Sessiz Fırtına Dizisi 7. Bölüm Özeti


Deniz, Yiğit’in hayatı için endişeleniyor

Kanal D’nin başrollerinde Erkan Petekkaya ve Arzum Onan’ın oynadıkları sevilen dizisi “Sessiz Fırtına” bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Yiğit’in Deniz’i olan aşkı daha da alevleniyor.

Deniz’i ziyaret eden Yiğit ile Suç Araştırma Merkezi’nin amiri Çetin karşı karşıya gelir. İzzet’in öldürdüğü Kemal’in cesedini bulan polis olayın üstüne gider. Maliye tarafından kontrol altında tutulan tersanede yeni gelişmeler yaşanır. Dilara, Yiğit’le ilişkisinde rakip olarak gördüğü Deniz’e gövde gösterisi yapar. İzzet ve Bahadır’ın gözü, babasından Rana’ya kalan mirastadır. Yiğit’in organize ettiği yeni operasyonda son aşamaya gelinir. Holdingi dinleme konusunda başarılı olamayan Suç Araştırma Merkezi, Sancaktarlar’ın evine girmek için yeni bir stratejiyi uygulamaya koyar. Hikmet, Yiğit’i ortadan kaldırmak için korkunç bir plan hazırlar.

Deniz ve Çetin, Yiğit’e karşı nasıl bir önlem alacaklar? Yiğit’in büyük silah organizasyonu başarıyla sonuçlanacak mı? Rana holdingdeki hisseleri konusunda nasıl bir karar verecek? Hikmet’in Yiğit’e yönelik yeni planı ne? Tüm bu soruların cevabı dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde!

0 yorum: