Kelebek Çıkmazı Dizisi 4. Bölüm Özeti


Bölüm 5 / Yeni Bölüm 18 Aralık Salı 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Şeyda’nın kalp ameliyatı başarılı geçmiş gibidir. Yeni kalbi vücuduna uyum gösterecek midir? Aras’ın asıl kimliğinden ve sırrından habersiz Esra’nın Aras’a aşkı, gün geçtikçe büyümektedir. Gerçeği bilen Selim, olaylar karşısında Aras’la işbirliği yapsa da, her an patlamaya hazır bomba gibidir... Polis tarafından yakalanan Lale sorguya alınmıştır. Konuşmamakta ne kadar direnebilecektir?

Karayılan Dizisi 5. Bölüm Özeti


Bölüm 5 / Yeni Bölüm 17 Aralık Pazartesi 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Yüzbaşı Laroş, Karayılan’ı ihbar etmeyen Nedim’i işkenceyle öldürtmüştür. Karayılan bunu öğrenince, tek başına intikam almaya niyetlenirse de; Behram Çavuş onun bir delilik yapmasını engeller. Daha sonra Nedim’in intikamı, onun da arzu edeceği bir şekilde yine Karayılan tarafından alınır. Fransızların kontrolündeki postahane, Karayılan ve adamları tarafından basılarak; işgalcilerin çekilmesine izin vermediği protesto telgrafları İstanbul’a ulaştırılır. Yüzbaşı Laroş da Albay San Mari karşısında çok zor durumda kalır.Elvan kendini halsiz hissetse de, çocuklara ders verdiği kurstan kaçarak, direnişçilere yardım etmeye gitmektedir. Karayılan’ı yakından tanıdığı için Sona’yı kıskanır. Karayılan ve Sona arasında gördüğü ve yanlış anladığı bir yakınlık onu iyice üzer. Laroş; Karayılan’ı eline geçirmek için yeni bir plan yapar. Planı tesadüfen fark eden Elvan, olay yerine geldiğinde ortalık çoktan karışmış, silahlar ateşlenmiştir. Karayılan ve Elvan önce yakalanma, sonra da ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalır.Elvan, kendisi için ne düşündüğünü anlayamadığı Karayılan’a bir mektup yazar. Ona karşı hissettiği her şeyi kağıda döker. Ancak Kılıç Ali ve Şahin Bey’le görüşmeye giden Karayılan randevularına gelemez. Hastalığı ilerlemiş olan Elvan; bir süre bekleyip, mektubu veremeden, yorgun ve bitkin kursa döner. Kursun kapısında bayılır. Elinden düşen mektup; şimdi Karayılan’dan nefret eden birinin elindedir.

Hepsi 1 Dizisi 8. Bölüm Özeti


Bölüm 8 / Yeni Bölüm 16 Aralık Pazar 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Dergideki haberi gören Cemre, şok olmuştur ama yine de hemen pes etmeyecek aşkı için savaşacaktır! Buna rağmen, okula gittiklerinde, Emre’yi karşısında görünce dayanamaz, çok ağır konuşur. Emre, gerçeği anlatmaya çalışsa da Cemre dinlemez.
Yasemin, Korkut’u çocuklardan ve özellikle Emre’den uzak durması için uyarır. Korkut, Emre’nin bir suçu olmadığını anlatmaya çalışır ama Yasemin dinlemez. Barış ile Eren arasında ise ayrılık rüzgarları esmektedir.

Sessiz Gemiler Dizisi 12. Bölüm Özeti


Bölüm 12 / Yeni Bölüm 15 Aralık Cumartesi 22:10'da

BÖLÜM ÖZETİ:

Gülşen’i almaya giden Ali onu ikna edemez. İrfan’ın Şule’yi Gülşen’le aldattığını öğrenen Ahmet ondan hesap sormaya gider. Nergis’in babası, onu Ahmet’le barışmaya ikna edemeyince karısını İstanbul’a çağırır.Ali, İrfan’ın adamının onu takip ettiğini fark eder.Açelya, Nergis’in babası ile konuşmaya giden Ahmet’i arar ve önemli bir mesele için görüşmek ister.İpek, Bülent’in trafik kazası geçirdiğini yoğun bakımda olduğunu öğrenir.Hayati, Şule’ye Mümtaz’ın isteklerini anlatır.Ahmet, Nergis ve ailesi ile evdedir. O sırada gelen bir misafir hepsini şok eder.

Selena Dizisi 54. Bölüm Özeti


Bölüm 54 / Yeni Bölüm 15 Aralık Cumartesi 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Selena Burak’ın hayatını kurtarmak için Ütopya’daki yasağı çiğneyerek yasak olan sihri yapar ve Burak’ın hayatını kurtarır. Ütopya kurallarını çiğnediği için kendisini tehlikeye atan Selena sihirli haritadan yardım alarak bu çıkmazdan kurtulmaya çalışsa da sonunda herşeyi Honos’a itiraf eder. Selena kuralları çiğnediği için Ütopya kurulu tarafından görevden alınır ve yerine başka biri atanır. Ekrem büyük bir tazminatın altına imza atmıştır. İşi zamanında yetiştiremediği için iflas düzeyine gelince Aslı’nın da baskısı ile Selin, Leyla ve Nazlı’yı paralı okuldan alarak yatılı bir okula gönderir. Selin, Leyla ve Nazlı evlerine ve okuldaki arkadaşlarına veda etmek zorunda kalırlar.

İki Aile Dizisi 68. Bölüm Özeti


17 Aralık Pazartesi 20:00-yeni bölüm

Ceren’in Arda ile gece görüşmek istemesi Efe’de olmak üzere üçünün başını fena yakıyor. Uyuşturucu baskınından Efe ve Arda’nın son anda kaçtığını öğrenen Eda ve Oğuz onlara kimin yardım ettiğini öğrenince iyice tedirgin olurlar.Eda ve Oğuz, Efe’yi almak için Yaman ve Şule’nin kapsına dayanır.O sırada Efe ve Arda da gelirler ancak yalnız değildirler. Tahir Ağa, adamları ve Ferit’te gizlendikleri yerden çıkınca gecenin bir yarısı ortalık fena karışır.Efe ve Ceren yüzünden köşkte ortam daha da gergindir.Üstelik Eda ve Oğuz boşanmak üzere hakim karşısına çıkacaklardır.Çocuklar tüm umutlarını kaybetmişken mahkeme günü adliye’den herkesi şaşırtan bir haber gelir.Oğuz, Eda’nın inadını kırmak için köşkte nostaljik bir gece düzenlerler.Soba, kestane, boza,film.. ne varsa alıp çatıda organizasyon yaparlar. Bu şenliğe mahallelide davetlidir.Fakat işler hiç de Oğuz’un hayal ettiği gibi gitmez,her şey eline yüzüne bulaşır üstelik köşkte yangın tehlikesi de çıkar.

Köprü Dizisi 40. Bölüm Özeti


17 ARALIK PAZARTESİ 22:00 – YENİ BÖLÜM

Keçeler Köyü’nde yaşananlar, Faruk Yazıcı’nın Valilik makamını Keçeler Köyü’ne taşımasına neden olur… Sıradışı valinin bu sıra dışı icraatı başta muhtar olmak üzere tüm köy halkını şaşırtır… Bu arada hastaneden gelen sevindirici haber başta Tekin olmak üzere herkesi büyük bir sevince boğar… Leyla öğretmen artık yürüyebilecektir

Öte yandan asker otobüsüne saldıran ve ölen militanlardan birinin oğlu Maho, Zeybek Yüzbaşı’yı takip ederek ona saldırır…. Maho’nun nefret dolu çocuk kalbiyle, onu her şeyden önce bir çocuk olarak gören çalışan Zeybek Yüzbaşı arasında garip bir gel-git yaşanmaya başlanır.
Bu arada dağdaki Beyto ve ekibi ise, henüz yaraları yeni sarılan Kurtboğazı Karakolu’na karşı yeni bir eylem planı hazırlığındadır…. Karakola ekmek götüren bir kamyondaki ekmek somunlarının içine patlayıcılar yerleştiren militanların bu eylemi sürpriz bir telefon sonucu fiyaskoyla sonuçlanır...

Öte yandan teröristlerin şehirdeki yeni hedefi ise köprünün çelik imalatını yapan Turan Beydir…. Militanlar, köprünün çelik imalatını yapan ve o ânâ kadar tehditlerine kulak asmayan fabrika sahibi Turan Bey’i öldürürler. Fabrika işçilerinin bu üzücü haber üzerine işi bırakmaları Köprü inşaatını tehlikeye sokar…. Felaketler ve üzücü haberlerle sarsılmayan, tam tersine hizmet aşkı daha da artan Vali Yazıcı, halkı ikna etmenin bir yolunu yine bulacaktır….

Binbir Gece Dizisi 43. Bölüm Özeti


Şehrazat, Onur aşkı doludizgin

Kerem’den evlenme teklifi alan Bennu şaşkındır. Bennu’nun cevabını Kerem kadar Cem de merak etmektedir. Burhan’ın aldığı arsada evi yıkılan bir kadın, kucağında bebeğiyle Şehrazat’ın kapısına dayanır. Şehrazat, Burhan’ı çok sert bir dille eleştirir. Kızının resim öğretmeninden hoşlanan Füsun tehlikeli bir adım atar. Cansel ve Yaman doğum için hastaneye koşarlar. İlişkileri iyi giden Şehrazat ve Onur, önemli bir konuda anlaşmazlığa düşerler. Hızla bunalıma sürüklenen Peride, Onur’a yine kırılır. Burak’ın yalanlarını yakalayan Seval çok öfkelenir. Cem’le ilişkisi ciddileşen Bennu, beklenmedik bir olay nedeniyle İstanbul’a dönmek zorunda kalır.
Bennu, Kerem’in evlenme teklifini kabul edecek mi? Onur, Şehrazat’a niye kızacak? Bennu’nun Cem’le ilişkisi nereye gidiyor? Burhan, Şehrazat’la barışacak mı? Bennu’yu İstanbul’a döndüren olay ne? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

Bıçak Sırtı Dizisi 14. Bölüm Özeti


Nisan’ın "bıçak sırtı" kararı

Kanal D’nin başrollerinde; Fikret Kuşkan, Nejat İşler, Mehmet Günsur,Erkan Can, Melisa Sözen, Vildan Atasever, Tuğrul Çetiner ve İpek Bilgin’in oynadıkları sevilen dizisi “Bıçak Sırtı” bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Orhan amacına ulaşmıştır. Nisan, gerçeği Orhan’dan duyunca altüst olur. Ali’ye olan güvenini kaybeder. Onun, sırf Murat’ı elinden almak için kendisine yaklaştığına inanır. Artık hem oğlunu, hem kendini korumak için Ali’den uzaklaşacaktır.

Sonunda Ali’den kurtulmayı başaran Orhan, Nisan’ı köşke döndürmeye çalışır. En güçlü kozu da Murat’ın tehlikede olduğuna onu inandırmaktır. Ali ise pişmanlık ve çaresizlik içindedir. Ne yaparsa yapsın Nisan’a kendini anlatamaz. Bir yandan da Selin’in babasıyla uğraşmaktadır. Üstelik Selin’in ortadan kaybolması, Ali’yi de endişelendirmeye başlamıştır.

Bu arada Selim Reşat’ın evlenmekten vazgeçmesi, Gönül’ü derinden yaralamıştır. Hemen köşkten ayrılır. Ama çok geçmeden, tesadüfen bulacağı bir şey Selim Reşat’ı da şaşırtacak bir karar vermesine yol açacaktır.

Kendini aldatılmış hisseden ve oğlu elinden gidecek korkusuyla daha fazla yaşayamayacağını anlayan Nisan, önemli bir karar verir. Ama onun bilmediği, Ali’nin de bir planı olduğudur.

Arka Sokaklar Dizisi 59. Bölüm Özeti


Ekip’e bombalı tuzak kuruluyor

Peş peşe işlenen cinayetler, polis merkezinde seri katilin olduğu fikrini akıllara getirir. Bu arada Özcan adlı kayıp taksici hala bulunamamıştır. Rıza Baba bu iki olay arasındaki ipuçlarını değerlendirirken, yaptığı planla katilin yakalanmasını sağlar. Uzun zamandır takip edilen Hatem ve Hüsrev adlı kardeşler bir otelde kıstırılır. Ancak otele kurulan bomba tuzağı Ekip’i zor durumda bırakır. Operasyona giden Murat, Zeynep’i geride bombanın başında bırakır. İyi bir aile babası izlenimi veren Erol adlı şahış, üvey kızına ve genç kızlara olan zaafı yüzünden Sude adlı bir kıza saldırır. Sude’yi korumaya çalışan Erol’u öldüren Jale adlı kız kısa zamanda Ekip tarafından yakalanır. Eda, Zeynep’le Murat’ın arasını açamayacağını anlar ve Murat’la aralarına girdiğini düşündüğü Zeynep’i ortadan kaldırmaya çalışır. Suat, komşusu Ferda ile birlikte hayatını yaşamak için kendini sokaklara atar fakat başına gelen aksilikler yüzünden kendini karakol da Hüsnünün karşısında bulur. Pınar ile Ali ise yine buluşma çabalarında Rıza Baba’yı kandırmaya çalışırken, yakalanırlar ve ellerindeki tüm izinleri kaybederler.

Hatırla Sevgili Dizisi 45. Bölüm Özeti


Bölüm 45 / Yeni Bölüm 14 Aralık Cuma 22:00'de

Bölüm Özeti:Polisler, balo salonundaki davetlilere teker teker kimlik kontrolü yapmaktadırlar. Yasemin ve Ahmet nefeslerini tutarak Defne ve Deniz’in yakalanacağı anı beklemektedirler. Diğer yanda Rıza’ların evinde toplanmış olan bütün aile Deniz ve Defne’nin kaçmayı başarıp başaramadığını merak etmektedir. Işık, ailesinin Yaşar’dan Deniz’le ilgili olayları saklama çabasına oldukça içerler. Kocası böyle bir davranışı hak etmemektedir. İntihar girişiminden sonra hastanede hala psikiyatrik tedavi gören Ayla’da beklenenin aksine herhangi bir iyileşme yoktur. Doktor, Melahat ve Kamil’den biraz daha sabırlı olmasını ister.

Sıla Dizisi 51. Bölüm Özeti


Bölüm 51 / Yeni Bölüm 14 Aralık Cuma 20:00'de

Bölüm Özeti: Sıla, sonunda hislerinde haklı çıkar. İnancı ve sevgisiyle beslediği Boran, nihayet uyanır. Bu durum herkes için sevinç kaynağı olacaktır. Ancak doktorların açıklaması kafalarda yeni bir soru işareti oluşturur. Yaşanan kötü olayın iz bırakmadan atlatılması kolay değildir.Öte yandan Boran’ın vurulmasıyla durulan şirket meselesi yeniden gündeme gelir. Dilaver, Sıla’nın Boran’la ilgilenmesini fırsat bilerek harekete geçer. Hazırladığı planla Sıla’ya yeni bir darbe indirmek niyetindedir.Sıla ise, yaşadığı üzüntü ve endişe dolu günlerin ardından, Boran ile aralarına hiçbir şeyin girmesine izin vermemekte kararlıdır. Ancak bu, sadece Sıla’nın elinde olan bir şey değildir..

Elveda Rumeli Dizisi 13. Bölüm Özeti


Bölüm 13 / Yeni Bölüm 17 Aralık Pazartesi 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Ramiz ve Hasan gümüş gerdan Eleftiri ve kızları yüzünden çok zor durumda kalırlar. Ama bundan daha önemli bir dertleri daha vardır. Borçları yüzünden hayvanlarını satmak zorunda kalan Ramiz yeni bir iş bulmak zorundadır. Hasan Ramiz’e onunla beraber terzilik yapmasını önerir; fakat Ramiz şiddetle reddeder. Mustafa ve Dilaver çıkaracakları gazete için gerekli makine ve parayı temin edebilmek için Selanik’e gitmeye karar verirler. Aile zor durumdadır ancak şans Hasan’ın yüzüne güler. Paşa oğlu Abdül, Hasan’a askerler için üniforma diktirmeye karar verip, siparişi verir. Hasan sevinç içinde haberi evdekilere verir. Başlarına talih kuşu konmuştur. Üniformaları bir hafta içinde dikebilmek için bütün aile seferber olur. Böylece Ramiz hiç istemese de terzilik öğrenmek zorunda kalacaktır.

Vazgeç Gönlüm Dizisi 14. Bölüm Özeti


Hasan’ı kurtarmak için kendini arabanın önüne atan Belgin, ağır yaralanır. Hemen hastaneye kaldırılır. Durumu çok kritiktir. Hasan bir an olsun bile Belgin’in yanından ayrılmaz. Olanları öğrenen Fikret şoke olur. Planı hiç beklemediği bir şekilde sonuçlanmıştır. Bu gerçeğin ortaya çıkmasını engellemek için elinden geleni yapar... Bahar uçağa yetişmeye çalışırken, karşısında Salih’i görünce çok şaşırır. Salih geleceğe dair bir söz veremese de onun gitmesini istememektedir. Fakat Bahar kararlıdır. Aşkını kalbine gömüp uzaklaşmaktan başka çaresi yoktur. Tam o sırada gelecek bir telefon her şeyi alt üst edecektir. Tüm bunlar yaşanırken Belgin’in başına gelen olay büyük bir sırrın ortaya çıkmasına sebep olacaktır. Olayları araştıran Hasan, öğrendikleri karşısında çok şaşıracaktır. Hesaplaşma zamanı gelmiştir. Salih ve Bahar arasında da beklenmedik gelişmeler olur. Bu aşktan kaçmak hiç de kolay değildir.

Zoraki Koca Dizisi 23. Bölüm Özeti


Ömer’e tuzak kuruluyor

Ayşe’nin hamilelik haberi iki ailede de büyük bir coşkuyla karşılanır. Torun sevinci annelere de bu evliliği benimsetir. Artık herkes elbirliği ile Ayşe ve Ömer’in kuracağı yeni ev için çabalar. Kemal kendinden geçerek o kadar para harcamaya başlar ki, Saadet’in şüpheleri doruğa çıkar. Nefise ise “sahte iflas” olayını çözer. Boşanmak üzere olduğunu düşündükleri Ömer ve Ayşe’nin bu mutluluğu en çok Tarık ve Begüm’ü şaşırtır. Onları ayırmak için giriştikleri tüm çabalar boşa çıkmıştır. Artık profesyonel yardıma ihtiyaçları vardır. Begüm’ün babası Nazif devreye girer. Nazif, gücü ve deneyimiyle öyle bir plan yapar ki, Ömer’in bu tuzağa düşmesi hiç de zor olmayacaktır. Peki Ayşe ne yapacak? Değiştiğine inandığı kocasına güvenecek mi, yoksa o da Nazif’in kapana kıstırdığı Ömer’den uzaklaşak mı?

Genco Dizisi 23. Bölüm Özeti


Pınar, Genco’ya dönecek mi?

Babasının ölümü ile bulanıma giren Tibet’in tek teselli kaynağı Pınar’dır. Bu durum Genco’yu ümitsizliğe iter. Pınar’ın kendisine geri dönmekten vazgeçeceğinden şüphelenmeye başlar. İlke’nin sinsi sinsi Tibet ve Pınar’n ilişkisine destek veren konuşmaları Genco’yu iyice üzer. Genco bir kez daha Pınar’ın vereceği kararı beklemek zorundadır. Durumu daha da zora sokmak istemediği için Pınar’a daha fazla baskı da yapamaz. Tibet ise Pınar’dan bir an olsun ayrılmak istememektedir. Cüneyt’in kurduğu tuzağa düşen Selin’in çıplak görüntüleri internet’tedir. Skandal çabuk yayılır. Okuldaki herkes bu görüntüleri konuşmaktadır. Necati bu skandal karşısında deliye döner. Günah keçisi ise Ejder olur. Okula da eve de gidemeyen Selin’e yardım eli hiç ummadığı birinden gelir. Pınar bu durumdan her ne kadar hoşnut kalmasa da yapabileceği bir şey yoktur.

Sevgili Dünürüm Dizisi 9. Bölüm Özeti


14 Aralık Cuma 20:00 – Yeni bölüm

Ahmet’in yaptırdığı yeni mutfağı gören Yıldız, bu büyük hediyeyi kabul etmek istemez. Ancak geri veremeyeceği bir hediye olduğu için parasını ödemek ister ve para kazanmak için özel ders vermeye başlar. Ahmet bayram için eve kurbanlık koyun getirir. Bahçesinde kurban kesilmesini istemeyen Yıldız ile Ahmet arasında gerginlik olur. Murat’ın yeni başladıkları işte de beceriksizliğini sergilemesi Cem’i çok kızdırır ve Murat’ı herkesin önünde küçük düşürür. Hiçbir işte başarı kazanamayan Murat, herkesi heyecanlandırmak için Ayperi’nin hamile olduğunu söyler.

Fedai Dizisi 5. Bölüm Özeti


14 ARALIK CUMA 22:00- YENİ BÖLÜM

Son skandaldan sonra Güven Holding’le yollarını ayırmaya karar veren Yıldız Akar Emir Bora’yı da hayatından çıkarmak ister. İş anlaşması bittiğine göre Emir Bora’nın da kendisini korumasının bir anlamı kalmamıştır.Fakat bu güzel sanatçının sandığı kadar kolay değildir.Hem işi bırakması için Emir Bora’ya kesin talimat gelmemiş hem de evdeki herkes ona ve ekibine fazlasıyla alışmışlardır.Fakat Aziz Hamza bütün köprüleri atmaya karar veren Yıldız Akar’ı şaşırtan bir karar alır.Bu durum güzel Yıldız’ı fena sinirlendirir.Kameralara konuşan Bekir ise aniden kaybolmuştur. Üstelik kimse nerede olduğunu da bilmemektedir.Bu sesizlik hayra alamet değildir,Emir Bora ve Yıldız Akar tedirgindir.Yıldız Akar Aziz Hamza ile basın toplantısı için Abant’ta gitmek zorundadır.Orada Yıldız Akar ve Emir Bora arasında süpriz gelişmeler yaşanacaktır. Fedai’nin merakla beklenen 5.bölüm çekimleri doğal güzelliği ile bir turizm cenneti olan Büyük Abant Otelinde gerçekleştirildi. Tamer Karadağlı ve Seda Sayan başta olmak üzere tüm ekip Büyük Abant Otelinde misafir edilirken çekim araları sık sık karda yürüyüş yaparak manzara ve tabiatın tadını çıkardılar.

Asi Dizisi 8. Bölüm Özeti


Asi, Demir’i affetmiyor

Asi’nin atının ölümü iki ailede de büyük bir üzüntüye yol açar. Cemal Ağa, Demir’in çiftliğine gelerek Süheyla ve Demir’i tehdit eder. Süheyla korkuya kapılır ve Cemal Ağa’yla işbirliği yapmak konusunda istekli olduğunu söyler. Asi’ye atının ölümünden sonra Demir’in çiftliğinde çalışmak daha da zor gelmeye başlamıştır. Demir, Asi’ye kendini affettirmek ister ancak Asi, Demir’den uzak durmaya başlar. Bu sırada İhsan ve Süheyla ilk kez başbaşa buluşur ve geçmişten sırlar birbir ortaya dökülmeye başlar.

Menekşe İle Halil Dizisi 14. Bölüm Özeti


Menekşe ve Halil tehdit altında

Kendini bir hayat kadınına ispat eden Mustafa, artık Menekşe için de büyük bir tehdit olmuştur. Mustafa, onları hastaneden çıktıklarında takip ederek kaldıkları yeri öğrenmiş, ama karşılarına çıkacak cesareti ancak bulmuştur. Artık Mustafa’nın kaybedecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Pansiyonda yalnız olan Menekşe, Mustafa’nın varlığından büyük bir endişe duyar. Onunla tekrar karşı karşıya gelmeyi hiç istememektedir. Menekşe, Mustafa tehlikesini yaşarken ailesi de yeni hayatlarına adım atmak üzere kiraladıkları ev ve dükkanın anlaşmasını yaparlar. Menekşe’nin imdadına yine Halil yetişecektir.
Halil her şeyi göze alarak Menekşe’nin babası Hasan’ın da karşısına çıkar. Artık bu konuşma onların kaderini belirleyecektir. Hasan, Halil’in varlığından ve parasından etkilenip kararını verecektir. Zeynep, Halil ve Menekşe’nin yakınlaşmasından giderek daha fazla rahatsız olmaktadır. Halil ve Menekşe önlerindeki pürüzleri yavaş yavaş temizlediklerini düşünürken, Zeynep’in büyük bir oyuna hazırlandığının farkında değillerdir.
Mithat’ın Halil’e karşı açtığı gizli savaş Mustafa’ya yarayacak, Mustafa her şey bitti zannederken, yeniden ve eskisinden de daha güçlü olarak geri dönecektir.

Tatlı Bela Fadime Dizisi 10. Bölüm Özeti


13 Kasım Perşembe 20:00 – yeni bölüm

Levent özür dilemek için sürekli Fadime’yi arıyor ve mesaj gönderiyordur. Fakat Fadime Levent’i affetmemekte kararlıdır. Eski neşeli Fadime gitmiş yerine içine kapanık,mutsuz Fadime gelmiştir.Temel Dede hastaneden taburcu olur.Müzeyyen babasının üstüne titremektedir.Levent dedesine olanları unutabilmek için bir süreliğine yurtdışına gitmeye karar verdiğini söyler. Tanya hamile olduğunu,Reis’in Nazife’ye söylemeyeceğini anlayınca,köye gidip her şeyi kendi anlatır.Tabi kıyamet kopar.Nazife ikisini de tüfekle kovalar.Bu arada Temel Dede’ye Kadife Nine’den bir paket gelir.Müzeyyen daha çok sinirleniyordur. Vedat reklamcı arkadaşıyla Trabzon’a gider.Fadime reklam filmi teklifini duyduğunda çok şaşırır.Ama güçlenebilmek için İstanbul’a gitmeye karar verir.Nazife’nin Reis ve Tanya’ya büyük bir sürprizi vardır.Hem çok korkacak hem de çok şaşıracaklardır. Vedat’ın annesi Sevim,Fadime’yi çok beğendiği için oğluna evlenmesi için ısrar etmeye başlar. Fadime reklam filmi çekimlerinde çok başarılı olunca izleyenlerin hepsi çok beğenir;tabii Müzeyyen dışında. Artık Fadime’nin hayatı gelecek yeni tekliflerle değişecektir.

Kavak Yelleri Dizisi 28. Bölüm Özeti


Efe’ye şok suçlama

Kanal D’nin başrollerinde; Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları sevilen dizisi “Kavak Yelleri” bu akşam da keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Mine’nin ortadan kayboluşuyla birlikte, herkes gergin bir bekleyiş içinde uzun bir gece geçirmiştir. Bu tatsız gecenin ardından hiçbir şey olmamış gibi çıkıp gelen Mine’nin o gece yaşadıkları başta Ayşe, sonra da Efe, Deniz, Su ve Aslı için bir sır perdesi olarak aralanmayı beklemektedir.

Efe yeni iş yerinde beklenmedik bir şekilde hırsızlıkla suçlanırken, Metin ve Gönül’ün hem artık barışmak, hem de davetiyelerini götürmek için Sevgi’yi ziyaret etmeleri Efe’nin başındaki dertleri ikiye katlar.

Bilal ve Canan evlilikleriyle ilgili bir karar verip bunu birbirlerine açıklamak üzeredirler. Bu arada Murat; Canan ve bebeğine iyi bir gelecek hazırlamak için çalışırken, Leman ise bebeğinin katilinin Canan olduğuyla ilgili suç duyurusunda bulunur.

Deniz kendi ailesiyle Aslı’nın ailesi arasındaki bu fırtınada doğru yeri bulmaya çalışırken Aslı’nın sürpriz ziyaretiyle her şey bir anda değişir, Mine’nin yeni tanıştığı bir adamla gizli saklı işler çevirmesi Efe, Su, Deniz ve Aslı’yı harekete geçirir.

Annem Dizisi 13. Bölüm Özeti


Ali, Zeynep’e aşkını itiraf edecek mi?

Musa, Mehmet’le yaptıkları sohbette Zeynep’i aslında hiç aldatmadığını, ona duyduğu aşkın 16 yıl boyunca hiç eksilmeden aynı şekilde devam ettiğini anlatır. Ali, Zeynep’e karşı olan duygularını artık ne dizginleyebiliyor, ne de içinde tutabiliyordur. Zeynep de aslında Ali’nin kendisine olan ilgisinin uzun süredir farkındadır. Daha önce uygun bir dille Ali’ye onu sadece bir dost olarak gördüğünü anlatmasına rağmen, Ali, her şeyi göze alarak yeniden Zeynep’in karşısına çıkar. Musa, Ayşe ile birçok sorun yaşasa da, bebeklerinin dünyaya gelmesine ve Ayşe ile bir aile olmaya karar vermiştir. Fakat, hiç beklenmedik bir gelişme yaşanır. Bebeğin gelişiminde ciddi bir sorun vardır. Bunu öğrenen Musa ile Ayşe büyük bir üzüntü yaşarlar.
Gazetelerde yine Zeynep ile Gonca hakkında haberlerin çıkması Zeynep’i çıldırtır. Sinirine hakim olamayan Zeynep, Musa’yı arar ve ona ciddi bir gözdağı verir. Musa’nın duyguları ve düşünceleri karmakarışık, kendisi ise ne yapacağını bilemez bir haldedir. Bir tarafta Zeynep ve Gonca, diğer tarafta Ayşe ve doğacak olan bebekleri… Ama ne olursa olsun Musa’nın emin olduğu tek bir gerçek vardır. O bebek her koşulda, mutlaka doğacaktır. Bunun için yapması gereken tek bir şey vardır o da Ayşe ile evlenmek.

Yaprak Dökümü Dizisi 53. Bölüm Özeti


Ali Rıza ve Hayriye’ye kötü sürpriz

Aylardan sonra ilk kez baba evinde kalacak olan Fikret şimdi kendi odasında, Tahsin’le beraber yatmaları için hazırlanmış yatak karşısında bir karar vermek durumunda kalır. Bu karar yeni hayatına doğru atılacak bir adımdır aslında. İstanbul seyahati herkes için iyi olmuştur ama, Adapazarı’na dönüş vakti geldiğinde Fikret için bu ayrılık daha da zor olur. Cevriye Hanım, dönüşe yakın gerçek yüzünü göstermeye başlar. Öte yandan Yaman beyin davetini kabul eden Ferhunde, Şevket ve Leyla, günün geri kalanını geçirmek üzere çiftliğe giderler. Orada Avukat Can ve karısı Oya da vardır. Oya eve erken döner. Can, Leyla için kalmak ister. Günün geri kalanında Leyla’yla baş başa konuşma fırsatı kollar ve giderek yakınlaşırlar. Şevket ve Ferhunde bu davette yeni dostlar edinirler. Şevket masum görünen bir masada Yaman’a eşlik etmek için kağıt oyununa oturur ama ortada dönen paralardan habersiz kendini kaptırır. Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım, Fikret’in gidişinden sonra kendilerini iyice boşlukta hissederler ve Necla’nın kaldığı yeri görmek için pansiyona bir müşteri gibi giderler. Dönüşte onları kötü bir sürpriz beklemektedir.

Elveda Derken Dizisi 28. Bölüm Özeti


Ege, Lale'ye sinirleniyor

Ege, Lale ile Ateş’i yakınlaşırken görünce sinirlenir. Kızları eve götürür.
Ateş, Lale’nin telefonlarına çıkmaz.
Kızlar babalarına küserler. Ege onları anneleri ile görüştürmese barışmayacaklardır.
Zeynep ayakta durmaya çalışsa da olanlardan çok yıpranmıştır.
Asu, Kerim’den annesi ile yine evlenmesini ister.
Ege ile Lale boşandıktan sonra ilk kez sakin bir görüşme yaparlar.
Zeynep’in başı dönmekte ve istifra etmektedir. Adile, Ege’ye haber vermek ister ancak Zeynep engeller.
Lale muayenehanenin açılışını yapar. Ateş’ten çiçek gelmiştir. Çiçeği veren hemşirenin verdiği haber Lale’yi yıkar.

El Gibi Dizisi 6. Bölüm Özeti


Bölüm 6 / Yeni Bölüm 12 Aralık Çarşamba 22:20'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Ece halen oğlunu görmenin yollarını aramaktadır. Amerika sonrası şüpheler içinde kıvranan Elif evi terk etmeye karar verir, Demir onu durdurabilecek midir? Son zamanları o hastaneden bu hastaneye dolaşarak geçen Cem, çocukluğunun tadına varacak ve sürpriz bir tanışma hayatını değiştirecek. Demir, her geçen gün büyüyen ve akıllanan oğluyla nasıl baş edecek? Cem’den hastalığı daha ne kadar saklanabilir? Ya da yoksa Cem her şeyin farkında mıdır?

Avrupa Yakası Dizisi 141. Bölüm Özeti


Bölüm 141 / Yeni Bölüm 12 Aralık Çarşamba 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Burhan’ın gözü Aslı’nın büyük odasındadır. Kendi odasından çıkıp Aslı’nın odasını parsellemek için elinden gelen herşeyi yapar; ama Aslı uzun çabalar sonucu elde ettiği odayı kaptırmamaya kararlıdır. Bu arada eve Aslı’ya gelen çiçek ve çikolatalar herkesin kafasının karıştırır. Hem Osman Koçarslanlı hem Cem kendilerinin gönderdiğini reddedince merak daha da büyür. Sacit Şahika’dan kurtulma planları yapar. İyi aile çocugu kimliğinden sıyrılıp şehir magandası gibi davranmaya karar verir böylece Şahika ondan nefret edecektir. Ne yazık ki planları etraftakilerin iyi niyeti yüzünden bir türlü çalışmaz. Bu esnada Bülent bey, Sütçüoğlu rezidansına sık sık gelip gitmeye başlamıştır. Makbule bu ziyaretlerde Bülent beye unutamayacaağı bir ders verir. Kubilay aile servetinden mahrum bırakılır ve hayatında ilk defa yaşamak için çalışmaya ve para hesabı yapmaya mecbur kalır. Bu yeni dünya Kubilay’a çok yabancıdır.

Mahşer Dizisi 1. Bölüm Özeti


Bölüm 1 / Yeni Dizi 11 Aralık Salı 20:00'de

13 BÖLÜMDE BİR TEK GÜNÜ ANLATAN TÜRKİYE’NİN GERÇEK ZAMANLI DİZİSİ! ATV’DE.

Türkiye’nin adeta nefesini tutarak merakla beklediği ‘MAHŞER GÜNÜ’ yaklaşıyor. Türk Tv’lerinde ilk defa sevenleriyle buluşacak “gerçek zamanlı’ dizi 11 Aralık günü ATV’de. Yapımcılığını Doludizgin Prodüksiyonun gerçekleştirdiği Mahşer’i reklam dünyasının yakından tanıdığı genç yönetmen Koray Demir çekiyor. Dizinin proje danışmanlığını İbrahim Altuncu, Senaryosunu Memed Onur Özkök ve Aydın Şanlı, özgün müziklerini Serkan Sönmezocak, görüntü yönetmenliğini ise Kamil Çetin yapmaktadır. Mahşer 13 bölüm boyunca bir tek günü anlatıyor. Her bölümde kahramanların yaşadıkları olaylar, gerçek zaman akışına göre serimleniyor. Her saniyesi heyecan dolu bir politik-aksiyon olan Mahşer’in çekimlerine yurtdışında Çin’den başlandı. Sinema tekniği ile çekilen Mahşer’de sürekli olarak iki ayrı HD F790 kamera kullanıldı. Özel efekt uzmanları tarafından görsel şölen olarak hazırlanan sahneleri ile seyirciyi ekrana kilitleyecek olan dizinin oyuncuları da yüksek performans gösterecekleri Mahşer’e titizlikle hazırlandılar. Mahşer konu itibarıyla da yenilikler içeriyor. Dizi, insani trajedinin ve politik durumların aksiyon ile ustalıkla birleştirilerek serimleneceği bir drama olacak. Mahşer, iddiaları ile Türkiye’nin var olma kavgasına ışık tutacak ve perde arkasındaki büyük oyunu cesurca sergileyecek. İyi ile kötünün kadim savaşında, tarafları hiçbir zaman net olarak seçilemeyen bu savaşın her hücresinde, bir taraftan politik komplolar tezgahlanırken, bir taraftan da insani sorunlarla boğuşan karakterlerimiz hayatta kalmaya; ailelerini, sevdiklerini ve ideallerini korumaya çalışacaktır. Hikâye, kişisel trajedilerin büyük bir komplonun kavşağında buluşmasını anlatmaktadır. İdeallerle gerçek hayatın, ölümle yaşamın, aşkla nefretin bitmeyen bu mücadelesinde, Ortadoğu’daki “Büyük Satranç” 13 bölümde bir tek gün boyunca sürecektir.

Kısaca Mahşer’in hikayesi Türkiye saatiyle, 07:00… Bütün ülke yeni bir güne uyanmakta. Aynı anda, dünyanın başka köşelerinde esrarengiz cinayetler işlenir… Ve cinayetlerle birlikte, durdurulması neredeyse imkansız bir Mahşer Günü’ne uyanır İstanbul… Ülkenin kaderini değiştirecek, Yeni Ortadoğu stratejilerinin mihenk taşı olacak bir ihale ve bir anlaşmanın imzalanacağı tek bir günde geçer hikaye. Devlet Bakanı Rıfat Sami Coşkun, ihaleye nezaret etmek ve gece gerçekleştirilecek Nabucco Anlaşması’nı imzalamak üzere görevli olarak İstanbul’a gelmiştir. Aynı zamanda, hamile kızı Süreyya’yı da ziyaret eden Rıfat Sami’nin bilmediği bir şey vardır: Türkiye’nin dünya siyasetinde etkin bir aktör olmasını istemeyen güçler İstanbul’un Mahşer Günü’nün mimarları olacaktır!

İşte O gün ‘Mahşer Gününde’ Cevapları aranacak sorular…

Bakan Rıfat Sami ve Başhekim Mehmet Sarbay’ın hayatı bir kez daha Mahşer Günü’nde kesişecek midir? Ailesini bir arada tutmaya, yeniden kazanmaya çalışan Başhekim Mehmet Sarbay, büyük bir komplonun baş aktörlerinden birimi olacaktır?Erken bir doğum, zamansız bir ölüme yazgılı bir genç kız ve onların kurtuluş hikayelerinde her biri bir satranç taşı olacak karakterler, bu büyük komplonun bir parçasımı olacaktır?Mehmet Sarbay, eski mesai arkadaşları İskender ve Mina, kendisinin bile bilmediği bir lanetle mühürlenmiş genç istihbaratçı Bahadır, bakanın koruma şefi Haldun Köprülü, bakanın dünürü Bedri Hanoğlu ve basiretsiz oğlu Okan, şeytana bile ilham veren Ali Kılıç, darmadağın olmuş bir hayatı yeniden kurmaya çalışan Zuhal ve onu elde etmeye çalışan patronu Gökhan bu maceranın acaba neresindedir? Ve daha cevabını bulacak bir dizi soru… İyi ile kötünün kadim savaşında, tarafları hiçbir zaman net olarak seçilemeyen bu savaşın her hücresinde, bir taraftan politik komplolar tezgahlanırken, bir taraftan da insani sorunlarla boğuşan karakterlerimiz hayatta kalmaya; ailelerini, sevdiklerini ve ideallerini korumaya çalışacaktır. Hikâye, kişisel trajedilerin büyük bir komplonun kavşağında buluşmasını anlatmaktadır. İdeallerle gerçek hayatın, ölümle yaşamın, aşkla nefretin bitmeyen bu mücadelesinde, Ortadoğu’daki “Büyük Satranç” 13 bölümde bir tek gün boyunca sürecektir.


Oyuncular:
Mahir Günşıray, İpek Tuzcuoğlu, Levent Ülgen, Ahmet Uz, Metin Coşkun, İstemi Betil, Hakkı Ergök, Şahnaz Çakıralp, Emre Karayel, Ali Başar, Dean Baykan, Kevork Türker, Beyti Engin, Meltem Savcı, Oba Kalkancı, Duygu Eren, Burak Tamdoğan, Faruk Karaçay, Osman Akça, Era Banguoğlu