Avrupa Yakası Dizisi 142. Bölüm Özeti


Bölüm 142 / Yeni Bölüm 19 Aralık Çarşamba 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

”AVRUPA YAKASI” kurban bayramı özel bölümüyle karşınızda...
Burhan’ın zaman zaman ortadan kaybolması ve şüpheli tavırları Makbule’nin dikkatini çeker. Bir gece gizlice evden çıkarken Burhan’ı takip eder ve beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Bu arada Burhan’ın derdi ailenin unutulmaz eniştesi olmaktır. Kurban Bayramı’nda Aslı’nın elini öpmesi ve ona ‘enişte’ demesi konusunda ısrar eder. Aslı ise bunu yapmamak için sonuna kadar direnecektir.

Sabit Efendinin açığını yakalayan Sacit, Zeynep’le rahat rahat görüşmeye başlar. Ancak Şahika durumu ne olacaktır? Zeynep’i Sacit’in yeni asistanı olarak tanıtmak iyi bir fikir gibi görünür. Ancak Şahika Zeynep’ten kendisine de yardımcı olmasını isteyince işler karışır! Ve zeynep için çok zor günler başlar...

Osman ve Aslı ilişkisi “seviyeli bir dostluk” tarzında sürmektedir. Sütcüoğlu Rezidansı’nın bütün kadınları bunun bir ilişkiye dönüşmesi için ellerinden geleni yaparlar. Ancak Cem faktörü onların işini zorlaştırmaktadır.

Ofis ekibi bayramda hep birikte bir bayram yemeği yemeye karar verir. Ancak Fatoş ve Tanrıverdi kavgalı oldukları için masanın uzak uçlarında oturmak şartıyla bu teklifi kabul ederler. Elbette bayram yemeği planlandıgı gibi yaşanmayacaktır!

Bülent Bey’in alaycı tavırları apartmandaki herkesin tepkisini çeker. Ancak Bülent Bey halinden çok memnundur. Ta ki bayram gelene kadar...

0 yorum: