defa işinin bile önüne geçer. Ancak Emir Bora’nın karşısında güçlü bir rakibi vardır. Bekir ise boş durmaz, Yıldız Akar onunla yine konuşmaya gider. Fakat duydukları karşısında nasıl bir önlem alacağını şaşırır.

Asi Dizisi 11. Bölüm Özeti


Asi ile Demir’in arası açılıyor

İhsan’ın tutuklanması, başta Asi olmak üzere herkeste bir şok etkisi yaratır. Asi, olanlardan Demir’i sorumlu tutar ve yavaş yavaş ona karşı kin gütmeye başlar. Demir ise Asi’ye kızacak durumda değildir. Olayların bu noktaya gelmesini istememiştir ama kendi hatasının da farkındadır. Kendini affettirmek için Asi’ye yardımcı olmaya çalışır ama bu yardımlar Asi tarafından fark edilemez. Bu durumu fırsat bilen Kenan, Asi’nin gözüne girmeye başlar. Üstelik Demir tarafında, Demir’le Asi’nin ilişkisini zedeleyecek beklenmedik bir kişi ortaya çıkar.
Cemal Ağa, Süheyla’nın çocuğunun kimden olduğunu merak etmekte ve bu kişinin İhsan olduğundan şüphelenmektedir. İhsan’a olan kızgınlığı iyice artar. İhsan’ın yokluğunda Neriman’a ve kızlara sahip çıksa da aslında niyeti başkadır. Damadının hapiste olması işine gelir. Ancak bu durum Asi’yi git gide bir çıkmaza sürüklemektedir. Demir, Asi’yi bu çıkmazdan çıkarmak istemektedir. Demir, Asi’yle ilgilenirken hiç ummadığı birinin engeline takılır ve saldırıya uğrar.

Tatlı Bela Fadime Dizisi 13. Bölüm Özeti


10 OCAK PERŞEMBE 20:00 – YENİ BÖLÜM

Fadime ve Levent’in kar motoru arızalanınca otelin yolunu bulabilmek için yürümeye başlarlar. Bir süre sonra kaybolduklarını anlarlar.Gece olmak üzeredir.Sığınmak için bir yer bulamazlarsa donma tehlikeleri vardır.
Ekipler Fadime ve Levent’i aramaya koyulur.Uludağ’a kaçtıklarından habersiz olan aileleri hala meraktadır. Fadime ve Levent’i kaçırdığını söyleyen Hasan ise sorgudadır.Nazife’nin evinden kovulan Fitnat ve Ofli Reis’in evine misafir olurlar.
Gazeteciler Fadime ve Levent’in “Uludağ’da aşk kaçamağı” yaptığını yazınca herkes Uludağ’a gitmek üzere yola düşer.Vedat ve Temel bir an önce onları bulmak için,Müzeyyen Levent’i Fadime’den kurtarmak için, Nazife ve Reis ise ellerinde tabancayla namuslarını temizlemek için yollardadır.
Bu arada Merve’de Uludağ’da Fadime ve Levent’in peşindedir. İkisini otelde uygunsuz halde görüntüleyince ortalık karışır. İşin içinden çıkabilmeleri için tek çare vardır. Fadime ve Levent’i bulmak için Uludağ’a gelenler,otele vardıklarında gördükleri manzara karşısında çok şaşıracaklardır.

Annem Dizisi 16. Bölüm Özeti


Gonca’nın, babasına olan öfkesi dinmiyor

Düğün gecesi, hiç kimsenin istemediği tek şey gerçekleşir ve Ayşe bebeğini düşürür. Bu talihsiz olay, Ayşe ile Musa’nın evlenmelerine de mani olur. Bebeklerini kaybeden Ayşe ile Musa büyük bir üzüntü içindedirler. Musa ile Ayşe’nin evlenememesi, Gonca’nın öfkesini dindirmeye yetmemiştir. Ayşe’yi hiç sevmeyen Gonca, o, babasıyla olduğu sürece eve girmemeye ve onlarla yaşamamaya kararlıdır. Ayşe’nin psikolojisi bozulmuştur. Bebeğini kaybetmesinin üstüne bir de Gonca’nın davranışları, Ayşe’nin canını çok sıkmaktadır. Musa ile ilişkileri de artık eskisi gibi değildir. Ayşe, bunu bariz bir şekilde hissetmeye başlamıştır. İbrahim, Zehra’ya kendisini affettirmeye çalışır. Ancak bunun için biraz gecikmiştir. Zehra boşanmakta kararlıdır ve artık onlar için geri dönüş yoktur. Yaşanan tatsız olayların arkası kesilmek bilmez. Ayşe’nin yaşadıklarından sonra, Musa’nın başına gelenler, tüm aileyi derinden yaralar.

Kavak Yelleri Dizisi 31. Bölüm Özeti


Kamil geri dönüyor, ortalık karışıyor

Kamil’in beklenmedik gelişi herkeste sevinç, panik ve endişeyi bir arada yaşatan soğuk bir duş etkisi yaratmıştır. Aslı, Deniz, Canan ve Hafize, ne diyeceklerini bilemezken, Bilal’in o telaş içinde kendini bir komşu gibi tanıtarak Murat’ın kucağındaki bebeği sahiplenmesi işleri daha da karıştırır.
Bütün bunlardan habersiz olan Efe ise, artık karşı koymanın bir anlamı olmadığına kendisi de inanmış, anne ve babasının sözünü dinleyerek Urla’ya dönmenin herkes için en doğrusu olacağına karar vermiştir. Su ise Efe’nin Urla’ya dönerek, İstanbul’la ilgili tüm hayallerinin yarım kalmasının suçlusu olarak kendisini görmekte ve sevgilisinin bu ani kararına kahrolmaktadır. Kamil’in gelişi sadece Canan ve bebeği etkilememiş, Aslı ve Deniz de ilişkilerini Kamil’den gizleyip gizlememe konusunda kararsız kalmışlardır. Üstelik Aslı’nın yeni işi ve Deniz’in Kerem’le ilgili endişeleri ikilinin arasındaki ipleri iyice germiş, Mine ise Deniz ve Aslı ilişkisinde Kerem’in ciddi bir tehdit haline geldiğine ilk kez tanık olmuştur. Efe’nin gidiş kararı Mine’nin kendisini büsbütün yalnız hissetmesine yol açmış ve Mine, hem Aslı hem de Deniz’le bağlarını büsbütün koparıp atma noktasına gelmiştir. Arkadaşlarını geride bırakıp gittiğinde herkesin darmadağın olacağını şimdiden görmeye başlayan Efe ise Urla’ya yolculuğundan önce son bir organizasyon daha yapar ve Canan; Kamil’e gayrı meşru bir bebeği olduğunu söyleyene kadar Bilal’in tek başına bakmayacağı apaçık ortada olan Deva’yı, Metin ve Gönül’lere emanet eder. Böylece yeni evli Metin ve Gönül, henüz daha bir bebek için bir araya bile gelememişken kucaklarında ansızın Deva’yı bulurlar.

Havalimanı Dizisi 3. Bölüm Özeti


9 Ocak Çarşamba 22:00 – yeni bölüm

Serkan’la Fatih arasında rüşvet teklifinden doğan kavganın gerçek nedenini öğrenmeye çalışan Selin amacına ulaşamaz. İki erkek acaba onun için mi birbirine düşman olmuştur? Orhan ve İdil buluşur. Orhan’ın İdil’den çok özel bir isteği vardır. Orhan yıllardır kendisiyle görüşmeyen oğlu Fatih’e randevu verir ve havalimanında oğlunu beklemeye başlar. Türkiye’ye transfer olan ünlü bir futbolcu havalimanında büyük bir törenle karşılanacaktır. Aynı anda sınır dışı edilen mültecilerden biri polisin elinden kaçar. Büyük bir merakla beklenen futbolcu da ortadan kaybolunca ortalık karışır…
Caner İdil’i çok sevdiği biriyle tanıştırmak istediğini söyler. İdil kabul eder fakat tanışacağı kişinin abisi olduğunu bilmemektedir.

Yaprak Dökümü Dizisi 56. Bölüm Özeti

Ferhunde’nin ifadesi Şevket’i çıldırtıyor

Ferhunde’nin emniyetteki ifadesi, Şevket’i çileden çıkarıyor. Şevket hiçbir zaman Ferhunde’ye güvenemeyeceğini anlıyor.

Oğuz’un Ferhunde’yi kaçırıp şiddet uygulaması aileyi derinden sarsmıştır. Şevket ve Ali Rıza Bey’in öfkesi büyüktür. Ferhunde’nin emniyetteki ifadesi, Şevket’i çileden çıkarır. Ferhunde, ondan para saklayarak yine yalan söylemiştir. Şevket hiçbir zaman Ferhunde’ye güvenemeyeceğini anlar. Yine de bütün aile, Ferhunde’nin yaralarını sarmak için seferber olur.

Cevriye Hanım kendi yöntemleriyle bir kez daha Tahsin ve Fikret’in yakınlaşmasını engeller. Tam da bu sırada Fikret, Ferhunde’nin başına gelenleri öğrenir. Bu durumda ailesine destek olmak için soluğu İstanbul’da alır.

Leyla, Can’dan ne kadar uzak durmaya çalışsa da, olaylar sonucu yolları hep kesişmektedir. Bu arada Jülide’nin gerçek yüzünü gören Necla, pansiyondan ayrılmaya karar verir. Ancak bu çok geç alınmış bir karardır.

Necla hiç beklemediği bir anda, kendini inanılmaz bir olayın içinde bulur.

Gazi Yeni Dizi


Yeni Dizi 9 Ocak Çarşamba 22:20'de

Gazi, bu vatan uğruna toprağa düşen, bu vatan için canlarını ve kanlarını seve seve veren Mehmetçiklerimizin hikayesi... Gazi, evlat yolu gözleyen annelerin, gururlu babaların ve yar özlemiyle tutuşan sevdalıların hikayesi... Çukurca’da bir sınır karakolunda vatani görevini yapan Çavuş Fırat Kalender’in terhisine bir hafta vardır. Bütün terhisçiler gibi içi içine sığmaz. İstanbul’a dönecek, aylardır hasretini çektiği ailesine dahası büyük bir aşkla sevdiği Leyla’sına kavuşacaktır. Ailesi ve bütün sevdikleri büyük bir coşkuyla Fırat’ın dönüşünü beklemektedir... Ancak Fırat’ın bulunduğu karakol, terhisçi askerler için düzenlenen veda gecesinde hain bir saldırıya uğrar. Girdiği çatışmada vurulan ve evine sakat olarak dönen Fırat hayata küser, ta ki düşmanın sadece dağlarda olmadığını anlayana dek.... Ailesi aşkı ve vatanı için yaralarına aldırmadan ayağa kalkmayı başaran Gazi; aşk, ihanet ve entrikalarla örülü bir macerada, hainlerin tuzaklarına meydan okuyarak şehrin tam göbeğinde yepyeni bir kahramanlık destanı yazmaya başlar... İhanetin koynunda büyüyen bir genç kız ile intikam ateşiyle yanıp tutuşan bir delikanlının imkansız aşkını anlatan “GAZİ”, heyecan ve duygu yüklü öyküsü ile
çok yakında başlıyor!