Zoraki Koca Dizisi 21. Bölüm Özeti



Ömer ve Ayşe kaçmaya karar veriyor

Saadet biricik oğlunun kendinden habersiz evlenmiş olduğunu, Sevim ise biricik kızının bir iddiaya kurban gittiğini öğrenmiştir. İki anne de çılgına döner, bu iki gencin yaptığı her şey çocukçadır ve onları bu hatadan kurtarmaları gerekmektedir. Ayşe ve Ömer birbirlerini sevdiklerini, evli kalmakta kararlı olduklarını söyleseler de annelerin tek bir arzusu vardır; boşanmaları…
Bu olanlardan habersiz olan Kemal ise o gece Saadet’in gönlünü kazanmak için eve çiçekler ve bir müzisyenler grubu ile gelmiştir. Ama zamanlama yanlıştır. Kemal’in sürprizi tersyüz olduğu gibi, bu harcanan paralar Saadet’in dikkatini de çekmiştir.
İki anne çocukların boşanmaları konusunda kararlılıklarını gösterirken, bu haber Begüm ve Tarık cephesinde sevinç yaratır. Özlem, Taner, Yaşar ve Bengisu ise arkadaşlarına destek olabilmek için “Aşka saygı” mitingi düzenlerler. Ama Nazif’in adamları mitingi dağıtırlar. Annelerini yatıştıramayacaklarını anlayan Ayşe ve Ömer için tek çare kalmıştır. Bir süre için uzaklara kaçmak. Özlem ve Taner’in nikahına katılacak oradan da kaçacaklardır. Ama bu bekledikleri kadar kolay olamayacaktır. Sevim, Saadet, Kemal, Recep, Galip ve Nefise de nikaha yetişmişlerdir. Tabii, Begüm ve Tarık da kimseye görünmeden, yeni planları eşliğinde gelişmeleri izlemektedirler.

0 yorum: