İki Aile Dizisi 74. Bölüm Özeti


4 Şubat Pazartesi 20:00 – yeni bölüm

Kadın dayanışmasını inada dönüştüren Eda ve destekçilerinin başı fena derttedir.Yolda adamların sıkıştırdığı kadınları hiç beklemedikleri kişiler kurtarır.Onları merak eden Oğuz ve Ergin’de yoldadır.Ancak telaşla benzin almayı unutan Oğuz’lar da yolda kalır.Dönüş yolunda olan Eda’lar Ergin’lere rastlarlar ancak başlarına gelenleri saklarlar. Piknikten mutlu mutlu dönüyor numarası yaparak Erkekleri sinir ederler.Köşkteki cinsler arası kamplaşma da sürpriz bir şekilde sona erer. Servet’i, dava Oğuz’ların lehine sonuçlansın diye kaçıran Tahir Ağa’yı kötü bir sürpriz beklemektedir.Bodrum’dan dönen Arda ise bir karar vermiştir.Bunu Ceren’e söyleyince büyük panik yaşanır.Babasına nasıl söyleyeceğini düşünen Ceren önce ablasından sonra da Eda’dan yardım ister.Elif’e karşı kendini savunmak için tedbir alan Ferit onun foyasını ortaya çıkarmaya çalışırken fena tuzağa düşer.Aşk heyecanı yaşayan Efe ve Timur’un hoşlandıkları abla kardeş ile olan ilk randevuları da sürprizlerle dolu geçer.

Çemberin Dışında Dizisi 2. Bölüm Özeti


5 Şubat Salı 22:00

Laçin Önder’in isteğiyle resmen ekibe katılır. Ekip, Ela ve Cesur dışında Laçin’i hemen içlerine kabul eder. Eski ortağı gittikten sonra yeniliklere açık olmayan Cesur, ilk tanıştıkları andan itibaren problem yaşadığı Laçin’le çalışmak zorunda kalmaktan rahatsızdır. Laçin de Cesur’la çalışmaktan memnun değildir. Ve Laçin’in ekiple birlikte çözeceği ilk kayıp ihbarı gelir. Ayten Kilerci… Sıkıntılı bir hamilelik dönemi geçiren Ayten, rahatsızlığı yüzünden kocasıyla hastaneye gitmiş, tedavi olduktan sonra ortadan kaybolmuştur. Ekip, Ayten’i bulmak için harekete geçer.
Birbirleriyle çok da geçinemeyen Cesur ve Laçin, ekip olmak zorundadır… Ekip içinde problem yaşayan sadece Cesur ve Laçin değildir. Aycan ve Ela da ilişkilerinde sıkıntılı bir dönem yaşamaktadır. Önder’den gizli yaşadıkları aşk, çıkmaza girmiştir. Önder’in ise küçük kızı Gülbin’le arası açıktır. Ekip Önder’e yardım etmeye karar verir. Aslında bu yardım Önder’den çok kendileri içindir. Çünkü Önder kızıyla arasındaki dargınlıktan ötürü bütün ekibe kan kusturmaktadır. Ekip doğuma çok az bir zaman kalmışken Ayten Kilerci’yi vaktinde bulabilecek mi?Ela ve Aycan ilişkilerindeki çıkmazı aşabilecekler mi? Önder, kızı Gülbin’le arasındaki buzları eritebilecek mi?

Vazgeç Gönlüm Dizisi 21. Bölüm Özeti


2 Şubat Cumartesi 22:00 / Yeni Bölüm

Salih havaalanına yetişmiştir. Tam uçağa bineceği sırada Salih’in sesini duyan Bahar, kısa bir tereddütten sonra yoluna devam eder. Salih yıkılmıştır. Sevdiği kadın çok uzaklara gitmektedir. Bahar Newyork’daki yeni hayatına alışmaya çalışmaktadır. Hamileliği her geçen gün ilerlemektedir. Salih’le tartışmalarının ardından beyin kanaması geçiren Emine’nin durumu çok kritiktir. Önemli bir beyin ameliyatı geçirir. Kendine geldiğinde Salih’ten bir isteği olacaktır. Buna evet demek Salih için hayatın sonu demektir. Bahar’ın doğumu gerçekleşir. Yaşadığı sıkıntıların sonucunda erken doğum yapar. Bebeğin doğumuyla, Bahar için hayat bambaşkadır artık. Hanoğulları ihaleyi kazanmıştır. Fikret buna çok sevinmektedir. Fakat işler hiç de umulduğu gibi gitmeyecektir. Harputlu Fikret’e karşı öfke doludur. Geçmişinden ortaya çıkan büyük sır, onu Fikret’e karşı iyice kinlendirmiştir. Artık intikam zamanıdır. Salih eski işine geri döner. Annesinin istekleri doğrultusunda yaşamaya başlar. İçi kan ağlasa da Mahir dışında kimseye belli etmez.
Aradan 9 ay geçer. Bahar ve Salih’in bebeği hızla büyümektedir. İstanbul’dan gelen bir telefon Bahar’ın sürpriz bir karar almasına sebep olur.

Genco Dizisi 30. Bölüm Özeti


Pınar, Genco’ya gidiyor

Kanal D’nin, başrollerini Alpay Atalan ve Selen Seyven’in paylaştıkları sevilen dizisi “Genco” bu hafta da heyecan ve duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; babasının yalanlarına daha fazla katlanamayan Pınar, eşyalarını toplayıp Genco’ya gidiyor.

Babasının yalanları ile daha fazla yaşayamayan Pınar, eşyalarını toplayıp Genco’ya gelir. Genco ile Pınar’ın arasını bozmaya kararlı olan İlke, yaptığı minik oyunla Tibet’in aklını Genco’ya karşı karıştırmayı başarır. Pınar’ın bir süreliğine de olsa Genco ‘a kalacak olması İlke’nin planlarını altüst eder. İlke, Genco ve Pınar’ın huzurunu kaçırmak için hiç zaman kaybetmeden harekete geçer. İlke ile Pınar arasındaki soğuk savaş iyice kızışır. Ahmet ve Özge artık ayrıdırlar ancak ikisi de çok acı çekmektedirler. Ahmet son kez konuşmak için adım atar. Ahmet’in annesi ise kara büyü etkisi altına girdiğini zannettiği oğlunu kurtarmak için üfürükçülere gider. Büyük oynamaya karar veren Cüneyt yeni bir plan peşindedir. Tibet ise Pınar’a bir itirafta bulunur. Pınar duydukları karşısında çok şaşırır. Kızının Genco’da kaldığını öğrenen Necati, onlara ani bir ziyarete gider.

Arka Sokaklar Dizisi 65. Bölüm Özeti


Spor salonunda cinayet

Kanal D’nin başrollerinde, Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve İlker İnanoğlu’nun oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizide bu akşam; Rıza Baba ve ekibi, bir spor salonunda işlenen bir cinayeti aydınlatmak üzere harekete geçiyor.

Engin’in okul arkadaşı olan Selçuk, İstanbul’a dönmüştür. Engin’i görmeye gelen Selçuk, mesleği bırakmış ve bir daha kurtulamayacağı işlere bulaşmıştır. Narkotik ekipleriyle birlikte yürütülen operasyonun başarısız olması ile Selçuk’la ilgili gerçekler de ortaya çıkar. Engin, arkadaşını kurtarmaya çalışırken tüm ekip ona destek verir.
Hapisten yeni çıkan Atakan ve Civan adlı iki genç, karıştıkları bir soygunda bir kişinin ölmesine neden olurlar. Civan her ne kadar temiz bir genç olsa da, yaptıklarının bedelini adalet karşısında ödemek zorundadır.

Zeliha evde parti vermekte kararlıdır. Metin ve Tekin bu partinin yapılması için babalarından izin koparma peşindedirler. Fakat partiye dahil olamayacaklarını anladıklarında, yine bir oyunla Zeliha’yı zor durumda bırakırlar.

Ekip, bir spor salonunda işlenmiş cinayetin peşine düşer. Bu cinayetle ilgili soruların cevapları konusunda zorlanırlar. Fakat Fuat adlı şahsın evinde bulunan bazı ilaçlar ekibin zanlıyı bulmasını kolaylaştırır.

Tunç’un hastaneden eve dönmesi başta Mesut olmak üzere herkese rahat bir nefes aldırır

Binbir Gece Dizisi 49. Bölüm Özeti


Kerem’in annesi kim? Şehrazat, Onur’u affedecek mi?

Kanal D’nin başrollerinde; Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci’nin oynadıkları, Tomris İncer, Metin Çekmez, Yonca Cevher Yenel ve Ergün Demir’in de önemli rollerini üstlendikleri reyting rekortmeni dizisi “Binbir Gece” bu akşam da Türkiye’yi ekran başına kilitleyecek heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Seval’in gerçek annesi olmadığını öğrenen Kerem büyük bir bunalıma girer. Yıllardır sakladığı sırrı ortaya çıkan Seval, perişan haldedir. Ufak yalanlarla Şehrazat’ı küstüren Onur, gönül almak için çırpınır. Kızlarının vekaletini vermek istemeyen Füsun konusunda Burhan ve Nadide birbirine ters düşerler. Annelerini özleyen Buket ve Burcu’ya en büyük destek Ahu’dan gelir. Herkesten uzaklaşan Kerem hayatıyla ilgili yeni kararlar alır. Başına üzücü bir olay gelen Gani, Şehrazat ve Burhan’ın güvenini yine sarsar. Geçmişle hesabını kapatamayan Peride, Handan’ı zor durumda bırakır. Bir kez daha karşı karşıya gelen Ali Kemal ve Yaman, bu kez Onur’un gözü önünde kapışırlar. Onur, Şehrazat’ı yine çok şaşırtır.

Seval, Kerem’in gerçek annesi olmadığını yıllarca niye sakladı? Kerem hayatıyla ilgili nasıl bir karar alacak? Onur’un itiraflarını dinleyen Şehrazat, onu affedecek mi? Onur, Cansel’in bebeğini geri vermeyen Yaman’a destek olacak mı?

Bıçak Sırtı Dizisi 19. Bölüm Özeti


Mehmet perişan, Güneş endişeli

Kanal D’nin başrollerinde; Fikret Kuşkan, Nejat İşler, Mehmet Günsur,Erkan Can, Melisa Sözen, Vildan Atasever, Tuğrul Çetiner ve İpek Bilgin’in oynadıkları sevilen dizisi “Bıçak Sırtı” bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Konuşmayı reddettiği annesinin feci ölümü, Mehmet’i perişan eder. Kazanın şoku ve suçluluk duygusuyla başa çıkamaz. Belki de aynı sonu kendisine hazırlayacak şekilde yaşamaya başlar. Bundan en fazla etkilenen de Güneş olur.

Ölüm haberi köşke bomba gibi düşer. Mehmet’in hali bütün ailenin içini parçalarken Selim Reşat’ın oğullarından yıllardır gizlediği bir gerçek, Orhan’ı derinden sarsar. Art arda gelen olaylar nedeniyle köşkten ayrılamayan Nisan içinse artık gitme vakti gelmiştir.

Murat futbol maçına Orhan’ı çağırdığından beri Ali yıkılmış gibidir. Ne yaparsa yapsın oğlunun gözünde baba olamayacağını, onun Orhan’a duyduğu sevginin önüne geçemeyeceğini düşünmektedir. Zaten Nisan’ı da kaybetmiştir. Çaresizlik içinde aklına geleni yapmaya karar verir. Ama kapısına kadar gelen güzel bir sürpriz, onu bu kararından vazgeçirmeye yetecektir.

Sessiz Fırtına Dizisi 12. Bölüm Özeti


Deniz aşkını mı seçecek, yoksa mesleğini mi?

Kanal D’nin başrollerinde Erkan Petekkaya ve Arzum Onan’ın oynadıkları sevilen dizisi “Sessiz Fırtına” bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Deniz, hayatını kökten değiştirecek bir karar almak zorunda kalıyor.

Mesleki sorumluluğu ile engel olamadığı aşkı arasında sıkışan Deniz hayatını kökten değiştirecek bir karar almak zorunda kalır. Deniz’in aldığı karar Yiğit’in yaşamını da derinden etkilemektedir. Babasının intikamını almak için önemli bir fırsat yakalayan Yiğit beklenmedik bir gelişmeyle karşı karşıya kalır. Hikmet Rengin’i intikam planının bir parçası olarak görmeye devam eder. Hikmet’in gerçek niyetinden habersiz olan Rengin ise onu Yiğit’le tanıştırmak için bir program yapar. Bahadır yine tehlikeli bir hatanın eşiğindedir. Öldürülen Kemal’in delil niteliği taşıyan pasaportu, Bahadır’la İzzet’in arasının iyice açılmasına sebep olur. Suç Araştırma Birimi’nin amiri Çetin, Deniz’i sert bir dille uyarır.

Deniz aldığı hayati kararı uygulayabilecek mi? Yiğit, İzzet’ten intikamını alabilecek mi? İzzet, Yiğit’e neden borçlanacak? Barut, Rana ile ilgili olarak kime itiraflarda bulunacak? Tüm bu soruların cevabı dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde!

Menekşe İle Halil Dizisi 20. Bölüm Özeti


Menekşe, Mustafa’nın tehdidi altında

Kanal D’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı’nın oynadıkları sevilen dizisi “Menekşe ile Halil”in bu bölümünde; gittikçe daha acımasız bir katile dönüşen Mustafa’nın hala yakalanamamış olması, en çok da Menekşe’yi tehdit ediyor.

Mustafa’nın Menekşe’nin peşinde olduğunu düşünen Halil, yanılmamaktadır. Bu kovalamacada av ve avcı birbirine karışır. Mustafa gittikçe daha acımasız bir katile dönüşür. Menekşe artık polisin koruması altındadır.

Ölüm tehlikesi bile onu hayallerinden uzak tutamaz. Menekşe, Halil’in de yüreklendirmesiyle pastanesini açma hazırlıklarını sürdürür. Öte yandan Zeynep, Bosna’dan Halil’le ilgili önemli bilgilerle döner. Mithat’la konuşmasında geçmişle ilgili sorular sorarak onu da huzursuz eder. Zeynep, Halil’e rest çeker, Halil’in ona teslim olmaya hiç niyeti yoktur.Polis, Mustafa için çemberi daraltır. Semih de Mustafa’ya bir oyun oynar. Her türlü engele rağmen, Mustafa Menekşe’ye adım adım yaklaşmaktadır.

Karayılan Dizisi 9. Bölüm Özeti


Bölüm 9 / Yeni Bölüm 5 Şubat Salı 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Muhsin’in tutuklanması ve sonrasında gelişen olaylar hem Karayılan’ı, hem ailesini büyük acılara boğar. Belkıs, olanlara karşı beklenmedik bir tavır alarak Elvan’ı şaşırtır.

Fransızlar ve şehir halkı arasındaki gerilim iyice tırmanmıştır. Karayılan Laroş’un bir kez daha zor duruma düşmesini sağlar.

Çılgına dönen Laroş Karayılan’ın en yakınında olanları, en sevdiği insanları bulmak için yemin eder. Karayılan ve Elvan arasındaki yakınlık, savaşın imkansızlıklarına rağmen artmaya devam eder. Ama Laroş, Karayılan için en önemli kişinin kim olduğunu keşfetmiştir. Elvan’ın hayatı tehlikededir artık. .

Hepsi 1 Dizisi 14. Bölüm Özeti


Bölüm 14 / Yeni Bölüm 2 Şubat Cumartesi 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

“Hayal gücünün sizi götüremeyeceği hiç bir yer yoktur!” Bora’nın polis tarafından göz altına alınması, kızları şaşkına çevirmiştir. Altay’dan bahsedildiğinde her seferinde tuhaf tavırlar sergileyen Bora’nın en büyük şüpheli olması, kızları korkutur! Bora polis tarafında sorgulandıktan sonra, delil yetersizliğinden serbest bırakılınca kızlar ne yapacaklarını şaşırırlar!

Bu arada Komiser Kemal, akademide geniş bir soruşturma başlatır. Soruşturmada ifade veren Bayan Berbatov’un sözlerini yanlış anlayan Komiser Kemal, kızlardan şüphelenmeye başlar! Komiser Kemal’in kendilerini sorguya çekmesiyle şok olan kızlar, Bora’nın çantasında buldukları fotoğraflarla iyice şaşkına dönerler!
Artık iyi bir kız olduğunu herkese ispatlamaya çalışan Alev, hiç kimseden bulamadığı şefkati ve dostluğu Bora’da bulur. Bora’nın bu sıcak tavrı, Alev’in duygularını da etkileyecektir!

Bora, Alev’le samimiyeti ilerletirken, Bora’dan korktukları için bütün geceyi panik halinde geçiren kızlar, ertesi gün Altay’ın ölüm sebebini öğrenince, çok sarsılırlar. Durumu öğrenen Erol Hoca, ciddi önlemler almaya karar verir. Öğrencilerin sıkıntılarıyla yeterince ilgilenemediklerini düşünen Erol Hoca, Füsun’un önerisiyle okulda, bir dayanışma ve yardımlaşma kulübü kurulmasına karar verir. Eren ve Yasemin’le birlikte, iyi kız olmayı kafasına koymuş olan Alev de başkanlığa aday olunca, seçim kampanyalarıyla birlikte okulda amansız bir yarış başlar!

Asi Dizisi 14. Bölüm Özeti


Asi aşkının peşine düşüyor

İhsan’ın hapisten çıkması herkesi rahatlatır ancak sorunlar hemen çözülecek gibi değildir. Ödemesi gereken senetler hala aile için bir tehlikedir. İhsan topraklarını kaybetmemek için Demir’le anlaşma yoluna gider. İhsan’ın hapisten kurtulmuş olmasına en çok sevinenlerden biri de Kerim’dir. Kerim, Defne’yi ailesinden istemeye karar verir. Süheyla bu karara karşı çıkar. Süheyla’dan yana olan Leyla da Kerim’in kararını geciktirmek için gizli bir plan yapar. Defne ve Kerim’i yeni engeller beklemektedir.
Demir, Asi’ye kendisini beklemediği için son derece kızgındır. Asi Demir’e kendini anlatmaya çalışsa da Demir son derece katıdır. Asi’yi dinlemek bile istemez. Artık aşkının peşine düşme sırası Asi’dedir. Acaba Asi’nin çabaları Demir’i yumuşatmaya yetecek midir? Demir duygularına daha ne kadar hakim olabilecektir?

Hatırla Sevgili Dizisi 51. Bölüm Özeti


Bölüm 51 / Yeni Bölüm 1 Şubat Cuma 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Rüya’nın hala Necdet’te kalmak istemesi Yasemin ve Ahmet’i üzer. Yasemin küçük kızıyla arasındaki buzları eritmek için çareler arar. Güzide, Rüya’yla ilgili Yasemin’e destek olur. Güzide’ye göre anne kızın arasındaki tek sorun, Rüya’nın Yasemin’i kimseyle paylaşmak istememesidir. Bu kişi babası Ahmet bile olsa.

Selma, Defne’nin hamile olduğunu aileye açıklar. Defne’nin bu bebeği doğurması için doğru bir zaman olduğunu düşünmez. Deniz kaçak, nerde olduğu bile belli değildir. Defne, Deniz’in fikrini almadan karar vermeyeceğini söyler. Gerekirse Deniz’i bulmak için dağa bile gidebilir.

Parmaklıklar Ardında Dizisi 8. Bölüm Özeti


Bölüm 8 / Yeni Bölüm 31 Ocak Perşembe 21:45'te

BÖLÜM ÖZETİ:

Nazlı Gülten’in ona gizlice gebelik testi yaptığını ve düşük yapsın diye onu tuvalette dövdüğünü açıklar. Aliye öfkesinden deliye döner ve Nazlı’ya haraket eden Nur’un üzerine saldırır. Çıkan kavga üzerine koğuşa gelen Handan teftiş isteyeceğini söyleyerek koğuşu yatıştırır. Ancak Handan’ın işi zordur. Savcı teftişi engellemek için elinden geleni yapmakta ve Handan’ın açığını aramaktadır. Bu arada Tarık Suzan’ın kolundaki ve sırtındaki sigara yanıklarını gerekçe göstererek davasının yeniden görülmesi için uğraşır. Suzan için bir dilekçe yazmak üzere Handan’dan yardım ister.

Tiyatro salonunun onarımı ve burada kadın koğuşlarının bir oyun sergilemesi girişimi de bir yandan sürmektedir. Handan ve Tarık hep olduğu gibi işle ilgili konularda birbirlerine destek olurlar ancak aralarındaki yakınlığı dile getirecek bir ortam bulamazlar. Tarık bu döngüyü kırmaya karar verir ve Handan’ı evine davet eder.

Bir diğer ikili Özgür ve Nurgül de tam yakınlaşmışken ayrı düşerler. Görüş günü Aliye ve Nur’u ziyaret ettikten sonra birlikte Özgür’ün evine giderler ama Nurgül ertesi sabah sessizce kaçıp gider.

Kocasının geleceği umuduyla görüşü hevesle bekleyen Zehra’ya gelen giden olmaz ama görüş sonrası Zehra’nın hiç beklemediği bir şey gelir.

Sessiz Gemiler Dizisi 18. Bölüm Özeti


Bölüm 18 / Yeni Bölüm 31 Ocak Perşembe 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Babası ve halasını karşısında gören Ceren şaşırır. Mümtaz’ı düşündüğü için çaresiz onlarla gider.Gülşen Yılmaz’ın ofisinde çalışmaya başlamıştır.

Yılmaz’ın sekreterinin telefon rehberinin fotoğrafını çekerken Yılmaz’a yakalanır.Gizem Ali’ye; Gülşen’in bebeğinin babası belli olmadan evlenme teklifini kabul etmeyeceğini söyler.Şükran Ceren’i merak ettiği için İpek’in evine gelir.
Mümtaz’a Açelya’dan bahseder.

Ahmet, Açelya ile olan ilişkisini Mümtaz’a söylemesinden korkar. Şule ve Ahmet lokantanın hazırlıklarını tamamlamıştır. Açılışı ertesi gün yapacaklardır. Ancak çevre esnaftan biri canlarını sıkmaya çalışır.Mümtaz Hayati’yi yanına alıp Açelya’nın dans okuluna gider.

Tatlı Bela Fadime Dizisi 16. Bölüm Özeti


31 OCAK PERŞEMBE 20:00 – YENİ BÖLÜM

Levent ve Fadime, Yasemin’in hamilelik haberinden sonra iki gündür görüşmüyordur. Levent doğruları bir kez daha anlatmak için Fadime’nin dizi setine gider.Yiğit Fadime’yi korumayı kendine görev edinince Levent çok sinirlenir ve yumruğu patlatır. Temel dede Levent ve Fadime’nin ayrı olmasından çok üzgündür. Fadime ile konuşmaya gider. Ama Fadime Levent’ten boşanmaya kararlıdır. Vedat Yasemin’i arayıp Levent ile Fadime’nin ayrılmasını çok istediğini ve Fadime’yi sevdiğini söyler.Ama hepsi bir oyundur. Fadime’nin dizi çekimine bir oyuncu gelmeyince Tanya fırsat bu fırsat deyip rolü kapar.Reis televizyonda Tanya’yı o kılıkta görünce kıyamet kopacaktır. Fadime’nin avukatı boşanma talebi ile Levent’i aradığında çok sinirlenen Levent bütün olanların hesabını sormaya Yasemin’e gider.Fakat evde yaşanan bir kaza sonucu Yasemin’i hastaneye kaldırırlar.
Fadime’nin ise şansı yolundadır.Dünyaca ünlü bir marka Fadime’yi reklamlarında oynatmak ister.Teklif edilen para duyulunca herkesin dudakları uçuklayacaktır. Köydekilerde ise bir telaş vardır. Çünkü Kadife nine ortadan kaybolmuştur.

Annem Dizisi 18. Bölüm Özeti


Musa ile Zeynep biraraya geliyor

Kanal D’nin başrollerinde Talat Bulut, Vahide Gördüm, İlhan Şeşen ve Duygu Yetiş’in oynadıkları sevilen dizisi “Annem” bu akşam da duygu yüklü bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizinin bu bölümünde, Gonca, annesinin doğum gününü fırsat bilerek Musa ile Zeynep’i biraraya getiriyor. Bu durum da, başta Gonca olmak üzere herkesi mutlu ediyor.

Gonca, annesinin doğum gününü fırsat bilerek Musa ile Zeynep’i bir araya getirir. Bu durum başta Gonca olmak üzere hepsini çok mutlu etmiştir. Musa ile Zeynep ise, her biraraya geldiklerinde aslında farkında olmadan birbirlerine daha çok yaklaşmaktadırlar.

İbrahim, ayrılmış olmalarına rağmen Zehra’nın kalbini yeniden kazanabilme ümidiyle bir şeyler yapmaya çalışmaktadır. Ama artık çok geçtir. İbrahim ne yaparsa yapsın Zehra’yı yeniden birlikte olmaya ikna edemez.

Zeynep’in evinin de içinde bulunduğu pazar yeri, belediye tarafından o bölgeden kaldırılacak, yerine büyük bir alışveriş merkezi yapılacaktır. Bu projenin içinde İbrahim vardır. Ama Zeynep’in buna izin vermeye hiç niyeti yoktur. İbrahim ise Zeynep’i buradan vurmaya kararlıdır.

Musa ile Ayşe arasındaki gerginlik hala devam etmektedir. Her ne kadar idare etmeye çalışsa da, Gonca ve Zeynep, Ayşe’yi çok fazla etkilemekte ve germektedir. Bu durum da Musa ile ilişkilerine olumsuz yansımaktadır.

Ali, artık Zeynep’e duyduğu aşka söz geçirememektedir ve her şeyi göze alarak Zeynep’e evlenme teklifi eder. Bu teklifi öğrenen Musa, Zeynep’e kararını sorar.

Elveda Derken Dizisi 33. Bölüm Özeti


Zeynep ile Ege arasında gerginlik yaşanıyor

Kanal D’nin başrollerinde; Ece Uslu, Burcu Kara, Gökhan Tepe ve Sinan Sümer’in oynadıkları sevilen dizisi “Elveda Derken” bu akşam da Türkiye’yi ekran başına kilitleyecek bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Lale’nin evine gelen Zeynep, Ege ile tartışıyor.

Lale’nin evine gelen Zeynep, Ege ile tartışır ve arabasına binip gider. Ege, Zeynep’in peşinden gider.Tuna, Lale’yi arar. Lale’nin davranışlarından, Ateş’in kendileri ile ilgili şeyler anlattığını düşünür.

Şeyda’nın daha önce çalıştığı gazino patronunun adamları Kerim’in evine gelir. Şeyda’ya bir hafta içinde borcunu ödemesini söylerler.
Zeynep, Ege’ye izini kaybettirmiştir. Durumundan endişe eden Ege onu her yerde arar.Ateş, Tuna’nın ofisine gider. Eda onları sarılmış halde görünce şoke olur.

Kavak Yelleri Dizisi 34. Bölüm Özeti


Efe ikilemde kalıyor

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Efe, sevgilisi ve arkadaşları ile dershane arasında bir seçime sürükleniyor.

Mine’nin, Aslı ve Canan’la ilgili tüm gerçekleri Kamil’e söylemesi konakta şok etkisi yaratır. Ayşe Hanım, torununun bu son ayıbıyla yıkılır. Osman Bey ise, 40 yıllık karısının, torunu ve komşuları için katlandıklarına şaşırır ve yaptığı fedakarlıklara anlam veremez.

Kamil, duyduklarının sarsıcı etkisiyle, karısı, kızları ve sözde damadı dahil, herkesin onu ayakta uyutmasına sinirlenir ve bu yalanlarla ilgisi olan herkesten hesap sormaya başlar. Canan hatasının bilincinde olarak babasının bu ani çıkışına ses çıkarmasa da, Bilal hala Canan’ı koruma derdindedir. Hafize, kocasının tutumunu tahmin ettiğinden, gönülsüzce sessiz kalsa da, olaylara en büyük tepki Aslı’dan gelir. Aslı; Mine’ye yaptıklarının hesabını sormak isterken, ablası ve Murat hakkındaki sözleri kafasını iyice karıştırır.

Konakta tüm bunlar olurken Efe ise, sevgilisi ve arkadaşları ile dershane arasında bir seçime sürüklenir. Bir yandan Su’nun ani çıkışı karşısında şaşıran Efe, diğer yandan okumadan da adam olabileceğini düşünerek tekrar hayallere kapılır. Arkadaşları ve üniversite arasında kaldığı bu ikilemden çıkış yolu aramaktadır fakat, kısa zamanda da kesin bir karar vermelidir.

Metin, iş görüşmesinden duyduğu rahatsızlık ve Tarık’a duyduğu ön yargıyla Gönül’ü iyice sinirlendirmiş ve Tarık yüzünden çiftin arasında bir kez daha gerginlik yaşanmıştır. Diğer tarafta Murat, Urla’ya dönmek konusunda hala kararsızdır. Kamil’in her şeyi öğrenmesi işleri büsbütün karıştırınca Murat geleceğiyle ilgili çıkmaza girer. Bu arada Kamil de Canan’ın geleceğiyle ilgili kararını çoktan vermiştir.

Mine’nin Kerem’le gitgide yakınlaşması, Aslı ve Deniz’in önüne çıkan yeni engeller, Efe’nin ikilemde kalması, Murat’ın kararsızlığı, Canan’ın mutsuzluğu derken üç evde de karışık olan durumlar, beklenmedik gelişmelerle iyice karmaşık bir hal alır.

Arka Sokaklar Dizisi 64. Bölüm Özeti


Rıza Baba ve ekibi soyguncuların peşinde

Parkta bulunan bir genç kız cesedi Ekip’i, merkez polis memuru Ayhan’ın evine kadar götürür. Ayhan’ın oğlu Berk, gençliğinin ve heyecanının, bir anlık dikkatsizlik yüzünden nelere sebep olacağını acı bir tecrübeyle öğrenir. Kaybolan bir bebek haberi ve karşılığında fakir bir aileden istenen fidye tüm ekibin canını sıkar. Fakat Rıza Baba, yılların tecrübesiyle, Nevin ve Cafer adlı şahıslar arasındaki sorunları ve Nevin’in sakladığı sırrı ortaya çıkartarak bebeğin hayatını kurtarır. Garip, Tunç’un rahatsızlığı yüzünden Çoban Ailesi’ne misafir olur. Bu durum Metin ile Tekin’i mutlu eder, fakat Zeliha Garip’ten korkar. Çocuklar Zeliha’yı Garip’le korkutarak sınavları için kopya hazırlatırlar. Ancak Zeliha’nın son anda kopyaları yırtmasıyla eve hem zayıf notlarla dönerler, hem de Hüsnü’ye yakalanırlar. Ekip merkezdeyken Rıza Baba’ya gelen telefonla herkes yola koyulur. Selim tövbe etmiş ve hapisten yeni çıkmış eski bir kasa hırsızıdır. Peşine düşen Maksut ve Remzi adlı şahıslar tehditle Selim’i yeni bir soyguna sürüklemek isterler. Ve operasyon için düğmeye basılır.

Yaprak Dökümü Dizisi 59. Bölüm Özeti


Necla baba evine dönüyor

Kanal D’nin başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar ve Caner Kurtaran’ın oynadıkları, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan sevilen dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; Necla baba evine dönüyor ama, Ali Rıza Bey ve ailesinin büyük sınavı da bundan sonra başlıyor.

Necla’nın eve dönmesiyle Ali Rıza Bey ve ailesinin büyük sınavı başlar. Leyla, babasından Necla’yı eve getirmesini istemekle büyük bir hata yaptığını anlar. Bu durumla başa çıkamayacaktır. Pişmanlığını körüklemekte, Leyla giderek hırçınlaşmaktadır.

Evde kimsenin yüzüne bakamayan Necla da çok zor anlar yaşamaktadır. Ali Rıza Bey dengeleri korumak için büyük çaba harcar.Leyla evden uzaklaşmak için Yaman Bey’in şirketinde çalışmaya başlar. İş arayan Necla’ya ise yine babası yardımcı olacaktır.Ferhunde’nin isteklerine boyun eğen Şevket artık tehlikeli sularda sürüklenmeye başlar.Cevriye Hanım ise Fikret’ten boşalan yeri doldurma telaşındır. Eve dönmeye karar veren Fikret’i kötü bir sürpriz beklemektedir.

Geç Gelen Bahar Yeni Dizi


Bölüm 1 / Yeni Dizi 30 Ocak Çarşamba 22:20'de

Ünlü bir romancı olan Sennur Değer’in (Neriman Uğur) işadamı eşi Fikret Değer’in ( Tuğrul Meteer) otomobili, bir gece yarısı, kapısı açık vaziyette Boğaziçi köprüsünde bulunur. Funda Değer (Sevil Uyar) annesiyle birlikte babası Fikret Değer’in sırra kadem bastığı o gecenin gizini çözmek için mücadele ederlerken, Balat’ın iki kanka delikanlısı; Gardiyan Hamit (Turan Özdemir) in oğlu Yılmaz (Baran Ayhan) ve Semiha’nın (Şebnem Dilligil) oğlu Ali(Caner Cindoruk) ile hiç akla gelmeyecek şekilde hayatları kesişir. İki kafadar bambaşka bir şeyi ararken hiç farkında olmadan Fikret Değer’in sakladığı sırrı keşfederler. Umuda yolculuklarının hüsranla sonuçlandığı noktada, Değer ailesine umut kapısı açtıklarından habersizdirler. Farkında oldukları tek şey; birbiriyle ölümüne arkadaş olan iki kankanın arasına çıkmak bilmeyen bir şeyin girdiğidir; Funda, yani aşk… "Geç Gelen Bahar" çok yakında atv'de başlıyor!

Avrupa Yakası Dizisi 147. Bölüm Özeti


Bölüm 147 / Yeni Bölüm 30 Ocak Çarşamba 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Osman Koçarslanlı'nın Tahsin Bey'le "önemli bir konu" konuşmak için Sütçüoğlu rezidansına geleceği haberi, aileyi heyecanlandırır! Osman'ın Aslı'yı istemeye, en azından niyetinin ciddi olduğunu belirtmeye geleceği apaçık ortadadır. Hummalı bir hazırlık başlar! İfo ve Tahsin bey, Koçarslanlı ailesine karşı altta kalmamak ve en az onlar kadar önemli ve varlıklı bir aile olduklarını kanıtlamak için çalışmaya başlarlar. Önemli gecede Sabit efendi de uşak olarak görev yapacaktır!

Bu esnada İzzet, eski yıllardan kalma birkaç deri ceketi düşük bir fiyattan satmak için Aslı'lara getirir. Ceketlere bayılan ve kendine bir tarz yarattığını düşünen Burhan ısrarla müşteri olmak ister. Ama İzzet'in Burhan'la herhangi bir alışveriş yapmaya niyeti yoktur, zira aklı bir an önce Makbule'yle evlenmektedir! Burhan'ınsa ceketleri bırakmaya niyeti yoktur.Şahika alışveriş hastalığından kurtulmak için Burhan'ı harcamalarından sorumlu müdür yapar. Artık birşey almak istediğinde Burhan'a danışarak harçlık isteyecektir! Bu amaçla Burhan'a kendisine gereksiz harcama yaptırmayacağı konusunda yemin ettirir. Burhan ise bu yemini fazlasıyla ciddiye alacaktır.

Muhallebiciye yeni alınan güzel garson kız Sacit, Sertaç ve Tacettin'in aklını karıştırır. Kafadarlar bir kız yüzünden birbirlerine mi düşecektir?Yaprak Şahika'nın çomk memnun kaldığını anlattığı detoks programıyla vücudundaki toksinlerden arınmaya kalkar. Ancak bunun için bir hafta boyunca katı yiyecek almaması gerekmektedir! Ofisin muhalefetine karşın inat eden Yaprak neredeyse ölmek üzeredir.

Osman'ın Sütçüoğlu rezidansına yaptığı önemli ziyarette ise çanak çömlek patlar

Karayılan Dizisi 8. Bölüm Özeti

Bölüm 8 / Yeni Bölüm 29 Ocak Salı 21:50'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Laroş’un Behram’ı yakalaması Karayılan’ı deliye döndürür. Gelen son haber gerilimi iyice artırır; Behram meydanda asılarak idam edilecektir!.. Karayılan ve arkadaşları tüm güçlerini ortaya koyarak Behram’ı kurtarmak için mücadeleye girişir…

Gelişen olaylar Laroş ve Karayılan’ı en sonunda burun buruna getirir! Elvan artık evine uğramamakta, Karayılan’ın yanında kalmaktadır. Karayılan’ın zor anlarında onun en büyük destekçisi Elvan olur…

Öte yandan Semt teşkilatlarında görevli Barutçu adında biri; haber gönderip şikayetçi olduğu bir konuda Karayılan’a kafa tutar. Karayılan ile Barutçu’nun karşılaşması herkesi şaşırtır. Fransızların şehir üzerindeki baskısı artmaktadır. Yüzbaşı Laroş, Behram’dan sonra da direniş için önemli bir ismi adamlarına kaçırtır.