İki Aile Dizisi 67. Bölüm Özeti


10 Aralık Pazartesi 20:00- yeni bölüm

Çocukların Eda ve Oğuz’u barıştırma çabaları hüsran’la sonuçlanıyor.Merve ve Timur son çare Tahir Ağa’ya başvuruyorlar. Boşanma lafını uyan Tahir Ağa köşke gelip fırtına estiriyor.Ancak onun hiddeti ile iki tarafın yumuşamasına fayda etmezken Melahat’ta Tahir Ağa ile tartışıp köşkü terk eder.Arda ve annesi Şule Yaman’ın ofisini görmeye giderler.Bu ziyaret her iki taraf için de süprizli geçer.Herkesin karşı çıkmasına rağmen boşanma işlemleri başlamıştır.Ergin Oğuz’un avukatı Füsun’a tutulmuştur.Eda ona yardım etmek için bir köşkün üste katında hak iddia ederek toplantı talep eder.Eda,Ergin,Oğuz ve Füsun bir lokantada bir araya gelirler.Ancak bu dörtlü bir araya gelmesi pek de hayırlı olmaz.Dörtlü masada kavga ve tartışma da kaçınılmazdır.Oğuz adına iş görüşmesine giden Ferit ise hiç de hoş olmayan bir süprizle karşılaşır.Arda’nın Ceren ile buluşmasına yardım eden Efe bir onları akşam barda buluşturmak için plan yapar.Fakat bu plan hem Efe hem de Ceren için felaketle sonuçlanır.Efe ve Ceren’in başı derttedir.

Köprü Dizisi 39. Bölüm Özeti


10 ARALIK PAZARTESİ 22:00 – YENİ BÖLÜM

Devletle militanlar arasında sıkışan Keçeler Köyü’nün çaresiz insanları, sonunda mallarını mülklerini elden çıkarıp, başka diyarlara göçmek üzere köyü satışa çıkarırlar. “Şamarında cömert olan devlet, şefkatinde cimri davranamaz” diye düşünen Vali Faruk Yazıcı’nın amacı, bu köyün insanlarını yeniden kazanmaktır. Bu arada Tekin sağlığına kavuşup, olanca hırsıyla işbaşı yapar. Köprü inşası ilerlemektedir. Biten yeni parçaların, yerine yerleştirilmesi için hummalı bir çalışma başlar. Köprünün yapımına baştan beri mesafeli yaklaşan Bayındırlık Bakanlığı’nın, Ankara’dan yolladığı iki uzman gözlemci, akılları bulandırır. Yeni parçaların montesi sırasında yaşanabilecek bir başarısızlık, valinin başarısızlığını bekleyen belli çevreler için bulunmaz fırsat olacaktır.Öte yandan, Zeybek Yüzbaşı ve Mert Üsteğmen’in görev yaptığı Kurtboğazı Karakolu’ndan terhis olacak bir grup askerin, otobüsle ertesi sabah yola çıkacakları haberi terör örgütü militanlarının kulağına gider. Otobüse pusu kurmak üzere eylem hazırlığına girişirler ve eylem anı gelip çatar. Esin’in hamile olduğunu başka kanallardan öğrenen Veysel ise beklenmedik bir gelişmeyle genç kızın karşısına dikilir ve evlenme teklif eder…. Bu arada Leyla, sonunda operasyona razı olup ameliyat masasına yatar. Riskli bir ameliyattır. Yüzde elli kurtulma şansı vardır… Tekin için hastane koridorlarında gerilimli saatler başlamıştır.

Binbir Gece Dizisi 42. Bölüm Özeti


Şehrazat ve Onur, aşkın doruklarında

Bennu kaçtığı kıyı kasabasında hiç ummadığı biriyle karşılaşır. Bennu’ya ulaşamayan Kerem öfke ve özlem içinde kıvranmaktadır. Aralarındaki sorunları çözmüş görünen Onur ve Kerem iş dünyasında yine güç birliği içinde görünürler. Peride, Onur’un kendisine zaman ayırmamasından dolayı şikayetçidir. Füsun’un yaptığı bir dedikodu Nadide’yi çileden çıkarır. Füsun şaşırtıcı bir maceranın eşiğine gelmiştir. Burak ve Melek’in ilişkisi ürkütücü bir hızda ilerlemektedir. Burak’tan beklediği yardımı göremeyen İsmet, Seval’i tehdit eder. Onur, Şehrazat’ı ilk kez evinde misafir eder. Onur ve Kerem, sürekli karşılarına çıkan Erdal Karayolcu için bir tuzak kurarlar. Kerem, Bennu’yu bulma umuduyla yola çıkar…
Kerem, Bennu’yu bulabilecek mi? Şehrazat ve Onur birbirine olan özlemlerini nasıl giderecek? Şehrazat, Gani’nin hangi yalanını yakalayacak? Füsun nasıl şaşırtacak? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

Sessiz Fırtına Dizisi 6. Bölüm Özeti


Yiğit aşık, Deniz kaygılı

Kanal D’nin başrollerinde Erkan Petekkaya ve Arzum Onan’ın oynadıkları sevilen dizisi “Sessiz Fırtına” bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Yiğit’in Deniz’i olan aşkı daha da alevleniyor.

Yiğit, Deniz’i gecenin geç bir saatinde holdingde görünce hem şaşırır, hem şüphelenir. Suç Araştırma Merkezi, Şükrü Sancaktar’ın katili Kemal’in kimliği hakkında önemli ipuçları bulur. Kemal’le araları bozulan İzzet, ondan kurtulmak için bir plan yapar. Kör Rıfat’ın teknesine giden Deniz, Yiğit’in kaçakçılık faaliyetleriyle ilgili önemli bilgiler edinir. İzzet’le arası bozulmaya başlayan Bahadır, öfkesini Rana’dan çıkartır. Tersanede yaşanan beklenmedik bir gelişme, Suç Araştırma Merkezi’nin yürüttüğü operasyonu tehlikeye atar. İntikam peşindeki Hikmet planlarında büyük bir değişiklik yapar. Aşka kendisini tamamen kaptıran Yiğit, Deniz’e yeni bir sürpriz yapar.
Deniz, Yiğit’in aşkına karşılık verecek mi? İzzet ile Bahadır’ın hangi sırları açığa çıkacak? Deniz, Yiğit hakkında elde ettiği gizli bilgileri ekip arkadaşlarıyla paylaşacak mı? Hikmet’in yeni intikam planı ne? Rana herkesten hangi sırrını saklıyor? Yiğit’i Deniz’in evinde nasıl bir sürpriz bekliyor? Tüm bu soruların cevabı dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde!

Bıçak Sırtı Dizisi 13. Bölüm Özeti


Kanal D’nin başrollerinde; Fikret Kuşkan, Nejat İşler, Mehmet Günsur, Erkan Can, Melisa Sözen, Vildan Atasever, Tuğrul Çetiner ve İpek Bilgin’in oynadıkları sevilen dizisi “Bıçak Sırtı” bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Selim Reşat’ın merdivenden düşmesi herkesi korkutmuştur.

Nisan, boşanmanın ve oğlunu almanın verdiği rahatlıkla hayata yeniden başlamış gibidir. Ali’yle yaptıkları ortak çalışmayla kendine güveni de yerine gelmiştir. Artık zamanın çoğunu birlikte geçirirler. Aralarındaki elektrik gitgide yükselmektedir. Ve bunu tek hisseden onlar değildir...

Oğlunu da, karısını da kaybeden Orhan, bir de Ali’yle olan yakınlıklarını öğrenince deliye döner. Tek çaresi kalmıştır; hayatını mahveden bu adamdan kurtulmak. Bunun için kendisine bile korkunç gelen yöntemlere başvurmaktan çekinmez.

Öte yandan Mehmet, sevgilisiyle açık ve dürüst bir ilişki yaşayabilmek için Ali’yle arasını ısıtmaya çalışır. Güneş’i de buna razı etmeyi başarır. Ama dürüstlüğü, işlerin iyice karışmasına engel olamayacaktır.

Ali, artık aşık olduğu Nisan’a gerçeği söyleyemediği için huzursuzdur. Bunun yollarını ararken hiç beklemediği bir gelişme, olayların akışını tamamen değiştirecektir.

Arka Sokaklar Dizisi 58. Bölüm Özeti


Ekip silahlı çatışmaya giriyor

Ekip, yeni bir iş yeri açmak için tefeciden borç alan Mustafa adlı şahsın ölümü hakkında araştırma yapar. Mustafa’nın kayıp karısı başta şüpheleri üstüne çekse de, yapılan araştırmalar Ekip’i, Halil adlı bir adamının çiftliğinde silahlı çatışmaya kadar sürükler.
İstanbul’un büyük gazinolarının birinde yapılan beyaz kadın ticareti, mekanda gerçekleşen esrarengiz ölümün ardından su üstüne çıkar. Ukraynalı satıcılar, Mesut’un bodyguard olarak mekana sızmasıyla ele geçirilir.
Zeynep, Murat’ın aniden ortaya çıkan okul arkadaşı ve evlilik baskısıyla bunalmış durumdayken, akşam çıkılan yemek sinirleri iyice gerer. Dönüş yolunda kuaförde yakalanan çırak, uyuşturucu ağının ortaya çıkmasını sağlar.
Metin ve Tekin ise güzel komşu Canan’ın telefon sapıklığına soyununca, Hüsnü kendini kapıda bulur. Suat boşanma davası açmaya karar verir. Hüsnü, Mesut’un evinde kalır.

Karayılan Dizisi 4. Bölüm Özeti


Bölüm 4 / Yeni Bölüm 10 Aralık Pazartesi 22:10'da

BÖLÜM ÖZETİ:

Yüzbaşı Laroş, Fransız konvoyuyla Urfa önlerine kadar gelmiştir. Ancak hiç beklemediği kadar büyük bir direnişçi grubunu, karşısında bulur. Bu karşılaşmanın sonucu, Laroş için bir başarısızlıktır. 'Karayılan' ismi Laroş'un zihnine kazınır.

Elvan annesinin baskısından kurtulup evden dışarı çıkabilmek için Fransızların Antepli kızlar için kurduğu kursta öğretmenlik yapmayı kabul etmiştir. Neyse ki Elvan hiç ummadığı birinin yardımıyla; ders saatlerinde kurstan çıkıp direnişçilerin arasına gidip gelmeye başlar. Bu durum onun Karayılan’la da sık sık karşılaşmasını sağlar.

Fransız işgaline karşı düzenlenecek olan miting için yapılan çalışmalara. Elvan’ın da önemli bir katkısı olur. Mitinge halkın, özellikle de kadınların desteği büyüktür. Karayılan ve adamları mitingin olaysız geçmesi için uğraşırken; Yüzbaşı Laroş da yine acımasız planlarıyla iş başındadır.

Karayılan ve ekibinin, Ermeni ve Müslüman cemaatlerinin bir araya gelip barış için görüşecekleri toplantıdan büyük beklentileri vardır. Ancak toplantıya son anda giren bir Amerikalı, durumu zora sokar. Hiçbir şeyden haberi olmayan Elvan'ın, morali bozuk Karayılan'la karşılaşması tam bir talihsizliktir.

Laroş Karayılan'ın gerçek kimliğini öğrenmek için, direnişçi gençlerden birine işkence yapar. Acaba bu yolla Karayılan'a ulaşmayı başarabilecek midir?

Elveda Rumeli Dizisi 12. Bölüm Özeti


Bölüm 12 / Yeni Bölüm 10 Aralık Pazartesi 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Ramiz ve Hasan Gümüş Gerdan Elefteri’nin evinde yakalandıkları için Hatice onlara kızgındır. Fatma ise olanlardan habersiz Zarife ile birlikte Testi Münevver’lerde kalmaya devam eder. Ancak Hakiki Namık’ın Zarife’ye olan aşkı gittikçe baş edilmez bir hal almaktadır. Kaymakam Dilaver, Abdül’ün şikayeti üzerine görevden alınır. Diğer yandan Aleks önemli bir kararın eşiğindedir.

Hepsi 1 Dizisi 7. Bölüm Özeti


Bölüm 7 / Yeni Bölüm 9 Aralık Pazar 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Kızlar televizyon programının ardından, gazetelerde bir haber çıkıp çıkmadığını merak etmektedir. Ama kendi haberleri yerine, magazin dergilerinden birinde, Emre ve Sevgi hakkında çıkan habere rastlarlar. Olaylar yüzünden gergin olan Cemre’nin daha fazla üzülmemesi için, haberi Cemre’den saklamaya karar verirler. Bu arada Korkut, reklamdan aldığı parayla, Yasemin için araba kiralamıştır. Yasemin, Korkut’un yaptığı sürprize inanılmaz sevinir. Birlikte dolaşmaya çıkarlar. Cemre’yi çok özleyen Emre, eve Cemre’yle konuşmaya gelir. Her şey yolunda gibi gözükürken Cemre, Emre’yi zorlamaya başlar. Ne diyeceğini bilemeyen Emre, çaresiz yalan söyler!.. Emre’nin yalanını hisseden Cemre, inanılmaz gergindir. Gerçeği bilen kızlar, Cemre’ye destek olmaya çalışsalar da, Cemre günlerdir yaşadığı gerginlik sonrasında daha fazla dayanamaz ve patlar!Kızlarla ilgili haber gazetede yayınlandıktan sonra, okuldaki arkadaşları, kızları tebrik eder. Kızların ilişkileri yeniden karışmaya başlamış olsa da, kariyerlerinde emin adımlarla ilerlemektedirler! Üstelik yeni bir müzikal teklifi daha almışlardır! Bu arada, kızlar ve çocuklar, reklam kampanyası için sözleşme imzalamaya, Sevgi’nin ajansına giderler ama Cemre beklenmedik bir tepki verir ve sözleşmeyi imzalamaz. Kızlar, herkesin içinde Cemre’nin yanında yer alsalar da, eve döndüklerinde Cemre’yi bencil davranmakla suçlarlar. Üst üste gelen olaylar, Cemre’ye ağır gelmiştir. Kızlarla tartıştıktan sonra evi terk eder. Geceyi yalnız başına geçiren Cemre, uzun süre ağladıktan sonra kızlardan başka gidecek kimsesi olmadığını anlar ve çaresiz eve döner ama sabah kapıda onu büyük bir sürpriz beklemektedir!

Sessiz Gemiler Dizisi 11. Bölüm Özeti


Bölüm 11 / Yeni Bölüm 8 Aralık Cumartesi 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:
Mümtaz adaya gideli bir ay olmuştur. Ahmet ve Nergis boşanmıştır. Şule Yağmur’la birlikte İrfan’dan ayrı yaşamaya başlamıştır. Ali, Yılmaz’ın yanında çalışmaya devam etmektedir ve işinden çok memnundur. İpek Talat’dan ayrılmış Bülent’le yakınlaşmıştır.

Ahmet’le Açelya arasında anlaşmazlıklar vardır. Eşyalarını toplayıp İpek’in yanına gitmeye karar verir.


Ceren annesiyle hocasının arkadaşlığından hoşnut değildir. Hocası durumun farkındadır.

Bülent’in İpek’le ilgili ileriye dönük iyi düşünceleri vardır. Ancak kendisiyle ilgili öğrendiği bir şey onu yıkar.


İrfan Şule’yi geri kazanabilmek için planlar yapmaktadır. Ali, Gülşen’i Yılmaz’ın otelinde bir odaya yerleştirmeye çalışmaktadır. Ancak Gülşen gelmek istemez.

Selena Dizisi 53. Bölüm Özeti


Bölüm 53 / Yeni Bölüm 8 Aralık Cumartesi 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Selena ve Burak okuldaki çocukları müzeye götürmeye karar verir. Çocukların müzeye gideceğini öğrenen Hades bu durumu fırsat bilerek müzede tehlikeler yaratarak faciaya neden olur. Kuzey, Selena’nın klibinde oynamasını ister. Selena kamera ve fotoğraflarda çıkmadığı için,bu teklifi kabul etmek istemese de Burak’ın ısrarı üzerine klipte oynamayı kabul etmek zorunda kalır. Bunun için Honos’dan yardım ister. Honos Selena’ya sihirli bir yüzük verir. Sihirli yüzüğü taktığı zaman kameralarda görünebilecektir. Fakat yardımına ihtiyacı olan insanların yanına gidemeyecektir. Selena bu yüzünden yüzüğü takıp takmamakta kararsız kalır. Fitnat okulun kapısına gizli kamera yerleştirerek Selena’nın üstün güçleri olduğunu ispatlamaya çalışır.

Vazgeç Gönlüm Dizisi 13. Bölüm Özeti


8 Aralık Cumartesi 20:00 / Yeni Bölüm

Salih ve Defne’yi elele gören Bahar yıkılır. Salih’e karşı müthiş öfkelidir artık. Bu büyük yanlış anlamadan Salih’in haberi yoktur. Bahar’ın yurt dışına gittiğini düşünen Salih aşkının acısını yüreğinde yaşamaktadır. Umudunu yitirdiği bir anda, öğreneceği bir gerçek olacaktır.
Hasan ve belgin yıllar sonra yeniden karşı karşıyadırlar. Bunca yılın hesaplaşması ikisi içinde ağır olacaktır.
Hasan ve Belgin’i bir arada gören Fikret, hırsından deliye dönmüştür. Vereceği ani karar tüm çevresi için çok acı olacaktır.
Tüm bunlar yaşanırken, Fikret ve Salih’in iş ortaklığında beklenmedik gelişmeler olur. Salih atacağı adımlarla Fikret’i iyice köşeye sıkıştırır.
Ne olursa olsun aşklarından vazgeçemeyen Bahar ve Salih, bir yol ayrımına gelmişlerdir.

Zoraki Koca Dizisi 22. Bölüm Özeti


Ömer ve Ayşe balayından sürprizle dönüyor

Kanal D’nin, başrollerini Burak Özçivit, Özlem Yılmaz, Sümer Tilmaç, Işıl Yücesoy, Zerrin Sümer, Seray Gözler ve Cihat Tamer’in paylaştıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Zoraki Koca”nın bu bölümünde; Ömer ve Ayşe, kaçarak gittikleri balayından, şaşırtıcı bir sürprizle dönüyorlar.

Begüm ve Tarık’ın kurduğu tuzaktan taksici dostları İzzet’in yardımıyla kurtulan Ayşe ve Ömer, herkesi atlatmayı başararak ortadan kaybolurlar. Aileleri her yeri arar ama onları bulunamazlar. Begüm ve Tarık için artık gözyaşı dolu günler başlamıştır.

Ancak üç gün sonra balayından dönen Ayşe ve Ömer’in tavrı herkes için sürpriz olacaktır. Genç evliler kavga etmişler ve birbirlerine küserek ailelerinin yanına dönmüşlerdir. Artık herkesten çok onlar boşanmak istemektedir. Aralarındaki bu gerilim aileleri de, dostlarını da, hatta Begüm ve Tarık’ı da şaşırtır. Üç günde acaba ne olmuştur? Ömer, Ayşe’yle daha çok kavga edebilmek için Harbi’yi köfteci dükkanına çevirir ve Ayşe’nin lokantasının karşısına yerleşir.

Ayşe ve Ömer’in boşanma kararları da, bitmek tükenmek bilmeyen kavgaları da bir yeni sürprizle noktalanır. Bu öyle bir sürprizdir ki herkesin soluğunu keser.
Bu arada Nefise boncuk işlediği dükkandan kendisine diğer işlemecilere göre fazla para ödendiğini öğrenir ve Kemal’i takibe alır. Nefise, Kemal’in iflas oyununu çözebilecek mi? Kemal’in oyunu çözülürse işler daha da karışacak mı?

Genco Dizisi 22. Bölüm Özeti


Aşk, yeniden

Kanal D’nin, başrollerini Alpay Atalan, Selen Seyven, Faik Ergin, Hazal Kaya, Emin Gürsoy, Mehtap Altunok, Orhan Şimşek, Mine Bıçakçı, Fatma Murat, Uygar Özçelik, M.Burak Demir, Berkan Tüfekçibaşı, İris Kara, Enis Arıkan, Mine Tüfekçioğlu ve Deniz-Melis Gözen’in paylaştıkları sevilen dizisi “Genco”nun bu bölümünde; Genco, Pınar’ın kalbini yeniden kazanıyor. Ancak aşıkların karşısına yeni bir engel daha çıkıyor.

Pınar, Genco’nun kendisiyle aynı dersi almasına şiddetle karşı çıkar. Tibet’in agresif davranışlarının yanı sıra, aldığı bursu onun ayarladığını öğrenmesiyle birlikte Pınar’ın kafası iyice karışır. Tibet’e inat dersleri kabul eder. Tekrar Genco ile birlikte piyano çalması Pınar’ın tüm direncini kırar ve hislerine daha fazla engel olamaz. Genco sonunda Özge’nin aşık olduğu kişinin en yakın arkadaşı Ahmet olduğunu öğrenir. Bu gelişme Genco’nun aklını karıştırır. Herkes Genco’nun buna nasıl bir tepki vereceğini merak eder. Ahmet ise hala Özge ile arkadaşmış numarasına devam etmektedir. Okul ile birlikte babasının işlerini de yürüten Tibet, Pınar’la birlikte iş için verilen bir konsere gider. Orada onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Her şeye rağmen tekrar birlikte olmayı göze alan Genco ve Pınar, hiç ummadıkları büyük bir engelle karşı karşıya gelirler.

Hatırla Sevgili Dizisi 44. Bölüm Özeti


Bölüm 44 / Yeni Bölüm 7 Aralık Cuma 22:10'da

BÖLÜM ÖZETİ:

Ayla, intihar girişimi sonucunda yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken, bütün ailesi perişandır. Ahmet de, Selma’yla birlikte Ayla’nın ailesine destek olmaktadır. Yasemin olanlardan çok etkilenmiştir, Ahmet’den Ayla’yı yalnız bırakmamasını ister. Diğer taraftan Deniz’in de katıldığı banka soygunu sonrası Deniz’in fotoğrafları basına yansır. Deniz artık “vur emri”yle aranan bir kaçaktır. Oğlunun içinde bulunduğu durum Mehmet’i çok üzer. Uykusuz gecelerde endişeyle oğlundan gelecek haberleri beklemektedir. Deniz’den dolayı bütün aile artık polis gözetimi altındadır. Ankara’dan, İstanbul’a kaçan Deniz’e saklanması için Yasemin, Ahmet ve Necdet yardımcı olur.

Sıla Dizisi 50. Bölüm Özeti


Bölüm 50 / Yeni Bölüm 7 Aralık Cuma 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Sıla, kabullenmek istemese de her an Boran’ı kaybetme korkusuyla adım adım çökmektedir. Ancak öyle büyülü bir şey olur ki her şeyin akışı bir anda değişir. Boran duymasa da görmese de Sıla için artık durum başkadır. Boran’ın iyileşeceğine dair inancıyla yaptıkları, herkesi ayakta tutmaya yetecektir. Boran’ın yaşam savaşı devam ederken onu bu hale getirenler ise kaçmayı başarırlar. Ancak Ahmet ağa ve tetikçisi arasında çıkacak olan anlaşmazlık bütün dengeleri alt üst eder. Bu durum ya kötülerin suçlarını örtbas etmelerini sağlayacak ya da kendi kuyularını kazmalarına neden olacaktır.

Sevgili Dünürüm Dizisi 8. Bölüm Özeti


7 Aralık Cuma 20:00 – Yeni bölüm

Yıldız ile Ahmet, fazla yakınlaşmaktan çekinip kendilerine bir çekidüzen vermeye karar verirler. Ayperi ve Murat’ın arası düzelmiştir ancak Murat’ın beceriksizliği başına beladır. Cem ve Didem uçuk hayaller peşinde koşmaktadır. Cem balıkçı olmak ,Didem ise işi bırakıp üniversiteye gitmek istemektedir. Gülbin’in, Ahmet’e yaptığı sürpriz Ahmet’ in de Yıldız’ın yüzünü güldürmesini sağlar. Ancak Gülbin sürprizinin karşılığını beklemektedir.

Fedai Dizisi 4. Bölüm Özeti


7 ARALIK CUMA 22:00- YENİ BÖLÜM

Emir’in görevine geri dönmesi başta Yıldız Akar’ın annesi Şerife Hanım olmak üzere herkesi memnun eder.Artık evde Emir’e herkes bir başka davranmaktadır.Başta önem vermekdikleri Emir Bora güvenlik kurallarına artık evin tüm üyeleri madde madde uymaktadır.Bu durum pek belli etmese de Emir’in hoşuna gider.Fakat Bekir rahat durmaz yine Yıldız Akar’ın bir konserinde izleyiciler arasında boy gösterir.Güzel sanatçının kardeşi Selim’in ise başı kumar borcu nedeniyle derttedir.Mafyanın adamları Selim’e fena gözdağı verirler.Aziz Hamza okul açıılışında söz verdiği gibi sağlık ocağını yapımı için harekete geçer.Güzel Yıldız eski mahallesine yapılacak bu hayır işi için mutludur. Ancak geçmişi hayatına gölge olmaya devam etmektedir.Bu nedenle Yıldız Akar geçmiş hayatının hesaplarını kapatmak üzere son kez Bekir ile konuşmaya gider yanında bu kez Emir de vardır.Fakat Bekir’in Akar’a teklifi sanatçıyı çileden çıkarır.Üstelik bu buluşma başına daha büyük bir belanın açılmasına neden olur.Buluşma sonrası dertlenip içen Bekir sarhoş olur.Bekir’in bu durumundan faydalanmak isteyen paragöz Sırrı harekete geçer.Sırrı’nın para koparmak için yaptığı bu düşüncesiz hareket Yıldız Akar’ın banka reklamını ve kendi güvenilirliği de tehdit altına sokar.Aziz Hamza ve bankasını düşünen Yıldız Akar herkesi şaşırtan bir karar alır.

Asi Dizisi 7. Bölüm Özeti


Demir’in Asi’den yeni bir isteği var

Demir’in teyzesi Süheyla’nın şehre gelişiyle iki aile arasında geçmişten gelen gerilim de artmaya başlar. Süheyla, Demir’i can düşmanının kızıyla birlikte çalışmasına karşı koyar. Bu, geçmişten başka sırların da ortaya çıkmasına neden olur. Süheyla’nın yeğeni Demir’e, İhsan’ın ise kızı Asi’ye geçmişte çok acılara neden olmuş sırları açıklarlar. Bu arada Kerim, Defne’yle olan ilişkisini açıkça herkese göstermeye niyetlenir. Ancak onun bu niyeti bir takım zorlukları da beraberinde getirir. Süheyla, yeğeninin düşmanlıktan vazgeçeceği endişesi yaşar ve Demir’in biran önce İhsan Bey’i çökertmesini ister. Demir, babasının borcu karşılığında bu kez Asi’den başka bir şey isteyecektir.

Menekşe İle Halil Dizisi 13. Bölüm Özeti


Halil, polise teslim oluyor

Kanal D’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı’nın oynadıkları sevilen dizisi “Menekşe ile Halil” bu akşam da sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Halil, ameliyata girecek olan Menekşe’yi bırakıp gitmeyi hiç istemese de, çaresiz kalıyor ve polise teslim oluyor.

Menekşe, Halil’in polisle karşı karşıya olduğundan habersiz ameliyata girer. Halil, Menekşe’yi orda bırakıp gitmeyi hiç istemez ama çaresiz teslim olur. Halil’in götürülüşünü herkes merakla ve şaşkınlıkla izler. Hasan, Yusuf’tan Halil’in hikayesini öğrenince iyice kafası karışır.

Mithat yurtdışına kaçmak üzereyken yakalanır ve emniyete getirilir. Polis, Mithat’ın suçlarını ispatlayabilmek için Halil’e işbirliği önerir.Böbrek nakli başarıyla sonuçlanır. Aile arasında sular durulur. Halil kendini aklamaya çalışırken Menekşe sabırla kavuşacakları günü beklemektedir.

Artık Almanya’ya geri dönme zamanı gelmiştir. Menekşe babasının bu kararıyla bir kez daha sarsılır. Halil’i bırakıp hiçbir yere gitmek istemez. Bunun için mücadele edecektir. Ama bu sefer yalnız değildir. Bütün aile Hasan’a karşı çıkar. Kimse geri dönmek istememektedir. Hasan bu isteğe boyun eğmek zorunda kalır. İstanbul’a yerleşmeye karar verirler.Menekşe ve Halil için mutlu günler yakındır.

Mustafa zor günler geçirmektedir. Aile tarafından dışlamış, Mithat’ın ekibi de dağılmıştır. İstanbul’da beş parasız, bir başına dolaşırken, Menekşe ve Halil’e olan öfkesi daha da büyümektedir. Bir gece parkta rastladığı bir kadın, Mustafa’nın hayatını değiştirecek, onu Menekşe için daha büyük bir tehdit haline getirecektir.

Tatlı Bela Fadime Dizisi 9. Bölüm Özeti


Fadime, Levent’in evlilik kararından emin olmadığını söylediğini duyunca dünyası yıkılır.Onu istemeyen sadece Müzeyyen değildir.Levent’te Fadime ile evliliğinin yürümeyeceğine inanıyordur.Fadime ne yapacağını bilemez. Düğün günü gelir.Ama aksilikler devam etmektedir.Tanya çocuklarla düğüne gelir.Nazife çıldırır ve iki kadın birbirine girer.Peşinden düğünde yaşanan şok(!)yüzünden Temel dede kalp spazmı geçirir.Müzeyyen babasının hastalığından Fadime ve ailesini sorumlu tutar.Bu arada bütün gazeteler Fadime ve düğünün haberleriyle doludur.Manşetler “Fadime yakışıklı gazeteciyle aşk yaşıyor”dur.Gazeteciler Vedat’la Fadime’nin peşindedir.Fakat Fadime ortadan kaybolur,kimse nerede olduğunu bilmiyordur.Gazete haberlerine inanan Levent,Vedat ve Fadime’yi bulup hesap sormaya gider. Temel Dede’nin hasta olduğunu öğrenen Fadime gizlice hastaneye gider.Ama o arada Levent’le karşılaşacaktır. Bu arada Fadime’yi arayan başkaları da vardır. Amaçları Fadime’ye iş teklifinde bulunmaktır.

Kavak Yelleri Dizisi 27. Bölüm Özeti


"Hepimiz birimiz için"

En ateşli maceramızdı, fitili tutuşmuş bir kız kaçıran
Ve ne çok şarkı bilirdik, bilmediğimiz tek şeydi yalan

En büyük aşk sorularını hipotenüsle çözmüştüm
Bir badem ağacının altında beni nasıl da öpmüştün

Köşeli jetonlarımızı bozdurup, yerine pembe yalanlarımızı seçtik
İzmir’den İstanbul’a tam bir saatte geçtik


Gizli gizli görüştük yine, açık açık öpüştük
Bütün havuz problemlerini, artık çoktan çözmüştük

En yalnız anlarımızda süper kahramanlar olduk
Filmin devamı geldiğinde doğru cevapları da bulduk

Ve anladık artık yoktu,
Çok döndük, çok dolaştık yok
En güzeli bizim dostluğumuz
Bundan öte bir şey yok


Günler, haftalar aylar
Bizi hiç değiştirmeyecek
Boyumuz büyüse de yüreğimiz hep
Hepimiz birimiz için diyecek


Aslı’nın gerçekleri öğrenişinin sonuçları herkesi ayrı ayrı etkilerken, bir yandan da hayat bütün hızıyla devam etmektedir. Efe yolda bulup teslim ettiği vitrin mankeninin sayesinde kendisine yepyeni bir iş bulur. Yeni işi Efe’nin hayata bambaşka bir pencereden bakabilmesini sağlarken, Su’nun da kendisini kıskanmaya başlamasına neden olacaktır. Ayşe, Mine’nin eski günlerdeki sorunlu dönemine geri dönmeye başladığını düşünmekte ve bu hissiyatı, anneanne - torun arasındaki ipleri yavaş yavaş germeye başlamaktadır. Deniz, Aslı’nın gerçekleri öğrenmiş olmasının bedelini kendince öderken bir yandan da Leman’ın ruh sağlığını eski haline kavuşturabilmek için babasıyla birlikte büyük bir sabırla çalışmaktadır. Ancak Leman’ın artık ne kimseye kolay kolay güvenmeye ne de başına gelenlerin sorumlularından hesap sormaktan vazgeçmeye niyeti vardır. Leman’ın tam aksine yaşanan tatsız günlerin artık geçmişte kalması gerektiğini düşünen Efe, hem tüm dostlarını eskisi gibi yeniden bir araya getirebilmek, hem de yeni bulduğu işten şikayetçi olan Su’nun da gönlünü almak için kazandığı ilk bahşişlerle herkesi felekten bir gece çalmak üzere ikna eder. Ancak büyük umutlarla başlayan gece herkes için büyük sürprizlerle sona erecektir.

Annem Dizisi 12. Bölüm Özeti


Musa, Gonca için endişeleniyor

Düğün gecesinin ardından Musa’nın Zeynep’in evinde kalması, Ayşe’yi çileden çıkarır. Bu yaşanan son olay Ayşe’nin gözünü iyice karartmış ve artık Musa ile ilişkileri iyice tıkanmıştır. Yaşadıklarından çok bunalan Ayşe, kendisiyle baş başa kalmak ister ve apar topar Amerika’ya gider.
Gonca ile Eymen’in arkadaşlığının farkına varan Musa, bu durumdan rahatsız olur. Gonca için çok endişelenen Musa, çareyi Zeynep ile konuşmakta bulur. Derya, annesinin üzülmesine dayanamaz ve babasından uzaklaşır. Bu duruma dayanamayan İbrahim ise, kızı kendinden uzaklaştıkça, Zehra’ya daha çok sinirlenir. Musa ve Mehmet beraber yemeğe çıkarlar. Hem oturup geçmişten biraz sohbet etmek, hem de kafa dağıtmak isterler.
Geçmişten konular açılınca sohbetlerinin konusu direk Zeynep olur. Musa, Zeynep’le ilgili şimdiye kadar kimseye söylemediği bir şeyi Mehmet’le paylaşır.

Ezo Gelin Dizisi 43. Bölüm Özeti


Kadim’in aşkını itiraf etmesinden sonra kendini tutamayan ve tıpkı Kadim gibi duygularını dile getiren Ezo, Kadim’in konuşmasına fırsat vermeden odadan kaçar. Kadim, Ezo’nun peşinden gitse de Ballı Ağa karşılarına çıkınca durmak zorunda kalır. Ezo, Kadim’e karşı olan aşkının iç muhasebesine düşmüşken Kadim, Seyit tarafından tehdit edilir. Oldukça tedirgin olan Kadim, neler olup bittiğini anlamak için hemen Nedim’in yanına gider. Bu sefer iki kardeş arasındaki tüm kartlar açılır ve yumruk yumruğa girmeleri bile ortamı sakinleştirmez. Kadim, Berrak’la olan ilişkisini bildiğini söyler Nedim’e. Koşarak evden kaçan Nedim, hıncını önce Süreyya’dan çıkarmak ister, başarılı olamayınca Eylül’e de beklenmedik bir gece yaşatır. Nihayet iç hesaplaşmasını biraz olsun tamamlayan Ezo’ysa, aşk için Kadim’den biraz zaman ister. Ballı Ağa’ysa, Nur’a evlenme teklif eder. Akşam yemeği için Elçin Anne’de bir araya gelen Kadim ve Ezo, evdeki kalabalıkla güzel bir gece geçirirken Nedim, Seyit tarafından kaçırılır. Ezo, tatlıcı Mehmet’e ortaklık teklif eder.

Kanal:Show Tv
Tarih:04.12.2007
Saat :22:00
Türü :Yerli Dizi

Yaprak Dökümü Dizisi 52. Bölüm Özeti


Evde sürpriz kutlama var

Kanal D’nin başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar ve Caner Kurtaran’ın oynadıkları, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan sevilen dizisi “Yaprak Dökümü”nün bu bölümünde; evde sürpriz bir kutlama yapılıyor. Fikret de bu sürpriz kutlama için bir kez daha baba evine geliyor.

Ferhunde, Şevket için kurduğu tuzak tam olarak işlemeyince başka planlar yapmaya ve intikam gününü sabırla beklemeye başlar. Şevket tuzağı görür ama kurtulmaya çalışacağı yerde panikle başına daha büyük dertler alır.

Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım, Necla’yı merak etmekte, onun için endişelenmektedirler.Ali Rıza Bey sonunda Necla’nın izini bulur. Ama Necla’nın etrafında dolaşan tehlikeyi göremezler. Şevket, sırtına saplanan bıçağı Ferhunde’nin tuttuğunu öğrenir. Müthiş bir hesaplaşma yaşanır.

Fikret sürpriz kutlama için bir kez daha baba evindedir. Aynı evde, ayrı yatakları paylaşan Fikret ve Tahsin baba evinde ilk kez aynı odayı paylaşırlar.

Elveda Derken Dizisi 27. Bölüm Özeti

Lale, Ege’nin evinde kalıyor

Naz’ın sinir krizi geçirdiğini öğrenen Ege, Lale ve Zeynep hastaneye giderler. Bu yüzden dava ertelenir. Eda işe gitmemiştir, ortalarda da yoktur. Barış onu arar. Lale, Naz’ı teskin etmek için hastane çıkışı Ege’nin evine gider. Kızları onu bırakmadığı için gece orada kalır. Zeynep bu durumdan dolayı gerilir. Şahika, Şeyda’yı bir falcıya götürür. Falcı ona Kerim’in hayatında bir kadın olduğunu söyler.
Zeynep, Ege’ye Lale ile konuştuğunu söyler. Ege sinirlenir. Ateş ve Lale tartışırlar. Ateş artık pes ettiğini, bittiğini söyleyip gider. Onu kaybetmek istemeyen Lale de peşinden koşar. O sırada kızlarla yemeğe çıkan ve Lale’ye sürpriz yapmak isteyen Ege oraya gelmektedir. Diğer yandan Ege ve kızları merak eden Zeynep, Ege’yi telefonla arar.

El Gibi Dizisi 5. Bölüm Özeti


Bölüm 5 / Yeni Bölüm 5 Aralık Çarşamba 22:20'de

BÖLÜM ÖZETİ:

‘El Gibi’nin 5. Bölümünde müthiş buluşma…
Ece yıllar sonra oğlu Cem’i görür ve bütün dengeler altüst olur...
Elif, Ece’nin bu şekilde hayatlarına girmesine izin vermez. Bu yaşananlar Ece’yi Yiğit’e yakınlaştıracaktır. Bu arada Erdal Bey ve Mukaddes Hanım arasındaki gizli aşk ortaya çıkmaya başlar. Demir ve Cem, Cem’e fısh testi yapılabilmesi için Amerika’ya giderler. Amerika’da onları hiç ummadıkları bir sürpriz beklemektedir.

Avrupa Yakası Dizisi 140. Bölüm Özeti


Bölüm 140 / Yeni Bölüm 5 Aralık Çarşamba 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Burhan, Makbule ve İfo'nun yaptıkları ev işini beğenmeyip eve el koymaya karar verir. Artık Sütçüoğlu rezidansında ütüden yemeğe, bütün işler Burhan tarafından yapılacaktır. Burhan sadece iş yapmakla kalmaz ev ekonomisi konusunda bir diktatör kesilir. Tuvalet paspasından terlik, videokasetten sosluk yapmaya girişir, evde sert kurallar uygulamaya başlar! Makbule ve İfo işlerden kurtuldukları için memnundurlar ama Sacit ve Aslı bu yeni düzene isyan ederler! Sacit'in defile sonrası Şahika aşkı devam etmektedir. Sertaç ise bu ani ilgiye sinir olmaktadır. Şahika'nın gerçek yüzünü Sacit'e göstermek için bir plan yapar. Cem, Osman'ın sert bir telefon konuşmasını duyup silahını gördükten sonra Aslı'yı bu tehlikeli adamdan korumaya karar verir. Aslı ise Osman'ın saldırgan biri olduğuna inanmaz ve Cem'i kıskançlıkla suçlar. Cem Osman'ın tehlikeli yönünün ortaya çıktığı bir an yakalama peşine düşer. Ona göre o silah er geç patlayacaktır! Fatoş ve Tanrıverdi rock bar'da Burhan'a yakalanırlar. Aralarında birşey olmadığını kanıtlamak için birbirlerine gıcık oluyormuş gibi davranmaya başlarlar. Ne var ki bu oyun beklenmedik sonuçlara yol açar.