Binbir Gece Dizisi 48. Bölüm Özeti


Onur, Yasemin’in ısrarlı ilgisine teslim olacak mı?

Kanal D’nin başrollerinde; Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci’nin oynadıkları, Tomris İncer, Metin Çekmez, Yonca Cevher Yenel ve Ergün Demir’in de önemli rollerini üstlendikleri reyting rekortmeni dizisi “Binbir Gece” bu akşam da Türkiye’yi ekran başına kilitleyecek heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Şehrazat, ufak bir yalanını yakaladığı Onur’u kendinden uzak tutmaktadır. Yasemin’in aşırı ilgisi Onur’u zor durumda bırakır. Burhan torununu alabilmek için Yaman’ın babasını ikna etmeye çalışır. Ali Kemal yine yanlış bir adım atınca Burhan çılgına döner. Şehrazat, sinir krizi geçiren Peride’ye bakmak zorunda kalır. Bu arada Onur’a ulaşamamaktadır. Balayından mutlu gelen Bennu, holdingdeki işine geri döner. Ali Kemal, Füsun’a boşanma davası açar. Füsun’u gözden çıkaran Nadide, bu kez Gani için kaygılanmaktadır. Çocuk meselesi nedeniyle zor günler geçiren Yaman’a en büyük destek Onur’dan gelir. Kerem, annesi Seval’le ilgili korkunç bir gerçeği öğrenir. Peride’nin evindeki akşam yemeğinde şok edici gelişmeler yaşanır.

Onur, Yasemin’in ısrarlı ilgisine teslim olacak mı? Şehrazat, Onur’la barışacak mı? Kerem annesine niye kızacak? Burhan torununu alabilecek mi? Seval’in herkesten sakladığı sır ne? Tüm bu soruların cevabı bu akşamki bölümde. Sakın kaçırmayın!

0 yorum: