Menekşe İle Halil Dizisi 14. Bölüm Özeti


Menekşe ve Halil tehdit altında

Kendini bir hayat kadınına ispat eden Mustafa, artık Menekşe için de büyük bir tehdit olmuştur. Mustafa, onları hastaneden çıktıklarında takip ederek kaldıkları yeri öğrenmiş, ama karşılarına çıkacak cesareti ancak bulmuştur. Artık Mustafa’nın kaybedecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Pansiyonda yalnız olan Menekşe, Mustafa’nın varlığından büyük bir endişe duyar. Onunla tekrar karşı karşıya gelmeyi hiç istememektedir. Menekşe, Mustafa tehlikesini yaşarken ailesi de yeni hayatlarına adım atmak üzere kiraladıkları ev ve dükkanın anlaşmasını yaparlar. Menekşe’nin imdadına yine Halil yetişecektir.
Halil her şeyi göze alarak Menekşe’nin babası Hasan’ın da karşısına çıkar. Artık bu konuşma onların kaderini belirleyecektir. Hasan, Halil’in varlığından ve parasından etkilenip kararını verecektir. Zeynep, Halil ve Menekşe’nin yakınlaşmasından giderek daha fazla rahatsız olmaktadır. Halil ve Menekşe önlerindeki pürüzleri yavaş yavaş temizlediklerini düşünürken, Zeynep’in büyük bir oyuna hazırlandığının farkında değillerdir.
Mithat’ın Halil’e karşı açtığı gizli savaş Mustafa’ya yarayacak, Mustafa her şey bitti zannederken, yeniden ve eskisinden de daha güçlü olarak geri dönecektir.

0 yorum: