Gazi Dizisi 2. Bölüm Özeti


Bölüm 2 / Yeni Bölüm 21 Ocak Pazartesi 22:00'de

BÖLÜM ÖZETİ:

Hakkari-Çukurca'da bir sınır karakolunda vatani görevini yapan Çavuş Fırat Kalender'in terhisine bir hafta kalmıştır. Terhisçi askerler için düzenlenen veda gecesinde yaşanan terör örgütü saldırısı Fırat'ın bazı arkadaşlarının ölümüne ve bazılarının yaralanmasına neden olmuştur. Saldırı sonrası terör örgütünü ele geçirmek için başlatılan takip sürmektedir.
Arkadaşlarını hain bir pusudan kurtaran Fırat, karanlıkta tek başına yol alırken örgüt üyelerinden Mansur'la karşılaşır. Gecenin sessizliğinde Fırat ve Mansur, silahlarını birbirlerine doğrultmuştur. Diğerlerinin aniden gelmesiyle Fırat, bölücü örgütün eline düşer. Yüzbaşı Ahmet ve askerleri ise Fırat’ı bulmak için ölümü göze almışlardır. Bölücü örgütün tüm işkencelerine göğüs geren Fırat, kahramanca sözleriyle örgüt üyelerinin öfkesini iyice üzerine çeker.
Bütün bu olup bitenlerden habersiz olan ailesi ise büyük bir coşkuyla onu beklemekte ve düğün telaşı sürmektedir. Tuna ise bir taraftan kardeşi Akın ile babasını barıştırmaya çalışırken diğer taraftan da açacağı serginin son hazırlıklarını yapmaktadır.

0 yorum: