İki Aile Dizisi 75. Bölüm Özeti


11 Şubat Pazartesi 20:00

Arda’nın ziyareti felaketle sonuçlanır. Oğuz’un Müzeyyen Senar’ın plağı için internette kapıştığının Arda olduğunu anlaması işleri fena karıştırır. Oğuz çocuğun fazla üzerine gitmesi bayılmasına neden olur. Eda sürpriz bir şekilde hem de hiç haz etmediği birinden Efe ve Timur’un kız arkadaşları olduğunu öğrenir ve çok bozulur. Merve’de bu duruma bozulmaktadır.Timur’un ilgisini kıskanan Merve bu işi çözmek için kendince çözümler bulur.Ferit ve Ergin’in pes etmesi üzerine Oğuz’da sonunda Eda ile ateşkes imzalarlar.Köşkün bahçesi için açılan davada ise sürpriz gelişmeler yaşanır.Sabutay ve adamları Servet’i ellerinden kaçırır,devreye Tahir Ağa girmek zorunda kalır.Eda bu başlarına açılan yeni belada Yaman’ın parmağı olduğunu sonunda öğrenir.Bu gerçeği bir tek öğrenen Eda değildir.Parçaları birleştiren Şule ile Yaman arasında da ipler kopmaya başlar.Durumu kurtarmak isteyen Ferit ise Elif’in tuzaklarıyla her geçen gün açıklaması daha zor durumlara düşer.

Binbir Gece Dizisi 50. Bölüm Özeti


Onur ile Şehrazat ayrılığın hüznünde

Ayrılma teklifini kabul eden Onur, Şehrazat’ı şoka uğratır. Kerem’in kendi içine kapanması Bennu’yu mutsuz etmektedir. Kaan’ın yüksek ateşinin düşmemesi Şehrazat’ı eski korkularına sürükler. Kerem gerçek babasını bulmak için harekete geçer. Nadide, Burhan’ın aksine Gani’yi bulmak için çırpınır. Buket ve Burcu’ya ablalık eden Ahu, Ali Kemal’e de moral desteği vermektedir. Füsun’a dava açan Ali Kemal, boşanma heyecanını yaşamaktadır. Şehrazat hastanede tanık olduğu bir olay sonucunda kahrolur. Onur, Yaman’dan bebeği gerçek ailesine vermesini ister. Peride’nin ısrarla aramasından bunalan Handan sürpriz bir adım atar. Şehrazat herkesi korkutur. Onur, Şehrazat’ın gönlünü alabilecek mi? Kaan’ın eski hastalığı tekrarlayacak mı? Kerem gerçek babasını bulabilecek mi? Şehrazat’ı hastanede kahreden olay ne? Yaman bebeği teslim edecek mi? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

Arka Sokaklar Dizisi 66. Bölüm Özeti


Ekip’i zor görevler bekliyor

Rıza Baba liderliğindeki ekibi yine birbirinden zorlu görevler bekliyor.

Tülin adlı bir kadın psikolojik sorunlar yaşamaktadır. Babasının ölümünün izlerini üstünden atamamıştır. Eşi Burak ona yardımcı olmaya çalışır gibi görünürken, Tülin’in meçhul intiharı gerçekleri ortaya çıkarır.

Evlenmek için evden kaçan Ceylan adlı kızın annesi polis merkezini arayarak yardım ister. Bekir ailenin üyeleriyle birlikte gençlerin peşine düşmüştür. Bu iki genci anlayan Rıza Baba, hem Bekir’in elinden Serhat ve Ceylan’ı kurtarır, hem de evlenmelerine yardımcı olur.

Ekip, hapisten yeni çıkan Arif adlı şahsın peşine düşer. Arif, yarım bıraktığı işi tamamlamak için, kardeşinin katilleriyle çatışmaya girmeyi planlamaktadır. Fakat son anda yetişen Ekip ve Mesut Komiser’in müdahalesi ile Arif, katil olmaktan kurtulur.

Çoban Ailesi ise yapılan bir tatbikatta yine günün yıldızı olur. Suat’ın müdahalesi ve çocukların desteği ile Hüsnü gözünü hastanede açar.

Elveda Rumeli Dizisi 20. Blüm Özeti


Bölüm 20 / Yeni Bölüm 11 Şubat Pazartesi 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Ramiz’in Meryem ve Dilaver’in evlilik haberini açıklaması herkeste sevinç yaratır. Ancak Meryem ve Dilaver’in önünde aşmaları gereken beş küçük engel vardır.
Namık ve Münevver’in temelli olarak Pürsıçan’a taşınması Sütçi Ramiz ve ailesi için büyük bir sürpriz olacaktır.
Terzi Hasan, akıl düğümü çözüldükten sonra Hatice’nin tüm söylediklerini yapmaktadır.
Vali yardımcısı Cristoviç, Osmanlı- Yunanlı sürtüşmesinden sonra Dimtri’lerin baskınları arttırmalarını ister.
Diğer taraftan Aleks ; gitmeden önce Zarife’yi son bir kez görmek ister.

Gazi Dizisi 5. Bölüm Özeti


Bölüm 5 / Yeni Bölüm 11 Şubat Pazartesi 22:10'da

BÖLÜM ÖZETİ:

Televizyonda vatan millet nutukları atan İlter’i gören Gazi şok olur! İlter’in sanıldığının aksine terör örgütüne silah satan bir vatan haini olduğunu söylese de delili olmadığı için savcı da dahil hiç kimseyi inandıramaz. Bu arada terör örgütü de silahları alabilmek için bir takım görüntülerle İlter’i tehdit eder.

Tuna Arzu ve babasını iş için gittiği bir otelde baş başa görünce çılgına döner.

Gazi Fırat, İlter hakkındaki iddialarını ispat etmek için delil ararken Mansur’un evlerine gelmesi her şeyi onun lehine çevirir. Gazi’nin elinde bir delili olduğunu öğrenen İlter, mafya babası Hacı aracılığıyla Gazi’yi şok edecek bir planı uygulamaya geçirir.

Görgüsüzler Dizisi 5. Bölüm Özeti


Bölüm 5 / Yeni Bölüm 10 Şubat Pazar 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Pembe yeni taşındıkları sosyete semtinde satılan sütü pahalı bulunca kendince pratik bir çözüm bulur. Havuzlu villanın bahçesinde inek beslemeye başlar. Tabi sosyetik komşularıyla birbirlerine girerler. Vakkas ise Pembeye evlilik teklifi yapar. Pembe Vakkasın evlilik teklifini kabul ettiğini açıklayacakken Vakkas’ın köydeki karısı Gülo silahla gazinoyu basar. Bu arada Yılmazla Sultanın evlilik hazırlıkları devam etmektedir. Pembeler hala asil aile numarasına devam etmektedirler. Fakat Nurullah Bey partili arkadaşlarının ısrarıyla gazinoya eğlenmek için geldiğinde bütün gerçek ortaya çıkacaktır.

Vazgeç Gönlüm Dizisi 22. Bölüm Özeti


9 Şubat Cumartesi 22:20 / Yeni Bölüm

Sevdiği adamın nişanına şahit olan Bahar’ın dünyası yıkılır. Hemen orayı terk eder. Tam nişanlandığı sırada Bahar’ı karşısında gören Salih şoke olur. Ne yapacağını bilemez. Yüzükler takılır. Sanki olaylar Salih’in dışında gelişiyor gibidir. Bu karşılamaya bir tek kişi sevinecektir. Bahar’a olan aşkını içinde büyüten Ali, bu olayla birlikte yeniden umutlanır. Fikret’in intiharı ailede ve medyada bir bomba etkisi yaratır. Hanoğlu ailesi maddi manevi çökmüştür artık. Holdingin kasasında saklanan sırlar her şeyi çıkmaza sokacaktır. Bunca acının üzerine birde babasının ölüm acısını yaşayan Bahar için hayat çok zordur artık. Salih’e olan öfkesi çok büyümüştür. Bahar’ın bebeğini alıp Türkiye’ye gelen Burçak, Bahar’dan habersiz büyük bir yalan söylemek zorunda kalır. Salih annesine verdiği söz ve Bahar’a olan sevdası arasında sıkışıp kalmıştır. Ne olursa olsun iyiliği yüreğinde taşıyan Harputlu, beklenmedik bir suçlamayla karşı karşıya kalacaktır.

Sevgili Dünürüm Dizisi 13. Bölüm Özeti


8 Şubat Cuma 20:00 – Yeni bölüm

Ayperi’nin hamileliğin son günleridir ve Murat hâlâ onun hamilelik kaprisleriyle uğraşmaktadır. Yıldız ve Ahmet’in arası açıktır. Yıldız’a göre, Ahmet Muhtar servetini tekrar kazanınca o görgüsüz kaba adama dönüşmüştür. Ahmet’e göre ise Yıldız iflah olmaz bir servet düşmanıdır. Kâbus gibi geçen bir akşam yemeği, aradaki buzları eritmek yerine daha da soğutmuştur.

Ahmet’in kurduğu yeni şirketin açılışı yapılmaktadır. Ahmet’in şirketi Murat’ın üzerine kurduğunu söylemesi ve torununa Zebercet diye seslenmesi Yıldız’ı zıvanadan çıkartır. Yıldız’ın gözüne girmek için üniversiteyi bitirmeye karar veren Murat da, şirketin başında kendisinin olduğunu öğrenince zor durumda kalır. Yıldız’ın sinirden kendini kaybettiği anda, Ayperi’nin doğum sancısı tutar ve hemen hastaneye yetiştirilir. Hastanenin bekleme odasında, Cem’in askere alındığı haberi herkesi şaşkına çevirir ama bu askerlik çok uzun sürmeyecektir…

Hepsi 1 Dizisi 15. Bölüm Özeti


Bölüm 15 / Yeni Bölüm 9 Şubat Cumartesi 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Seçimlerde çıkan karışıklığa çok sinirlenen Erol Hoca, seçim kampanyalarını iptal eder ve oylamayı hemen aynı gün sonuçlandırmaya karar verir!

Emre, Sevgililer Günü’nde Cemre’yle baş başa kalabilmek için Yasemin ve Eren’den yardım ister: Herkesi bir araya getirmek için Uludağ’a bir gezi düzenlemeye karar veren kızlar, bu romantik günde sevgilileriyle eğlenmeyi ve Emre’yle Cemre’nin arasını yapmayı planlamaktadırlar. Ancak eğlence planları, Bayan Berbatov’un yasaklarıyla sekteye uğrar: Bayan Berbatov kızlara, Uludağ’da yapmayı planladıkları bütün aktiviteleri yasaklar!

Bileği sakatlandığı için Uludağ gezisine gidemeyecek olan Mert, Bora’nın da geziye katılacağını duyunca kıskançlık krizi geçirir. Emre, Barış ve Korkut’tan, Gülçin’e göz kulak olmalarını ister...

Cemre, Eren, Gülçin ve Yasemin, Sevgililer Günü’nü Emre, Barış, Korkut ve Bora’yla Uludağ’da geçirirler. Heyecanla dört bir yana dağılırlar: Ne var ki işler hiç de bekledikleri gibi gitmeyecektir! Eren ve Barış, kendilerine gelen tehdit notlarıyla sarsılırken, Cemre ve Emre, beklemedikleri biriyle karşılaşırlar! En büyük macerayı ise, her zamanki gibi Korkut yaşar!
Sevgililer Günü’nde Mert’i yalnız bıraktığı için pişman olan Gülçin, İstanbul’a döndüklerinde bir kutlama daha yapmaya karar verir. Evde çiftler için parti hazırlığı yapan kızlar, Cemre’nin hiç beklemedikleri birini partiye davet etmesiyle şoke olur!

Yarıyıl tatilinde herşey yolunda gidiyormuş gibi gözükürken, Mert’in kapısına dayanan davetsiz misafirlerin sözleri ortalığı karıştırır: Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan Zeynep’i almaya gelmişlerdir!

Selena Dizisi 62. Bölüm Özeti


Bölüm 62 / Yeni Bölüm 9 Şubat Cumartesi 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Selena ve Honos , Hades’in Ütopya'yı ele geçirmesine bir son vermek için savaşmaya karar verir. Selin, Leyla ve Nazlı’yı da yanlarına alıp onları da birer savaşçıya çevirip sihirli silahlarla donatırlar. Zorlu bir mücadeleden sonra savaşı iyiler kazanır ve Honos tahtını geri aldığı sırada Hades son bir hamle yaparak etkili bir silah gönderir. Ve silah direkt Nazlı’yı hedef alınca Nazlı büyük bir darbe alarak yere yığılır.
Fitnat sömestre tatilinde de Burak’la vakit geçirebilmek için okulca bir kamp gezisi düzenler…
Selena Burak’a bebekle yakalanınca durumunu kurtarmak için dadılık yaptığını söylemek zorunda kalır. Burak’ı buna inandırmak için sihirle yerdeki karıncaları insana çevirerek bebeğin anne ve babasıymış gibi Burak’la tanıştırır.

Hatırla Sevgili Dizisi 52. Bölüm Özeti


Bölüm 52 / Yeni Bölüm 8 Şubat Cuma 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Mehmet ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Durumu çok kritiktir. Aile yürekleri çarparak hastaneden gelecek haberleri bekler. Sevim, Deniz, Selma ve Defne’nin gözaltında oldukları için Mehmet’in sağlık durumuyla ilgili gelişmelerden haberleri yoktur. Ahmet, gözaltında olan annesini kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapar. Hamile olan kardeşi Defne’ye işkence yapmamaları için görevlileri uyarır. Ancak Deniz’i konuşturmanın yolunun Defne’den geçtiğini düşünen görevliler iki sevgiliyi aynı odaya alıp baskı kurarlar. Yasemin, gözaltında olan yakınları ve diğer aydınlar için bir şeyler yapmaları gerektiğini düşünmektedir. Necdet, Güzide ve Yasemin bir imza kampanyası başlatırlar.

Sıla Dizisi 58. Bölüm Özeti


Bölüm 58 / Yeni Bölüm 8 Şubat Cuma 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Boran, durumun tahmin ettiğinden de ciddi olduğunu görmüştür. Bu kez mesele sadece töre değil, aynı zamanda Berzan’ın şahsi meselesidir. Berzan karşısına çıkan herkesi, gerekirse bütün Genco aşiretini hedef almaktan çekinmeyecektir. Diğer tarafta Sıla ise, tüm bunlardan habersiz, içini kemiren şüphe nedeniyle zor günler geçirmektedir. Boran’ın kendisinden bir şey sakladığından emindir. Hiçbir şey yapmadan beklemeye daha fazla dayanamayan Sıla, ciddi bir karar verir. Ancak Sıla’nın bu kararı, Boran’a karşı Berzan’ın eline tehlikeli bir koz verecektir...

Genco Dizisi 31. Bölüm Özeti


Genco’ya tuzak kuruluyor

Babasına, Özge’nin Genco’nun kızkardeşi olduğunu ağzından kaçıran Pınar pişmandır. Ancak iş işten geçmiştir. Bu sırrı söylememesi koşuluyla babası ile eve dönmek zorunda kalır. Özge’yi unutmaya çalışan Ahmet çok çılgın bir karar verir. Bu karar Özge’den nefret eden annesini çok mutlu ederken, Özge’yi ise büyük bir bunalıma sürükler. Pınar ile konuşan Genco artık Özge’ye onun ağabeyi olduğunu söyleme kararı almıştır. Bunun için birlikte vakit geçirebilecekleri bir akşam organize ederler. Pınar ve İlke bu akşam için Genco’ya yardım ederler. Cüneyt’in çevirdiği dolaplardan habersiz olan Selin ise pembe bulutların üzerinde onunla ile evlilik hayalleri kurmaktadır. Necati’ye yaranmak isteyen Cüneyt, Genco’yu alt etmek üzere harekete geçer. Üstelik yalnız da değildir. Genco’ya kini olan Tarkan’ı da yanına alır. Özge’ye gerçekleri söylemeye hazırlanan Genco’ya çok kötü bir tuzak kurarlar.

Asi Dizisi 15. Bölüm Özeti


Asi ve Demir aşka yelken açıyor

Birbirlerine duygularını ifade etmenin mutluluğunu yaşayan Demir ve Asi, aşka yelken açıyor.

Demir ve Asi birbirlerine duygularını ifade etmenin mutluluğunu yaşarken, Defne ve Kerim de ilişkilerinde önemli bir dönemden geçmektedirler. Gece vakti Defne’nin Kerim’le konuşmasından rahatsız olan Neriman, Defne’ye yasak koyar. Defne nişanlanana kadar yalnız başına Kerim’le görüşemeyecektir. Neriman’ın Defne ve Kerim’e koyduğu yasak, Asi ve Demir’in yüzünü güldürür. Bu sayede yan yana olmayı başarırlar.

Defne’nin nişanı Cemal Ağa’nın gücünü göstermesi için bir fırsattır. Cemal Ağa başta Defne olmak üzere torunlarını hediyeye boğar. Ancak kendi ailesini mutlu ederken Süheyla’yı da mutsuz etmektedir. Yasemin ve Ökkeş’ten aldığı yeni bilgilerle Süheyla’nın çocuğuna bir adım daha yaklaşır.

Nişan için Demir’in Asi’ye küçük bir sürprizi vardır. Bu sürpriz bir anlamda duygularının ifadesidir. Ama Cemal Ağa’nın oynadığı oyun herkesin ezberini bozar.

Menekşe İle Halil Dizisi 21. Bölüm Özeti


Menekşe hem heyecanlı, hem de endişeli

Menekşe bir yandan pastanesini açmak için heyecanlanırken, diğer yandan da Mustafa’nın kendisine ve sevdiklerine zarar vermesinden endişe ediyor.

Mustafa’nın Menekşe’ye gönderdiği kanlı gelinlik, Mustafa’nın kininin büyüyerek devam ettiğinin işaretidir. Mustafa, Menekşe’nin babasına da kırmızı bir kurdele göndermiştir. Halil derhal olaya el koyar. Menekşe’nin korunması için gerekli önlemleri alır. Menekşe için özel güvenlik tutar.

Komiser Ömer de Menekşe’ye koruma tahsis eder. Hayatının bundan sonra sürekli böyle devam edeceğinden endişe duyan Menekşe, bir yandan da pastanesini açmak için hazırlanmaktadır.

Mustafa bir çok cinayetin katili olarak izini kaybettirmeye çalışır. Şehrin dışında ıssız bir yolda kendine sığınacak bir yer ararken, bir kazayla hayatı değişecektir. Bundan sonra yoluna bir başkasının kimliğinde devam ederken yolu Emine adında bir kadınla kesişir. Öte yandan Halil’in avukatları Menekşe’nin boşanma davasını hızlandırır. Komiser Ömer’in de şahitliğiyle Menekşe özgürlüğüne kavuşmak üzere hakim karşısına çıkar.

Tatlı Bela Fadime Dizisi 17. Bölüm Özeti


7 Şubat Perşembe 20:00 – Yeni Bölüm

Herkesten habersiz İstanbul’a gelen Kadife, Nazife ile tartışınca evden ayrılır ve Reis ile Tanya’nın yanına gider.Ama ilk akşamdan Tanya ile Kadife kavgaya başlar. Fadime ile Levent ayrı eve çıkmak istediklerini Temel’e nasıl söyleyeceklerini düşünürken, Temel dede sürprizini açıklar. Torununa ve gelinine çok güzel bir ev almıştır.Müzeyyen bu haberi duyduğunda çılgına dönecektir. Bu arada Yasemin Levent ile uğraşmaya devam eder. Bir TV programına katılıp Levent ve ilişkileri hakkında yalan yanlış hikayeler anlatır. Ama programdaki asıl şok bağlanan telefon görüşmeleri olacaktır.
Müzeyyen de boş durmuyordur. Fadime ve Levent’in evliliğini bitirmek için yeni planları vardır. Bu sefer kendisiyle işbirliği yapacak,F adime’yi sevmeyen yeni bir ortak da bulmuştur. Fadime ve Levent yeni evlerine ailelerini yemeğe çağırır. Ama iki aile bir araya gelince yemek yemekten çok birbirlerini yerler.Nazife’nin ev hediyesine ise herkes çok şaşıracaktır. Tanya, Reis hiç istememesine rağmen dizideki rolüne devam eder.Bu bölümde Tanya’yı mini eteği ve jartiyeri ile gören reis’in gözü döner. Bu arada Temel ile gezintiye çıkan Kadife’den haber alınamıyordur. Levent’in doğum günü yaklaşır ve karısıyla baş başa geçirmek istemektedir. Ama bir sorunları vardır.Fadime yeni iş anlaşmasını imzalamak için Paris’e gidecektir. Sonunda Paris’e birlikte gitmeye ve romantik bir hafta geçirmeye karar verirler. Levent için doğum günü hazırlayan Müzeyyen’in ise bu plandan haberi yoktur. Her şey yolunda giderken Fadime’ye gelen aşk şiirleriyle, isimsiz çiçekler huzurlarını kaçırır.

Kavak Yelleri Dizisi 35. Bölüm Özeti


Efe’ye arkadaş tepkisi

Efe’nin dershaneye gitmesi için gönderilen parayı, ticaret yapmak adına mendil, ağrı kesici, su gibi şeylere yatırdığını gören arkadaşları, ona çok büyük tepki gösteriyorlar.

Canan, baba baskısı, annelik içgüdüsü ve yeni bir hayat isteğiyle konağı terk eder. Diğer yanda Murat da ortadan kaybolur ve ikisinin aynı anda kayıplara karışması, başta Aslı ve Deniz olmak üzere herkesin kafasında şüphe uyandırır. Kamil ise, bu durumda bile hala yumuşamaz.

Efe’nin yeni evinde ise, beş arkadaş büyük bir kavganın eşiğindedir. Efe’nin dershaneye gitmesi için gönderilen onca parayı, ticaret yapmak adına mendil, ağrı kesici, su gibi şeylere yatırdığını gören arkadaşlarından en büyük tepki Su ve Deniz’den gelir. Artık söyleyecek söz bulamayan Su, yalnız kalmak için orayı terk eder. Deniz ise Efe’nin boş hayallerinden bıkarak ağır sözler söyler. Aslı da Efe’ye kızıp bağırmasa bile bu duruma üzülür ve sonunda Efe’nin yanında sadece Mine kalır.Leman, Urla’ya dönme planları yaparken Murat’ın ortadan kaybolması onu çok korkutur. Canan’ın da gittiğini öğrenince Murat’ın, Canan’ı ve kızını alıp kaçmış olabileceğini düşünür.

Osman Bey ise torununun sevgisini kazanma derdindedir. Ölmeden önce, torununun “dede” dediğini duymak isteyen Osman Bey torunu başta olmak üzere konaktaki herkese karşı huysuz tavırlarından sıyrılmaya başlar. Ancak Mine için tüm bu olanlardan sonra ihtiyara “dede” demek çok zordur.

Mine ve Kerem’in ilişkisindeki yeni gelişmeler, Aslı ve Deniz’in ilişkisindeki engeller, konakta yaşanan yeni olaylar derken sonunda işler yine karışır. Annesinin tutumu ve babasının davranışlarından iyice rahatsız olan Deniz’in; ilk dönem notlarının ortaya çıkmasıyla birlikte önemli bir karar vermesi gerekir. Konakta ise Mine’nin dedesine karşı olan tutumu tehlikeli sonuçlar doğurur.

Annem Dizisi 19. Bölüm Özeti


Musa ile Zeynep’in ayrılığı Gonca’yı üzüyor

Musa, Zeynep’e; Ali’nin teklifine nasıl bir cevap vereceğini sormuş, fakat bir yanıt alamamıştır. Bu durum, Musa’yı hem çok sinirlendirmiş hem de çok huzursuz etmiştir. Musa’nın bu ruh halinin farkına varan Zeynep, içten içe bu durumdan hoşlanmaktadır. Zehra, artık sadece kızıyla birlikte kuracağı yeni hayatını düşünmekte ve kendi ayakları üzerinde durmak için çaba sarf etmektedir. Süreyya ile Mehmet’in hep hayalini kurdukları şey sonunda gerçekleşir. Süreyya hamiledir. Mehmet başta olmak üzere tüm aile sevinçten havalara uçar. Annesiyle babasının ayrı olması Gonca’yı her geçen gün daha fazla etkilemektedir. Gonca’nın okulda da dersleri hiç iyi gitmemekte ve Eymen’le sürdürdüğü arkadaşlığı da günden güne yara almaktadır.
Gonca, tüm bu sıkıntıları yaşarken, başına gelen talihsiz bir olay hepsini çok üzer ve olayın basına yansımasıyla da ortam yine gerilmeye başlar.

Elveda Derken Dizisi 34. Bölüm Özeti


Ateş vuruluyor, Lale şoke oluyor

Ege, Lale’ye duygularını anlatır ve tekrar evlenme teklif eder. Tuna, Ateş’e hissettiklerini, aşkını söyler. Kerim, Şeyda’ya vazgeçmesini, kendisini bırakmasını söyler. Lale, Ateş’e gider Ege ile konuştuklarını ona anlatır. O sırada kapı çalar. Gelen kişi Ateş’i vurup kaçar. Ege gazetelerden Ateş’in vurulduğunu ve o sırada Lale’nin de onun yanında olduğunu öğrenir ve şoke olur. Lale ile velayeti paylaşmaktan vazgeçer. Zeynep’e evliliklerini kurtarmak için bir şans vereceğini söyler. Lale, Tuna’nın davayı geri çekmediğini öğrenince deliye döner. Şeyda, Kerim’i eve bağlayan şeyin aslında onun olmadığını söylemeye karar verir.

Yaprak Dökümü Dizisi 60. Bölüm Özeti


Evdeki huzursuzluk giderek artıyor

“Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; Leyla, baba evine geri dönen Necla’ya karşı iyiden iyiye hırçınlaşıyor. Şevket de Necla’nın eve dönmesini kabullenemiyor ve evdeki huzursuzluk giderek büyüyor.

Necla’nın dönmesiyle evdeki huzursuzluk giderek büyümektedir. Leyla’nın hırçınlıkları bir yana, Şevket de durumu bir türlü kabul edememektedir.Ailesini bir arada tutmak isteyen Ali Rıza Bey’e şimdi her zamankinden çok iş düşmektedir. Fikret’in evine dönmesiyle de Tahsin mutlu olurken, planları suya düşen Cevriye Hanım büyük hayal kırklığı yaşar.Ferhunde yeni gündemler yaratma peşindedir. Şevket’in Yaman Bey’le kurduğu dostluk kötü günlerin habercisidir. Can’ın Leyla’ya olan ilgisini fark eden Ferhunde işleri karıştırmadan duramaz. Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım’ın biraz nefes almak için evin dışında geçirmek istedikleri hafta sonu, Hayriye Hanım, kızını felakete sürüklemek isteyen kadın Jülide ile karşılaşınca kendini kaybeder.

Gazi Dizisi 4. Bölüm Özeti


Bölüm 4 / Yeni Bölüm 4 Şubat Pazartesi 22:10'da

BÖLÜM ÖZETİ:

Gata’da geçirdiği ameliyatlardan sonra yaşama dönen Fırat, tekrar ayağa kalkabilmesi için bütün sevdiklerinden büyük destek görmektedir.

Fırat’a, örgüt tarafından rehin alınınca işkence yapan "Doktor" kod alı ünlü işadamı İlter Çelik, bir yandan terör örgütüne söz verdiği silahları temin etmeye çalışırken diğer yandan Tuna’yı nikah masasına oturtmak için çaba sarfetmektedir. Tuna ise artık bu ilişkiyi bitirmek istemekte ama ne olduğu bilinmeyen bir sebep yüzünden bunu başaramamaktadır.

Elveda Rumeli Dizisi 19. Blüm Özeti


Bölüm 19 / Yeni Bölüm 4 Şubat Pazartesi 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Ispanak Namık; elindeki haritayı göstererek, Ramiz’in bahçesinde büyük bir hazinenin gömülü olduğunu söyler. Ramiz ve bütün aile Bedia’nin falında bahsettiği kısmeti Namık’ın getirdiğini düşünerek buna ikna olurlar ve bahçede hummalı bir kazı çalışması başlar.

Mustafa ve Dilaver bastıkları gazeteyi Manastır Askeri İdadisi hocası Ahmet Ekrem’e götürdüklerinde Yunanlılar’ın Girit’e asker çıkardıklarını öğrenirler. Bu Osmanlı’nın çok yakında savaşa gireceğinin göstergesidir. Mustafa ve Dilaver bu savaşa gönüllü gitmeye hazırdır.

Diğer yanda Abdül’ün Dilaver üzerindeki şüpheleri iyice artmıştır. Matbaa makinesinin bir an önce Dilaver’in evinden çıkarılması gerekmektedir. Zarife’nin duymadığını Mustafa’dan öğrenen Aleks ise kendini suçlar, artık Zarife’nin iyiliği için yapması gereken tek bir şey kalmıştır.