Avrupa Yakası Dizisi Yılbaşı Özel

Yılbaşı Özel 31 Aralık Pazartesi 20:00'de


PROGRAM ÖZETİ:

”Avrupa Yakası” yılbaşında Nükhet Duru, Demet Akalın, Murat Boz, Pamela Spence, ilk oryantal star’ın birincisi Reyhan, diğer oryantal star finalistleri ve oryantal Dora ile bomba gibi...

Şahika yılbaşı için yalısında parti vermeyi planlamaktadır. Ünlü sanatçıların sahneye çıkacağı bu partiye bütün ekip davetlidir. Zeynep, Sacit’i gormek için kılık değiştirip partiye sızar ve partide işlenecek bir cinayet planını öğrenir. Avrupa Yakası’nda işler karışmıştır.

Tahsin Bey, yılbaşı gecesini pijama, terlik, televizyonla geçirmekten yanadır. Oysa İfo, dışarı çıkmak istemektedir. Sütçüoğlu rezidansı her zaman olduğu gibi yılbaşı gecesi de münasebetsiz misafirlerin baskınından kurtulamaz.

Fatoş, yanlışlıkla Tanrıverdi’nin telefonunu alır ve ünlü bir sanatçıdan gelen aşk mesajlarını yakalar. Rock bar büyük bir kavga ve bol eğlenceye sahne olacaktır.


Sertaç, İzzet ve Tacettin muhallebicide bir roman eğlencesi düzenlemeye karar verirler. Fakat artık bir gelenek haline gelen dansöz eksikliği bu gece de yaşanır ve sürprizler ardı arkasına gelir.

0 yorum: