Arka Sokaklar Dizisi 63. Bölüm Özeti


Düğün de var, macera da

Mesut, Tunç’un hastalığı yenmesi için elinden geleni yapmaktadır. Ekip’teki herkes de yanlarındadır. Doktorlardan alınan ilk haberler iyiye işaret eder.
Belediye ekiplerinin yıkım için gittiği bir mahallede Nevin adlı bir kadın ölü olarak bulunur. Ekip, Nevin’in kocası Mustafa’nın peşine düşer. Yapılan operasyon ile suçlular yakalanır ancak, Mesut’un operasyon sırasındaki öfkeli halleri Engin’i endişelendirir. Evlenmek için evden kaçan Ceylan adlı kızın annesi, polis merkezini arayarak yardım ister. Bekir ailenin üyeleriyle birlikte gençlerin peşine düşmüştür. Bu iki genci anlayan Rıza Baba, hem Bekir’in elinden Serhat ve Ceylan’ı kurtarır, hem de evlenmelerine yardımcı olur. Metin ve Tekin ise okulda aynı kıza aşık olunca olaylar karışır. Suat çocuklarının haline bakıp onları Gizem’in babasının dövdüğünü düşününce soluğu kızın babasının evinde alır. Zeynep’e emniyetin yeni yüzü olması teklif edilir. Murat’ın kıskançlık damarları kabarır. Ama Zeynep bu fırsatı kaçırmak istemez. Aylin’in getirdiği bir haberle Ekip tekrar yola çıkar. Ölü bulunan Ragıp’ın otopsisinde boğazında bulunan gazete parçası herkesi yine suçlu mu, yoksa mağdur mu sorusuyla baş başa bırakır.

Binbir Gece Dizisi 47. Bölüm Özeti


Şehrazat, Onur’un yalanını yakalıyor

Aralarındaki sorunları halletmiş görünen Onur ve Şehrazat mutludur. Şehrazat’ın Onur’la ilişkisine gölge yapan Yasemin, Amerika’ya dönmek üzere hazırlık yapar. Füsun’un evden gitmesi Gani’yi zor durumda bırakır. Buket’i resim kursuna götüren Nadide, Selim’le hayati bir konuşma yapar. Ali Kemal, Füsun’a dava açar ama Burhan onların tekrar barışmalarını istemektedir. Ali Kemal bebeğini almak için Cansel’in annesinin kapısına dayanır. Peride ölen eşinin eski sevgilisi Handan’ı yine rahatsız eder. Onur annesinin psikolojik durumuyla ilgili ciddi kaygı duymaktadır. Bennu’yla evliliğinde mutlu görünen Kerem, artık baba olmak istemektedir. Onur kendisinden beklenmeyecek bir maceraya adım atar. Şehrazat, Onur’un hangi yalanını yakalayacak? Ali Kemal bebeği Umut’u geri alabilecek mi? Burhan ve Nadide hangi konuda birbirine ters düşecekler? Kerem’in annesi Seval’le ilgili kaygısı ne? Onur nasıl şaşırtacak? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

Bıçak Sırtı Dizisi 17. Bölüm Özeti


Orhan’ın başı dertte

Orhan, şantaj telefonundan sonra soluğu Ali’nin yanında alır. İki adam arasında bir tartışma yaşanır. Murat’ın köşkte olmaktan duyduğu mutluluğa rağmen, Nisan artık evine dönmeye hazırdır. Ama Orhan bu kez başındaki belayı saklamaz. Belki de ömründe ilk defa korkularını Nisan’la paylaşır. Bu tanımadıkları düşmana karşı yan yana durmaktan başka çareleri yoktur. Ama Orhan’ın aksine, Nisan bir an bile Ali’den şüphelenmez. Bu da Ali’ye bir adım atması için cesaret verir. Bu arada yıllar sonra aniden çıkıp gelen anne, başta Mehmet olmak üzere bütün ailenin huzurunu kaçırmıştır. Selim Reşat’ın, Gönül’le evleneceğini de öğrendikten sonra dikenlerini göstermekten kendini alamaz. Asıl niyetinin ne olduğu ise çok geçmeden anlaşılacaktır. Evdeki ortamdan iyice bunalan Mehmet, sevgilisiyle daha rahat vakit geçirebilmenin yollarını aramaktadır. Ancak bu amaçla yaptığı teklif, Güneş’i hem şaşırtacak hem de hayal kırıklığına uğratacaktır. Polise gitmeye asla yanaşmayan Orhan’ın başı iyice derttedir. Şantajcıya boyun eğerek isteğini yerine getirir. Ancak takip edildiğinden habersizdir.

Sessiz Fırtına Dizisi 10. Bölüm Özeti


Yiğit’e aşık olan Deniz çelişkiler içinde

Kapkaç çetesinin çökertilmesinde Deniz’in parmağının olması Yiğit’in canını sıkar. Kocasının bir başka kadınla ilişkisi olduğunu öğrenen Rana, evini terk eder. Rana kocasıyla yaşadığı sorunları bu kez Yiğit’ten saklamaz. Yiğit’in öfkesinden korkan Bahadır kayıplara karışır. Kemal ile, ölmeden önce telefon görüşmesi yaptığı tespit edilen İzzet şüpheleri üzerine çeker. Emniyet tarafından sorguya alınan İzzet’in tutumu Yiğit’i rahatsız etmektedir. Yiğit, Rengin’e küsüp evi terk eden İbo’yla çok önemli bir konuşma yapar. Rengin ve Hikmet’in ilişkilerine kaldığı yerden devam etmeleri İbo’yu çok rahatsız eder. Yiğit’e âşık olduğunu hisseden Deniz zor anlar yaşamaktadır. Yiğit-Deniz aşkı nereye gidiyor? İzzet, Yiğit’e nasıl bir iyilikte bulunacak? Yiğit, İzzet’i neyle suçlayacak? Rana’nın herkesten sakladığı sır ne? Tüm bu soruların cevabı dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde!

Karayılan Dizisi 7. Bölüm İzle


Bölüm 7 / Yeni Bölüm 22 Ocak Salı 21:50'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Karayılan mücadeleyi şehirde sürdürmeye karar vermiştir. Artık semt semt, sokak sokak, teşkilatlanılacak; evden eve tüneller kazılacaktır. Karayılan eli silah tutan herkesi bir araya toplayacaktır; şehir hapishanesinde tutuklu olanlar da buna dahildir… Bu arada Fransız Yüzbaşı Laroş da boş durmamaktadır. Karayılan’ın çok yakın bir adamını ele geçirmeyi başarır. Bu, artık Karayılan’a ulaşabilmesi demektir. Şehirde tırmanan gerilim aşka da yansımıştır. Belkıs kızının kendisine yalan söylediğini öğrenince onu eve kapatır. Evin içine kadar giren Karayılan, Belkıs’ın gözü önünde, Elvan’ı tutup evden çıkarır! Öte yandan Antep kuşatmasının en önemli izlerinden biri olan “Şehit Kamil” olayı bu bölümde anlatılacaktır.

Gazi Dizisi 2. Bölüm Özeti


Bölüm 2 / Yeni Bölüm 21 Ocak Pazartesi 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Hakkari-Çukurca'da bir sınır karakolunda vatani görevini yapan Çavuş Fırat Kalender'in terhisine bir hafta kalmıştır. Terhisçi askerler için düzenlenen veda gecesinde yaşanan terör örgütü saldırısı Fırat'ın bazı arkadaşlarının ölümüne ve bazılarının yaralanmasına neden olmuştur. Saldırı sonrası terör örgütünü ele geçirmek için başlatılan takip sürmektedir.
Arkadaşlarını hain bir pusudan kurtaran Fırat, karanlıkta tek başına yol alırken örgüt üyelerinden Mansur'la karşılaşır. Gecenin sessizliğinde Fırat ve Mansur, silahlarını birbirlerine doğrultmuştur. Diğerlerinin aniden gelmesiyle Fırat, bölücü örgütün eline düşer. Yüzbaşı Ahmet ve askerleri ise Fırat’ı bulmak için ölümü göze almışlardır. Bölücü örgütün tüm işkencelerine göğüs geren Fırat, kahramanca sözleriyle örgüt üyelerinin öfkesini iyice üzerine çeker.
Bütün bu olup bitenlerden habersiz olan ailesi ise büyük bir coşkuyla onu beklemekte ve düğün telaşı sürmektedir. Tuna ise bir taraftan kardeşi Akın ile babasını barıştırmaya çalışırken diğer taraftan da açacağı serginin son hazırlıklarını yapmaktadır.

Elveda Rumeli Dizisi 17. Bölüm Özeti


Bölüm 17 / Yeni Bölüm 21 Ocak Pazartesi 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Zarife Sofi’yi gelinlikle karşısında görünce oldukça sarsılır. Ramiz, Fatma ve bütün aile; Hasan ve Hatice gelinliği aslında Sofi için dikmiş olduklarını fark etmenin şokunu yaşarlar.

Kilise’de Aleks ve Sofi’nin düğün töreni başlar. Aleks’in Papaz’ın yönelttiği soruya vereceği cevap, Aleks ve Zarife’nin kaderini belirleyecektir.

Bu arada Hatice ve Hasan’ın vereceği güzel bir haber Ramiz’i çok mutlu eder.

Diğer taraftan Padişah Abdülhamit Makedonya’ya bir ziyaret planı yapmaktadır. Vali Yardımcısı Cristoviç Dimitri’ye bu haberi vererek padişahı öldürmesini söyler.

İki Aile Dizisi 72. Bölüm Özeti


21 Ocak Pazartesi 20:00 – yeni bölüm

Belediyeden gelen adamlar Eda ve Oğuz’un huzurunu kaçırıyor. Bahçenin köşke ait olmadığı ortaya çıkıyor. Füsun ve Ergin konu ile ilgili görevi üstlerine alırlar. Oğuz bu pisliğin ardında da Yaman olduğunu Eda’dan saklar. Olanları Oğuz ve Ferit’ten öğrenen Tahir Ağa da kendi yöntemleri ile olaya balıklamasına girer.Tahir Ağa’yı karşılarında gören Yaman ve ortağı bül bül gibi her şeyi anlatırlar..Bu konuda Tahir Ağa yalnız değildir.Yaman ile bir hesabı olan hiç ummadığı biri bu konunun çözülmesinde Ağa’ya yardımcı olur.Oğuz’un şeker diyeti devam etmektedir.Eda’yı atlatmaya çalışan Oğuz her seferinde gizli gizli yemek yerken yakalanır.Oğuz’un yalanı başına fena dert açmıştır ancak geri de adım atamaz artık, Eda ile arasındaki buzlar yeni erimeye başlamıştır.Yaman Arda’yı uzaklaştırmak için yeni bir tuzak kurmuştur.Arda da bu tuzağa düşer.Çocukların okulunda veli toplantısı vardır.Efe’nin Amerika’ya gidişini engellemek isteyen Eda, Yaman ile iş birliği yapmak zorundadır. Çocukların veli toplantısına Oğuz gidecektir.Yaman son anda öğrendiği veli toplantısına katılmak ister ama okula gidince işin rengi değişir.

Köprü Dizisi 44. Bölüm Özeti


21 OCAK PAZARTESİ 22:00 – YENİ BÖLÜM

Altın madenin işletme ruhsatını bir türlü alamayan Fransız firmasının avukatları ve uzmanlar, şehre ‘çıkartma’ yapar. Heyetin başında genç, şuh, tuttuğunu koparan bir avukat kadın vardır: Melisa… Görüşmelerin tıkandığını bir noktada Vali Faruk Yazıcı’nın karşısına çıkan kadın avukat, -biraz da dişiliğini kullanarak- temsilcisi olduğu yabancı grup adına üstü örtülü rüşvet teklifinde bulunur ve tabii ki validen hayatının dersini(!) alır.
Demir fabrikasında ise alınan ihtiyati haciz kararına rağmen üretim sürmektedir. Alacaklı bankanın avukatları noter getirip tespit yaptırır, bu kez fabrikanın kendisi temelli mühürlenir. İşler ve köprünün yapımı bir kez daha durmuştur. Üstelik, Tekin artık suçlu durumdadır. Bir gece yarısı savcılık kararıyla apar topar evinden alınır; ertesi sabah, nöbetçi mahkemede hakimin karşısında bulur kendini. Bu arada Zeybek Yüzbaşı, Elmas’la birlikte, kendi deyişleriyle ‘sakin bir gece’ geçirmek üzere şehirdeki alışveriş merkezine gider, bir kafeye otururlar. Ancak gece, düşündükleri kadar sakin bitmez. Zeybek Yüzbaşı’yı kıstırdığı yerde öldürmek için harekete geçen örgüt üyeleri de alışveriş merkezindedir! Öte yandan Ali Maruf’un şehre adımını attığı ilk günden beri patlak veren olaylar, Valinin başkanlık ettiği bir güvenlik toplantısında masaya yatırılır. İsmi tam olarak konulmasa ve elde kesin kanıtlar bulunmasa bile Ali Maruf, bütün karanlık faaliyetlerin odak noktasındaki baş şüphelidir artık. Köprüyü ortadan kaldırmaya azmeden ve bu konuda Ali Maruf’u da ikna eden Beyto, ölümcül hamlesini yapar. Köprüye kumanya götüren askeri cip, düzenlenen şaşırtma bir saldırıyla havaya uçurulur. Köprüyü koruyan birlik, başında Mert Üsteğmen olduğu halde saldırganla çatışmaya giderken, militanlar ikinci bir koldan köprüye saldırır. Saldırdıkları anda şantiyede sadece Tekin ve Erdal vardır.

Havalimanı Dizisi 4. Bölüm Özeti



19 Ocak Cumartesi 22:00 – yeni bölüm

Başkomiser Fatih’in babası Orhan, yıllardır kendisiyle hiç görüşmeyen oğluyla konuşmaya kararlıdır. Bunun için bir plan yapar ve Fatih’in hiç ummadığı bir anda karşısına çıkar… Almanya’ya uçmak üzere havalimanına esrarengiz bir adam gelir. Bu adamın sırrı vardır. Fatih ve ekibi bu sırrı son anda çözdüklerinde bir cinayetle karşı karşıya kalırlar. Havalimanı polisine bomba ihbarı yapılır. Bütün ekip alarm durumuna geçer. Oysa bomba ihbarının başka bir nedeni vardır. Hamit havalimanında bir Rus’la tanışır. Hamit bu kişiyi Rus ajanı sanmaktadır. Hostes okulunda İdil ve Caner arasındaki aşk gittikçe alevlenir. Caner İdil’e bir yalan söylemek zorunda kalır. İlişkilerini gizleyen Ersan ve Sibel’in arasına başka bir kız girince işler iyice karışır…

Vazgeç Gönlüm Dizisi 19. Bölüm Özeti


19 Ocak Cumartesi 20:00 / Yeni Bölüm

Salih Hanoğlu ailesinden intikam almaktan vazgeçmiştir. Baharla kuracağı yeni hayatın hayali her şeyin önüne geçmiştir. Bunu öğrenen Harputlu beklenmedik bir tepki verir. Salih için tek sorun bu gerçekleri Bahar’a anlatmaktır. Salih Bahar’ı kaybetmek pahasına da olsa bunu yapmakta kararlıdır.
Harputlu’nun Salih’ten tek bir isteği olacaktır. Bahar’la konuşamadan önce, bir gün beklemesi gerekmektedir. Salih bunu kabul eder ve İstanbul’dan uzaklaşmaya karar verir. Gideceği yerde yaşanacak olaylar Bahar ve Salih’in aşkında bir dönüm noktası olacaktır. Ali planlarını uygulamaya başlamıştır. Her şey istediği gibi yürümektedir. Fikret’le ilgili yapacağı bir araştırma, geçmişle ilgili büyük bir sırrı ortaya çıkaracaktır. Harputlu ve Fikret yeniden karşı karşıya geleceklerdir. Bahar Salih’e kavuştuğu için çok mutludur. Burçak sonuna kadar arkadaşına destek olmaktadır.
Holding’de yaşanacak sürpriz bir gelişme Bahar ve Salih’i bir çıkmaza sürükleyecektir.

Menekşe İle Halil Dizisi 18. Bölüm Özeti


Hasan, Menekşe ile Halil’in aşkına engel oluyor

Kanal D’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı’nın oynadıkları sevilen dizisi “Menekşe ile Halil”in bu bölümünde; Halil’den bir daha para sızdıramayacağını anlayan Hasan tavrını değiştiriyor. Ve Menekşe ile Halil’in aşklarına yeniden engel olmaya başlıyor.

Halil, Menekşe’ye daha yakın olabilmek için, aynı sokağa tam evlerinin karşısına taşınır. Halil’den bir daha para sızdıramayacağını anlayan Hasan, tavrını değiştirir. Menekşe ile Halil’in aşklarına yeniden engel olmaya başlar.

Yusuf, Mithat’ın adamlarının elinden kurtulan Lale’yi korumak amacıyla eve getirince annesinin tepkisiyle karşılaşır. Süheyla, Lale’yi eve kabul etmek istemez. Yusuf’un ise Lale’den vazgeçmeye niyeti yoktur.

Mithat’ın planlarını bozan Aysel, savunmasız kalmıştır. Lale’nin aileye kabul edilmesini de kıskanır ve Kadir’e baskı yapmaya başlar. Bu arada Halil’den çaldığı paraları Kadir’e kaptıran Mustafa, intikamını yavaş yavaş almaya başlar. Aysel, Mithat’ın adamlarını yakalatmanın cezasını çok ağır ödeyecektir.

Mustafa’nın kaybedecek bir şeyi yoktur. Bu durum onu daha da tehlikeli bir adam haline getirir. Artık gözünü kırpmadan silahını ateşleyen Mustafa, sırf Menekşe’nin değil, tüm ailenin korkulu rüyası haline gelmiştir.

Asi Dizisi 12. Bölüm Özeti


Asi’yi zor günler bekliyor

Aslan Kozcuoğlu, ailesinin başına gelenlerden dolayı Demir’i suçlamaktadır. Aralarında kavga çıkar ve bu sırada Demir’i yaralar. Demir’in yardımına ilk koşan kişi Asi olur. Bu durum, ikisinin de duygusal gelgitler yaşamasına sebep olur. Süheyla oğlunu bulmaya çok yaklaşmıştır. İhsan’dan yardım almak için onu ziyarete gider. Bu ziyaret Cemal Ağa’nın ve Neriman’ın gözünden kaçmaz. Neriman kocasını görmek isteyen bu kadının niyetini merak etmeye başlar. Cemal Ağa ise kızını rahatlatmak şöyle dursun, yangına körükle gider. İhsan mahkemeye çıkar. Kefaletle serbest bırakılmasına karar verilir. Ama Asi için sorun bu kefaleti kimin ödeyeceğidir. Bütün aile Cemal Ağa’dan yardım beklemektedir. Ancak Cemal Ağa bu yardımı yapmaktan kaçınır. Demir bu duruma müdahale etmek istese de engellenir. Sorunu kökünden halletmeye karar verir. Demir’in, Kozcuoğlu Ailesi’ne gizliden yardım yapmasını fırsat bilen Kenan atağa geçer ve Asi’ye evlenme teklifi eder. Karşılığında İhsan’ın kefaletini ödeyecektir. Asi bir karar vermek zorundadır. Asi gururunu bir kenara bırakıp babasının hayatını kurtarmak için bu teklifi kabul edecek mi? Demir, Asi’yi bu çıkmazdan kurtarabilecek mi?

Genco Dizisi 28. Bölüm Özeti


Genco, Pınar’ı gitmemeye ikna edebilecek mi?

Genco, Pınar’ın neden kaçtığını anlamıştır. Tüm gücünü, uçağa yetişip, onu engellemek için kullanır. Uçağa yetişen Genco’nun karşısına güvenlik güçleri çıkar. Ancak Genco, Pınar’ı kaybetme fikrine bile dayanamaz. Hayatını tehlikeye atarak Pınar’ın karşısına dikilir. Her şeye rağmen aşkına sahip çıkan Genco, Pınar’ı geri dönmeye ikna edebilecek mi? Pınar’ın gidişi ile Tibet yıkılıyor. Cüneyt bunu hemen kendi lehine kullanmak için harekete geçer. Necati, Pınar hakkında konuşmak için Tibet’e gider ancak, duydukları karşısında şoke olur. Özge ve Ahmet’in annesinin kavgası bütün mahalleye yayılır. Herkes Ahmet ile dalga geçer. Olanlar Genco’nun da kulağına gider. Genco kardeşi ile en yakın arkadaşı arasında seçim yapmak zorunda kalır.

Görgüsüzler Dizisi 2. Bölüm Özeti


Bölüm 2 / Yeni Bölüm 20 Ocak Pazar 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Ekranların en neşeli dizisi Görgüsüzler yine kahkaha dolu bir bölümle sizleri gülmekten kırıp geçirecek. Görgüsüzlerin ikinci bölümünde Pembeler Roman Mahallesinden ayrılıp sosyete semtindeki havuzlu villaya taşınırlar. Pembeler villada tavuk beslemeye başlayınca komşuları onların bu görgüsüzlüklerinden çok rahatsız olurlar.

Bu arada Milletvekili Nurullah Beyin oğlu Yılmaz Sultan’dan özür dilemek için Gazinoya geri gelir. Fakat Sultanla görüşemez. Pembe buna mani olur ve Yılmazı kovar. Burak adında zengin bir genç Sultana pahalı hediyeler gönderince Pembe etkilenir ve Sultanı Burakla yemeğe gönderir. Yemekte Burakın dolandırıcı olduğu ortaya çıkar.

Bu arada Yılmazın gazetede haberi çıkar ve Pembe Yılmazın çok zengin olduğunu ve milletvekili Nurullah Atabeyoğlu olduğunu öğrenir. Fakat artık iş işten geçmiştir.

Hatırla Sevgili Dizisi 49. Bölüm Özeti


Bölüm 49 / Yeni Bölüm 18 Ocak Cuma 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Yasemin ve Ahmet odasında uyuduğunu sandıkları Rüya’nın evde olmadığını fark edince çılgına döner. Rüya’yı gidebileceği her yerde ararlar ancak küçük kız ortalarda yoktur. Son çare polise haber verirler, belli ki Rüya evden kaçmıştır.

Necdet, İstanbul’da olanlardan habersiz , Güzide’ye Paris’te evlenme teklif eder. Güzide isterse hemen burada konsoloslukta evlenebilirler.

Günler geçerken, polisin de tüm aramalarına rağmen Rüya bulunamaz. Küçük kızının evden kaçışından kendini sorumlu tutan Yasemin suçluluk duygusuyla yanarken, eve gelen bir telefon aileyi heyecanlandırır. Telefondaki kişi Rüya’nın elinde olduğunu söyler. Ancak küçük kızı geri alabilmeleri için hatırı sayılır miktarda fidye vermeleri gereklidir.

Sıla Dizisi 55. Bölüm Özeti


Bölüm 55 / Yeni Bölüm 18 Ocak Cuma 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Sıla, Zeynep’in Boran’la birlikte Mardin’de olduğunu öğrenince çok bozulur. Duygularını gizlemeye çalışsa da Sıla için bu durum, Zeynep’in Boran’a karşı ilgisinin açık bir ifadesidir. Üstelik Boran, hemen İstanbul’a döneceğini söylediği halde olaylar planladığı gibi gelişmez… Bir gece daha Mardin’de kalması gerekecektir… Zeynep’le birlikte… Bu arada Boran’ın hafızası tamamen yerine gelir. Sıla’ya göre bundan sonra terapiye devam etmesinin bir anlamı kalmamıştır. Ancak Zeynep böyle düşünmez. Bu durum Sıla ve Zeynep arasında başlayacak soğuk savaşın habercisi olacaktır. Diğer tarafta ise, Sıla’nın hükmünü uygulamakta kararlı olan Osman, adım adım Sıla’ya yaklaşmaktadır.

Çemberin Dışında Yeni Dizi


“ÇEMBERİN DIŞINDA”

Kaybolanların Peşinde Zamana Karşı Bir Yarış…

Avşar Film ’in yapımcılığında, Deniz Akçay’ın kaleme aldığı, Celal Çimen’in yönetmenliğini üstlendiği başrollerini Sinan Tuzcu, Burçin Terzioğlu, Cenk Ertan, Kenan Bal, Durul Bazen, Engin Hepileri, Duygu Şen, Deniz Kurdoğlu, Belgin Erdoğan, Özlem Menligil, Zeynep Çopur, Uğur Baltepe, Hikmet Körmükçü, Sema Çeyrekbaşı ve Şenay Gürler’in paylaştığı son yılların en farklı dizileri arasında yer alacak olan ‘Çemberin Dışında’’,
23 Ocak Çarşamba günü Star TV’de başlıyor.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Çemberin Dışında, kayıpların izini arayan bir polis ekibinin maceralarının yanı sıra gündemdeki diğer polisiyelerden farklı olarak işlediği karakterlerin öyküleriyle de izleyicileri kendisine bağlayacak.

Türkiye’de her yıl ortalama 650 kişi kayboluyor ve 200’ünden bir daha hiç haber alınamıyor… Hayatlarını “Çemberin Dışında” kalmış, kaçmış, kaçırılmış insanları tekrar “Çemberin İçine” almaya adamış bir ekip… Uykusuz geceler, tehlikeli görevler, çözülmek için bekleyen sırlar, saklanan detaylar. Önder Amirimiz liderliğinde ekibimizi bekliyor.
Önder (Kenan Bal), yoğun iş temposu yüzünden kaybettiği zamanın ve anılarının…
Cesur (Sinan Tuzcu), 10 yıl önce kaybolan kardeşinin ve huzurun…
Laçin (Burçin Terzioğlu), aşkın, başarının, kendini kanıtlamanın…
Aycan (Cenk Ertan), kaybettiği çocukluğunun ve sevginin…
Ela (Duygu Şen), tutkunun ve daha elde edemeden kaybettiği erkeğinin…
Bedirhan (Durul Bazen), İstanbul’un kalabalığının, insan gibi yaşamanın…
Kıvanç (Engin Hepileri), büyümenin, ilk aşkın…
Sezen(Deniz Kurdoğlu), onu bağrına basacak koruyacak, dinleyecek birinin peşinde…
Onlar kendilerini kayıp insanları bulmaya adadılar… Çözmeye çalıştıkları her olayda kendi hayatlarında kaybettiklerini buluyorlar…

Genel Hikaye :

Kayıp Şahıslar Bürosu, Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, kayıpları en kısa zamanda bulmak ya da akıbetlerini öğrenmek için çalışan bir birimdir. Yurt içinde ve yurt dışında operasyonlar sürdüren şube, görünürde mesai saatlerine sahip olmasına rağmen kendini bu işe adamış çalışanları sayesinde yedi gün yirmi dört saat görevini sürdürmektedir. Ekip bir yandan kayıp kişileri bulmakla uğraşırken bir yandan kendi özel hayatlarında da dengeleri korumaya, kaybettiklerini (sıcaklık, yakınlık, otorite, saygı, inanç) bulmaya çalışacak, zaman zaman parlak zaferler kazanacak, zaman zaman başarısızlığa düşerek kendileriyle yüzleşeceği uzun bir yolculuğa çıkacaktır.

Tatlı Bela Fadime Dizisi 14. Bölüm Özeti


17 OCAK PERŞEMBE 20:00 – YENİ BÖLÜM

Levent ve Fadime Bodrum’da balayıları’nın tadını çıkarıyorlar. Her şey çok güzeldir, bulutların üstünde hissederler kendilerini, fakat ardı arkasına telefonların çalmasıyla keyifleri bozulur. Temel Dede; torunu ve gelini köşkte onlarla birlikte yaşayacağı için çok mutludur. Oysa Fadime ve Levent’in ayrı eve taşınma planları vardır. Reis ve Ofli çapkınlık yapmaya pavyona giderler. Ama sandıkları kadar eğlenemezler. Gecenin sonunda ortalık karışır ve karakolluk olurlar. Tanya ile Nazife olanları duyduklarında çıldırırlar. Ertesi gün bütün gazeteler 2 karılı çapkın Karadenizli’nin nasıl saldırıya uğradığını yazar. Fadime ve Levent İstanbul’a döndüğünde Müzeyyen tarafından çok hoş karşılanmazlar. Birde Müzeyyen’in kendileri için köşkte hazırladığı odayı görünce çok şaşıracaklardır. Temel Fadime’yi çevrelerine tanıtabilmek için bir parti düzenler. Fadime’nin ailesi ve iş arkadaşları da partiye davet edilir. Fakat Müzeyyen; Fadime ve Levent’i ayırmayı kafasına koymuştur ve parti için kötü planları vardır.

Parmaklıklar Ardında Dizisi 6. Bölüm Özeti


Bölüm 6 / Yeni Bölüm 17 Ocak Perşembe 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Hayriye Suzan’ın başına gelenlerden habersiz olarak dışarda onun kayınvaldesine gitmiştir. Hayriye’yi üzmek istemeyen kadınlar onun dışarıdan iyi haberler yazmaya çabalayan mektubuna aynı biçimde karşılık verirler. Oysa içeride durum parlak değildir. Savcı Aliye ve Nazlı’nın hücre cezasına son vermiştir ama bu karara neden olan kuşkuyu şimdilik yalnızca Semra ve savcı bilmektedirler. Durumdan habersiz olan Handan Nazlı ve Aliye’ye yardım etmek isterken kendini onların sorunlarına kaptırır.

Bu arada Aylin onu terketme kararını bildiren sevgilisinden aldığı mektupla yıkılır ve depresyona girer. Bu olayın arka perdesini sürpriz bir biçimde yalnızca Handan’a anlatır ve bu da Handan’ın çaresizlik duygusunu arttırır. Handan’ın bu sorunlara dair konuşmak yerine büsbütün içine çekilmesi sonunda Doktor Tarık’ı uzaklaştırır.

Koğuştakiler ise her zamanki gibi kah Nur’un katı disiplini, kah Şebo ile Serpil’in erkeklere dair muhabbeti arasında günlerini geçirirken Aylin’in beklenmedik tepkisi bu gidişi kesintiye uğratır. Öte yandan Filiz en sonunda uyuşturucu akışını yeniden başlatacak bir yol bulmuş ve bu durum en çok Anna’yı sevindirmiştir.

Dışarda ise Nur’un kızı Nurgül ile Aliye’nin kardeşi Özgür arasında beklenmedik bir ilişki gelişmektedir. Ama asıl beklenmedik olan Nazlı’nın en sonunda Aliye’ye söylediği sırdır. Aliye’nin öfkesi, dışardaki deli dalgalarla yarışırcasına cezaevinin duvarlarını inletir. Nazlı bu sırrı ne kadar saklayabilecektir?

Sinekli Bakkal Dizisi 4. Bölüm Özeti


Bölüm 4 / Yeni Bölüm 17 Ocak Perşembe 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Rabia, ömründe ilk kez doğum gününü kutlarken, İlhami baba kızı birbirinden ayırmaya çalışır. Artık Rabia, babası ile dedesi arasında bir tercih yapmak zorundadır. Önünde iki seçenek vardır: yıllardır kendisine bakıp büyüten annesiyle dedesi ve yıllar sonra kavuştuğu babası… Ancak ona seçme hakkı tanınmaz!.. Bu karşılaşma Tevfik ve İlhami arasında yılların öfkesiyle alevlenecek büyük kavganın başlangıcı olacaktır. Tevfik, Rabia’nın kendisinden gizlediği bir şeyi öğrenir: Kızı evlenecektir. “Damat”ın gelip el öpmesini bekleyen Tevfik, diğer yandan ekmeğinin derdine düşmüştür. Mahallede Rabia’nın sözlenmesi ve Tevfik’in dönüşüyle ilgili dedikodular yayılır. Söylentiler Sabit’in de kulağına gidince Rabia’ya vurgun olan bu delikanlı konağın kapısına dayanır. Rabia, hayalini kurduğu yer olan üniversiteye giderken yanında Onur da vardır. Rabia’nın gelişi, Peregrini için sürprizli bir günün başlangıcı olur. Rabia her akşam konaktan çıktıktan sonra gizlice Sinekli Bakkal’a babasının yanına gider. Bu durumu fark eden Onur, Rabia’nın bir sevgilisi olduğunu Peregrini’ye söyler. Tevfik’in mahalleye yerleşmesine tahammül edemeyen İlhami, torununun aileden ayrılmasını önlemek için harekete geçer. Mahalleliyi Tevfik’e karşı kışkırtır. İlhami, Sinekli Bakkal’da beklenmedik bir durumla karşılaşır. Ve çaresiz kalır. Yaşanan olaylar sonrasında herkes büyük yara alacaktır. Çünkü herkesin üstüne titrediği ve bir yandan da sahiplendiği Rabia, akla gelmedik ürkütücü bir serüvenin içinde bulacaktır kendini…

Sessiz Gemiler Dizisi 16. Bölüm Özeti


Bölüm 16 / Yeni Bölüm 16 Ocak Çarşamba 22:20'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Şule Mümtaz’ı kırmamak için İrfan’la yemeğe gider.Açelya Nergis’in annesine hamile olduğunu söyler ve bunu Ahmet Tolga’dan öğrenir. İpek okuldaki işinden çıkarılır.Yılmaz gelecekle ilgili planlarını Ali’ye söyler. Ali çok şaşırır çünkü bu planlara kendisi de dahildir.Gülşen Mümtaz’la konuşmaya karar verir.İrfan Yılmaz’ın ofisine gelir. Yılmaz’dan özür diler.Ceren derslerinin kötü olması ve sınavları aksatması yüzünden bursunun iptal edildiğini öğrenir.
Mümtaz Şule’ye akşam yemekte herkesin toplanmasını söyler. Mümtaz ve çocukları akşam yemeğindeyken gelen davetsiz bir misafir herkesi şaşırtır.

Avrupa Yakası Dizisi 145. Bölüm Özeti


Bölüm 145 / Yeni Bölüm 16 Ocak Çarşamba 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Sertaç ve Sacit, Sacit’in birbirinden antika icatlarını piyasaya sürmek için sermaye ararlar. İlk başvurdukları kişi Osman Koçarslanlı olur. Ancak icatların Osman’a sunulduktan sonra aniden piyasaya çıkmaya başlaması onların kafasını karıştırır. Bu arada Osman ve Aslı bir ilişki için ısınma turları atmaktadırlar. Ancak Osman’ın herşeye karışması ve bütün planları yapması Aslı’nın karakterinde bazı değişikliklere neden olur.

Ofiste estetik salgını başalayınca Burhan da bundan nasibini alır ve dişlek olmaya karar verir. Ancak para harcamaya kıyamadığı için kötü bir dişçiye gider ve amaçladığı gibi Hugh Grant olarak değil tavşan kardeşe benzeyerek döner. Bu yeni dişler Burhan’ın başına beklemediği işler açacaktır.

Hediye Sabit’i evden atmıştır. Tahsin Bey ise onları tekrar bir araya getirmek için İfo ile tanışma hikayelerini anlatır. İfo bunu çok romantik bulur. Ama Tahsin Bey’in bu çabasının sebebi farklıdır.

Yaprak Dökümü Dizisi 57. Bölüm Özeti


Ali Rıza Bey ve ailesi bir kez daha yıkılıyor

Necla’nın gazetede çıkan haberini okuyan aile, başta Ali Rıza Bey olmak üzere büyük bir acı yaşarlar.
Necla büyük bir utanç yaşamaktadır. Ailesinin haberi görünce neler yaşayacağını tahmin eden Necla evi arar ve telefona Leyla çıkar.
Leyla herkesin Necla’yı düşünüp konuşmasından çok etkilenmiştir. Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım, Leyla’ya yaşadıklarını hissettirmemek için büyük çaba sarf ederler ama bir yandan da Necla ile ilgili neler yapacaklarını düşünmektedirler.
Fikret bu olayı duyar duymaz Adapazarı’na dönüşünü geciktirir. Haberi duyan Tahsin de İstanbul’a gelir. Fikret’in kardeşini yanına alma teklifine hiç sıcak bakmayan Tahsin’le Fikret’in arası açılır. Tahsin, Adapazarı’na yalnız dönecektir.
Leyla büyük bir hesaplaşma yaşamaktadır. Ferhunde’nin yaptığı konuşmadan çok etkilenen ve kendi yüzünden anne ve babasının acı çektiğini düşünen Leyla çok önemli bir karar vermesi gerektiğini anlar. Bu kararla ailenin hayatı yeniden değişecektir.