Bıçak Sırtı Dizisi 14. Bölüm Özeti


Nisan’ın "bıçak sırtı" kararı

Kanal D’nin başrollerinde; Fikret Kuşkan, Nejat İşler, Mehmet Günsur,Erkan Can, Melisa Sözen, Vildan Atasever, Tuğrul Çetiner ve İpek Bilgin’in oynadıkları sevilen dizisi “Bıçak Sırtı” bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Orhan amacına ulaşmıştır. Nisan, gerçeği Orhan’dan duyunca altüst olur. Ali’ye olan güvenini kaybeder. Onun, sırf Murat’ı elinden almak için kendisine yaklaştığına inanır. Artık hem oğlunu, hem kendini korumak için Ali’den uzaklaşacaktır.

Sonunda Ali’den kurtulmayı başaran Orhan, Nisan’ı köşke döndürmeye çalışır. En güçlü kozu da Murat’ın tehlikede olduğuna onu inandırmaktır. Ali ise pişmanlık ve çaresizlik içindedir. Ne yaparsa yapsın Nisan’a kendini anlatamaz. Bir yandan da Selin’in babasıyla uğraşmaktadır. Üstelik Selin’in ortadan kaybolması, Ali’yi de endişelendirmeye başlamıştır.

Bu arada Selim Reşat’ın evlenmekten vazgeçmesi, Gönül’ü derinden yaralamıştır. Hemen köşkten ayrılır. Ama çok geçmeden, tesadüfen bulacağı bir şey Selim Reşat’ı da şaşırtacak bir karar vermesine yol açacaktır.

Kendini aldatılmış hisseden ve oğlu elinden gidecek korkusuyla daha fazla yaşayamayacağını anlayan Nisan, önemli bir karar verir. Ama onun bilmediği, Ali’nin de bir planı olduğudur.

0 yorum: