Avrupa Yakası Dizisi 143. Bölüm Özeti


Bölüm 143 / Yeni Bölüm 26 Aralık Çarşamba 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Burhan Altıntop kendisinden başka dergideki herkese şirketlerden müthiş yılbaşı hediyeleri geldiğini fark eder. Oysa en çok çalışan ve en yetkili kendisidir! Bunun üzerine hediyelere ufaktan el koymaya başlar. Ancak foyası eninde sonunda ortaya çıkacak, ve ofis ekibinin intikamı acı olacaktır!

Aslı ve Cem'in boşanma duruşması gelip çatmıştır. Ancak şiddetli geçimsizliğin var olduğunu söyleyecek iki şahit lazımdır. Cem kendine şahit olarak Kubilay'ı, Aslı ise Burhan'ı seçer!Tanrıverdi Fatoş'a evlenme teklif etmeye karar verir! Fatoş bunu duyar ve panikler. Evlenme teklifine uygun ortam yaşamamak için elinden geleni yapmaya çalışır! Sacit gittikçe Şahika'ya karşı bir zaaf hissetmektedir. Sertaç'ın Şahika'ya olan nefreti ise günden güne büyür. Sacit, Şahika ve Tacettin bir arkadaş grubu haline gelip Sertaç da dışarıda kalınca, hemen bir plan yapar.

Tahsin Bey, Aslı'nın Osman'la çıkmaya başlaması fikrine sıcak bakmaz çünkü Aslı hala evli bir kadındır. Mahkemeye kadar Aslı'nın evden çıkmasını yasaklar. Ancak İfo, Şahika ve Makbule binbir numarayla Aslı ve Osman'ı buluşturmaya kararlıdırlar!

0 yorum: