Arka Sokaklar Dizisi 61. Bölüm Özeti


Ekip yeni yıla çalışarak girmek zorundadır. Bir ihtimal saat 24.00’de bir saatlik izin yapabileceklerdir. AMATEM’de tedavi gören Necip adlı hastanın istediği tek şey, yeni yıla kızıyla birlikte girmektir. Noel Baba ya da palyaço kılığında çocukları eğlendiren Necip, arkadaşı Nuri ile birlikte kızını görmek için bir plan yapar. Kimseyi üzmeden bu geceyi atlatmaya çalışan Necip kızının hastalanması ile zor anlar yaşamaktadır. Onunla aynı geçmişi paylaşan Mesut ve Rıza Baba parçalanan ailenin toparlanması için ellerinden geleni yapacaklardır.
Yılbaşında insanlar eğlencedeyken, araba hırsızları, lüks arabaları çalmaktadır. Gazeteye verdikleri ilanla günlük şoför hizmeti adı altında lüks arabaları kimseye hissettirmeden çalan Rasim ve adamları ani bir baskınla ele geçirilirler.
Yeni yılla birlikte alışveriş ve hediye telaşı ise kapkaççılar için bulunmaz fırsat olur. Çoban Ailesi de böyle bir olayla karşılaşırken Metin ve Tekin’in müdahalesi sayesinde çantaları kurtulur. Yakalanan Hasan adlı kapkaççı çocuk, kendisi gibi çocukları zorla çalıştıran Cemal’in adını verir.
Yılbaşı günü çalışanlardan bir diğeri de taksici Musa’dır. Soyguncular Musa’yı soyarken ağır şekilde yaralarlar.
Mesut o gece için Tunç’u, Metin ve Tekin’in gittiği partiye gönderir. Partinin sıkıcılığından kurtulmak için çocukların davet ettiği dansöz, aileleri zor durumda bırakır. Suat ve Ayla’nın yılbaşı kutlaması şarabı fazla kaçırınca, merkezde tüm ekibin kutlamasıyla son bulur.

0 yorum: