Menekşe İle Halil Dizisi 17. Bölüm Özeti


Menekşe ile Halil,artık cumartesi günleri ekrana geliyor

Kanal D’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı’nın oynadıkları sevilen dizisi “Menekşe ile Halil” bu haftadan itibaren artık cumartesi akşamları ekrana geliyor. Sürükleyici öyküsüyle milyonları ekrana bağlayan dizinin bu bölümünde; Mustafa’nın evine girmesi ve Menekşe’ye bu kadar yaklaşması Halil’i çileden çıkarıyor.

Mustafa kendisine verilen görevi yerine getirirken, ne girdiği evin Halil’in evi olduğunu, ne de içeride Menekşe’nin olduğunu bilmektedir. Evde birinin olduğunu anlayınca apar topar kaçar. Onu kaçarken gören Menekşe, dehşet içinde Halil’i arar.

Menekşe’nin Halil’e iade ettiği parayı da çalan Mustafa, kutuyu açınca, Halil’i soyduğunu anlar. Mustafa’nın evine girmesi, Menekşe’ye bu kadar sokulması Halil’i çileden çıkarır. Bütün ipuçları Zeynep ve Mithat’ı işaret etmektedir. Ama ikisinin de bu suçu kabul etmeye niyetleri yoktur. Polis güvenlik kameralarından tespit ettiği Mustafa’nın peşine düşer.

Kadir de, Mustafa’ya kaptırdığı paranın peşindedir. Kadir artık Mustafa’nın can düşmanı olmuştur. Hasan’ın yine Helga’yla birlikte olduğunu öğrenen Süheyla onu evden kovar. Çocukları üzerinde bütün gücünü kaybeden Hasan’ın çekip gitmekten başka çaresi yoktur.

Mithat’ın Komiser Ömer için kurduğu plan, Lale’nin direnişiyle bozulmak üzeredir. Halil ve Yusuf’un olaya müdahale etmesiyle işler çığırından çıkar.

0 yorum: