Selena Dizisi 53. Bölüm Özeti


Bölüm 53 / Yeni Bölüm 8 Aralık Cumartesi 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Selena ve Burak okuldaki çocukları müzeye götürmeye karar verir. Çocukların müzeye gideceğini öğrenen Hades bu durumu fırsat bilerek müzede tehlikeler yaratarak faciaya neden olur. Kuzey, Selena’nın klibinde oynamasını ister. Selena kamera ve fotoğraflarda çıkmadığı için,bu teklifi kabul etmek istemese de Burak’ın ısrarı üzerine klipte oynamayı kabul etmek zorunda kalır. Bunun için Honos’dan yardım ister. Honos Selena’ya sihirli bir yüzük verir. Sihirli yüzüğü taktığı zaman kameralarda görünebilecektir. Fakat yardımına ihtiyacı olan insanların yanına gidemeyecektir. Selena bu yüzünden yüzüğü takıp takmamakta kararsız kalır. Fitnat okulun kapısına gizli kamera yerleştirerek Selena’nın üstün güçleri olduğunu ispatlamaya çalışır.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Selena ve kuzey birbirlerine çok yakıştılar ama burak biras daha kuzeyden yakışıklı.kuzeyle selenanın dansı beni çok etkiledi hele tam öpüşçekken durdular devam etselerdi çok hoştu.bu sahneyi tekrar izlemek için aramadığım site kalmadı walla.

Adsız dedi ki...

selena ve kuzey birbirlerine çok yakıştılar amaburak birazdaha kuzeydenyakışıklı.kuzeyle selenanın dansın beni çok etkiledi heletamn öpoüşücekken durdular devam etselerdi çok hoştu.bvu sahneyiizlemek için aramadığıum site kalmadşı.