İki Aile Dizisi 73. Bölüm Özeti


28 Ocak Pazartesi 20:00 – yeni bölüm

Diyette olan Oğuz, Eda’ya sucukla yakalandığı; Ergin boş boğazlık yaptığı, Ferit de evliliklerinin 3. ay dönemini unuttuğu için kadınlardan fena darbe alırlar. Eda’nın davranışı gücüne giden Oğuz erkek dayanışması önerir.Ferit ve Ergin bu işe balıklama atlarlar.Bu dayanışma Eda’yı da harekete geçirir ve Füsun’u köşke davet eder.Kızlar aşağıda erkekler üst üste tam bir çekişme ve soğuk savaş yaşanır.Bu durum en çok yarıyıl tatiline giren çocukları eğlendirir.Ceren ve Merve, Eda ablalarını tercih ederler.Efe ve Timur ise Oğuz abilerini. Saflaşma arttıkça ortam iyice kızışır. Oğuz Eda’ya nispet yapar o da boş durmaz ona karşı saldırılar düzenler. Bu arada köşkün bahçesi ile ilgili mahkemeye başvururlar. Oğuz’un bahçesinde hak iddia eden mirasçı ise ortadan kaybolur.Tahir Ağa’nın emri ile Sabutay kendine söylenen görevi başarı ile yapmıştır.Ancak bu işte Tahir Ağa’nın olduğundan kimsenin haberi yoktur.Cafe de yeni başlayan Elif ise Ferit’in başını Damla ile derde sokmak için fırsat kollamaktadır.Ondan uzak durmaya çalışan Ferit son olan olaylarda onun parmağı olduğundan iyice şüphelenir. Haftasonu kadınlar dayanışması kapsamında Eda Oğuz’un kızlarını da alıp gezmeye giderler. Ancak saatler ilerler ve Oğuz onlardan haber alamaz.

Köprü Dizisi 45. Bölüm Özeti


28 OCAK PAZARTESİ 22:00 – YENİ BÖLÜM

Köprü bugüne kadar gördüğü en ağır saldırıyla karşı karşıyadır. İki koldan hücuma geçen militanların bir grubuyla Mert Üsteğmen komutasındaki birlik boğuşurken, ellerindeki kırık dökük silahlarla şantiyeyi basan diğer gruba karşı Tekin ve Erdal, umutsuz bir direniş içindedir.
Ali Maruf’un köylerde yürüttüğü ‘maskeli faaliyet’ ise bir yandan olanca hızıyla sürer. Aşı ve ilaç yüklü kamyonlar, örgüt militanlarına silah dağıtımı yapmaya devam eder. Ancak son dağıtım dikkatli bir köy korucusunun ihbarıyla yarım kalır. Jandarmaların militanlara verdiği baskında silahlar ele geçirilir. Ali Maruf apar topar emniyette sorguya alınır; onun için zor saatler başlamıştır. Vali Faruk Yazıcı için Ali Maruf’un ‘ikinci yüzüyle’ bu kadar yakından karşılaşmak oldukça sarsıcıdır. Bir zamanlar değer verdiği, fabrikasının açılışına katıldığı bir adamın çevirdiği dolapların gün ışığına çıkmasıyla Vali kullanıldığını anlar ve deliye döner. Köprüdeki çatışmadan canını zor kurtaran Tekin, Leyla ile birlikte iki günlük bir hava değişimi için eski okul arkadaşlarıyla buluşmak üzere Ankara’ya gider. Arkadaşları, ulusal savunma sanayi içindeki özel projelerde çalışan kişilerdir ve uzmanlık alanları, tanklarla savaş uçaklarının sinyalizasyon sistemleridir. Tekin, Leyla, arkadaşları ve eşleri, ‘o gece’ çevrelerinde dönenlerden habersiz yemeğe çıkıp, oldukça keyifli bir gece geçirirler. Gece bitip herkes evlerine dağılır. Ancak çok kısa bir süre sonra, Tekin’in en yakın arkadaşlarından biri –ki o gecenin baş aktörlerinden biridir- daha sonra kayıtlara ‘intihar’ olarak geçecek bir cinayete kurban gider.

Binbir Gece Dizisi 48. Bölüm Özeti


Onur, Yasemin’in ısrarlı ilgisine teslim olacak mı?

Kanal D’nin başrollerinde; Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci’nin oynadıkları, Tomris İncer, Metin Çekmez, Yonca Cevher Yenel ve Ergün Demir’in de önemli rollerini üstlendikleri reyting rekortmeni dizisi “Binbir Gece” bu akşam da Türkiye’yi ekran başına kilitleyecek heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Şehrazat, ufak bir yalanını yakaladığı Onur’u kendinden uzak tutmaktadır. Yasemin’in aşırı ilgisi Onur’u zor durumda bırakır. Burhan torununu alabilmek için Yaman’ın babasını ikna etmeye çalışır. Ali Kemal yine yanlış bir adım atınca Burhan çılgına döner. Şehrazat, sinir krizi geçiren Peride’ye bakmak zorunda kalır. Bu arada Onur’a ulaşamamaktadır. Balayından mutlu gelen Bennu, holdingdeki işine geri döner. Ali Kemal, Füsun’a boşanma davası açar. Füsun’u gözden çıkaran Nadide, bu kez Gani için kaygılanmaktadır. Çocuk meselesi nedeniyle zor günler geçiren Yaman’a en büyük destek Onur’dan gelir. Kerem, annesi Seval’le ilgili korkunç bir gerçeği öğrenir. Peride’nin evindeki akşam yemeğinde şok edici gelişmeler yaşanır.

Onur, Yasemin’in ısrarlı ilgisine teslim olacak mı? Şehrazat, Onur’la barışacak mı? Kerem annesine niye kızacak? Burhan torununu alabilecek mi? Seval’in herkesten sakladığı sır ne? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

Sessiz Fırtına Dizisi 11. Bölüm Özeti


Yiğit’e aşık olan Deniz yol ayrımında

Deniz, Yiğit’in yoğun ilgisi karşısında zor anlar yaşamaktadır. Dilara büyük bir belayla karşı karşıya kalır. Rengin’e küsen İbo, önemli bir itirafta bulunur. Suç Araştırma Birimi’nin amiri Çetin, Deniz’deki duygusal değişikliği fark etmektedir. Zor bir hamilelik geçiren Rana, kocası Bahadır’a son bir şans verir. Yiğit’in iki düşmanı İzzet ve Bahadır birbirine düşerler. Rengin sevgilisi Hikmet’i, abisi Yiğit’le tanıştırmak ister. Hikmet, Rengin’le ilgili korkunç bir plan hazırlamaktadır. Yiğit, İzzet’in suçunu açığa çıkarmak için yeni bir adım atar. Mesleki sorumluluğu ile aşkı arasında sıkışıp kalan Deniz, Yiğit’e kararını açıklar. Deniz, Yiğit’in aşkına karşılık verebilecek mi? Yiğit’e aşık olan Deniz’e amiri Çetin’in tepkisi nasıl olacak? Yiğit, Dilara’yı büyük beladan kurtarabilecek mi? Yiğit babasının katilini bulabilecek mi? Tüm bu soruların cevabı dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde!

Hepsi 1 Dizisi 13. Bölüm Özeti


Bölüm 13 / Yeni Bölüm 26 Ocak Cumartesi 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

“Kaçan Her Zaman Kovalanır.”Kızlar ve Mert, Barış’ın hediyesini kabul etmek istemese de, Barış ısrar eder. Kızlar bir yandan bu büyük şoku atlatmaya çalışırken, diğer yandan neler olup bittiğini anlamak için Top Müzik’e giderler ve gördükleri manzara karşısında şok olurlar! Bu arada, Yasemin grip olur. Final sınavları gelmiş, kapıya dayanmıştır. Böyle önemli bir haftada, hastalıkla boğuşmak istemeyen kızlar önlem almaya çalışsalar da, çok geç kalmışlardır! Bora’nın kızlarla fazla yakınlaşmasından tedirgin olan çocuklar, kızlardan uzak tutmak için Bora’ya bir sevgili bulmaları gerektiğine karar verirler. Mert’ten gitar dersi almak isteyen iki kızı kurban olarak seçen çocuklar, Bora’yla kızlardan birinin arasını yapmak üzere kolları sıvarlar ama, işler hiç de planladıkları gibi gitmez! Cemre, Gülçin ve Yasemin’in hastalanması, Eren ve Bora’yı harekete geçirir. Kızların sınavı kaçırmamaları için çeşitli yöntemler deneyen ikili, Erol Hoca ve Bayan Berbatov’un kararlılığı karşısında, zor durumlara düşerler! Bora’nın eski ev arkadaşından bahsedildiği zaman sergilediği garip tavırları ve bir anda ortalıktan kaybolması herkesin dikkatini çeker. Bu arada, Cemre, Eren ve Gülçin, disiplin kurulunda ifade verir ve özür dilerler: Okuldan uzaklaştırma alırlarsa, bursları ellerinden alınacaktır!.. Kızlar, bir yandan final sınavlarıyla, diğer yandan hastalıkla boğuşurken, kapıya dayanan polislerin sözleriyle şok olurlar: Bora’nın eski ev arkadaşı, ölü bulunmuştur!

Selena Dizisi 60. Bölüm Özeti


Bölüm 60 / Yeni Bölüm 26 Ocak Cumartesi 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Leyla Selena`ya yaptığı kumpası düzeltmek için kendisini tehlikeye atar. Fitnat elindeki deliller sayesinde Selena`nın üstün güçleri olduğunu herkese ispatlamaya kararlıdır. Öğrenciler sömestre tatiline girecekleri ve karne alacakları için heyecanlıdır.
Kıvılcım Selin`le Ozan`ın arasını açmak için ‘facebook’ta Selin`in çocukluk aşkınaulaşınca olaylar iyice karışır.

Hatırla Sevgili Dizisi 50. Bölüm Özeti


Bölüm 50 / Yeni Bölüm 25 Ocak Cuma 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Rüya kaybolduğundan beri Yasemin’in gözüne uyku girmez. Güzide bir yandan Yasemin’i teselli etmeye çalışırken diğer yandan da doğacak bebeği için heyecanlanır. Bir süre sonra sevdiği adamın Necdet’in çocuğunu doğuracaktır. Güzide bebek odasının bir bölümünü de Rüya için hazırlar. Kardeşi doğunca istediği zaman Rüya onlarda kardeşinin yanında yatacaktır.
Mahir ve arkadaşları, cezaevindeki arkadaşlarını kurtarmak için yeni eylemler planlarlar. Hedefleri İsrail Başkonsolosu’nu kaçırmak karşılığında da Deniz Gezmiş’lerin serbest bırakılmasını sağlamaktır.
Selma, günlerdir halsiz olan Defne’yi dispansere götürüp tahliller yaptırır. Ummadıkları şekilde gelen tahlil sonuçları hepsini şaşırtır.

Sıla Dizisi 56. Bölüm Özeti


Bölüm 56 / Yeni Bölüm 25 Ocak Cuma 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Zeynep’le restleşen Sıla, artık bir şeyler yapmak üzere harekete geçer. Boran’a Mardin’e geri dönmeyi teklif eder. Ancak Boran kabul etmez. Gerekçe olarak Bedar’ın hastalığını açıklayamayacağı için de, Zeynep’le terapisini bahane edecektir. Bu durum Sıla’yı daha çok kaygılandırır. Öte yandan Sıla’dan intikam almak isteyen Esma, Zeynep’le görüşmeye gider. Bu görüşme sonunda Sıla’ya karşı Zeynep’in eline sağlam bir koz geçmesine neden olacaktır… Sıla’nın töre hükmünü uygulamayı kafasına koyan Osman, her fırsatı değerlendirmeye hazırdır. Sıla üzerindeki tehlikenin farkında olan Boran ise bu konuda her türlü önlemi alır. Ancak hiç beklenmedik bir anda gelişen olayla ortalık karışır. Sıla, bu kez Osman’ın namlusuna hedef olmaktan kurtulamaz.

Vazgeç Gönlüm Dizisi 20. Bölüm Özeti


26 Ocak Cumartesi 22:00 / Yeni Bölüm

Babasının isteği üzerine apar topar holding’e gelen Bahar, Salih ve Mahir’in konuşmalarına şahit olur. Duyacakları Bahar için büyük bir yıkım olur. Ortada korkunç bir yanlış anlaşılma vardır. Her şeyden habersiz olan Salih, Fikret’le ortaklığını bitirdiği için çok mutludur. Artık onun için tek önemli olan, Baharla kuracağı güzel hayatıdır. Bahar ne yapacağını bilemez bir haldedir. Salih’e hesap sormak dışında bir çaresi yoktur. İki sevgili barınakta buluşurlar. Salih duydukları karşısında şoke olur. Bahar çok öfkelidir ve asla Salih’i dinlemez. Salih ve Bahar’ın aşkı bu sefer büyük bir çıkmaza girmiştir. Bahar kendini eve kapatır. Çok acı çekmektedir. Yaşanacak sürpriz gelişme her şeyi daha da zora sokacaktır. Sanki tüm dünya Bahar’ın üzerine gelmektedir. Bahar’ın taşıması gereken bir sır vardır artık. Bunu bir tek Burçak’la paylaşır. İki arkadaş herkesi çok şaşırtacak bir karar alırlar.. Salih çaresizdir. Bahar’la konuşabilmek için elinden geleni yapar. Umudunu yitirdiği anda, çevresini çok üzecek bir şey yapacaktır.
Salih ve Bahar’ın ayrılığı Ali için yeni bir umut olur. Salih yanı başındaki düşmandan hala habersizdir.

Genco Dizisi 29. Bölüm Özeti


Genco - Pınar aşkı İlke’nin tehdidi altında

Genco ve Ahmet ilk kez bu kadar önemli bir konuşma yaparlar. Bu konuşma kankardeşi dostları ya ayıracak, ya da onları birbirine daha da çok yakınlaştıracaktır. Ahmet, Genco ile konuştuktan sonra Özge’yi de yakından ilgilendiren bir karar verir. Kendini aklamak için Selin yerine Derin’i kaçırdığını sonunda fark eden Tarkan’ın ise başı derttedir. Necati, Pınar’ı tekrar kazanmak ve geçmişteki pisliğini örtmek için depremzedeler için bir dizi hayır işine girer ve bunları gerçekleştirmek için Ankara’ya gider. Bir şeylerden şüphelenen Cüneyt de Necati’nin peşine düşer. Amacı kendisine fayda sağlayacak bilgiler ve para koparmaktır. Pınar’dan kurtulduğunu zannederken Genco’yla tekrar yakınlaşmaları İlke’yi çileden çıkarır ve harekete geçer. İlke’nin çocukluk aşkı Genco’yu Pınar’a kaptırmaya hiç de niyeti yoktur. Babasını evde görmeye dayanamayan Pınar ise evi terk etmeye karar verir. Pınar, Genco’ya sığınır. İkili romantik bir gece planlamışken kötü bir sürpriz her şeyi alt üst eder.

Parmaklıklar Ardında Dizisi 7. Bölüm Özeti


Bölüm 7 / Yeni Bölüm 24 Ocak Perşembe 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Aliye Nazlı’nın hamile olduğunu öğrenince çılgın gibi koğuş kapısını tekmelemeye başlamıştır. Handan’la görüşmeyi başaran Aliye, ona Tahsin’in tecavüzünü hatırlatır ve Nazlı’nın durumunu söyler. Handan Doktor Tarık’la birlikte Nazlı’ya yardım çaresi ararken savcının farklı planları vardır.

Hastaneden dönen Suzan’ın kızıyla ilk kez telefon konuşması yapabilmesi Zehra’nın hikayesinde beklenmedik gelişmelere yol açar. Bu sırada Aylin hücreden çıkarılır ve koğuşa geri gelir. Geçirdiği kürtajların kötü anısıyla hücredeki gecenin travmasını yaşayan Aylin Nur’un baskısına dayanamaz. Otoritesinin sarsılmasına izin vermeyen Nur ise Aylin’i dövdürür. Gülten’in Nazlı’ya gizlice gebelik testi yaptığını öğrenen Handan onu uzaklaştırır. Fakat Gülten’in test sonucunu Nur’a yetiştirip onu kışkırtmasını engelleyemez. Olay duyulduğunda koğuşta ortalık iyice karışır.

Sinekli Bakkal Dizisi 5. Bölüm Özeti Final


Bölüm 5 / Final 24 Ocak Perşembe 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Rabia’nın evde olmadığnı anlayan İlhami ve Emine onu aramaya başlar. Bu arada Peregrini derse gelmeyen Rabia’ya ne olduğunu anlamaya calışmaktadır.

Tevfik kızından koparılmış ve İlhami’nin kızına yaptıklarının acısıyla onunla konuşmak istemektedir.

Herkes Rabia’nın başına gelenlerden habersizken Rabia Sabit’in hapsettiği evde sıkıntılı zamanlar geçirmektedir.

Tevfik İlhami’yle karşılaşınca Rabia’nın kaybolduğu anlaşılır. Tevfik’ten Rabia’nın ortadan kaybolduğunu öğrenen Peregrini Onur, Tevfik ve İlhami Rabia’yı aramaya başlar. Rabia için sıkıntılı ve zor zamanlar başlamıştır.

Tatlı Bela Fadime Dizisi 15. Bölüm Özeti


24 OCAK PERŞEMBE 20:00 – YENİ BÖLÜM

Tatlı Bela Fadime’de bu hafta olay üstüne olay var. Temel Dede’nin Fadime için verdiği partide Fadime’nin, rol arkadaşı Yiğit Yaman’la yaptığı dans Levent’i çıldırtır. Bir de sürpriz misafir Yasemin gelince ortalık iyice karışır. Fadime’nin reyting rekorları kıracak dizisinin ilk bölümünde yayınlanan öpüşme sahnesiyle ipler iyice gerilir. Levent dahil kimse Fadime’ye inanmaz. Bunların ardından gazetelerde yayımlanan bir haber herkesi şok edecektir. Bütün gazeteler Levent’in baba olacağını yazıyordur.Ama hamile olan Fadime değildir.Fadime büyük bir hayal kırıklığı’na uğrar, Levent’e güvenmekle hata ettiğini anlar ve bavulunu toplayıp köşkten ayrılır. Sonunda Müzeyyen’in istediği oluyordur, Fadime ve Levent’in evliliği bitme noktasına gelir.

Asi Dizisi 13. Bölüm Özeti


Demir, Asi’ye kırılıyor

Demir, İhsan’ı kurtarmakta kararlıdır. Bunun için, Kerim’le beraber Bülent’in peşine Halep’e giderler. Onların Halep’e gittiklerini kimse bilmemektedir. Asi ise Demir’i aramaktadır. Çünkü iyice köşeye sıkışmıştır. Babasının kurtuluşu, dudaklarının arasından çıkacak kelimeye bağlıdır. Asi, Demir’in yokluğunda kendini çaresiz hisseder. Kenan’ın, Neriman ve Cemal Ağa’nın müdahalesiyle Asi ile birlikte olma ümidi iyice artar ve İhsan’ın kefaletini ödemeyi kabul eder. Demir’in yokluğu Kenan’ın kahramanlık yapması için iyi bir fırsattır. Asi, Kenan’ın bu yardım çabasına nasıl karşılık verecek? Demir’i beklemeyi göze alacak mı?

Bülent’i geri getirmek Demir’in sandığı kadar kolay olmaz. Demir ve Kerim bir pusunun içine düşerler. Hayatları tehlikededir. Onların bu tehlikeden kurtulmasına yardımcı olacak bir kişi vardır. Demir, Bülent’i getirmenin yanı sıra başka bir kahramanlık daha yapacaktır. Demir, Kenan’ın İhsan’ın kefaleti ödediğini öğrenir. Demir için bu, Asi’nin Kenan’a evet demesi anlamına gelmektedir. Bu durum Demir’i yaralar. Acaba Demir Asi’yi affedebilecek midir?

Kavak Yelleri Dizisi 33. Bölüm Özeti

Aslı, Can’ı basket maçına götürüyor, planlar altüst oluyor


“gerçek yalanlar”

Ne kadar da safmışız
Masallar hep yalanmış
Şu kırmızı başlıklı kız
En az kurt kadar varmış
Rapunzel zamanında
Küt saç daha modaymış
Ve en hain kahramanlar
En masum olanlarmış
Ağustos böceği kaset
Karınca senet yapmış
Yalan söyleyeninse
Burnu hiç uzamazmış
Meğer aslanlar susar
Aynalar konuşmazmış
Güzeller ve düşmanlar
Hiç mi hiç uyumazmış
Kurşun asker silahlı
Polyanna düzenbazmış
Don Kişot’la savaşı
Değirmenler kazanmış

Masallarla büyürsen
Normaldir bu olanlar
Özetleri dinledin
Şimdi gerçek yalanlar

Mine, Kerem’in Aslı’ya olan ilgisinin altında yatan gerçeği öğrenmiştir ve buradan hareketle kendisine yeni bir yol planı çizmeye çalışmaktadır. Efe, Deniz ve Su ise, sahte düğün fotoğrafları operasyonu için bir araya gelmiş, Bilal ve Canan’ı da yanlarına alarak çekimlere başlamışlardır.

Diğer yanda Aslı, bir yandan Can’ın annesi ve babası arasında gitgide daha da zor anlar yaşarken, bir yandan da babasına söyledikleri yalanların artık bir son bulması gerektiğine inanmaktadır.

Bütün bunlar olurken Ayşe, Osman’ın parasını çalan kişinin Mine olmasından şüphelenmekte, Haşmet ise Mine’yi hiçbir delil olmadan suçlamanın işleri daha da kötüye götürmekten başka bir işe yaramayacağını savunmaktadır. Sevgi; Gönül’e Metin’in hiç hoşlanmayacağı bir şekilde iş bulurken, Su da İstanbul’da kalabilmesi için ailesine verdiği sözleri tutması konusunda Efe’nin ensesinde yakın takiptedir.

Sonunda Haşmet, Osman’ın parasını Mine’nin alıp almadığını anlamak için işe el koyar. Mine ise tiyatroya olan ilgisini kullanarak Kerem’e bir sürpriz hazırlar. Ancak, Aslı’nın Can’ı götürdüğü basketbol maçında yaşananlar herkesin planını alt üst eder.

Annem Dizisi 17. Bölüm Özeti


Gonca, annesiyle babasını bir araya getirmeye çabalıyor

Musa ve Mehmet, Ankara’ya giderken feci bir kaza geçirmişlerdir. Ayşe, Zeynep ve ailenin diğer tüm bireyleri haberi duyunca Ankara’ya gitmek için apar topar yola çıkarlar. Mehmet’in durumu iyidir ama Musa ameliyata alınmıştır ve durumu ciddidir. Hastaneye ulaşan herkes büyük bir şok yaşamaktadır.
Bu kötü olay yaşanırken, aynı gün İbrahim ve Zehra da boşanmıştır. Anne ve babasının artık ayrılmış olduğu düşüncesi Derya’yı çok üzmüştür.
Zeynep, Musa’yı hastanede görmemeye çalışır. Ayşe’nin orda olması Zeynep’i Musa’dan uzaklaştırırken, Musa, Zeynep’e yaklaşmaya çalışmaktadır.
Gonca, artık annesiyle babasının ayrı olmasına dayanamamaktadır. Tek düşündüğü şey, ikisini tekrar bir araya getirmektir. Ve bunun için eline iyi bir fırsat geçmiştir.

Sessiz Gemiler Dizisi 17. Bölüm Özeti


Bölüm 17 / Yeni Bölüm 23 Ocak Çarşamba 22:20'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Gülşen’i karşısında gören Ali ve diğerleri çok şaşırır. Mümtaz’ın üzülmemesi için ona bir şey belli etmezler ve Gülşen’e iyi davranırlar. İrfan Gülşen’i arayıp bir teklifte bulunur.Açelya Şükran’a babalık testi için İbrahim’in mezarını açtıracağını söyler.Ceren eve gelmemiştir. Ahmet onu aradığında Kerem’in yanında olduğunu eve dönmeye niyeti olmadığını öğrenir.Mümtaz Şükran’la konuşmaya gider. Ahmet ve Nergis’in boşandığını öğrenir.Ali Gizem’e evlenme teklif eder. Ancak Gizem onun kendi isteği ile bu teklifi yaptığından emin değildir.Yılmaz Gülşen’in bir şeyler çevirdiğini anlar ve göz önünde olması için ofiste işe alır.Şule ve Ahmet dükkanın hazırlığını bitirmek üzeredir. Çevre esnaftan onların gözünü korkutmaya çalışırlar.İpek radyoda yayın yapmaya başlar ve programı çok sevilir.Şule ve Ahmet Ceren’i Kerem’in yanından almaya gider.

Elveda Derken Dizisi 32. Bölüm Özeti


Ege, Lale’nin evine gidiyor

Süreyya, Ege’ye Zeynep’in bebeği olmadığını ve asla olmayacağını söyler. Ege duydukları karşısında deliye döner. Zeynep perişandır.
Tuna ve Ateş tartışırlarken konunun üzerine gelen Lale, onlardan gizledikleri şeyin ne olduğunu söylemelerini ister.
Kerim, Asu’nun üzülmesine dayanamadığı için Şeyda’yı eve alır.
Lale yeni evine taşınmaktadır. Zeynep’e kızgın olan Ege kızlarını alıp ona yardıma gider.
Ateş, Tuna’yı arayıp Lale’ye her şeyi anlatacağını söyler.
Asu, üşüttüğü için ateşlenir. Kerim’in aklına Lale’yi aramak gelir. Lale’yi muayenehanesine Ege götürür. Ege’nin Lale ile olduğunu gören Kerim, Zeynep’i arayıp söyler.

Yaprak Dökümü Dizisi 58. Bölüm Özeti


Ali Rıza Bey, Necla’yı eve getirecek mi

Leyla, anne ve babasına acıdığı için Necla’nın eve dönmesini ister. Aslında bundan sonrasının çok zor olacağını herkes kabul eder, ama Necla için mutlaka bir şeyler yapılması gerekmektedir. Ali Rıza Bey, içinden hemen gidip Necla’yı alıp eve getirmek geçse de, konuyu her boyutuyla düşünür. Bu önemli bir karardır. Duygusal anlamda, daha kendini yeni yeni toparlayan Leyla için endişelenmektedir. Necla yaşadıklarından sonra bir zindandan kurtulduğunu zannederken etrafına örülen yeni tuğlaların farkında değildir. Hapishanede Oğuz’a gövde gösterisi yapmak isteyen Talat, dışarıdaki adamlarına bir haber uçurur ve Necla’nın peşine düşer. Ailenin öncelikli konusu Necla’nın eve dönüp dönmemesine karar vermekken, Ferhunde de Şevket için endişelenmektedir. Daha doğrusu kendisi için. Çünkü Şevket tefecilere borcunu ödeyemezse sakladığı parayı vermek zorunda kalacaktır. Şevket’in haberi olmadan Yaman’ı devreye sokar. Öte yandan Adapazarı’nda da işler iyice karışmıştır. Fikret’in eve dönüşü geciktikçe kendine güveni daha da azalır. Artık ümidini iyiden iyiye kesen Tahsin sakladığı duygularını gün ışığına çıkararak Fikret’e aşkını itiraf eder.

Avrupa Yakası Dizisi 146. Bölüm Özeti


Bölüm 146 / Yeni Bölüm 23 Ocak Çarşamba 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Sacit'e, Şahika'nın ısrarıyla Koçarslanlı Sigorta'da bir iş ve oda verilir. Osman'ın talimatlarına göre Sacit hiçbir işe karışmayıp sadece odasında oturacaktır. Ancak bir süre sonra fenalık geçirip muhallebici ekibini yeni ofisinde toplayınca, Sacit'in kariyeri de yeni bir yöne doğru gitmeye başlar.

Bu arada Burhan, Sacit'i ziyarete gittiğinde tanıştığı ısrarcı sigortacıdan kendisini kurtaramaz. Tam da doğumgünü partisini planlarken kendisini takip etmeye başlayan yapışkan sigortacıyı saf dışı bırakmak için tek çare öldüğü dedikodusunu çıkarmaktır!Şahika ofiste herkese takma isim takmaya başlayınca dergi ekibinin keyfi ka

çar. Kimse takma ismini beğenmemektir ama Şahika'yla başa çıkmanın pek bir yolu da yoktur!Cem ve Victoria'nın çocuk yapmakta gecikmesi, aniden dedikoduların çıkmasına sebep olur. Artık herkes Cem'e çocuk sahibi olmanın yolları konusunda öğüt vermektedir. Cem ise en sonunda dedikoduların kaynağını bulur!

Burhan ve Makbule arasındaki gerilim yavaş yavaş tırmanmaya başlar. Burhan'ın doğumgünü partisi ise çanak çömleğin patladığı gece olacaktır!

Avrupa Yakası'nın bu bölümünün özel bir konuğu da var: Yıllar sonra ilk kez Nil Burak, Avrupa Yakası'ndaki rolüyle ekranlarda olacak. Hem de Şahika'nın en sevdiği şarkı Olmaz Olmaz Deme'nin yeni versiyonuyla! Şahika ve Nil Burak "Olmaz Olmaz Deme"yi birlikte seslendirecekler!