Tatlı Bela Fadime Dizisi 13. Bölüm Özeti


10 OCAK PERŞEMBE 20:00 – YENİ BÖLÜM

Fadime ve Levent’in kar motoru arızalanınca otelin yolunu bulabilmek için yürümeye başlarlar. Bir süre sonra kaybolduklarını anlarlar.Gece olmak üzeredir.Sığınmak için bir yer bulamazlarsa donma tehlikeleri vardır.
Ekipler Fadime ve Levent’i aramaya koyulur.Uludağ’a kaçtıklarından habersiz olan aileleri hala meraktadır. Fadime ve Levent’i kaçırdığını söyleyen Hasan ise sorgudadır.Nazife’nin evinden kovulan Fitnat ve Ofli Reis’in evine misafir olurlar.
Gazeteciler Fadime ve Levent’in “Uludağ’da aşk kaçamağı” yaptığını yazınca herkes Uludağ’a gitmek üzere yola düşer.Vedat ve Temel bir an önce onları bulmak için,Müzeyyen Levent’i Fadime’den kurtarmak için, Nazife ve Reis ise ellerinde tabancayla namuslarını temizlemek için yollardadır.
Bu arada Merve’de Uludağ’da Fadime ve Levent’in peşindedir. İkisini otelde uygunsuz halde görüntüleyince ortalık karışır. İşin içinden çıkabilmeleri için tek çare vardır. Fadime ve Levent’i bulmak için Uludağ’a gelenler,otele vardıklarında gördükleri manzara karşısında çok şaşıracaklardır.

0 yorum: