Sessiz Fırtına Dizisi 9. Bölüm Özeti


Yiğit, Deniz’den kuşkulanıyor

Kanal D’nin başrollerinde Erkan Petekkaya ve Arzum Onan’ın oynadıkları sevilen dizisi “Sessiz Fırtına” bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Polisin yaptığı bir operasyon Yiğit’in Deniz’den kuşkulanmasına neden oluyor.

Kapkaççı saldırısına uğrayan Deniz, gerçek kimliğinin ortaya çıkma tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Zorla kapkaç yaptırılan küçük Melike’nin acıklı hikâyesinden etkilenen Deniz yardım elini uzatır. Ancak Melike göründüğünden çok daha sert koşullarda yaşamaktadır. Yiğit ile Rıfat’ın arasını bozmak isteyen İzzet’in eline yeni bir fırsat geçer. Rana ile Bahadır’ın barışmak için baş başa çıktıkları tatil tatsız bir sürprizle noktalanır. Rengin’in Hikmet’le yeniden bir araya gelmesine İbo çok sert bir tepki gösterir. Polisin yaptığı bir operasyon Yiğit’in Deniz’den kuşkulanmasına neden olur.

Deniz, Yiğit’in şüphesini yok edebilecek mi? Rengin ile Hikmet’in ilişkisi nereye gidiyor? Rana’nın sürpriz ziyaretçisi kim? Deniz, Yiğit’ten özel olarak ne isteyecek? Tüm bu soruların cevabı dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde!

0 yorum: