İki Aile Dizisi 75. Bölüm Özeti


11 Şubat Pazartesi 20:00

Arda’nın ziyareti felaketle sonuçlanır. Oğuz’un Müzeyyen Senar’ın plağı için internette kapıştığının Arda olduğunu anlaması işleri fena karıştırır. Oğuz çocuğun fazla üzerine gitmesi bayılmasına neden olur. Eda sürpriz bir şekilde hem de hiç haz etmediği birinden Efe ve Timur’un kız arkadaşları olduğunu öğrenir ve çok bozulur. Merve’de bu duruma bozulmaktadır.Timur’un ilgisini kıskanan Merve bu işi çözmek için kendince çözümler bulur.Ferit ve Ergin’in pes etmesi üzerine Oğuz’da sonunda Eda ile ateşkes imzalarlar.Köşkün bahçesi için açılan davada ise sürpriz gelişmeler yaşanır.Sabutay ve adamları Servet’i ellerinden kaçırır,devreye Tahir Ağa girmek zorunda kalır.Eda bu başlarına açılan yeni belada Yaman’ın parmağı olduğunu sonunda öğrenir.Bu gerçeği bir tek öğrenen Eda değildir.Parçaları birleştiren Şule ile Yaman arasında da ipler kopmaya başlar.Durumu kurtarmak isteyen Ferit ise Elif’in tuzaklarıyla her geçen gün açıklaması daha zor durumlara düşer.

Binbir Gece Dizisi 50. Bölüm Özeti


Onur ile Şehrazat ayrılığın hüznünde

Ayrılma teklifini kabul eden Onur, Şehrazat’ı şoka uğratır. Kerem’in kendi içine kapanması Bennu’yu mutsuz etmektedir. Kaan’ın yüksek ateşinin düşmemesi Şehrazat’ı eski korkularına sürükler. Kerem gerçek babasını bulmak için harekete geçer. Nadide, Burhan’ın aksine Gani’yi bulmak için çırpınır. Buket ve Burcu’ya ablalık eden Ahu, Ali Kemal’e de moral desteği vermektedir. Füsun’a dava açan Ali Kemal, boşanma heyecanını yaşamaktadır. Şehrazat hastanede tanık olduğu bir olay sonucunda kahrolur. Onur, Yaman’dan bebeği gerçek ailesine vermesini ister. Peride’nin ısrarla aramasından bunalan Handan sürpriz bir adım atar. Şehrazat herkesi korkutur. Onur, Şehrazat’ın gönlünü alabilecek mi? Kaan’ın eski hastalığı tekrarlayacak mı? Kerem gerçek babasını bulabilecek mi? Şehrazat’ı hastanede kahreden olay ne? Yaman bebeği teslim edecek mi? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

Arka Sokaklar Dizisi 66. Bölüm Özeti


Ekip’i zor görevler bekliyor

Rıza Baba liderliğindeki ekibi yine birbirinden zorlu görevler bekliyor.

Tülin adlı bir kadın psikolojik sorunlar yaşamaktadır. Babasının ölümünün izlerini üstünden atamamıştır. Eşi Burak ona yardımcı olmaya çalışır gibi görünürken, Tülin’in meçhul intiharı gerçekleri ortaya çıkarır.

Evlenmek için evden kaçan Ceylan adlı kızın annesi polis merkezini arayarak yardım ister. Bekir ailenin üyeleriyle birlikte gençlerin peşine düşmüştür. Bu iki genci anlayan Rıza Baba, hem Bekir’in elinden Serhat ve Ceylan’ı kurtarır, hem de evlenmelerine yardımcı olur.

Ekip, hapisten yeni çıkan Arif adlı şahsın peşine düşer. Arif, yarım bıraktığı işi tamamlamak için, kardeşinin katilleriyle çatışmaya girmeyi planlamaktadır. Fakat son anda yetişen Ekip ve Mesut Komiser’in müdahalesi ile Arif, katil olmaktan kurtulur.

Çoban Ailesi ise yapılan bir tatbikatta yine günün yıldızı olur. Suat’ın müdahalesi ve çocukların desteği ile Hüsnü gözünü hastanede açar.

Elveda Rumeli Dizisi 20. Blüm Özeti


Bölüm 20 / Yeni Bölüm 11 Şubat Pazartesi 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Ramiz’in Meryem ve Dilaver’in evlilik haberini açıklaması herkeste sevinç yaratır. Ancak Meryem ve Dilaver’in önünde aşmaları gereken beş küçük engel vardır.
Namık ve Münevver’in temelli olarak Pürsıçan’a taşınması Sütçi Ramiz ve ailesi için büyük bir sürpriz olacaktır.
Terzi Hasan, akıl düğümü çözüldükten sonra Hatice’nin tüm söylediklerini yapmaktadır.
Vali yardımcısı Cristoviç, Osmanlı- Yunanlı sürtüşmesinden sonra Dimtri’lerin baskınları arttırmalarını ister.
Diğer taraftan Aleks ; gitmeden önce Zarife’yi son bir kez görmek ister.

Gazi Dizisi 5. Bölüm Özeti


Bölüm 5 / Yeni Bölüm 11 Şubat Pazartesi 22:10'da

BÖLÜM ÖZETİ:

Televizyonda vatan millet nutukları atan İlter’i gören Gazi şok olur! İlter’in sanıldığının aksine terör örgütüne silah satan bir vatan haini olduğunu söylese de delili olmadığı için savcı da dahil hiç kimseyi inandıramaz. Bu arada terör örgütü de silahları alabilmek için bir takım görüntülerle İlter’i tehdit eder.

Tuna Arzu ve babasını iş için gittiği bir otelde baş başa görünce çılgına döner.

Gazi Fırat, İlter hakkındaki iddialarını ispat etmek için delil ararken Mansur’un evlerine gelmesi her şeyi onun lehine çevirir. Gazi’nin elinde bir delili olduğunu öğrenen İlter, mafya babası Hacı aracılığıyla Gazi’yi şok edecek bir planı uygulamaya geçirir.

Görgüsüzler Dizisi 5. Bölüm Özeti


Bölüm 5 / Yeni Bölüm 10 Şubat Pazar 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Pembe yeni taşındıkları sosyete semtinde satılan sütü pahalı bulunca kendince pratik bir çözüm bulur. Havuzlu villanın bahçesinde inek beslemeye başlar. Tabi sosyetik komşularıyla birbirlerine girerler. Vakkas ise Pembeye evlilik teklifi yapar. Pembe Vakkasın evlilik teklifini kabul ettiğini açıklayacakken Vakkas’ın köydeki karısı Gülo silahla gazinoyu basar. Bu arada Yılmazla Sultanın evlilik hazırlıkları devam etmektedir. Pembeler hala asil aile numarasına devam etmektedirler. Fakat Nurullah Bey partili arkadaşlarının ısrarıyla gazinoya eğlenmek için geldiğinde bütün gerçek ortaya çıkacaktır.

Vazgeç Gönlüm Dizisi 22. Bölüm Özeti


9 Şubat Cumartesi 22:20 / Yeni Bölüm

Sevdiği adamın nişanına şahit olan Bahar’ın dünyası yıkılır. Hemen orayı terk eder. Tam nişanlandığı sırada Bahar’ı karşısında gören Salih şoke olur. Ne yapacağını bilemez. Yüzükler takılır. Sanki olaylar Salih’in dışında gelişiyor gibidir. Bu karşılamaya bir tek kişi sevinecektir. Bahar’a olan aşkını içinde büyüten Ali, bu olayla birlikte yeniden umutlanır. Fikret’in intiharı ailede ve medyada bir bomba etkisi yaratır. Hanoğlu ailesi maddi manevi çökmüştür artık. Holdingin kasasında saklanan sırlar her şeyi çıkmaza sokacaktır. Bunca acının üzerine birde babasının ölüm acısını yaşayan Bahar için hayat çok zordur artık. Salih’e olan öfkesi çok büyümüştür. Bahar’ın bebeğini alıp Türkiye’ye gelen Burçak, Bahar’dan habersiz büyük bir yalan söylemek zorunda kalır. Salih annesine verdiği söz ve Bahar’a olan sevdası arasında sıkışıp kalmıştır. Ne olursa olsun iyiliği yüreğinde taşıyan Harputlu, beklenmedik bir suçlamayla karşı karşıya kalacaktır.