Sessiz Fırtına Dizisi 6. Bölüm Özeti


Yiğit aşık, Deniz kaygılı

Kanal D’nin başrollerinde Erkan Petekkaya ve Arzum Onan’ın oynadıkları sevilen dizisi “Sessiz Fırtına” bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Yiğit’in Deniz’i olan aşkı daha da alevleniyor.

Yiğit, Deniz’i gecenin geç bir saatinde holdingde görünce hem şaşırır, hem şüphelenir. Suç Araştırma Merkezi, Şükrü Sancaktar’ın katili Kemal’in kimliği hakkında önemli ipuçları bulur. Kemal’le araları bozulan İzzet, ondan kurtulmak için bir plan yapar. Kör Rıfat’ın teknesine giden Deniz, Yiğit’in kaçakçılık faaliyetleriyle ilgili önemli bilgiler edinir. İzzet’le arası bozulmaya başlayan Bahadır, öfkesini Rana’dan çıkartır. Tersanede yaşanan beklenmedik bir gelişme, Suç Araştırma Merkezi’nin yürüttüğü operasyonu tehlikeye atar. İntikam peşindeki Hikmet planlarında büyük bir değişiklik yapar. Aşka kendisini tamamen kaptıran Yiğit, Deniz’e yeni bir sürpriz yapar.
Deniz, Yiğit’in aşkına karşılık verecek mi? İzzet ile Bahadır’ın hangi sırları açığa çıkacak? Deniz, Yiğit hakkında elde ettiği gizli bilgileri ekip arkadaşlarıyla paylaşacak mı? Hikmet’in yeni intikam planı ne? Rana herkesten hangi sırrını saklıyor? Yiğit’i Deniz’in evinde nasıl bir sürpriz bekliyor? Tüm bu soruların cevabı dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde!

0 yorum: