Zoraki Koca Dizisi 22. Bölüm Özeti


Ömer ve Ayşe balayından sürprizle dönüyor

Kanal D’nin, başrollerini Burak Özçivit, Özlem Yılmaz, Sümer Tilmaç, Işıl Yücesoy, Zerrin Sümer, Seray Gözler ve Cihat Tamer’in paylaştıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Zoraki Koca”nın bu bölümünde; Ömer ve Ayşe, kaçarak gittikleri balayından, şaşırtıcı bir sürprizle dönüyorlar.

Begüm ve Tarık’ın kurduğu tuzaktan taksici dostları İzzet’in yardımıyla kurtulan Ayşe ve Ömer, herkesi atlatmayı başararak ortadan kaybolurlar. Aileleri her yeri arar ama onları bulunamazlar. Begüm ve Tarık için artık gözyaşı dolu günler başlamıştır.

Ancak üç gün sonra balayından dönen Ayşe ve Ömer’in tavrı herkes için sürpriz olacaktır. Genç evliler kavga etmişler ve birbirlerine küserek ailelerinin yanına dönmüşlerdir. Artık herkesten çok onlar boşanmak istemektedir. Aralarındaki bu gerilim aileleri de, dostlarını da, hatta Begüm ve Tarık’ı da şaşırtır. Üç günde acaba ne olmuştur? Ömer, Ayşe’yle daha çok kavga edebilmek için Harbi’yi köfteci dükkanına çevirir ve Ayşe’nin lokantasının karşısına yerleşir.

Ayşe ve Ömer’in boşanma kararları da, bitmek tükenmek bilmeyen kavgaları da bir yeni sürprizle noktalanır. Bu öyle bir sürprizdir ki herkesin soluğunu keser.
Bu arada Nefise boncuk işlediği dükkandan kendisine diğer işlemecilere göre fazla para ödendiğini öğrenir ve Kemal’i takibe alır. Nefise, Kemal’in iflas oyununu çözebilecek mi? Kemal’in oyunu çözülürse işler daha da karışacak mı?

0 yorum: