Avrupa Yakası Dizisi 147. Bölüm Özeti


Bölüm 147 / Yeni Bölüm 30 Ocak Çarşamba 20:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Osman Koçarslanlı'nın Tahsin Bey'le "önemli bir konu" konuşmak için Sütçüoğlu rezidansına geleceği haberi, aileyi heyecanlandırır! Osman'ın Aslı'yı istemeye, en azından niyetinin ciddi olduğunu belirtmeye geleceği apaçık ortadadır. Hummalı bir hazırlık başlar! İfo ve Tahsin bey, Koçarslanlı ailesine karşı altta kalmamak ve en az onlar kadar önemli ve varlıklı bir aile olduklarını kanıtlamak için çalışmaya başlarlar. Önemli gecede Sabit efendi de uşak olarak görev yapacaktır!

Bu esnada İzzet, eski yıllardan kalma birkaç deri ceketi düşük bir fiyattan satmak için Aslı'lara getirir. Ceketlere bayılan ve kendine bir tarz yarattığını düşünen Burhan ısrarla müşteri olmak ister. Ama İzzet'in Burhan'la herhangi bir alışveriş yapmaya niyeti yoktur, zira aklı bir an önce Makbule'yle evlenmektedir! Burhan'ınsa ceketleri bırakmaya niyeti yoktur.Şahika alışveriş hastalığından kurtulmak için Burhan'ı harcamalarından sorumlu müdür yapar. Artık birşey almak istediğinde Burhan'a danışarak harçlık isteyecektir! Bu amaçla Burhan'a kendisine gereksiz harcama yaptırmayacağı konusunda yemin ettirir. Burhan ise bu yemini fazlasıyla ciddiye alacaktır.

Muhallebiciye yeni alınan güzel garson kız Sacit, Sertaç ve Tacettin'in aklını karıştırır. Kafadarlar bir kız yüzünden birbirlerine mi düşecektir?Yaprak Şahika'nın çomk memnun kaldığını anlattığı detoks programıyla vücudundaki toksinlerden arınmaya kalkar. Ancak bunun için bir hafta boyunca katı yiyecek almaması gerekmektedir! Ofisin muhalefetine karşın inat eden Yaprak neredeyse ölmek üzeredir.

Osman'ın Sütçüoğlu rezidansına yaptığı önemli ziyarette ise çanak çömlek patlar

0 yorum: