Avrupa Yakası Dizisi 146. Bölüm Özeti


Bölüm 146 / Yeni Bölüm 23 Ocak Çarşamba 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Sacit'e, Şahika'nın ısrarıyla Koçarslanlı Sigorta'da bir iş ve oda verilir. Osman'ın talimatlarına göre Sacit hiçbir işe karışmayıp sadece odasında oturacaktır. Ancak bir süre sonra fenalık geçirip muhallebici ekibini yeni ofisinde toplayınca, Sacit'in kariyeri de yeni bir yöne doğru gitmeye başlar.

Bu arada Burhan, Sacit'i ziyarete gittiğinde tanıştığı ısrarcı sigortacıdan kendisini kurtaramaz. Tam da doğumgünü partisini planlarken kendisini takip etmeye başlayan yapışkan sigortacıyı saf dışı bırakmak için tek çare öldüğü dedikodusunu çıkarmaktır!Şahika ofiste herkese takma isim takmaya başlayınca dergi ekibinin keyfi ka

çar. Kimse takma ismini beğenmemektir ama Şahika'yla başa çıkmanın pek bir yolu da yoktur!Cem ve Victoria'nın çocuk yapmakta gecikmesi, aniden dedikoduların çıkmasına sebep olur. Artık herkes Cem'e çocuk sahibi olmanın yolları konusunda öğüt vermektedir. Cem ise en sonunda dedikoduların kaynağını bulur!

Burhan ve Makbule arasındaki gerilim yavaş yavaş tırmanmaya başlar. Burhan'ın doğumgünü partisi ise çanak çömleğin patladığı gece olacaktır!

Avrupa Yakası'nın bu bölümünün özel bir konuğu da var: Yıllar sonra ilk kez Nil Burak, Avrupa Yakası'ndaki rolüyle ekranlarda olacak. Hem de Şahika'nın en sevdiği şarkı Olmaz Olmaz Deme'nin yeni versiyonuyla! Şahika ve Nil Burak "Olmaz Olmaz Deme"yi birlikte seslendirecekler!

0 yorum: