Sessiz Fırtına Dizisi 12. Bölüm Özeti


Deniz aşkını mı seçecek, yoksa mesleğini mi?

Kanal D’nin başrollerinde Erkan Petekkaya ve Arzum Onan’ın oynadıkları sevilen dizisi “Sessiz Fırtına” bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Deniz, hayatını kökten değiştirecek bir karar almak zorunda kalıyor.

Mesleki sorumluluğu ile engel olamadığı aşkı arasında sıkışan Deniz hayatını kökten değiştirecek bir karar almak zorunda kalır. Deniz’in aldığı karar Yiğit’in yaşamını da derinden etkilemektedir. Babasının intikamını almak için önemli bir fırsat yakalayan Yiğit beklenmedik bir gelişmeyle karşı karşıya kalır. Hikmet Rengin’i intikam planının bir parçası olarak görmeye devam eder. Hikmet’in gerçek niyetinden habersiz olan Rengin ise onu Yiğit’le tanıştırmak için bir program yapar. Bahadır yine tehlikeli bir hatanın eşiğindedir. Öldürülen Kemal’in delil niteliği taşıyan pasaportu, Bahadır’la İzzet’in arasının iyice açılmasına sebep olur. Suç Araştırma Birimi’nin amiri Çetin, Deniz’i sert bir dille uyarır.

Deniz aldığı hayati kararı uygulayabilecek mi? Yiğit, İzzet’ten intikamını alabilecek mi? İzzet, Yiğit’e neden borçlanacak? Barut, Rana ile ilgili olarak kime itiraflarda bulunacak? Tüm bu soruların cevabı dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde!

0 yorum: